Mico ko velikiKapetan je napisao/la: 13:35 Mico salje odbranu Olimpica po cevape![]()
![]()
![]()
Na radiu sam cuo da je proglasen igracem kola, svaka cast samo naprijed mali.
Pa nasi igraci stali, znas da kazu kad hodza uci da nevalja raditastra1922 je napisao/la:koja produkcija ,covjece ovo je izvjestaj a ne ona sramota sa drzavne tv.
hodza zauci ikindiju i mi ga odma primismo![]()
Po ovom zadnjem saopstenju kluba da se zakljucit ko je stacombe je napisao/la:Znali neko kakva je situacija sada u klubu po pitanju sponzorstva i hijerarhije? Jeli i dalje Fadil predsjednik, ostaje li Nurdo u klubu ili se definitivno povlači? I hajmo malo prognoze rezultata, malo optimizma, dali će mo konačno skinuti maler ovjere gostujućih bodova!?
Ja mislim da ce dobiti...Amar Dzeko je napisao/la:Hoce li dobiti Zvijezda danas? Sta mislite?
Jes to ti saljivdzija a...?Obarska je napisao/la:Ja mislim da ce dobiti...Amar Dzeko je napisao/la:Hoce li dobiti Zvijezda danas? Sta mislite?
Pa sta drugo da odgovoris na ovakvo pitanje,sta treba sad da gledamo u pasulj ko ce dobiti!!!rasta1922 je napisao/la:Jes to ti saljivdzija a...?Obarska je napisao/la:Ja mislim da ce dobiti...Amar Dzeko je napisao/la:Hoce li dobiti Zvijezda danas? Sta mislite?
To je tovendeta1921 je napisao/la:Toooo Zvijezdo, nemojte sad samo kakav prelaz odradit i vama 3 boda a meni zaokruzen par na listicu
Nemoj zaboravit doru otjeratmmmirza je napisao/la:komentar danasnje utakmice - IGRU BRIŠI , BODOVE PIŠI
NISTA NISAM NAPISAO PROTIV DORE, NE ZNAM STA TI NIJE JASNOTkanton je napisao/la:Nemoj zaboravit doru otjeratmmmirza je napisao/la:komentar danasnje utakmice - IGRU BRIŠI , BODOVE PIŠI
Zna vala i da primi sa 35 metaraCickoo je napisao/la:Zna Tripić da brani nemoguće.Uvjerićete se sutraTkanton je napisao/la:Zna u bunkeru i penal bit........Cickoo je napisao/la:Sutra dolazi X ko kuća xD Znam da je i vama i nama u cilju pobjeda,al' Jevrić kad stavi bunker, to ne propušta![]()
Tako je i u Sarajevu..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.