FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 12 maj 2015, 12:18

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bolan, prica o derbiju vuce raju na sutrasnju tekmu. O cemu bi trebali pricati? Idemo sutra, jeeee, forza Željo, mislim wtf? 4 dana do tekme sa malenima i da ne pisemo o toj utakmici. Igraci nek se pripremaju, ne igramo mi. Kako dati podrsku? Hmmmm, navijanjem mozda?
Priča o derbiju ne vuče raju na sutrašnju utakmicu. Suprotno! Raja razmislja i koncentririse se na derbi.Kao da se prije derbija ništa ne događa. Niko ne pita i ne komentarise cijene karata za sutra.Samo se piše o kartama za derbi.Jeli to priprema za sutrašnju utakmicu? Nije.
Trebamo znati da i sutrašnja pobjeda vrijedi tri boda. U ovom momentu,za FK Željezničar nema nista bitnije od sutrašnje utakmice. A što je budemo više stavljali u sjenu derbija, ti sebi otežavamo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 maj 2015, 12:31

ipak razumljivo i neizbježno u situaciji gdje će derbi nakon sto godina vjerovatno odlučivati o tituli. bar što se tiče navijača, a do struke je da sve učini da se igrači pogrešno ne prime...kao jesenas. ali otad se ipak puno promijenilo nabolje što se toga tiče.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 maj 2015, 12:31

Odovic i igraci su 100% skoncentrisani na Mladost, nako toga ce se okrenuti derbiju !

Među navijacima je euforija oko derbija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 maj 2015, 12:39

Kako ce omladinac jedan da dobije sutra zuti :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 12 maj 2015, 12:41

ovo nije borba za titulu ovo je samo scenarij koji ide u smjeru proslave titule na kosevu.svi znaju na ovom dunjaluku da je sarajevu liga,a sirokom kup.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 maj 2015, 12:43

agalo je napisao/la:ovo nije borba za titulu ovo je samo scenarij koji ide u smjeru proslave titule na kosevu.svi znaju na ovom dunjaluku da je sarajevu liga,a sirokom kup.
Kraj je onda kad mi kazemo i zeljo jos nije rekao zadnju rijec :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 maj 2015, 12:43

a u subotu ujutru su još svi znali da olimpicu ide kup i da je zato dao bodove čeliku koji će ih proslijediti širokom...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 maj 2015, 12:49

Nydalen je napisao/la:Klupa protiv Mladosti: barbarez,pile, rodom s mejtasa, i bokaco :) fizioterapeut Virtual :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo nek neko kaze da nemamo siroku klupu. :rol: :opaopa:
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 12 maj 2015, 13:00

Mogu li ja vodu nositi :D

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 12 maj 2015, 13:03

Ja ću onda pokositi... Nek vide da se zna ko kosi a ko vodu nosi :P
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 maj 2015, 13:07

Ako zagusti odvezati Aldina :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 12 maj 2015, 13:12

Je li od vas neko imao situaciju da zakasni na cijelo prvo poluvrijeme, da stigne na početak drugog i sl. Da li se i tada prodaju karte i da li sam i tada dužan uzeti ili mogu ući tek onako?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 maj 2015, 13:14

Utkmica sutra protiv mladosti je u ovom trenutku vaznija od derbija,ma sta ko o tome mislio.Zeljo ima svoj cilj i pobjedom protiv mladosti taj cilj mozemo i ostvariti ili mu biti jako blizu.Zato ostavimo derbi i price o derbiju za cetvrtak i petak,a danas i sutra animirajte raju na svojim facebook profilima da dodju sutra na tekmu na Grbavicu kako bi svi zajedno pomogli Zelji

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 maj 2015, 13:15

U koliko je danas trening ?

p.s. Ulaz za dame će biti besplatan! :thumbup:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 12 maj 2015, 13:16

IlProfessore je napisao/la:Je li od vas neko imao situaciju da zakasni na cijelo prvo poluvrijeme, da stigne na početak drugog i sl. Da li se i tada prodaju karte i da li sam i tada dužan uzeti ili mogu ući tek onako?
ma ja msm da će te pustiti, reci da si s posla i da nisi uspio stići ne bi trebalo biti problema, jer raja uvijek izlazi na poluvremenu, uzimaju dole hamburgere, pite itd, ovo govorim za sjever...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 maj 2015, 13:17

ako dobro naletiš možeš i bez karte.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 maj 2015, 13:19

FKZ1921 je napisao/la:Nekad sinoć sam posao kao nam situacija sa igračkim kadrom nije nimalo sjajna. Moram to ponoviti, važno je,a nemamo običaja čitati...
Znaci nema Memije, Dzenisa, Kokota i Zeljkovica...
Roviti su i umorni Amir i Eldar...Ni Dado nije fit...Dakle 6,7igraca iz startne postave,igrača koji su u odličnoj formi...Kao što bocacio napisa,ne možeš očekivati da ih sasvim uspješno zamjene neki koji jesu dobri,ali nisu igrali i nisu u takmicarskoj formi.
Zašto ovo potenciram?
Prvo,da zaboravimo to da ćemo u srijedu imati laganicu...
Drugo,da shvatimo da će to biti jos teže bez podrške sa tribina. Podrška i strpljenje. Ponavljam,strpljenje.
Dobijemo li Mladost,slijedi nam u subotu znatno lakša utakmica.Za nas idealna. Ali o tom potom.
Prekosutra je ono najvažnije u dosadašnjem dijelu sezone.
Ovo opet ponavljam i treba da se ponovi. Momcima svaka čast na svemu do sada i u srijedu treba da imaju podršku i zbog svega onoga što je @boccacio napisao (mali broj tekmi rezervnih igrača i sl.). Nemojte nervoze nego samo podrška.
Što se tiče navijača u Mostaru :salut: samo bi trebalo malo uvesti reda u pjesme. To spominjem po stoti put. Pričamo nešto Mostarcima, a i naši su ružno navijali i ne zanima me ko je prvi počeo nego mi treba da budemo primjer i da napokon počnemo pjevati samo Željine pjesme. Da mi je čuti sa juga Mi smo Željini Željo je naš rodio bi se opet. Hajd ovo što pitare pominjemo jer je blizu derbi. ali brate pominjali smo ih cijele sezone bez razloga. Znam da se dugo iza rata nije moglo čuti da neko spomene pitare sve do pred derbi a da su oni nas stalno spominjali. Taj dio mi se ne svidja nikako. Onih dole mali broj Mostaraca ne treba da nam bude razlog da pljujemo sve MOstarce, pa i kod nas ima onakvih pljuvača a pričali smo o tome. Mislim da bi ove Željine pjesme još više dgle našu djecu a ne samo neke gdje se psuje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2015, 13:20

DANDY je napisao/la:Utkmica sutra protiv mladosti je u ovom trenutku vaznija od derbija,ma sta ko o tome mislio.Zeljo ima svoj cilj i pobjedom protiv mladosti taj cilj mozemo i ostvariti ili mu biti jako blizu.Zato ostavimo derbi i price o derbiju za cetvrtak i petak,a danas i sutra animirajte raju na svojim facebook profilima da dodju sutra na tekmu na Grbavicu kako bi svi zajedno pomogli Zelji
To je to trenutno vaznija :clap: za nas.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 maj 2015, 13:24

ZZtop10 je napisao/la:U koliko je danas trening ?

Ako se ne varam u 16:30 :)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 maj 2015, 13:25

arelinho je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:U koliko je danas trening ?

Ako se ne varam u 16:30 :)
e hvala puno
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.