FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odgođena je i prva bila pa smo ih dobili u BL . Trenutno nama odgoda je dobro došla da se novi igraci uklope i da povredjeni se oporave.
-
- Kontakt:
Jel za ovo potrebno nase odobravanje
-
- Kontakt:
Duraković u početnom sastavu Šibenika vs GNK Dinamo
- kupus army
- Kontakt:
Nama savrseno odgovara odgoda jer sad imamo 14 dana pauze, do tada ce sigurno biti u kadru svi novi igraci, Beganovic i Lulić, dakle 5 novih igraca ćemo imati. Dobiti nekako Slogu i opet mini pripreme odraditi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ne.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
A Čelik hladno u rosteru za tekmu Lensa sa vs Nica za vikend 
-
- Kontakt:
Isprdak moj ruzni,ljubi Facko. Od 1000 postova napisao 1000 protiv kluba,mora da ti je neko iz kluba nekog blizeg dobro isprangijo.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 feb 2025, 17:15Vijerni moj podguzakmosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:52Citaj malo prije nego se pocnes praviti pametan.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:33Naši su morali pristati na odgodu.Pristali su i u prvom dijelu kad je Zrinjski tražio.
Ne treba sve na savez svaljivati.![]()
Za ostalo nisi kompetentan![]()
Super nam ide na ruku što ćemo odigrat 3 jake utakmice u 7-8 dana.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
samo da se zna, utakmica je davno bila odgođenajuka55 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 09:50Evo provjerenih informacija veznih za klub:
- Gruzijac i Koljić danas/sutra potpisuju
- Potraga je za desnim bekom, ne zna se koliko nema Beganovića, vjerovatno je loža u pitanju
- Đorđević nekad od marta
- Jović najmanje 2 mjeseca
- Borac 90% odgođena utakmica, samo javnost još ništa ne zna
- Pozitivna atmosfera između igrača, svi kažu kako je Zekić pravi trener. Ubio ih je na pripremama, teške noge, ali su svi zadovoljni i jedva čekaju utakmice
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Odgodili su zadnje cijelo kolo da ne igraju protiv nasado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:51Ovo je borcu 4 odgoda.AVNOJ je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:43Ovo je Borcu druga utakmica koju odgađaju preko Saveza na koju imaju pravo tj. odgoda bez saglasnosti protivnika. Mi se ovde ništa ne pitamo, to što nam možda i malo odgovara zbog novih igrača ne znaći automatski da smo mi pristali na odgodu.
Ako niste već do sada pratili, malo prelisrajte arhivu nema potrebe da se ponašate kao zadnji primitivci.
Odgodili su i 1 i 2 kolo protiv Veleza i Igmana
Zatim odgodili su ponovo zaostalu utakmicu protiv Veleza
"Zaostala utakmica prvog kola WWin lige Bosne i Hercegovine između Borca i Veleža prvobitno je odgođena i zakazana za 11. septembar, zbog obaveza Banjalučana u evropskim takmičenjima.
Međutim, došlo je do nove promjene. Iz FK Borac je stigao zahtjev u Nogometni savez BiH da se meč ponovo odgodi jer aktuelni prvak BiH ima čak šest reprezentativaca koji imaju obaveze prema svojim nacionalnim timovima tokom ovog perioda"
I sad protiv nas. Pa saberi koliko je to

Savez se oglasio u vezi odgođene utakmice, Borac zatražio oni odobrili i tjt. Nas nije niko ništa pitao.
Nisam ja negativac nego pišem živu istinu, igrači nisu dovedeni na vrijeme.pjankesarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2025, 07:19Da i tebi negativac napisem: ko je dao 40 golova u prvom dijelu? Jel sam Guli?
BTW u zadnje vrijeme pises vrlo negativne komentare vazda nekog nesto peres
Novim pravilnicima možeš odgoditi koliko hoćeš utakmica, naravno, ukoliko takmičarska komisija uvaži zahtjev i razloge za odgodu smatra opravdanim a s obzirom da dosadšnje stavove Saveza prema Borcu ne znam zašto mi uopće raspravljamo o tim odlukama.
Da jednom za sva vremena utvrdimo:

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
joj frajera jes eto Guli zabio 50 komada bez njega niko nista ne moze. Kakva negativa sjebajem se fakat, igras protiv sloge ubaci omladincq u spic zabice ga. Mora li vazda crno nesto da se prica, imal ikakve pozitive ebemu suncefks74 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 19:09Nisam ja negativac nego pišem živu istinu, igrači nisu dovedeni na vrijeme.pjankesarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2025, 07:19Da i tebi negativac napisem: ko je dao 40 golova u prvom dijelu? Jel sam Guli?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Bravo!AVNOJ je napisao/la: ↑07 feb 2025, 19:13Novim pravilnicima možeš odgoditi koliko hoćeš utakmica, naravno, ukoliko takmičarska komisija uvaži zahtjev i razloge za odgodu smatra opravdanim a s obzirom da dosadšnje stavove Saveza prema Borcu ne znam zašto mi uopće raspravljamo o tim odlukama.
![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
To je bio i moj nijet da napisem, non stop negativu nekakvu pucaju a sve je ok, iznevjerovo Bilje miplisek je napisao/la: ↑07 feb 2025, 19:41joj frajera jes eto Guli zabio 50 komada bez njega niko nista ne moze. Kakva negativa sjebajem se fakat, igras protiv sloge ubaci omladincq u spic zabice ga. Mora li vazda crno nesto da se prica, imal ikakve pozitive ebemu suncefks74 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 19:09Nisam ja negativac nego pišem živu istinu, igrači nisu dovedeni na vrijeme.pjankesarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2025, 07:19
Da i tebi negativac napisem: ko je dao 40 golova u prvom dijelu? Jel sam Guli?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Proljetni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine trebao je donijeti veliki derbi Sarajeva i Borca, ali to se neće desiti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:33Naši su morali pristati na odgodu.Pristali su i u prvom dijelu kad je Zrinjski tražio.
Ne treba sve na savez svaljivati.
Naime, zbog evropskih obaveza Banjalučana, susret će biti odgođen, te je Komitet takmičenja FSBiH usvojio zahtjev Banjalučana.
- Usvaja se zahtjev FK Borac za odgodu utakmice Sarajaevo Borac koja se prema kalendaru takmičenja treba igrati 16.02. na stadionu Asim Ferhatović Hase.
Odluku o novom terminu odigravanja utakmice, uz saglasnost nosioca TV prava, Komitet za takmičenje će donijeti naknadno - stoji u odluci Komiteta, što je potvrđeno za Faktor.
SamoDaOnoNestoSlaze
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Guli jeste trenutno igrac koji je u najboljoj formi , ali treba gledat stvari drugcije ...
Imamo mi i Aldina koji zna zabit gol to sto trenutno ga ne ide ne mora ništa znacit procepit ce sigurno , Lulic ...
Na kraju krajeva imamo sad tu i Renata Bubanju tako da mozemo i na neki prekid ugroziti gol , sto kaze momak nije Guli sam dao 40 golova
Imamo mi i Aldina koji zna zabit gol to sto trenutno ga ne ide ne mora ništa znacit procepit ce sigurno , Lulic ...
Na kraju krajeva imamo sad tu i Renata Bubanju tako da mozemo i na neki prekid ugroziti gol , sto kaze momak nije Guli sam dao 40 golova
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Kad se raja uhvati jedne stvari, ne popušta. Guli jeste naš najbolji strijelac i najbolji igrač ali Bgm je bilo i mečeva gdje se on nije vidio pa smo opet osvajali 3 boda.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 20:01Guli jeste trenutno igrac koji je u najboljoj formi , ali treba gledat stvari drugcije ...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Benjolos, bhfanatic14, Bing [Bot], HariTz, Imamkarbarum, Jadnimi, Kockoglavi, nedimmmm1337, Posejdon, SamoDaKazeem, Venom i 162 gosta.