HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
GradKamena
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Zrinjski je utakmicom sa Borcem izjednačio, te danas drži i gradi novi klubski rekord od 44 utakmice bez poraza na domaćem terenu. Od tog Travanjskog dana i poraza od Čelika, samo jedan klub u Premijer Ligi ima čast reći da nije izgubio kući ni jednom u zadnje 3 godine, a to je naravno - HŠK Zrinjski. Bravo majstori !!!
- hskzmostar
- Kontakt:
Sljedecu nam dolazi Vitez,pa Velez rekord ce biti malo poveci a ne vidim ni kako nas Sloboda moze pobjediti ,Zebu markirat i mrtvi su!GradKamena je napisao/la:Zrinjski je utakmicom sa Borcem izjednačio, te danas drži i gradi novi klubski rekord od 44 utakmice bez poraza na domaćem terenu. Od tog Travanjskog dana i poraza od Čelika, samo jedan klub u Premijer Ligi ima čast reći da nije izgubio kući ni jednom u zadnje 3 godine, a to je naravno - HŠK Zrinjski. Bravo majstori !!!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
GradKamena
- Kontakt:
Nadam se da cemo nagurat na 50,al nastavimoli igrat ovako kuci ko zna dokle cemo.hskzmostar je napisao/la:Sljedecu nam dolazi Vitez,pa Velez rekord ce biti malo poveci a ne vidim ni kako nas Sloboda moze pobjediti ,Zebu markirat i mrtvi su!GradKamena je napisao/la:Zrinjski je utakmicom sa Borcem izjednačio, te danas drži i gradi novi klubski rekord od 44 utakmice bez poraza na domaćem terenu. Od tog Travanjskog dana i poraza od Čelika, samo jedan klub u Premijer Ligi ima čast reći da nije izgubio kući ni jednom u zadnje 3 godine, a to je naravno - HŠK Zrinjski. Bravo majstori !!!
Volio bi znati koliki je rekord bilo kojeg kluba kuci u nasoj ligi ili smo to vec presisali ,kontam jedino nam Zeljo more bit tu nedje u onim svojim ludim sezonama.
Garant si za deltice natezo,a pojma nemas sta ti se desava u gradu.Upravo **** vas Mesanovic,jedan je Stevo Nikolic !ALOBOLA je napisao/la:Svak ima pravo na svoje misljenje.Moje je da su ono juce bile najgore parole koje su ultrasi stavili na svojoj tribini.Ja osobno imam ekipu koja je na 90% domacih tekmi a ode se nekad i na gostovanja a skoro svi smo obiteljski ljudi aa milion nekakvih obaveza.Ja postujem to sto ultrasi idu na svako gostovanje itd. ali ako mogu oni srati po nama mogu i ja reci ono sto mislim.Ni jedan od njih,a znam ih dosta ne voli Zrinju vise od mene ili nekih ljudi sa zapada.Zar je ljubav ono bacanje topovskih udara?Juce je bila godisnjica i nije problem da platimo kaznu ali zasto iz tekme u tekmu se ponavlja isto.Yebo novac nije samo stvar u novcu.Ljetos potiv onih armenaca natjeram susjeda da dodje na tekmu sa djetetom a onda umjesto tekme covjek gleda privatnu tucu par ultrasa i zsstitara.Slazem se i za zugatore sa zapada i one derbi navijace ali nisu samo oni zapad kao sto ni vecina ultrasa nije neodgovorna .Jucer su skroz promasili vrijeme i mjesto za one parole.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Markirate Zebu i onda treba markirati jos 10 igrača i Sloboda je gotova.I Slobodi će trebati X a mozda ni to...a ako bude trebala 3 boda vjeruj da ce Vam biti gusto uz fer suđenje.POZZZZhskzmostar je napisao/la:Sljedecu nam dolazi Vitez,pa Velez rekord ce biti malo poveci a ne vidim ni kako nas Sloboda moze pobjediti ,Zebu markirat i mrtvi su!GradKamena je napisao/la:Zrinjski je utakmicom sa Borcem izjednačio, te danas drži i gradi novi klubski rekord od 44 utakmice bez poraza na domaćem terenu. Od tog Travanjskog dana i poraza od Čelika, samo jedan klub u Premijer Ligi ima čast reći da nije izgubio kući ni jednom u zadnje 3 godine, a to je naravno - HŠK Zrinjski. Bravo majstori !!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
PiazzaGrande
A mozda Slobodi ni tri boda nece biti dovoljna...VelikiKemo je napisao/la:Markirate Zebu i onda treba markirati jos 10 igrača i Sloboda je gotova.I Slobodi će trebati X a mozda ni to...a ako bude trebala 3 boda vjeruj da ce Vam biti gusto uz fer suđenje.POZZZZhskzmostar je napisao/la:Sljedecu nam dolazi Vitez,pa Velez rekord ce biti malo poveci a ne vidim ni kako nas Sloboda moze pobjediti ,Zebu markirat i mrtvi su!GradKamena je napisao/la:Zrinjski je utakmicom sa Borcem izjednačio, te danas drži i gradi novi klubski rekord od 44 utakmice bez poraza na domaćem terenu. Od tog Travanjskog dana i poraza od Čelika, samo jedan klub u Premijer Ligi ima čast reći da nije izgubio kući ni jednom u zadnje 3 godine, a to je naravno - HŠK Zrinjski. Bravo majstori !!!
Volim te bola'!
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Sljedecu nam dolazi Vitez,pa Velez rekord ce biti malo poveci a ne vidim ni kako nas Sloboda moze pobjediti ,Zebu markirat i mrtvi su![/quote]
Markirate Zebu i onda treba markirati jos 10 igrača i Sloboda je gotova.I Slobodi će trebati X a mozda ni to...a ako bude trebala 3 boda vjeruj da ce Vam biti gusto uz fer suđenje.POZZZZ[/quote]
A mozda Slobodi ni tri boda nece biti dovoljna...
[/quote]
mozda al nogomet je to
sportski se nadati da vam pokvarimo rekod na domaćem terenu...a bgm kako vas je Sloboda razmontirala na Tusnju i dala golove jedan sa centra a jedan sa 28m neće Vam ni maloo biti lako
.POZZZ
Markirate Zebu i onda treba markirati jos 10 igrača i Sloboda je gotova.I Slobodi će trebati X a mozda ni to...a ako bude trebala 3 boda vjeruj da ce Vam biti gusto uz fer suđenje.POZZZZ[/quote]
A mozda Slobodi ni tri boda nece biti dovoljna...
mozda al nogomet je to
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Šta je pisalo na parolama?
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Nemam pojma koji su bili zastitarii i boli me neka stvar.U gradu vidim sta se desava ,nema prometnog znaka u gradu da ga balavci nisu obljepili ,ljudi nam se smiju kad dodju u grad.I to je ljubav orema klubu i gradu.Odyebite sa tom pricom.Hum94 je napisao/la:Garant si za deltice natezo,a pojma nemas sta ti se desava u gradu.Upravo **** vas Mesanovic,jedan je Stevo Nikolic !ALOBOLA je napisao/la:Svak ima pravo na svoje misljenje.Moje je da su ono juce bile najgore parole koje su ultrasi stavili na svojoj tribini.Ja osobno imam ekipu koja je na 90% domacih tekmi a ode se nekad i na gostovanja a skoro svi smo obiteljski ljudi aa milion nekakvih obaveza.Ja postujem to sto ultrasi idu na svako gostovanje itd. ali ako mogu oni srati po nama mogu i ja reci ono sto mislim.Ni jedan od njih,a znam ih dosta ne voli Zrinju vise od mene ili nekih ljudi sa zapada.Zar je ljubav ono bacanje topovskih udara?Juce je bila godisnjica i nije problem da platimo kaznu ali zasto iz tekme u tekmu se ponavlja isto.Yebo novac nije samo stvar u novcu.Ljetos potiv onih armenaca natjeram susjeda da dodje na tekmu sa djetetom a onda umjesto tekme covjek gleda privatnu tucu par ultrasa i zsstitara.Slazem se i za zugatore sa zapada i one derbi navijace ali nisu samo oni zapad kao sto ni vecina ultrasa nije neodgovorna .Jucer su skroz promasili vrijeme i mjesto za one parole.
I ja gotivim Stevu ali zar se Mesan ne trudi i ne igra dobro?
Sto se rekorda tice on ce aBd jos potrajat ali bitna je titula.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
PiazzaGrande
@VelikiKemo...Pa dobro, razmontirali nas rezultatom 2-1 u utakmici gdje su nam u sredini igrala dva tek oporavljena igraca a na golu stajao ozljedjeni golman, koji je trebao par dana prije toga na operaciju ali je ne znam iz kojeg razloga odgodjena ( Vinko je po meni najveci krivac sto je utakmica zavrsila kako je zavrsila bez obzira na dobru igru Slobode i dobre atmosfere koja je bila oko vaseg kluba ), gdje kod 1-0 za vas Zakaric izlazi sam pred golmana, ovaj brani a odbijanac Mesa salje preko gola...Ali sve u svemu, bili ste bolji i zasluzeno dobili utakmicu taj dan...Moje je neko razmisljanje da ce utakmica zadnjeg kola PL BiH Zrinjski-Sloboda biti revijalnog karaktera, da cemo do tog zadnjeg kola vec osigurati 4. titulu prvaka...Mozda sam "klasa optimist" ali nekako vjerujem da ce tako biti...
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Evo ti nam na pp objasni sta se radi u gradu da i mi znamo,znam samo da smo se protiv Shiraka obrukali radi deltica i Ultrasa i popusili kaznu dobru od ueffe!?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Ako moze i meni da objasnis.hskzmostar je napisao/la:Evo ti nam na pp objasni sta se radi u gradu da i mi znamo,znam samo da smo se protiv Shiraka obrukali radi deltica i Ultrasa i popusili kaznu dobru od ueffe!?
-
PiazzaGrande
Tuzna je ta prica sa Stevom, meni izuzetno dragim igracem... Znam da je zimus bilo price da je u kontaktu sa Zeljom posto je skontao da nece biti u prvom planu sto se napada tice u ovoj polusezoni, u isto vrijeme nudi nam se Lendric, medjutim nasa Uprava ga odbija, valjda racunajuci da nam uz Mesu i Stevu nije potreban takav tip igraca...Danas nemamo ni Lendrica a ni Stevu, imamo Bilbiju, koji je kvalitan igrac ali ne znam kako moze imati prednost ispred Steve koji je prosao cjelokupne pripreme za razliku od Nemanje koji nam se tek naknadno pridruzio....
p.s....Mesa, po meni, dobro igra, bori se, nemam nikakvu zamjerku na njegov racun...
p.s....Mesa, po meni, dobro igra, bori se, nemam nikakvu zamjerku na njegov racun...
Volim te bola'!
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Nalozili se oni koje je parola dotakla. Velika istina, najvise seru oni koji na utakmice rijetko dolaze.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Odg: RE: Re: Odg: HŠK Zrinjski
Lilard tebe smatram malo ozbiljnijim likom pa me ovo cudi od tebe.Ja sam na 99 % posto utakmica ali to je moja osobna stvar.Ovo mozda izgleda kao floskula ali onih tisucu -dvije ljudi koji dodju svaku tekmu su vecinom ozbiljniji i stariji i zahvaljujuci velikoj vecini njih Zrinjski je obnivljen i aktivan.Zato ne dopustam balavcima koji su otprilike godiste mog sina (koji bi da nije trenutno bolestan juce bio na stajanju) da mi sole pamet o necemu o cemu nemaju pojma.Ovo je za mene zavrsena prica.Lillard je napisao/la:Nalozili se oni koje je parola dotakla. Velika istina, najvise seru oni koji na utakmice rijetko dolaze.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
PiazzaGrande
Sta dizete toliku frku oko parole, u jednu ruku je ok, u drug bas i nije, zavisi kako ko gleda....
Dobili smo tekmu, hvala na pitanju i dalje smo prvi...
Ultrasima sretan rodjendan...
Dobili smo tekmu, hvala na pitanju i dalje smo prvi...
Ultrasima sretan rodjendan...
Volim te bola'!
Nisam mislio na tebe. Parola je upućena zna se komu i nije onima koji stalno dolaze sigurno. Možda nespretno jer će je netko protumačit drukčije, ali uglavnom, upućena je ovima ko @hskzrinjski koji dvaput godišnje dođu na utakmicu pa seru.ALOBOLA je napisao/la:Lilard tebe smatram malo ozbiljnijim likom pa me ovo cudi od tebe.Ja sam na 99 % posto utakmica ali to je moja osobna stvar.Ovo mozda izgleda kao floskula ali onih tisucu -dvije ljudi koji dodju svaku tekmu su vecinom ozbiljniji i stariji i zahvaljujuci velikoj vecini njih Zrinjski je obnivljen i aktivan.Zato ne dopustam balavcima koji su otprilike godiste mog sina (koji bi da nije trenutno bolestan juce bio na stajanju) da mi sole pamet o necemu o cemu nemaju pojma.Ovo je za mene zavrsena prica.Lillard je napisao/la:Nalozili se oni koje je parola dotakla. Velika istina, najvise seru oni koji na utakmice rijetko dolaze.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mislim da su tu parolu trebali podići kad na stadionu bude 5,6,7000 gledalaca pa da opomenu one koji samo tada dolaze, a ovaku su parolu vidjeli samo oni koji su vazda tu. Znači promašaj.Lillard je napisao/la:Nisam mislio na tebe. Parola je upućena zna se komu i nije onima koji stalno dolaze sigurno. Možda nespretno jer će je netko protumačit drukčije, ali uglavnom, upućena je ovima ko @hskzrinjski koji dvaput godišnje dođu na utakmicu pa seru.ALOBOLA je napisao/la:Lilard tebe smatram malo ozbiljnijim likom pa me ovo cudi od tebe.Ja sam na 99 % posto utakmica ali to je moja osobna stvar.Ovo mozda izgleda kao floskula ali onih tisucu -dvije ljudi koji dodju svaku tekmu su vecinom ozbiljniji i stariji i zahvaljujuci velikoj vecini njih Zrinjski je obnivljen i aktivan.Zato ne dopustam balavcima koji su otprilike godiste mog sina (koji bi da nije trenutno bolestan juce bio na stajanju) da mi sole pamet o necemu o cemu nemaju pojma.Ovo je za mene zavrsena prica.Lillard je napisao/la:Nalozili se oni koje je parola dotakla. Velika istina, najvise seru oni koji na utakmice rijetko dolaze.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Svaka čast, stojim te u svemu izrečenom...nije ljubav topovski udar, koliko je klub platio kazni za ovakve "gluposti" mogao je napraviti istočnu tribinuALOBOLA je napisao/la:Lilard tebe smatram malo ozbiljnijim likom pa me ovo cudi od tebe.Ja sam na 99 % posto utakmica ali to je moja osobna stvar.Ovo mozda izgleda kao floskula ali onih tisucu -dvije ljudi koji dodju svaku tekmu su vecinom ozbiljniji i stariji i zahvaljujuci velikoj vecini njih Zrinjski je obnivljen i aktivan.Zato ne dopustam balavcima koji su otprilike godiste mog sina (koji bi da nije trenutno bolestan juce bio na stajanju) da mi sole pamet o necemu o cemu nemaju pojma.Ovo je za mene zavrsena prica.Lillard je napisao/la:Nalozili se oni koje je parola dotakla. Velika istina, najvise seru oni koji na utakmice rijetko dolaze.
Nije ni ljubav 22 godine bezuvjetne prisutnosti i dosljednosti. Ma jok.
Nije ni ljubav putovanje u Armeniju, Andoru, Bratislavu, Bugarsku. Nije ni ljubav svako drugi vikend, gladan u busu iz kojega ti nedaju ni izaći 10 sati, voziti se, samo da bi na neki način pomogao svojim igračima i svom klubu. Nije ni ljubav po kiši, ispruženih ruka 90+ navijati i podržavati.
Ma jok.
Ljubav je žuganje i zviždanje i dok smo na vrhu, 2. na tablici, kući odigramo neriješeno trener se gađa, treneru se psuje, to je ljubav!
Blaića se pljuje 2 tjedna, pa je 2 tjedna dobar. Zakarić debeli krmak neki dan, jučer je najbolji. To je ljubav!
Samo vi žugajte. Bio zadnji ili prvi...!!
Nije ni ljubav putovanje u Armeniju, Andoru, Bratislavu, Bugarsku. Nije ni ljubav svako drugi vikend, gladan u busu iz kojega ti nedaju ni izaći 10 sati, voziti se, samo da bi na neki način pomogao svojim igračima i svom klubu. Nije ni ljubav po kiši, ispruženih ruka 90+ navijati i podržavati.
Ma jok.
Ljubav je žuganje i zviždanje i dok smo na vrhu, 2. na tablici, kući odigramo neriješeno trener se gađa, treneru se psuje, to je ljubav!
Blaića se pljuje 2 tjedna, pa je 2 tjedna dobar. Zakarić debeli krmak neki dan, jučer je najbolji. To je ljubav!
Samo vi žugajte. Bio zadnji ili prvi...!!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.