Nema ovaj mjesta pored Radovca.Evolution87 je napisao/la:prekosutra
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
vidio ih ja kod age na iftarujoker90 je napisao/la:Hajde masala, lijepo je sanjati.zlo87 je napisao/la: babovic sutra
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Mora se Marko malo vise forsirat kao i jos neki nasi mladici,sigurno ima dosta potencijala
-
- Kontakt:
Znači sutra je dan D

Kaže ješić jedne prilike rekli smo nismo Real Madrid pa u koga upremo prstom njega dovedemo
Umesto Kramara trebao je doći Ivan Ivanov.
Umesto Kramara trebao je doći Ivan Ivanov.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolution87
- Kontakt:
Ovaj je za rotacije.Sabinho je napisao/la:Nema ovaj mjesta pored Radovca.Evolution87 je napisao/la:prekosutra
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Adidas.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
AdiFKS je napisao/la:Adidas.

- VanCipelic
- Kontakt:
Prestanite sa euforijom, jer ko visoko leti, nisko pada, mi to najbolje znamo..
Jos uvijek nije niko potpisao od ovih sto su navedeni i nisu bas ni blizu.
Jos uvijek nije niko potpisao od ovih sto su navedeni i nisu bas ni blizu.
Stiglec sutra potpisuje.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Skeptičan sam i za Anasa i za Beqiraja.. jedino ako im se izvali velika lova, onda da, nešto poput Benke plata i to je to...ali teško..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakav Bećiraj ima ugovor u klubu do 2019te. NI Ibrak ga ne bi mogao dovesti.
primjetio sam da svi spominjete sejfudina, ali koliko ja znam potpisao je mersudin ahmetovic
moze li iko saznati ko mu je dao ime sejfudin jer je to pitanje ustvari od vitalnog znacaja za forumski bitak
moze li iko saznati ko mu je dao ime sejfudin jer je to pitanje ustvari od vitalnog znacaja za forumski bitak
4.10.2009
Reinkarnacija Higha.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
znam samo da je amidza izvuko iz novcanika bajramluka prije bajramaledesma je napisao/la:Skeptičan sam i za Anasa i za Beqiraja.. jedino ako im se izvali velika lova, onda da, nešto poput Benke plata i to je to...ali teško..

Rekao je **** u upravi da se pakuju ako se oba trofeja ne osvoje ove godine, pa ti vidi

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:znam samo da je amidza izvuko iz novcanika bajramluka prije bajramaledesma je napisao/la:Skeptičan sam i za Anasa i za Beqiraja.. jedino ako im se izvali velika lova, onda da, nešto poput Benke plata i to je to...ali teško..![]()
![]()
Rekao je **** u upravi da se pakuju ako se oba trofeja ne osvoje ove godine, pa ti vidi
haha imal kakvog bajramluka i za nas?? makar u lijekovima za smirenje za slj sezonnu, sa velikim magom Hurtićem hehehe
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
znalikoHedg je napisao/la:primjetio sam da svi spominjete sejfudina, ali koliko ja znam potpisao je mersudin ahmetovic
4.10.2009
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E tu sam i ja skeptik!ledesma je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:znam samo da je amidza izvuko iz novcanika bajramluka prije bajramaledesma je napisao/la:Skeptičan sam i za Anasa i za Beqiraja.. jedino ako im se izvali velika lova, onda da, nešto poput Benke plata i to je to...ali teško..![]()
![]()
haha imal kakvog bajramluka i za nas?? makar u lijekovima za smirenje za slj sezonnu, sa velikim magom Hurtićem hehehe
Uglavnom sto se tice pojacanja, mafijasi u upravi sad rade sve u korist kluba, tj sve sto su mogli i prethodne dvije godine, a nisu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vec ti je Besic odgovorio, to je nas knjizevnik @High.Hedg je napisao/la:znalikoHedg je napisao/la:primjetio sam da svi spominjete sejfudina, ali koliko ja znam potpisao je mersudin ahmetovic
Taj korisnik trenutno nije dostupan, otisao je kod Sejle Tetke Vrabac, ali znas ti to dobro!Hedg je napisao/la:znalikoHedg je napisao/la:primjetio sam da svi spominjete sejfudina, ali koliko ja znam potpisao je mersudin ahmetovic

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.