Nemate svojih trofeja pa slavite tuđe. E majko moja...NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 13:05Nasi igraci od 4 gola za BiH 2 zabili na svjetskommosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:40Cimirot je igrao za vece klubove nego ti vasi po Kurcusporovima. Jel vi zivite za to da vam igrac zaigra za neki znj tim u Ceskoj il vam je bitno da uzmete neki dinar? Posto nemate za sta da se uhvatite i da pricate o transferima ide vam prica ko je kakvu karijeru napravio,isto kao sto vas nema 15 godina nigdje pa pricate o tome kako je Sarajevo na 4tom mjestu. Vi ste giganti,svi treba da uce od vas vjeruj mi na rijec.
Najvise golova i asistiencija u ligi petice
Osvajanje lige prvaka, 3 finala, polufinale europ lige
Cimi 10 godina kurcinu osvojio sa Standardom, a Zoli i Hajradinovic za godinu osvojili ligu belgijsku
Kakvi vasi i klubovi Zukanovic Roma za vase sve tito
Vi ste za BiH lige dobri i to je to
Premijer liga BiH - aktuelno
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne treba zaboraviti ni to da su zeljo, zvezda, ajduk i jos 5 timova bili prvak jugoslavije 1946!
Manijaci ne propustaju utakmice repke, a vi s bracom lesinarima bojkotujete dugi niz godina
Doce doba kad ce te traziti pomoc
Takvi kao ti prvi bjeze kad zagusti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Dobar posao pitara sto se tice Garcevica, Djurica i onog treceg
Mirvic je
Volio bih da i mi imamo jednog takvog
Mirvic je

Volio bih da i mi imamo jednog takvog
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Djipke iz sela kod Gradacca placa porez Kantonu Sarajevo 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
Posljednja provjera
Sarajevo u nedjelju na Koševu igra generalku, ulaz besplatan

Bujrum na istok.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 17:45Posljednja provjera
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kako Zolotić ima bolju karijeru od Cimirota?NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:38Pa ja imate bolje ugovore i konekcijemosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:37Kazem ti sve si upravu,ovi vasi sto su otisli za dz i nasi za milione,jednostavno briljiras. Bravo ze tebe i Nedu![]()
Eto Pidre i Sehica
Jedan otiso dzabe, a drugi za pare
Jedan propo i vratio se u BiH, drugi se jos bori u prvoj Ceskoj ligi
Takvih milion primjera Cimirota prodali za milion i nesto, Zoli za onako pare otisao i bolju karijeru ima
Zolotić prodan za 300k i za godinu i po odigrao 4 utakmice za Gent i 14 za Istru na posudbi, pa posudba u Želju, pa 6 godina druge lige i tek zadnje dvije i po godine standardan u prvoj portugalskoj.
Cimirot prodan za milion više i postao standardan igrač Paoka 2 i po godine, pa ga kupuje Standard za 2.5 miliona i tamo igra redovno 5 i po godina, pa ode u Al-Fayhu i tamo bude redovan.
Cimirot 48 nastupa za reprezentaciju, Zolotić 1 nastup.
Pričamo o standardnom reprezentativcu i standardnom igraču velikih klubova u Grčkoj i Belgiji i o drugoligaškom igraču sa dobrom epizodom u osrednjem portugalskom klubu.

- feniksptica
- Kontakt:
zadnji kvalitetan post bio prije par sedmica kad je Admin prijetio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
DaTarpiTarpi je napisao/la: ↑30 jan 2025, 17:59Kako Zolotić ima bolju karijeru od Cimirota?NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:38Pa ja imate bolje ugovore i konekcijemosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:37
Kazem ti sve si upravu,ovi vasi sto su otisli za dz i nasi za milione,jednostavno briljiras. Bravo ze tebe i Nedu![]()
Eto Pidre i Sehica
Takvih milion primjera Cimirota prodali za milion i nesto, Zoli za onako pare otisao i bolju karijeru ima
Zolotić prodan za 300k i za godinu i po odigrao 4 utakmice za Gent i 14 za Istru na posudbi, pa posudba u Želju, pa 6 godina druge lige i tek zadnje dvije i po godine standardan u prvoj portugalskoj.
Cimirot prodan za milion više i postao standardan igrač Paoka 2 i po godine, pa ga kupuje Standard za 2.5 miliona i tamo igra redovno 5 i po godina, pa ode u Al-Fayhu i tamo bude redovan.
Pričamo o standardnom reprezentativcu i standardnom igraču velikih klubova u Grčkoj i Belgiji i o drugoligaškom igraču sa dobrom epizodom u osrednjem portugalskom klubu.![]()
Zolotić ima bolju karijeru jer je osvojio titulu sa Gent-om i igra Portugalsku ligu
Za reprezentaciju ima jedan nastup samo zato što je Željino dijete

Zolotić: Ne osvaja titule ko ima pare, nego ko je navik'o
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Naravno da ima bolju karijeru,vise nastupa za repku,klubovesvrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 18:26DaTarpiTarpi je napisao/la: ↑30 jan 2025, 17:59Kako Zolotić ima bolju karijeru od Cimirota?NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:38
Pa ja imate bolje ugovore i konekcije
Eto Pidre i Sehica
Pričamo o standardnom reprezentativcu i standardnom igraču velikih klubova u Grčkoj i Belgiji i o drugoligaškom igraču sa dobrom epizodom u osrednjem portugalskom klubu.![]()
Zolotić ima bolju karijeru jer je osvojio titulu sa Gent-om i igra Portugalsku ligu
Za reprezentaciju ima jedan nastup samo zato što je Željino dijete
Zolotić: Ne osvaja titule ko ima pare, nego ko je navik'o

Zato ne treba pisati kvalitetne postove.. pocece opet prijetitifeniksptica je napisao/la: ↑30 jan 2025, 18:24zadnji kvalitetan post bio prije par sedmica kad je Admin prijetio
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hudnjak je napisao/la: ↑30 jan 2025, 18:39Zato ne treba pisati kvalitetne postove.. pocece opet prijetitifeniksptica je napisao/la: ↑30 jan 2025, 18:24zadnji kvalitetan post bio prije par sedmica kad je Admin prijetio

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
@udnatuljica citira sam sebe s proslog acc 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Ožeži tobeti nemoj da te ometaju, ošini po prašini.
Nece oni tebi pametovati
Radis li na planu da cetnike izbacis iz kluba, znas ono sto pisao prije 3 dana? Ono kad si socno psovao Mirvi drakuli tvog kluba
Nece oni tebi pametovati

Radis li na planu da cetnike izbacis iz kluba, znas ono sto pisao prije 3 dana? Ono kad si socno psovao Mirvi drakuli tvog kluba

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Koliko će kanton uplatiti željkanu jer je bio bolji od korejanaca ( barem oni tako kažu) i to je neki uspjeh. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.