E yebem te u usta zvaljava pa kako se ti boris protiv cetnika kad si ponosan na iste.
Stvarno si bilmez.
E yebem te u usta zvaljava pa kako se ti boris protiv cetnika kad si ponosan na iste.
A na sta si ti tacno ponosan ovdje?Sto vas ovaj covjek piša cim im 1% postanete opasnost,sto vasim navijacima zabranjuje odlazak na gostovanja,sto je toliko jadni ljudi poginulo braneci vas stadion i naselje da bi se vi slikali i smjeskali sa likovima koji to punom parom podrzavaju i velicaju,Dodikovom porodicom
Očigledno to radi svake godine, sjećam se da je prije 2 godine posjetio Sarajevo i Velež također u Antaliji te da su ga također srdačno dočekali te fotografisali se s njim baš kao i naš Tunović.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:20A vi ga bas srdacno docekliRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:05Posjetio je sve klubove koji su na pripremama u Antaliji.![]()
Lizao mu onaj celavi predsjednik zeljkana paksu sad i ovaj,medjutim ovaj izgleda da mu ga i famfla,bas je usta kao saran otvorio ljubi ga Facko.
I ovaj pacijent ce se registrovati opet kroz mjesec dana opet ce ga banovati jer je shizo i tako sve u krug, kakav zivot zivi zajedno sa ostalom telegram i viber brigadom
Sta je cetnicicu, sta ti smeta? Istina? Jebbo li vam dodik i vico najmilije.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:59I ovaj pacijent ce se registrovati opet kroz mjesec dana opet ce ga banovati jer je shizo i tako sve u krug, kakav zivot zivi zajedno sa ostalom telegram i viber brigadom![]()
Da su kakvi navijaci da se i oni pokrenu sa izgradnjom vlastitog stadiona, pogotovo uz pomoc Mirvica. Npr oko Ilijasa ima zemlje i prostora koliko hoce a i blize imVirtu4l je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:47
Jarane ne mogu ni ja da upratim sve ove informacije oko stadiona, juče Banjamina najavila tender za južnu tribinu, prije toga za fasadu na sjeveru, danas Vico aminovao zapadnu tribinu, pa ti sad zamisli kako je tek njima.![]()
Oni još uvijek strahuju da Čola ne najavi koncert pa da ponovo idu na Pirotu.![]()
Njihova forumska spin brigada nema veze sa manijacima, navijacima i slicno. Sta oni znaju sta znaci vratiti te s gostovanja ili biti 15min na utakmici.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:53A na sta si ti tacno ponosan ovdje?Sto vas ovaj covjek piša cim im 1% postanete opasnost,sto vasim navijacima zabranjuje odlazak na gostovanja,sto je toliko jadni ljudi poginulo braneci vas stadion i naselje da bi se vi slikali i smjeskali sa likovima koji to punom parom podrzavaju i velicaju,Dodikovom porodicom
Treba sram i stid da vas bude barem radi ljudi koji su branili grad.Drago mi je samo sto zivimo u ovoj godini i sto ce sve ostati dokumentovano i sto necete i od ovoga za 20 godina praviti mitove kao kroz citavu vasu historiju sto radite.Guzite se sa cetnicima a bunite se kad vas neko tako nazove ovdje,divite se i smatrate legendom dokazanog ustasu,ocekujem u narednih 15ak godina i sa cifu.tima da se zguzite samo vam oni jos u genima fale sve ostalo imate
Ti lazes gore i besramnije od VucicaKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:15Jes lijepo kad ih prozoves spin brigadom jer ih toliko boli ta istina da su sad taj isti termin poceli koristiti protiv drugih![]()
Njih samo Dino Merlin može otjerati na Pirotu!Virtu4l je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:47KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:44Definitivno su navijaci Sarajeva ubjedljivo najveci pacijenti na ovome forumu![]()
Jarane ne mogu ni ja da upratim sve ove informacije oko stadiona, juče Banjamina najavila tender za južnu tribinu, prije toga za fasadu na sjeveru, danas Vico aminovao zapadnu tribinu, pa ti sad zamisli kako je tek njima.![]()
Oni još uvijek strahuju da Čola ne najavi koncert pa da ponovo idu na Pirotu.![]()
Ma davno sam zakljucio da su ovo papci,ima mozda 3 normalna lika do duse sa kojima se moze normalno pisati ostali su Grbavicu vidjeli samo na ekskurziji mozdaErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:12Njihova forumska spin brigada nema veze sa manijacima, navijacima i slicno. Sta oni znaju sta znaci vratiti te s gostovanja ili biti 15min na utakmici.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:53A na sta si ti tacno ponosan ovdje?Sto vas ovaj covjek piša cim im 1% postanete opasnost,sto vasim navijacima zabranjuje odlazak na gostovanja,sto je toliko jadni ljudi poginulo braneci vas stadion i naselje da bi se vi slikali i smjeskali sa likovima koji to punom parom podrzavaju i velicaju,Dodikovom porodicom
Treba sram i stid da vas bude barem radi ljudi koji su branili grad.Drago mi je samo sto zivimo u ovoj godini i sto ce sve ostati dokumentovano i sto necete i od ovoga za 20 godina praviti mitove kao kroz citavu vasu historiju sto radite.Guzite se sa cetnicima a bunite se kad vas neko tako nazove ovdje,divite se i smatrate legendom dokazanog ustasu,ocekujem u narednih 15ak godina i sa cifu.tima da se zguzite samo vam oni jos u genima fale sve ostalo imate
Inace, nevezano za to, zanima me sta misle o sastanku sa chetaljima svakog mjeseca. Ako su protiv FK Sarajeva i jos 20 klubova iz kantona i kako oni kazu protiv interesnih skupina, za koga su ovdje tacno?
Pronadji i postavi da vidim i ja sta je lazfeniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:16Ti lazes gore i besramnije od VucicaKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:15Jes lijepo kad ih prozoves spin brigadom jer ih toliko boli ta istina da su sad taj isti termin poceli koristiti protiv drugih![]()
Proprzen mozak, nema pomoci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:17Ma davno sam zakljucio da su ovo papci,ima mozda 3 normalna lika do duse sa kojima se moze normalno pisati ostali su Grbavicu vidjeli samo na ekskurziji mozdaErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:12Njihova forumska spin brigada nema veze sa manijacima, navijacima i slicno. Sta oni znaju sta znaci vratiti te s gostovanja ili biti 15min na utakmici.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:53
A na sta si ti tacno ponosan ovdje?Sto vas ovaj covjek piša cim im 1% postanete opasnost,sto vasim navijacima zabranjuje odlazak na gostovanja,sto je toliko jadni ljudi poginulo braneci vas stadion i naselje da bi se vi slikali i smjeskali sa likovima koji to punom parom podrzavaju i velicaju,Dodikovom porodicom
Inace, nevezano za to, zanima me sta misle o sastanku sa chetaljima svakog mjeseca. Ako su protiv FK Sarajeva i jos 20 klubova iz kantona i kako oni kazu protiv interesnih skupina, za koga su ovdje tacno?
Sta ce misliti cim neko spomene Vicu u najmanjem negativnom kontekstu na njihovoj temi ovi idioti cetaljski ga napadaju i nazivaju pitarom.Zamisli koliko je to ograniceno.Nigdje veze sa vezom nema sta pisu,samo im je bitno da Sarajevo nije broj 1 cak i kada mi nismo u toj prici uopste.
Likovima je Vico heroj a Mirvic zlikovac
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], benko21, Burberry46, Hajdeee, Hrammm1921, Lavcina, mma_hz, Morpheus, Pantelija, PeppermintSA, Resolute, rishovski, Rule_hz, TylerBurey, Vanja8, WeekendOffender, worchester i 62 gosta.