NK Zvijezda Gradačac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 sep 2013, 19:06

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Nekako mi djeluje da bi mogli do boda :D
bodova :D

Čestitam, Kuzmanović mali ubi.. vidimo se u srijedu po novu pobjedu :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 21 sep 2013, 19:22

Nekako mi djeluje da bi mogli do boda :D
bodova :D

Čestitam, Kuzmanović mali ubi.. vidimo se u srijedu po novu pobjedu :mrgreen:
aBd
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2013, 19:22

hearts je napisao/la:Vraćena tri boda od proljetos
sve je moguce ,utakmicu u gradaccu sam gledao i olimpic nas je zasluzeno dobio .mislim da se moze primijetiti kada je namjesteno.ipak mene to ne pogada nimalo bodovi su bitni .akobogda nastaviti sada pobjedivati kuci i ide na dobro.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 21 sep 2013, 19:23

Cestitke Zvijezdi!
Iako sam se nadao da me danas Vukovi nece iznevjeriti,ipak se to desilo.Jedino dobro u ovome je to sto je Zvijezda zdrava sredina i sto ce joj ovi bodovi pomoci da se trgne iz opasne zone.Steta bi bilo da ispadnete.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

ibrakadabra999
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra999 » 21 sep 2013, 19:49

vatreni je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi.Miiiiiićoooooo Kuuuuuzmanooooooooooovićććććććććććć :) NOVA ZVIJEZDINA ZVIJEZDA..............Pandza izgleda dok je davao davao je,sada ne zna ni iz penala :?
Svaka cast Mici,al' nemoj da pljujes po Pandzi(jer taj isti Pandza je zabijao u najtezim trenutcima).Moze i on da ima los pocetak sezone.Prokinut' ce i on ako Bog da,samo je pitanje vremena. :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2013, 19:57

ove polusezone sam gledao od 8 utakmica 6.nisam gledao u istocnom sarajevu i danas protiv olimpica.ekipa je posla igrati od utakmice sa sirokim kada se vidjelo dosta borbenosti i vise trke.iz utakmice u utakmicu sve su bolje igrali fizicka sprema je bila sve bolja kao i uigranost.u trebinju smo bili blizu boda i na kraju sve smo naplatili danas na otoci.idemo sada probati dobiti mladost kuci i onda ce sve biti lakse.mislim da mozemo dobiti tim iz obarske koji su defanzivno jaki igrace sigurno bunker.ako ponovimo igru kao protiv celika mislim da pobjeda nece doci u pitanje. FORZA ZVIJEZDA

Nova sezona nova nafaka

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 21 sep 2013, 20:06

Ti se nahide namiluj mog qurca. Mene ne spominji, jer ja sam jedan od rijetkih koji Doru i igrače ne napada. Tako lagano odhebi

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 21 sep 2013, 20:15

astra1922 je napisao/la:
hearts je napisao/la:Vraćena tri boda od proljetos
sve je moguce ,utakmicu u gradaccu sam gledao i olimpic nas je zasluzeno dobio .mislim da se moze primijetiti kada je namjesteno.ipak mene to ne pogada nimalo bodovi su bitni .akobogda nastaviti sada pobjedivati kuci i ide na dobro.

bio sam na utakmici i mogu reći, kao neutralni posmatrač, da je Zvijezda bila bolja i zasluženo pobijedila
FORZA MARŠAL !!!

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 21 sep 2013, 20:36

Dzaba ti sve ode Doro u srijedu... :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2013, 20:44

mnogi su doru razapeli prije nego sto je i sjeo na klupu.ipak je pkazao da dobro poznaje fudbal da poznaje ligu klubove ,sto je po meni najbitnije da bi vodio neki klub u nasoj ligi.ima svojih taktickih zamisli cesto rotira igrace u ekipi mijenja im mjesto i do sad je sve sto je pokusao i uspjelo.vecinom dobre izmjene pravi .znaci dobro poznaje i nasu ekipu.neka nama dore,kao sto rece neko ranije dore ce biti kad niko ne bude htio raditi u zvijezdi..doro voli mlade igrace vjeruje im i nemojte se iznenaditi ako uskoro nasi igraci budu nosioci u ekipi.kuzmanovic je njegovo otkrovljenje.dao mu je sansu u trebinju a protiv celika je vec bio heroj a o danasnjeoj njegovoj utakmici ne treba ni spominjati gol i dvije asistencije.jos kazu da je za pobjednicki gol kao mesi nanizao par igraca i rutinski matirao golmana.

u srijedu ovoj ekipi treba dati podrsku i biti uz njih 90 minuta.mladost ce igrati bunker i trebace nam svima strpljenja

Nova sezona nova nafaka

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 21 sep 2013, 21:45

astra1922 je napisao/la:mnogi su doru razapeli prije nego sto je i sjeo na klupu.ipak je pkazao da dobro poznaje fudbal da poznaje ligu klubove ,sto je po meni najbitnije da bi vodio neki klub u nasoj ligi.ima svojih taktickih zamisli cesto rotira igrace u ekipi mijenja im mjesto i do sad je sve sto je pokusao i uspjelo.vecinom dobre izmjene pravi .znaci dobro poznaje i nasu ekipu.neka nama dore,kao sto rece neko ranije dore ce biti kad niko ne bude htio raditi u zvijezdi..doro voli mlade igrace vjeruje im i nemojte se iznenaditi ako uskoro nasi igraci budu nosioci u ekipi.kuzmanovic je njegovo otkrovljenje.dao mu je sansu u trebinju a protiv celika je vec bio heroj a o danasnjeoj njegovoj utakmici ne treba ni spominjati gol i dvije asistencije.jos kazu da je za pobjednicki gol kao mesi nanizao par igraca i rutinski matirao golmana.

u srijedu ovoj ekipi treba dati podrsku i biti uz njih 90 minuta.mladost ce igrati bunker i trebace nam svima strpljenja
al ti volis da pametujes, pa i ti si bio jedan od onih koji su razapeli doru sta prodajes m.da za bubrege ovde po forumu...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2013, 21:49

ocito si me zamijenio nadi post gdje to pise..

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2013, 21:52

astra1922 je napisao/la:nemogu samo vjerovati sta nam je mustafa smrad uradio .pa pola kluba nam je razjebao.zbog njega je ovo sve doslo.nadam se da su i nurdo i fadil u klubu i da ce nastaviti voditi klub.bez njih dva nema ni zvijezde u premijer ligi.
na kraju bolje pustiti doru i kadiju neka rade par kola da se vidi kako dalje ako se pobijedi u trebinju ja bi doru ostavio ipak je sa ovim momcima dugo

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2013, 21:54

astra1922 je napisao/la:odlicno zalaganje na terenu je donijelo pobjedu.svi igraci su dali 100 posto od sebe i to se vidilo.pobjeda u najbolje vrijeme.dobro spremiti ekipu i probati ostati neporazen u trebinju.
vidjelo se kolko smo bolji sa dva brza beka susic i smigalovic odlicni isto tako buba i radivojevic na nivou.sve pohvale za doru koji je dobro zatvorio utakmicu i na kraju bodovi zlata vrijedni cak smo napredovali za 3 mjesta
eto ti durgute otvori oci kada nekoga optuzis,ja sam bio za to da dode neki dobar stariji provjeren trener ali nisam imao nista kao pojedini kada je doro postao trener.
sada se iskreno nadam da ce ova prica sa dorom trajati sto duze
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 21 sep 2013, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 21 sep 2013, 21:54

jbt ovdje svako na svakog bombarduje...koji vam je k....
uzivajte u pobijedi
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 21 sep 2013, 22:05

Ja sam danas bio na tekmi u Sarajevu, i to jedan od 8-9 navijača koji su bodrili ovaj naš Klub. Trebali ste vidjeti to zalaganje, ali cijelo vrijeme. Jednostavno ne znam ko je bio bolji - Bogi fenomenalan, Paka nevjerovatan, Maksumić prvo poluvrijeme veoma dobar - drugo zamijenjen zbog blage povrede, Kuduz - veom siguran i čvrst, Nikolić odličan, Kuzmanović - za njega nemam riječi (kako čovjek naniza 2-3 igrača Olimpica kao da nikada nisu vidjeli loptu), Diatta dobar, Pandža kao i uvijek brzinom razbijao njihove bekove, Šaban - na njemu je bilo 40 faulova od kojih je Astrin rođak svirao 2 i to na našoj polovini, Trejić je možda malo podbacio, Borko kada je ušao u drugom poluvremenu igrao na poziciji stopera - vrlo dobro se snašao, Adam takođe, Vejzoviću treba malo samopouzdanja - previše respektuje i naše i protivničke igrače.

Sve u svemu, odlična predstava i poduka za Pabizove Zvijezde. Penal čist kao suza, kao i drugi žuti karton za igrača Olimpica.
Nemoj Astra više da zoveš rođaka, usrao je utakmicu, pogotovo poslije crvenog kartona - sve im je svirao - i što je bilo i što nije.

Pored penala imali smo još barem 3 mrtva zicera, Pandža, Paka, Šaban. I nije prvi gol dao Šaban već Nikolić, drugi je bio autogol, a treći - svi znate.

Mislim da nas je Olimpic podcijenio i to im je bio najveći problem, a naši, kao u posljednja 4 kola rastračani i željni igre - razbili su ih.... I neka su...... Mislim da nam je ovo prva pobjeda protiv Olimica od kada igramo PL.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 21 sep 2013, 22:15

Zaboravih Doru - taj me mali čovjek velikih mogućnosti - stvarno iznenađuje hrabrošću kojom pristupa svakoj utakmici sa tim svojim izmjenama i transformacijama u toku utakmice koje, očito, za rezultat imaju "rezultat". To je ono što mi obični smrtnici ne možemo shvatiti niti prepoznati u toku tekme jer, manje-više, svi utakmicu gledamo dosta površno.....

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 21 sep 2013, 22:17

elf1 je napisao/la:jbt ovdje svako na svakog bombarduje...koji vam je k....
uzivajte u pobijedi

potpis

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2013, 22:21

ipak nas moj rodak nije uspio povaliti,morao sam urgirati i sve je dobro ispalo :D
zuk3 hvala na izvjestaju i javljanju danas

Nova sezona nova nafaka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 21 sep 2013, 22:22

astra1922 je napisao/la:ipak nas moj rodak nije uspio povaliti,morao sam urgirati i sve je dobro ispalo :D
zuk3 hvala na izvjestaju i javljanju danas
nije to ništa, malo nas je al nas ima.............

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.