FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
FK Željezničar
Nisam upratio,niko od ovih sto im je prijetila suspenzija nije dobio zuti danas?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: FK Željezničar
Imaju i siroki i zrinjski teske utakmice vec naredno zrinjski ide celiku a siroki drini a zadnju medusobno igraju , mislim da smo obezbijedili evropu uz malo srece i ako izgubimo sve 3 preostale.Rios je napisao/la:Kako bih volio da sa Travnikom prvo igramo pa onda derbi. U slucaju poraza u derbiju nedo Bog,strah me neke emotivne istrosenosti,pada ekipe,a Travnik u borbi za opstanak,posebno ako izgube sad protiv Radnika nece doci na izlet sigurnoOnd valja ici u Zenicu po bodove,a oni bi to docekali ko finale LP
Ko mi može zabraniti da maštam?Virtu4l je napisao/la:Ovako ćemo, ti budi siguran u pobjedu, a ja ću u poraz. Vidjećemo čiji će eventualni šok biti pozitivniji.Fustang je napisao/la:Ovo je primjer mentaliteta luzera.Hvala bogu da se čelni ljudi iz kluba ne vode identičnim razmišljanjem, u suprotnom bi bili mediokritetna ekipa kao i ovi sa druge strane grada.

Ne ozbiljno sada, svjestan sam na što aludiraš ali ja jednostavno ne želim da gledam stvari takvima.Klub je napravio ogroman podvig i nadmašio sva očekivanja navijača i naklon svima zbog toga.Da mi je neko rekao na početku sezone da ćemo završiti u top 4 i da ćemo osigurati Evropu sa ovakvim kadarskim i financijskim mogućnostima vjerovatno bih ga proglasio ludim.
Ali trenutno se nalazimo se u takoj situaciji gdje jednostavno moramo boriti do zadnjeg atoma snage sa odsustvom sumnji u mogućnosti naših momaka i stručnog štaba.Valjda je i tebe ovaj dosadašnji dio sezone ubijedio da je sve moguće.Sve ovo što su ponudili ove sezone je zaista bajno i trebamo biti presretni jer imamo najboljeg stručnjaka na klupi u ligi zajedno sa najboljim napadačem iste.Preduslovi su stvoreni za krunisanje sezone titulom šampiona i sada nema mjesta za skepsu i manjak entuzijazma.
Naravno, da ne budem krivo shvaćen i over-optimistic, daleko od toga da ću biti razočaran sezonom ako nam to ne pođe za rukom.Svako od njih individualno je zaslužio ovacije i gromoglasan aplauz.Svjesni smo svi da je cilj za ovu sezonu ostvaren,i zbog toga smo sretni.Sve ostalo je samo bonus.
Bilo u kom scenariju da se sve ovo do kraja odigra,ja sam i više nego ponosan.Moja ljubav prema Želji može biti samo veća.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Meni trofej ove godine i ne znači toliko koliko mi znači eventualno propuštena šansa da učestvujemo u ligi prvaka i to prvi put (ko zna kad će se opet pružiti takva prilika) kao NOSIOCI. Prema trenutnoj situaciji bili bi na 16-om mjestu liste nosilaca od 17 timova. Ne smijem ni pomisljati kakva bi nam se sansa tada pruzila i koliku bi lovu zaradili, tako da su ova 3 kola izuzetno vazna, enormno bitna i stvarno mislim da trenutni Zeljo moze ostvariti sve 3 pobjede do kraja, samo treba igrati i poginuti na terenu za svaku loptu... Tada bi se mogli i pojacati, ogroman novac bi dobili a vrlo vjerovatno prosli neke od ovih nenosilaca i onda dobili neku extra jaku ekipu u 3 pretkolu, pa onda u playoff evropske lige. Ali sve mi to trenutno zvuci kao ebeni san, ali je ponekad mala razlika izmedju jave i sna, pa tako i vjerujem i nadam se da ova ekipa, koja je nezapamcena u zadnjih 25 godina, moze to uciniti. Bio sam rekao da nam treba cudo da dobijemo u 2 tekme Borca i Veleza koji nema poraza kuci, pa se to desilo, eh pa sada nam treba jos jedno cudo.
Ako i ne osvojimo titulu, nece mi biti zao jer znamo da su momci pruzili maximum da bi i ovo uradili, sto je ogroman uspjeh, pa mi nemamo poraza od novembra...
Hajmo zato manijaci poginuti i bodriti nase momke kao nikad do sad, dajmo im krila jer su oni to zasluzili vise nego ikad!

Ako i ne osvojimo titulu, nece mi biti zao jer znamo da su momci pruzili maximum da bi i ovo uradili, sto je ogroman uspjeh, pa mi nemamo poraza od novembra...
Hajmo zato manijaci poginuti i bodriti nase momke kao nikad do sad, dajmo im krila jer su oni to zasluzili vise nego ikad!

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
I da, preko 350 minuta smo bez primljenog gola. Izdrzite jos 90 minuta..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... yi0-hN17Z8Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni trofej ove godine i ne znači toliko koliko mi znači eventualno propuštena šansa da učestvujemo u ligi prvaka i to prvi put (ko zna kad će se opet pružiti takva prilika) kao NOSIOCI. Prema trenutnoj situaciji bili bi na 16-om mjestu liste nosilaca od 17 timova. Ne smijem ni pomisljati kakva bi nam se sansa tada pruzila i koliku bi lovu zaradili, tako da su ova 3 kola izuzetno vazna, enormno bitna i stvarno mislim da trenutni Zeljo moze ostvariti sve 3 pobjede do kraja, samo treba igrati i poginuti na terenu za svaku loptu... Tada bi se mogli i pojacati, ogroman novac bi dobili a vrlo vjerovatno prosli neke od ovih nenosilaca i onda dobili neku extra jaku ekipu u 3 pretkolu, pa onda u playoff evropske lige. Ali sve mi to trenutno zvuci kao ebeni san, ali je ponekad mala razlika izmedju jave i sna, pa tako i vjerujem i nadam se da ova ekipa, koja je nezapamcena u zadnjih 25 godina, moze to uciniti. Bio sam rekao da nam treba cudo da dobijemo u 2 tekme Borca i Veleza koji nema poraza kuci, pa se to desilo, eh pa sada nam treba jos jedno cudo.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
A kako znate utrpajte bar jedanMinjore je napisao/la:I da, preko 350 minuta smo bez primljenog gola. Izdrzite jos 90 minuta..

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma znam,nego malo razmisljam naglas o idealnim scenarijimaterabajt je napisao/la:Imaju i siroki i zrinjski teske utakmice vec naredno zrinjski ide celiku a siroki drini a zadnju medusobno igraju , mislim da smo obezbijedili evropu uz malo srece i ako izgubimo sve 3 preostale.Rios je napisao/la:Kako bih volio da sa Travnikom prvo igramo pa onda derbi. U slucaju poraza u derbiju nedo Bog,strah me neke emotivne istrosenosti,pada ekipe,a Travnik u borbi za opstanak,posebno ako izgube sad protiv Radnika nece doci na izlet sigurnoOnd valja ici u Zenicu po bodove,a oni bi to docekali ko finale LP

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- themaniaks
- Kontakt:
Bravo Zeljini vojnici,ponosan i opet srce ko Amerika.Samo srce na teren u subotu pa sta bude.Volim te Zeljooo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
po mogucnosti hinjskiAjzea je napisao/la:A kako znate utrpajte bar jedanMinjore je napisao/la:I da, preko 350 minuta smo bez primljenog gola. Izdrzite jos 90 minuta..

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Rekoh već jednom, 95. min rukom iz ofsajda a da lopta ne pređe gol liniju ali svejedno da se prizna, kad hoćemo hinjski nek onda bude baš hinjskiMinjore je napisao/la:po mogucnosti hinjskiAjzea je napisao/la:A kako znate utrpajte bar jedanMinjore je napisao/la:I da, preko 350 minuta smo bez primljenog gola. Izdrzite jos 90 minuta..

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
FK Željezničar
Racunica je jasna, dobijemo sve 3 prvaci smo.
Mi smo vec svoje ciljeve ostvarili, ovo sada igramo rekreativno, i tako isto momcima u glavu usaditi.
Samo bez pritiska, a zadnje kolo ako bog da izbacit one u drugu ligu nadam se.
Mi smo vec svoje ciljeve ostvarili, ovo sada igramo rekreativno, i tako isto momcima u glavu usaditi.
sarajeevo horde zlaaaaaaaaa neka pušeeeeee ga, i sa njima taaaaaaaan i braća iz drezdena naanananana

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
malo, malo ko je mislio i ove četiri da ćemo sve dobiti. ostale još samo tri, veći dio posla je gotovo a manji je ostao 

AAAAAAAAAAAAAJ AJDE ZELJO MOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ako dobijemo na Koševu 2 razlike, ili 2:3...dovoljna su nam 4 boda iz ostale dvije tekme.Nydalen je napisao/la:Racunica je jasna, dobijemo sve 3 prvaci smo.
polako.
Treba racunati i utakmicu u Zenici koja ce biti jako teska, dole cemo sigurno imati podrsku, a ovi zenicani bojkotuju utakmice Celika mada mislim da ce se pojaviti za ovu.
Ali prije toga pobjediti na derbiju, svi se nadamo tome i mozemo biti optimisticni jer imamo odlican tim mladosti i iskustva, ako tu trijumfujemo protiv Travnika dolina ce biti puna ko sipak.
Ali prije toga pobjediti na derbiju, svi se nadamo tome i mozemo biti optimisticni jer imamo odlican tim mladosti i iskustva, ako tu trijumfujemo protiv Travnika dolina ce biti puna ko sipak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×