FKZ1921 je napisao/la:Nekad sinoć sam posao kao nam situacija sa igračkim kadrom nije nimalo sjajna. Moram to ponoviti, važno je,a nemamo običaja čitati...
Znaci nema Memije, Dzenisa, Kokota i Zeljkovica...
Roviti su i umorni Amir i Eldar...Ni Dado nije fit...Dakle 6,7igraca iz startne postave,igrača koji su u odličnoj formi...Kao što bocacio napisa,ne možeš očekivati da ih sasvim uspješno zamjene neki koji jesu dobri,ali nisu igrali i nisu u takmicarskoj formi.
Zašto ovo potenciram?
Prvo,da zaboravimo to da ćemo u srijedu imati laganicu...
Drugo,da shvatimo da će to biti jos teže bez podrške sa tribina. Podrška i strpljenje. Ponavljam,strpljenje.
Dobijemo li Mladost,slijedi nam u subotu znatno lakša utakmica.Za nas idealna. Ali o tom potom.
Prekosutra je ono najvažnije u dosadašnjem dijelu sezone.
Ovo opet ponavljam i treba da se ponovi. Momcima svaka čast na svemu do sada i u srijedu treba da imaju podršku i zbog svega onoga što je @boccacio napisao (mali broj tekmi rezervnih igrača i sl.). Nemojte nervoze nego samo podrška.
Što se tiče navijača u Mostaru

samo bi trebalo malo uvesti reda u pjesme. To spominjem po stoti put. Pričamo nešto Mostarcima, a i naši su ružno navijali i ne zanima me ko je prvi počeo nego mi treba da budemo primjer i da napokon počnemo pjevati samo Željine pjesme. Da mi je čuti sa juga Mi smo Željini Željo je naš rodio bi se opet. Hajd ovo što pitare pominjemo jer je blizu derbi. ali brate pominjali smo ih cijele sezone bez razloga. Znam da se dugo iza rata nije moglo čuti da neko spomene pitare sve do pred derbi a da su oni nas stalno spominjali. Taj dio mi se ne svidja nikako. Onih dole mali broj Mostaraca ne treba da nam bude razlog da pljujemo sve MOstarce, pa i kod nas ima onakvih pljuvača a pričali smo o tome. Mislim da bi ove Željine pjesme još više dgle našu djecu a ne samo neke gdje se psuje.