E yebigaarelinho je napisao/la:Evo vam jedna informacija vezana za Karacica. Losa pravo. Otisli prednji krizni ligamenti. Pauza oko 8 mjeseci.![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Valja se još jednom prisjetiti jučerašnjeg urnebesa na pecari
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 658Wsm3g0k
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 658Wsm3g0k
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
svaka cast na igri pobjedi i posjeti, samo ako moze pitanje zasto vas nisu stavili na onu tribinu iza gola zajedno
protiv moga Celika se ne brinite tu su vam sigurna 3 boda
protiv moga Celika se ne brinite tu su vam sigurna 3 boda
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
silvestar1
- Kontakt:
Mislim da to nije istina!!arelinho je napisao/la:Evo vam jedna informacija vezana za Karacica. Losa pravo. Otisli prednji krizni ligamenti. Pauza oko 8 mjeseci.![]()
-
ultra gitano
Utakmica/ambijent/pobjeda
Gogo nije ozlijeđen i biće spreman 100% protiv Čelika provjerena informacija tako da Samo Jako i po novu pobjedu
Gogo nije ozlijeđen i biće spreman 100% protiv Čelika provjerena informacija tako da Samo Jako i po novu pobjedu
ultra gitano je napisao/la:Utakmica/ambijent/pobjeda![]()
![]()
Ako je to istina
" vrativši gostujuću momčad u život kada joj je prijetila katastrofa i povećanje vodstva naše momčadi na 3:0.
Iz takve pozicije ne bi se vratila ni Barcelona."
Priopćenje NK Široki Brijeg, šta bi bilo da je bilo, niko nikad neće znati...ali stavljati Barcelonu u svoje priopćenje je smješno...utakmicu je izgubio Slaven Musa stavivši ona tri panja od stopera (Barišić, Brekaalo, Pandža) dvometraši, a izostavi Bralića koji mu je odigro sve utakmice do sada, ali neka drago mi je
...i mi smo Vinku pakovali kofere za Banja Luku pa mu se kasnije izvinjavali 
Iz takve pozicije ne bi se vratila ni Barcelona."
Priopćenje NK Široki Brijeg, šta bi bilo da je bilo, niko nikad neće znati...ali stavljati Barcelonu u svoje priopćenje je smješno...utakmicu je izgubio Slaven Musa stavivši ona tri panja od stopera (Barišić, Brekaalo, Pandža) dvometraši, a izostavi Bralića koji mu je odigro sve utakmice do sada, ali neka drago mi je
A jbg stvorili smo im taku atmosferu ,ljudi se zanjeli mislili Camp Nou
Jos oni moraju pure pojest i ucit kako zivjet i disat sa klubom kao jedno.
Samo ZRINJA.
Samo ZRINJA.
Hum94 je napisao/la:A jbg stvorili smo im taku atmosferu ,ljudi se zanjeli mislili Camp Nou![]()
Samo ZRINJA.
Još me euforija i adrenalin poslije tekme drže, znači nemoguće
Todore, Gogo, Meša, Filipe, Petrače, ma svi svi su zaslužili naklon do poda! Todore i Gogo
Kupili ste nas jučer za sva vremena! Dali ste zadnji atom snage na terenu jučer i stvarno svaka vam čast, ali naravno opet ponavljam i svim ostalim igračima, svi su jučer dali sve od sebe! Idemo u Zenicu, dalje po istom planu i programu i mosa njaZri do kraja
Na kraju maestralni Gogo
[youtube][/youtube]
Na kraju maestralni Gogo
[youtube][/youtube]
Ne lupetaj glupostiarelinho je napisao/la:Evo vam jedna informacija vezana za Karacica. Losa pravo. Otisli prednji krizni ligamenti. Pauza oko 8 mjeseci.![]()
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Ako su mene ljudi iz Mostara slagali onda sam i ja vas.Duff je napisao/la:Ne lupetaj glupostiarelinho je napisao/la:Evo vam jedna informacija vezana za Karacica. Losa pravo. Otisli prednji krizni ligamenti. Pauza oko 8 mjeseci.![]()
- primasquadra
- Kontakt:
Karačić 3 tjedna out
Moze li mi neko od Mostaraca rec jel bio penal za Zrinjski? Realno
Nije. Al sto bi se mi bunili kad nam ide u prilog jbga. Isto tako gol smo iz zaleđa primili proslo kolo. Sad nam se vratilo.toni1996 je napisao/la:Moze li mi neko od Mostaraca rec jel bio penal za Zrinjski? Realno
da ti odgovorim....Tri direktna crvena kartona ste trebali dobiti, Pandža, Krstanović i Brekalo. Zrinjski je debelo oštećen ali ne kukamo i ne cvilimo. Išli ste prljavo od početka i bog vas je kaznio.
Ser,ser. Pitao san za penal! Imas brate snimku utakmice pa napravi video gdje smo trebali dobiti crvene pa ce mo to poslat UEFI nikakav problem...miki651 je napisao/la:da ti odgovorim....Tri direktna crvena kartona ste trebali dobiti, Pandža, Krstanović i Brekalo. Zrinjski je debelo oštećen ali ne kukamo i ne cvilimo. Išli ste prljavo od početka i bog vas je kaznio.
pošaljite i ser, ser. Dabogda poslali...Pola igrača nam na snimanju u bolnici zbog krkana. Ali eto brate dosadan si i pogledaj snimku ako imaš obraza.
Na prvu mi se cinilo i da Krstanovic simulira,kad sam pogledo snimak dva puta vidim da ga je malo dirno,tako da je samo do sudije kako je vidio,i sekund odluke penal ili ne.Siroki je nekad ozbiljan klub bio,ovo sa priopcenjima pravi smijuriju i cirkus od vas.Jos dajte Bevandi da ga sastavlja pa nek napise u njemu Zdrinjski pa da sve bude potpuno.toni1996 je napisao/la:Ser,ser. Pitao san za penal! Imas brate snimku utakmice pa napravi video gdje smo trebali dobiti crvene pa ce mo to poslat UEFI nikakav problem...miki651 je napisao/la:da ti odgovorim....Tri direktna crvena kartona ste trebali dobiti, Pandža, Krstanović i Brekalo. Zrinjski je debelo oštećen ali ne kukamo i ne cvilimo. Išli ste prljavo od početka i bog vas je kaznio.
- Evolve
- Kontakt:
Ajmo, dosta vise ovog prebacivanja molim vas ko boga. Pustite vise, bilo sta bilo, vasi bodovi vasa pobjeda, zasluzeni. Dok god imamo Musu na klupi ovakve utakmice mi necemo dobit nikad. Jednostavno. Samo se prestanimo prebacivat po forumu bezveze.
Pozzz ..
Pozzz ..
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.