Pa bolan ne bio vidis da visis sta god napises.Pa pratim i ja tvoje postove gdje god dodjes tu je i konflikt.Znas cinjenica je da sam ja napisao i prognozirao pad borca kad nije niko ni pomisljao na to i zasto da sad ne podsjetim na to ,pogotovo zbog itekako uvrjedljivih rjeci upucenih od banjalucke ekipe koja na ovom forumu moze demokratski kazati sta hoce i svaka cast ovom forumu zbog toga,za razliku od banjaluckih foruma na kojim na dozvoljavaju uopste razlicito misljenje, ma da se neko ko nije istomisljenik ni javi na forum.Ali to je razlika izmedju njihovog jednoumlja i ovog foruma koji dozvoljava da svak iznese svoje vidjenje stvari.I ti pozivas na neko banovanje.Pa hajde majke ti prijavi s na njihov forum i napisi samo jednu protiv borca ako ti objeve tekst ja ti dajem para koliko hoces moze...Pozdrav...Grdan je napisao/la:Ti i pibizo ste posebni slučajevividovitadjemila je napisao/la:Pa dobro brate rodjeni pa ti vise branis Borac nego Brotnjo, evo nisi jubitubi O.K.Grdan je napisao/la:@vidovitadjemila Jubitubi ti je rekao da ne zna ništa o Brotnju,zašto bi njega zanimao klub u 2. ligi Federacije kad ima klub u premijer ligi.Tvoja teorija nema nikakvo uporište,osim toga što ja i @jubitubi imamo isto mišljenje u vezi sa tobom,trebaš posjetiti liječnika,ako je ikako moguće sutra ujutro
.
,ali imam neku imovinu u B.Luci pa da mjenjamo za Citluk , ako si zainteresovan javi pa da mjenjamo.Ja volim GOSK ti borac .Svak sebi sta kazes
.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- vidovitadjemila
Re: FK Borac - Banja Luka
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
@vidovitadjemila Ako nisam rekao ništa protiv Borca odmah ispadam njihov navijač,nisam ja spao na tvoj nivo vrijeđanja pojedinih klubova koji ti ne možeš podnijet
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- vidovitadjemila
Znas jarane ni ja nisam rekao nista nego samo istinu.Prvi dio moje istine je potvrdio njihov trener Cvetkovic a drugi dio pokazuju i jos ce pokazati njihovi rezultati.Znaci ja nisam lagao nista i nikoga vrijedjao nego samo iznosio istinu i samo istinu koja mozda boli.Ali sta cu ja TRAZILI STE GLEDAJTE.A ti svakako nisi na mom nivou .To je cinjenica...Grdan je napisao/la:@vidovitadjemila Ako nisam rekao ništa protiv Borca odmah ispadam njihov navijač,nisam ja spao na tvoj nivo vrijeđanja pojedinih klubova koji ti ne možeš podnijet.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Pa koliko jos borac ima utakmica pred praznim tribinama ?
Jos jednu,protiv Veleza.magic je napisao/la:Pa koliko jos borac ima utakmica pred praznim tribinama ?
" onclick="window.open(this.href);return false; Nemanja Bilbija-bio je užitak gledati ga u borčevom dresu 
Mislio sam da ce zavrsiti u nekom velikom klubu , jeb. ni u Voj. ne igra .BLm1 je napisao/la: Nemanja Bilbija-bio je užitak gledati ga u borčevom dresu
Reče Velimir Stojnić još dvije tekme bez publike, tako je rekao...jubitubi je napisao/la:Jos jednu,protiv Veleza.magic je napisao/la:Pa koliko jos borac ima utakmica pred praznim tribinama ?
Ako Bog da hoćeanti_zli je napisao/la:Mislio sam da ce zavrsiti u nekom velikom klubu , jeb. ni u Voj. ne igra .BLm1 je napisao/la: Nemanja Bilbija-bio je užitak gledati ga u borčevom dresu
Mozda on racuna i gostovanje Slaviji.Ili se zeznuo malo.Uglavnom imamo utakmicu kuci protiv Veleza pred praznim tribinama,i imamo utakmicu protiv Slavije u gostima.Zatim imamo kup protiv Sarajeva kod kuce sa publikom,i zadnje kolo lige nam isto dolazi Sarajevo opet igramo pred publikom.AlemC85 je napisao/la: Reče Velimir Stojnić još dvije tekme bez publike, tako je rekao...
Da rezimiram,kazna zavrsava nakon Veleza.
Inace,ako nekoga zanima,ova sjeverna tribina sto se trenutno gradi,a na njoj ce vjerovatno biti smjesteni gostujuci navijaci pa bi ih trebalo zanimati,ce izgledati ovako:

Dakle primace 3000 ljudi,bocni dijelovi ce biti malkice nizi od sredine tribine,kao sto je i zaokruzeno na slici,to je sjever.
Sutra nas ceka jako teska utakmica na Kosevu,ja licno nisam optimista,nakon one katastrofe u Gabeli,i manekenisanja,medjutim,ako se igraci trgnu,mislim da mozemo izvuci povoljan rezultat,po meni 1:1,i onda kuci,zavrsiti posao.
Imate u interexu čistaće za led pa nabavite na vreme 
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Veceras trebamo uci maksimalno u utakmicu jer danas svako igra fudbal.
Gabela i onaj potcjenjivacki odnos nam trebaju biti skola da se bi nesto slicno ponovilo i veceras.Samo ozbiljan pristup i nece biti problema.
Gabela i onaj potcjenjivacki odnos nam trebaju biti skola da se bi nesto slicno ponovilo i veceras.Samo ozbiljan pristup i nece biti problema.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
eno fol..hahahhaDule 078 je napisao/la:Veceras trebamo uci maksimalno u utakmicu jer danas svako igra fudbal.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Moze na Kosevu 1:1,odlicno.
Aj Borac!
Drago mi je sto se me nasi momci poslusali i nisu potcijenili domacina,a kad je tako onda je najmanji problem ostati neporazen od nedoraslog protivnika.
Jedva cekam izvjestaj da vidim zasto nam je ponisten gol,a pogotovo zasto je Bucan zaustavljen kad je krenuo sam prema golu Sarajeva.
Jedva cekam izvjestaj da vidim zasto nam je ponisten gol,a pogotovo zasto je Bucan zaustavljen kad je krenuo sam prema golu Sarajeva.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Dule kod tebe svaki post haman isti protiv koga igraju Sa i ZELJO ti napises na temi tog kluba bez potcenjivanja , isto si napisao pred tekmu Gosk -ZELJO .Dule 078 je napisao/la:Drago mi je sto se me nasi momci poslusali i nisu potcijenili domacina,a kad je tako onda je najmanji problem ostati neporazen od nedoraslog protivnika.
kAKO TI ne dosadi to pisat
Loše...Ovakve levatske ekipe se MORAJU i MOGU pobjeđivati.Kakav remi,samo da su dali sve od sebe prolazak dalje bi vec bio rjesen.Opet,evidentno je i to da su džeparoši večeras imali i pomoć hoštaplera iz Orašja,koji je za njih uradio koliko je mogao...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Jesil gledao neki pregled pa znaš ili onako navijački pričaš. U prvom poluvremenu ste se baš branili u drugom ste bili ravnopravni i imali neke prilike i poluprilike, samo nisam od Borca navikao da im se igrači izležavaju i tako kradu vrijeme, to je ipak specijalnost Slobode iz Tuzle. A što se sudije tiče ništa naročito, dao par kartona nakon vaših težih prekršaja i to je to. Što se tiče poništenog gola nisam bio u poziciji da vidim, ali evidentno je da se ni strijelac ni drugi igrači nisu bunili tako da to samo po sebi dosta govori.VAM je napisao/la:Loše...Ovakve levatske ekipe se MORAJU i MOGU pobjeđivati.Kakav remi,samo da su dali sve od sebe prolazak dalje bi vec bio rjesen.Opet,evidentno je i to da su džeparoši večeras imali i pomoć hoštaplera iz Orašja,koji je za njih uradio koliko je mogao...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
od VanBasten u 02 Nov 2011, 20:42
Nije bilo ofsajda, bar odande gdje sam ja stajao nije bio ofsajd.
Sudija je svakako napamet digo zastavicu jer je bio loše postavljen, tačnije, bar je 4m kasnio za "linijom" iz te pozicije nije mogao ništa vidjet. Inače taj pomoćnik je cjelu utakmicu bio kriminalan.
Citirao sam "tvog čovjeka",a ti sljedeci put trci gore-dole po tribini da budes u liniji,čisto da ne pretpostavljas nego da znas da nije bilo ofsajda...
Nije bilo ofsajda, bar odande gdje sam ja stajao nije bio ofsajd.
Sudija je svakako napamet digo zastavicu jer je bio loše postavljen, tačnije, bar je 4m kasnio za "linijom" iz te pozicije nije mogao ništa vidjet. Inače taj pomoćnik je cjelu utakmicu bio kriminalan.
Citirao sam "tvog čovjeka",a ti sljedeci put trci gore-dole po tribini da budes u liniji,čisto da ne pretpostavljas nego da znas da nije bilo ofsajda...
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 02 nov 2011, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.