ha mala plata a odakle onda novac da se voza Tuareg

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MilionerHZ1982 je napisao/la:Megamon je napisao/la:E cuj Mirzi se prijetilo pored zivog Baljka![]()
ha mala plata a odakle onda novac da se voza Tuareg![]()
e ti si stvarno car za TUAREG HAHAHAHAHAHAHAHA. Jaro MIrza je milioner jos iz igrackih dana HAHAHAHAH JA KO SVE PISE TI NEBLAK.
A ko si sad pa ti da vjeruješ ili ne vjeruješ,uhvati se teme svog kluba pa tamo palamudi,štrumfiću maliBaja_Zvjerka je napisao/la:Dajte, ipak njihovi igraci zive na hrenovkama..![]()
![]()
![]()
Zar stvarno mislite da je ono realan izvod stanja sto je Blekonja objavio..![]()
![]()
Ono i ja mogu nacrtati u wordu..
Ja vjerujem Mirzi, jer mi prica zvuci dosta realnije nego kao Blekiceva suplja..
Megamon je napisao/la:MilionerHZ1982 je napisao/la:Megamon je napisao/la:E cuj Mirzi se prijetilo pored zivog Baljka![]()
ha mala plata a odakle onda novac da se voza Tuareg![]()
cuj Vucina ima samo sijalicu u frizideru,haj' onda Mirza posalji svoju zenu da mu promjeni sijalicu ima da je Vucina pocjepa ko siromah napolitanku
e ti si stvarno car za TUAREG HAHAHAHAHAHAHAHA. Jaro MIrza je milioner jos iz igrackih dana HAHAHAHAH JA KO SVE PISE TI NEBLAK.![]()
Znam da je zaradio dobro al' sad milioner![]()
Da bas ce ti milioner raditi za 3000KM
Danas sam se registrovao pod ovim nick-om a registrovan sam vec davno na sportsport i to nije bitno.Megamon je napisao/la:@HZ1982
Zanimljivo.registrovao si se danas i u svakom postu spominjes Mirzu u pozitivnom kontekstu.Tu zavrsavam raspravu sa tobom.
nisi na mom nivou,trebas imati ovdje staza da bi mogao razgovarati sa tobom.
A sad pali
taj ugovor je napravila bivsa uprava a ne blekic,znaci bivsa uprava je ostetila sarajevo,a ostetila ga je jos za puno vise para i ti ni u jednom postu njih ne okrivljujes vec okrivljujes upravu koja nije napravila minus u klubu,iz toga se vidi da zelis sarajevu samo losekralj_je_mrtav je napisao/la:I ono u pismu velikih bordo zaljubljenika gdje govore o njegovom ugovoru i spominju kako je to los ugovor po Sarajevo. Pa dajte ljudi, ukljucite mozak, koji ce to trener bilo gdje na svijetu napraviti ugovor u kojem se nece zastitii, odnosno koji ce to trener napraviti ugovor prema kojem ce ga u svakom momentu moci otjerati, a da za to ne plate penale. Tu sam se najvise ismijao. Trebao je Mirza napraviti ugovor u kojem ce pisati, Bordo prijatelji mozete me tjerati, a kad to uradite ja cu vam jos dati na kaficu. Mislim...
Izgleda da nisu svi protiv Mirzetik-tak je napisao/la:BORDO PRIJATELJI MAFIJASKA ORGANIZACIJA
ODLAZITE SVI SEM MIRZE
lopovi su baljak,alihodzic,merdanovic a za mirzu nije niko reko da je lopov,lopovi su oni koji su mu dali ugovor na stetu sarajevaEdinTM87 je napisao/la:Izgleda da nisu svi protiv Mirzetik-tak je napisao/la:BORDO PRIJATELJI MAFIJASKA ORGANIZACIJA
ODLAZITE SVI SEM MIRZECovjek mi ne izgleda kao lopov, prije bi reko da je Bleka lopov.