Što da ne, pa svima u ligi godi cheto u doživotnoj tiraniji osim Veležu i Sarajevu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 01:09Ma sam sebe ukopava frajer,to je kad znas da si kriv i stalno pokusavas sudiji da dokazes da nisi i sam sebe ukopavas sve vise. Najacr u svemu nas nesto prozivaju a jedini u kantonu su na strani Vice,jel uopste znaju sta je krajnji cilj ovog,da se promjeni statut i da Vico moze biti do kraja zivota predsjednik,to je nasim konama posteno,bice jedni od glavnih za promjenu statuta.ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 feb 2025, 00:51Ovi klubovi su amaterski, nepoznati, sta god ti kazes. Dobro.Pact1921 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 00:36
Da se glasa uz ostale klubove ili za mirvica . 22 kluba : SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica. Znaci ovdje gledajte klubove sarajevo hajde ovo sve i predvodi , radnik iz hadzica drugi najaci klub ovdje inace afilijala fk sarajeva imaju sad onaj ugovor oko posudbe igraca , gfc sarajevo gradski futsal klub sarajevo inace smatra se pitarskim , sfk 2000 sarajevo zenski klub koji je isto afilija fk sarajeva , onda najaci klubovi poslije pomenuta 2 sarajeva i radnika su unis vogosca ,moscanica ,famos hrasnica , stup i baton koji su svi u poretku od 10 do 14 mjesta u 2 ligi federacije bih centar to je realno amaterski rang. Od ovih ostalih klubova nisam vala cuo za veliki dio ali eto svi su culi za fk vratnik inace u fk vratniku je trenirao originalno asim ferhatovic hase , eto sask napredak je bio velesila jugoslovenskog fudbala prije 100 godina to jest prije 2 svjetskog rata . Ovo ostalo realno nisam cuo . Cudim se sto nisu i bambionosi ovdje . Mozda bi i vrbanjusa bila da se nije ugasila . I sad kad ovo sve spojimo vidimo da ta 22 vasa kluba nisu vala nesto . Ispadne zapravo fk sarajevo i njegove afilijale i 18 amaterskih klubova. I naravno kad se svi ovi klubovi skupe u jedan nemaju posjecenost kao fk zeljeznicar ove sezone . Naravno zvuci ono fk zeljeznicar i el tarik pumpa idu protiv 22 kluba ali kad pogledamo ta 22 kluba zapravo situacija je kako mirvic hoce da drzi kantonalni savez a da iz fk zeljeznicara samo mirno gledaju dok ga dusmani ruse.
Vi ste na strani Colpe, Pilava i colpinih udruzenja.
Jesu li ti poznata udruzenja, predstavnici istih kao i clanovi?
Da li ti je poznato ko je predstavnik udruzenja fudbalskih instruktora, trenera, veterana, sportskih radnika?
U kojim takmicenjima oni djeluju? Kakve su im veze sa Colpom, koliko broje clanova?
Ako si zainteresovan objasnit cu ti u privatnim porukama. Sve u svrhu preovladavanja zdravog razuma.
edit: Šta bi s pričom da vam je delegat suspendovan, pa da nije dobio pravo glasa, pa da nije došao na sjednicu, pa se klub nije oglasio, pa se ogradio od svog delegata, pa ga brani, pa delegat ima pravo glasa, pa zatišje, saopštenja, pravdanja. I na kraju se ode i sjedne sa Colpom i kompanijom i glasa se za njegove. Mislim stvarno je bespotrebno pisati o ovim stvarima kada je, hvala Bogu, država upućena šta ste uradili i na čijoj ste strani, ali kad god mi neko korektno odgovori spreman sam normalno nastaviti diskusiju. Slabo vas na forumu ima za voditi dijalog.
Vidiš kako im je dobro. Prošle godine, dupla pozajmica i opstanak u ligi.
Ove godine evropa, možda i kup da se navijači smire.
Za 2 godine napad na titulu, ovisno o snsd i koliko će izvući do tada iz borca.