NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

laudrop
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la laudrop » 13 nov 2023, 20:02

AllGunsBlazing je napisao/la:
13 nov 2023, 19:02
U Bingu u Lukovom Polju imaju magneti sa grbom naseg kluba. Koliko znam, nekad smo i zastitili nas grb. Klub bi trebao uraditi nesto po tom pitanju.
Nije još zaštićen grb ali je u planu ubrzo. Svakako da treba to uraditi. Nema prodavat pogotovo u višemilionskoj kompaniji koja ni 1 KM ne podržava Čelik.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 13 nov 2023, 20:15

laudrop je napisao/la:
13 nov 2023, 20:02
U Bingu u Lukovom Polju imaju magneti sa grbom naseg kluba. Koliko znam, nekad smo i zastitili nas grb. Klub bi trebao uraditi nesto po tom pitanju.
Nije još zaštićen grb ali je u planu ubrzo. Svakako da treba to uraditi. Nema prodavat pogotovo u višemilionskoj kompaniji koja ni 1 KM ne podržava Čelik.
Na pijaci takodje prodaju magneti,zastavice,solje sa Celokovim grbom I moram priznati da neke stvari su bas kvalitetno odradili!Grb zastititi sto prije!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 13 nov 2023, 20:42

sagitarius je napisao/la:
13 nov 2023, 19:08
Ko ce sad voditi marketing?
Vjerujem da ce klub pronaci zamjenu. Istina je da momak koji je vodi marketing napusta klub. Tesko ce biti, ali Boze moj, zivot mora dalje ici, svi mi idemo za boljem u zivotu. Zao mi je sto klub nije u stanju da svima ponudi dobre uslove, jer momak je to zasluzio.

U svakom slucaju ostat ce do polusezone i uraditi primopredaju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 nov 2023, 21:03

FliX je napisao/la:
13 nov 2023, 19:43
Sta pise koja bosanaka firma proizvodi ili ako je strani proizvod, koja uvozi? Jesi li obraco paznju na deklaraciju?
Nas je proizovod. Koliko se sjecam, iz Bugojna.
Celik!3,2,2.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 13 nov 2023, 21:18

redbull93 je napisao/la:
13 nov 2023, 20:42
sagitarius je napisao/la:
13 nov 2023, 19:08
Ko ce sad voditi marketing?
Vjerujem da ce klub pronaci zamjenu. Istina je da momak koji je vodi marketing napusta klub. Tesko ce biti, ali Boze moj, zivot mora dalje ici, svi mi idemo za boljem u zivotu. Zao mi je sto klub nije u stanju da svima ponudi dobre uslove, jer momak je to zasluzio.

U svakom slucaju ostat ce do polusezone i uraditi primopredaju.
E bas mi je ovo zao čuti,momak je radio perfekt marketing u klubu 😞

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 13 nov 2023, 21:37

Otkud vama te informacije za tog momka iz marketinga? Jedna bitna stvar koja se mora promjeniti u klubu je to curenje informacija. Ispade svako sve prije sazna od clanova kluba, pogotovo neke stvari koje ne bi trebale uopste izlazit u javnost. Saljemo sliku o Čeliku kao da je mahalski klub, veoma neprofesionalno i neozbiljno. Ako vec hocemo da clanstvo u klubu nesto znaci i da ima svoju tezinu. A i mi clanovi trebamo doprinositi tome pa ako i saznamo neke stvari, trebali bi to zadrzati za sebe dok se kulb ne oglasi. Ova informacija nije nista posebno, niti vjerujem da je nesto sto moze ugroziti poslovanje kluba, ali vidjeli smo na primjeru Damjanovica kako se klub moze obrukat u javnosti zbog toga.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 13 nov 2023, 21:42

Nazalost tako je, momak odlazi, i meni je zao, pogotovo i za tiktok, gdje smo stvarno imali fin broj pregleda i pratitelja, jer ipak je to trenutno najpopularnija aplikacija.Nadam se da ce se naci neko ko ce isto voditi taj segment…Kamo srece da sam malo mladji odmah bi se uhvatio posla i to cak volonterski..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Jas63Ko
Kontakt:

Post Postao/la Jas63Ko » 13 nov 2023, 21:50

dinodino2019 je napisao/la:
13 nov 2023, 11:09
Jas63Ko je napisao/la:
13 nov 2023, 08:01
(Iz današnjeg "Avaza"):

KOMENTAR DANA

Bošnjački sport prop'o

...

Ko jos cita ovo smece od Avaz
A-ha, jasno, ti si jedan od onih kojemu je jedino važno ko kaže/piše; a ne ŠTA se kaže/piše!

Hajd' probaj dokazati da ovaj u članku laže! Na primjer, da li laže kada kaže/piše, sljedeće:

"...Bh. fudbalom već godinama suvereno vlada Hrvatski športski klub Zrinjski. U košarci je neprikosnovena Dodikova Igokea, klub smješten u selu Aleksandrovac, koje se nalazi pored Laktaša, također sela.

Prvak u muškom rukometu je Izviđač iz Ljubuškog. U ženskom rukometu Grude. U ženskoj košarci prvaci su Orlovi iz Banje Luke. U ženskoj odbojci prvak je Gacko. U futsalu Radnik iz Bijeljine. I tako dalje. ..."

Inače se slažem da novine često uniformišu, umjesto da informišu.

I ti, takođe, uniformišeš!

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 13 nov 2023, 22:44

Zenca1988 je napisao/la:
13 nov 2023, 21:37
Otkud vama te informacije za tog momka iz marketinga? Jedna bitna stvar koja se mora promjeniti u klubu je to curenje informacija. Ispade svako sve prije sazna od clanova kluba, pogotovo neke stvari koje ne bi trebale uopste izlazit u javnost. Saljemo sliku o Čeliku kao da je mahalski klub, veoma neprofesionalno i neozbiljno. Ako vec hocemo da clanstvo u klubu nesto znaci i da ima svoju tezinu. A i mi clanovi trebamo doprinositi tome pa ako i saznamo neke stvari, trebali bi to zadrzati za sebe dok se kulb ne oglasi. Ova informacija nije nista posebno, niti vjerujem da je nesto sto moze ugroziti poslovanje kluba, ali vidjeli smo na primjeru Damjanovica kako se klub moze obrukat u javnosti zbog toga.
Momak je sam objavio na svom linkedin profilu jutros.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 13 nov 2023, 23:23

Drame se prave oko svega,momak odlazi iz marketinga šta sad radit???? Smak če eto svijeta!!! Ok momak odlazi da je radio radio je,da je bio dobar bgm i bio je čak šta više i odličan! Hvala mu na svemu i sretno mu,a sad drame ovdje šta dalje,kako? Ko da če hrane nestat! Nek vodi Ivana,ili njen brat ili bilo ko ko se imalo razumije u to. Svakako ko god dodje ne može gori biti od onog što smo imali zadnjih 20 godina! Nači če se ba rješenje ima masa pametne omladine koja voli i sposobna je to raditi...
::::SAMO ČELIK::::

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 13 nov 2023, 23:32

zamorano je napisao/la:
13 nov 2023, 23:23
Drame se prave oko svega,momak odlazi iz marketinga šta sad radit???? Smak če eto svijeta!!! Ok momak odlazi da je radio radio je,da je bio dobar bgm i bio je čak šta više i odličan! Hvala mu na svemu i sretno mu,a sad drame ovdje šta dalje,kako? Ko da če hrane nestat! Nek vodi Ivana,ili njen brat ili bilo ko ko se imalo razumije u to. Svakako ko god dodje ne može gori biti od onog što smo imali zadnjih 20 godina! Nači če se ba rješenje ima masa pametne omladine koja voli i sposobna je to raditi...
Ma znamo mi da si ti starija garda i da ne znas od kolikog znacaja je dobar marketing i da ga ne mogu ni ivana ni njen brat raditi jer imaju svoje poslove!Nije to samo objaviti nesto na facebook, logicno da je onda drama…

ak1789
Kontakt:

Post Postao/la ak1789 » 13 nov 2023, 23:55

Vezano za ovo saopstenje ministra Musije, klub bi trebao da reaguje i zamoli ga da ne koristi ime kluba u svrhu politickog prepucavanja, ima dovoljno kakanjskih klubova sa kojima moze tarlahat, nek se prođe Čelika!
Neka nova vlada dopusti pravnim subjektima sa blokiranim računima da apliciraju za dodjelu sredstava ako smije 😁

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 14 nov 2023, 00:03

ak1789 je napisao/la:
13 nov 2023, 23:55
Vezano za ovo saopstenje ministra Musije, klub bi trebao da reaguje i zamoli ga da ne koristi ime kluba u svrhu politickog prepucavanja, ima dovoljno kakanjskih klubova sa kojima moze tarlahat, nek se prođe Čelika!
Neka nova vlada dopusti pravnim subjektima sa blokiranim računima da apliciraju za dodjelu sredstava ako smije 😁
Ne voli on ni kakanjske klubove već jedan drugi koji nije u našem kantonu 😉

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 14 nov 2023, 00:31

Bez panike..vec rijeseno…
!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 14 nov 2023, 07:43

zamorano je napisao/la:
Ja bih teve da zamjenis Maida na mjestu Pr i Marketing u klubu jer ti sve zivo znas. Sta ti mislis da je lako naci mladog i skolovanog radnika koji ce za 600-700 raditi taj posao. Pa svaki bolji konobar u Zenici placeniji je od naseg direktora i od vecine nasih igraca. Ovo je sigurno veliki udarac za klub jer se zna koliko je taj momak unaprijedio klub na drustvenim mrezama zadnje dvije godine
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 nov 2023, 12:16

dinodino2019 je napisao/la:
14 nov 2023, 07:43
zamorano je napisao/la:
Ja bih teve da zamjenis Maida na mjestu Pr i Marketing u klubu jer ti sve zivo znas. Sta ti mislis da je lako naci mladog i skolovanog radnika koji ce za 600-700 raditi taj posao. Pa svaki bolji konobar u Zenici placeniji je od naseg direktora i od vecine nasih igraca. Ovo je sigurno veliki udarac za klub jer se zna koliko je taj momak unaprijedio klub na drustvenim mrezama zadnje dvije godine

Ma on je jos zaglavio u onom periodi gdje nam je ZZ bila glavni sponzor…

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 nov 2023, 13:23

Realno konobari i zasluzuju vise od vecine nasih igraca. Mnogi bi Celiku trebali placati sto treniraju koliko su kvalitetni. Tako da to i nije neki argument.

Ja sam za to da se dobri igraci dobro i plate.
Celik!3,2,2.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 14 nov 2023, 13:58

14 nov 2023, 13:23
Realno konobari i zasluzuju vise od vecine nasih igraca. Mnogi bi Celiku trebali placati sto treniraju koliko su kvalitetni. Tako da to i nije neki argument.

Ja sam za to da se dobri igraci dobro i plate.

Jos smo mi daleko od ozbiljnog kluba i povratka u Premijer ligu. Kod nas se ne cijene ljudi koji znaju svoj posao, da ne govorim o ulaganjima u ljudske resurse. Pa ovog Maida je po svaku cijenu trebalo zadrzat u klubu jer je mlad, visokobrazovan, odlicno radi posao. Pa daj mu duplo vecu platu bolje njega dobro plati nego Hrelju, Sarića ili nekog treceg
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 nov 2023, 14:15

Sve to stoji, ali mislim da klub jos uvijek nema tu mogucnost. Ipak je marketing menadzer neka sporedna uloga u trenutnom stanju. Hvala njemu na svemu sto je uradio za klub, ali ne moze on sad biti prioritet u odnosu na dobrog igraca. Ipak svi vidimo da ljudi dolaze radi rezultata, a ne dobrog marketinga.

Nazalost, tako je. Ja bih prvi volio da imamo odlicnu posjetu bez obzira na rezultate jer to trenutni UO zasluzuje, ali ljudi to ne gledaju tako.
Celik!3,2,2.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 nov 2023, 14:40

Rodjendan Convicsta
Dan državnosti naše Bosne.
Jedna od najboljih polusezona u historiji Robijaša..
Mislim da će ovo biti jedno od najboljih izdanja.
Noćna utakmica.

Treba i ovu utakmicu nahajcati publiku barem kao protiv Zrinjskog, slijedi zadnja utakmica, nema Čelika 3 mjeseca.

Svidja mi se sto se jako rano krenulo u promovisanje utakmice.
10 dana ranije.

Evo prilike da mi svi ispostujemo Robijase za svu podrsku i borbu u zadnje vrijeme.

3000 prodanih ulaznica neka bude cilj! Mozemo to.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 4 gosta.