FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BigSam
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la BigSam » 14 maj 2015, 00:21

Nisam upratio,niko od ovih sto im je prijetila suspenzija nije dobio zuti danas?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 14 maj 2015, 00:28

Rios je napisao/la:Kako bih volio da sa Travnikom prvo igramo pa onda derbi. U slucaju poraza u derbiju nedo Bog,strah me neke emotivne istrosenosti,pada ekipe,a Travnik u borbi za opstanak,posebno ako izgube sad protiv Radnika nece doci na izlet sigurno :problem: Ond valja ici u Zenicu po bodove,a oni bi to docekali ko finale LP :mrgreen:
Imaju i siroki i zrinjski teske utakmice vec naredno zrinjski ide celiku a siroki drini a zadnju medusobno igraju , mislim da smo obezbijedili evropu uz malo srece i ako izgubimo sve 3 preostale.

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 14 maj 2015, 00:30

Virtu4l je napisao/la:
Fustang je napisao/la:Ovo je primjer mentaliteta luzera.Hvala bogu da se čelni ljudi iz kluba ne vode identičnim razmišljanjem, u suprotnom bi bili mediokritetna ekipa kao i ovi sa druge strane grada. :kafa:
Ovako ćemo, ti budi siguran u pobjedu, a ja ću u poraz. Vidjećemo čiji će eventualni šok biti pozitivniji.
Ko mi može zabraniti da maštam? :tralala:

Ne ozbiljno sada, svjestan sam na što aludiraš ali ja jednostavno ne želim da gledam stvari takvima.Klub je napravio ogroman podvig i nadmašio sva očekivanja navijača i naklon svima zbog toga.Da mi je neko rekao na početku sezone da ćemo završiti u top 4 i da ćemo osigurati Evropu sa ovakvim kadarskim i financijskim mogućnostima vjerovatno bih ga proglasio ludim.

Ali trenutno se nalazimo se u takoj situaciji gdje jednostavno moramo boriti do zadnjeg atoma snage sa odsustvom sumnji u mogućnosti naših momaka i stručnog štaba.Valjda je i tebe ovaj dosadašnji dio sezone ubijedio da je sve moguće.Sve ovo što su ponudili ove sezone je zaista bajno i trebamo biti presretni jer imamo najboljeg stručnjaka na klupi u ligi zajedno sa najboljim napadačem iste.Preduslovi su stvoreni za krunisanje sezone titulom šampiona i sada nema mjesta za skepsu i manjak entuzijazma.

Naravno, da ne budem krivo shvaćen i over-optimistic, daleko od toga da ću biti razočaran sezonom ako nam to ne pođe za rukom.Svako od njih individualno je zaslužio ovacije i gromoglasan aplauz.Svjesni smo svi da je cilj za ovu sezonu ostvaren,i zbog toga smo sretni.Sve ostalo je samo bonus.
Bilo u kom scenariju da se sve ovo do kraja odigra,ja sam i više nego ponosan.Moja ljubav prema Želji može biti samo veća. :bih:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 maj 2015, 00:42

Meni trofej ove godine i ne znači toliko koliko mi znači eventualno propuštena šansa da učestvujemo u ligi prvaka i to prvi put (ko zna kad će se opet pružiti takva prilika) kao NOSIOCI. Prema trenutnoj situaciji bili bi na 16-om mjestu liste nosilaca od 17 timova. Ne smijem ni pomisljati kakva bi nam se sansa tada pruzila i koliku bi lovu zaradili, tako da su ova 3 kola izuzetno vazna, enormno bitna i stvarno mislim da trenutni Zeljo moze ostvariti sve 3 pobjede do kraja, samo treba igrati i poginuti na terenu za svaku loptu... Tada bi se mogli i pojacati, ogroman novac bi dobili a vrlo vjerovatno prosli neke od ovih nenosilaca i onda dobili neku extra jaku ekipu u 3 pretkolu, pa onda u playoff evropske lige. Ali sve mi to trenutno zvuci kao ebeni san, ali je ponekad mala razlika izmedju jave i sna, pa tako i vjerujem i nadam se da ova ekipa, koja je nezapamcena u zadnjih 25 godina, moze to uciniti. Bio sam rekao da nam treba cudo da dobijemo u 2 tekme Borca i Veleza koji nema poraza kuci, pa se to desilo, eh pa sada nam treba jos jedno cudo.

Ako i ne osvojimo titulu, nece mi biti zao jer znamo da su momci pruzili maximum da bi i ovo uradili, sto je ogroman uspjeh, pa mi nemamo poraza od novembra...
Hajmo zato manijaci poginuti i bodriti nase momke kao nikad do sad, dajmo im krila jer su oni to zasluzili vise nego ikad!

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 14 maj 2015, 00:49

I da, preko 350 minuta smo bez primljenog gola. Izdrzite jos 90 minuta..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 maj 2015, 00:51

Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni trofej ove godine i ne znači toliko koliko mi znači eventualno propuštena šansa da učestvujemo u ligi prvaka i to prvi put (ko zna kad će se opet pružiti takva prilika) kao NOSIOCI. Prema trenutnoj situaciji bili bi na 16-om mjestu liste nosilaca od 17 timova. Ne smijem ni pomisljati kakva bi nam se sansa tada pruzila i koliku bi lovu zaradili, tako da su ova 3 kola izuzetno vazna, enormno bitna i stvarno mislim da trenutni Zeljo moze ostvariti sve 3 pobjede do kraja, samo treba igrati i poginuti na terenu za svaku loptu... Tada bi se mogli i pojacati, ogroman novac bi dobili a vrlo vjerovatno prosli neke od ovih nenosilaca i onda dobili neku extra jaku ekipu u 3 pretkolu, pa onda u playoff evropske lige. Ali sve mi to trenutno zvuci kao ebeni san, ali je ponekad mala razlika izmedju jave i sna, pa tako i vjerujem i nadam se da ova ekipa, koja je nezapamcena u zadnjih 25 godina, moze to uciniti. Bio sam rekao da nam treba cudo da dobijemo u 2 tekme Borca i Veleza koji nema poraza kuci, pa se to desilo, eh pa sada nam treba jos jedno cudo.

Ako i ne osvojimo titulu, nece mi biti zao jer znamo da su momci pruzili maximum da bi i ovo uradili, sto je ogroman uspjeh, pa mi nemamo poraza od novembra...
Hajmo zato manijaci poginuti i bodriti nase momke kao nikad do sad, dajmo im krila jer su oni to zasluzili vise nego ikad!

slika
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... yi0-hN17Z8
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 maj 2015, 00:51

Minjore je napisao/la:I da, preko 350 minuta smo bez primljenog gola. Izdrzite jos 90 minuta..
A kako znate utrpajte bar jedan :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Rios

Post Postao/la Rios » 14 maj 2015, 00:54

terabajt je napisao/la:
Rios je napisao/la:Kako bih volio da sa Travnikom prvo igramo pa onda derbi. U slucaju poraza u derbiju nedo Bog,strah me neke emotivne istrosenosti,pada ekipe,a Travnik u borbi za opstanak,posebno ako izgube sad protiv Radnika nece doci na izlet sigurno :problem: Ond valja ici u Zenicu po bodove,a oni bi to docekali ko finale LP :mrgreen:
Imaju i siroki i zrinjski teske utakmice vec naredno zrinjski ide celiku a siroki drini a zadnju medusobno igraju , mislim da smo obezbijedili evropu uz malo srece i ako izgubimo sve 3 preostale.
Ma znam,nego malo razmisljam naglas o idealnim scenarijima :mrgreen: Ono ko u srednju dok je covjek isao,obezbjedis se sa ocjenama i na posljednji cas,dok vecinu oblijevaju znojevi,ti dodjes sa jednom sveskom u dzepu :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 14 maj 2015, 01:32

Bravo Zeljini vojnici,ponosan i opet srce ko Amerika.Samo srce na teren u subotu pa sta bude.Volim te Zeljooo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 14 maj 2015, 01:45

Ajzea je napisao/la:
Minjore je napisao/la:I da, preko 350 minuta smo bez primljenog gola. Izdrzite jos 90 minuta..
po mogucnosti hinjski :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 maj 2015, 01:47

Minjore je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
po mogucnosti hinjski :lol:
Rekoh već jednom, 95. min rukom iz ofsajda a da lopta ne pređe gol liniju ali svejedno da se prizna, kad hoćemo hinjski nek onda bude baš hinjski :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 maj 2015, 07:12

Pitari padaju na derbiju, kraj price !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Nydalen
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Nydalen » 14 maj 2015, 08:36

Racunica je jasna, dobijemo sve 3 prvaci smo.

Mi smo vec svoje ciljeve ostvarili, ovo sada igramo rekreativno, i tako isto momcima u glavu usaditi.

Samo bez pritiska, a zadnje kolo ako bog da izbacit one u drugu ligu nadam se.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 maj 2015, 08:48

sarajeevo horde zlaaaaaaaaa neka pušeeeeee ga, i sa njima taaaaaaaan i braća iz drezdena naanananana :opaopa: :opaopa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 maj 2015, 08:49

malo, malo ko je mislio i ove četiri da ćemo sve dobiti. ostale još samo tri, veći dio posla je gotovo a manji je ostao :mrgreen:

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 14 maj 2015, 08:52

A kad dođe subota ooo ooo
Jači od ratova, režima i partija. 1921

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 14 maj 2015, 09:41

AAAAAAAAAAAAAJ AJDE ZELJO MOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 14 maj 2015, 09:42

Nydalen je napisao/la:Racunica je jasna, dobijemo sve 3 prvaci smo.

Mi smo vec svoje ciljeve ostvarili, ovo sada igramo rekreativno, i tako isto momcima u glavu usaditi.

Samo bez pritiska, a zadnje kolo ako bog da izbacit one u drugu ligu nadam se.
ako dobijemo na Koševu 2 razlike, ili 2:3...dovoljna su nam 4 boda iz ostale dvije tekme.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 maj 2015, 09:55

polako.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 maj 2015, 09:56

Treba racunati i utakmicu u Zenici koja ce biti jako teska, dole cemo sigurno imati podrsku, a ovi zenicani bojkotuju utakmice Celika mada mislim da ce se pojaviti za ovu.

Ali prije toga pobjediti na derbiju, svi se nadamo tome i mozemo biti optimisticni jer imamo odlican tim mladosti i iskustva, ako tu trijumfujemo protiv Travnika dolina ce biti puna ko sipak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: obagol i 51 gost.