FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
47%
Prolazak u Play off
44
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 189

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 feb 2025, 01:40

NajvecaRadosti je napisao/la:
07 feb 2025, 00:16
relativizam je napisao/la:
06 feb 2025, 23:33
Ne sikirajte se možda ovaj momak bude najbolji igrac do kraja prvenstva.
Uostalom ne bude li titula neka se svi pakuju.
Za mene licno predugi su im ugovori
Do titule ces jako tesko.Sve da smo 200% bolji od konkurenata(a nismo uopste bolji)oni ako ti ne daju da osvojis neces osvojiti.Za kup se vec nadam,ako tu rano ispadnemo bit cu razocaran u sezonu.Obecat fine premije Igmanu nek ginu sutra.

Promjene ti nista ne donose.Ne treba nam vise #newera i jovo nanovo.Ekipa se treba graditi i nadopunjavati,3-4 dolaska i 3-4 odlaska kao ovaj rok,sljedeci 2-3 i to je pravi put.10 in 10 out je gubljenje vremena.
Sto se trenera tice Zekic mora ostati ovdje i narednu sezonu,sta god bude ovu.Boljeg trenera i veceg gospodina neces nikad dovesti.Mirvic 3.5 godine tu a kroz klub prosli Sablic,Vasoski,Dudic,Mirza,Rozman i Zekic.6 trenera,ŠEST.I to ne pikam ona prijelazna rijesenja od 3-4 utakmice.Daj ds pustimo nekoga da zavrsi 2 sezone,jedini je Husref to uspio i zato najvise trofeja bas imas s njim.
Ako i ovog covjeka uspiju nekako istrositi a Bgm na dobrom su putu sa pojacanjima,onda sto se mene tice nek stave mahalca nekog,nek sastave ekipu od igraca iz lige za 4.mjesta i da odma u startu znam da se ne nerviram.Opusteno na utakmice.

Bit ce svega ovu polusezonu,ekipi podrska do kraja!Strucnom stabu sudimo tek naredne sezone!
Borac slavi 100 godina sljedece sezone,osvojiti titulu bi bilo kao da osvojis LP. Evo par godina njima moze uzet bod ili bodove Velez nekad,mi,zeljana i Zrinjski ostali nema sanse da im neko boda uzme,to se sviraju penali u prvim minutama,Igman im je zaprijetio u BL i vidjeli smo nevidjenu lakrdiju,golovi iz ofsajda itd. daj Boze da grijesim ali ovaj kriminalac radi sta hoce,dovoljno je vidjeti da nam Martinovic sudi,lik svaku tekmu ovoj Slogi sudi,ima pretplatu godisnju na njihove tekme.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 07 feb 2025, 07:02

mosarajvosa83 je napisao/la:
07 feb 2025, 01:40
NajvecaRadosti je napisao/la:
07 feb 2025, 00:16
relativizam je napisao/la:
06 feb 2025, 23:33
Ne sikirajte se možda ovaj momak bude najbolji igrac do kraja prvenstva.
Uostalom ne bude li titula neka se svi pakuju.
Za mene licno predugi su im ugovori
Do titule ces jako tesko.Sve da smo 200% bolji od konkurenata(a nismo uopste bolji)oni ako ti ne daju da osvojis neces osvojiti.Za kup se vec nadam,ako tu rano ispadnemo bit cu razocaran u sezonu.Obecat fine premije Igmanu nek ginu sutra.

Promjene ti nista ne donose.Ne treba nam vise #newera i jovo nanovo.Ekipa se treba graditi i nadopunjavati,3-4 dolaska i 3-4 odlaska kao ovaj rok,sljedeci 2-3 i to je pravi put.10 in 10 out je gubljenje vremena.
Sto se trenera tice Zekic mora ostati ovdje i narednu sezonu,sta god bude ovu.Boljeg trenera i veceg gospodina neces nikad dovesti.Mirvic 3.5 godine tu a kroz klub prosli Sablic,Vasoski,Dudic,Mirza,Rozman i Zekic.6 trenera,ŠEST.I to ne pikam ona prijelazna rijesenja od 3-4 utakmice.Daj ds pustimo nekoga da zavrsi 2 sezone,jedini je Husref to uspio i zato najvise trofeja bas imas s njim.
Ako i ovog covjeka uspiju nekako istrositi a Bgm na dobrom su putu sa pojacanjima,onda sto se mene tice nek stave mahalca nekog,nek sastave ekipu od igraca iz lige za 4.mjesta i da odma u startu znam da se ne nerviram.Opusteno na utakmice.

Bit ce svega ovu polusezonu,ekipi podrska do kraja!Strucnom stabu sudimo tek naredne sezone!
Borac slavi 100 godina sljedece sezone,osvojiti titulu bi bilo kao da osvojis LP. Evo par godina njima moze uzet bod ili bodove Velez nekad,mi,zeljana i Zrinjski ostali nema sanse da im neko boda uzme,to se sviraju penali u prvim minutama,Igman im je zaprijetio u BL i vidjeli smo nevidjenu lakrdiju,golovi iz ofsajda itd. daj Boze da grijesim ali ovaj kriminalac radi sta hoce,dovoljno je vidjeti da nam Martinovic sudi,lik svaku tekmu ovoj Slogi sudi,ima pretplatu godisnju na njihove tekme.
Problem je sto neki ljudi žive u svom svijetu. Ovo je BIH i najbolji ne mora da zanci da ćeš biti prvi! Tako nam je na konkursima za posao, tenderima za sve javne radove, nabavke, ovde se od kriminalaca prave heroji i biznismeni, ovde se ubice oslobode, a žrtva kazi i pored svega toga neko kaze moramo biti prvi. Ne moramo, a možemo biti ubjedljivo najbolji. Ovde dok je gico u savezu i njegov kum , mi nećemo biti prvaci i s tim se pomirite. Zrinjski da, jer je Hrvat se odrekao predsjedničke fotelje u NFsbih u korist gice. Ove godine će prvak biti Zrinjski iduce Borac. A od smradova, tipa, Pilav, a ne znam ni jednog Pilava da je pošten, do Dzemidzica i ostalih "bosnjackih" predstavnika koji se prodaju za poziciju i poneku kuravu nista ne mozes očekivati. Ovo je Bosna ćilimom korupcije pokrivena i tesko će se to na regularan način riješit. Samo sila Sarajevo spašava, a za to treba imati muda i ekipu. Mi radimo dobro, razvijemo igrača, prodamo ga za vosemilipnske cifre i samo tako treba se nastaviti. Dok je ovim " jakim" tipa Borca i Zrinjskog uspijeh najbolji igrača prodati za 500000 eura, a naš sljedeći transfer će biti oko 4 do 5 milona eura. Našu državu, a i sam nogometno kriminalski savez su svi u svijetu provalila i znaju ko je sve stekao radom i ulaganjem , a ko namjestenim penalima, crvenim kartonima i ucjenama.
Zekic treba ostati koliko on želi, a mibtrebamo shvatiti sta se moze a sta trenutno ne. Posušje je pokazatelj sta se i kako radi i nemoj da mi pričate da ako si bolji pobijedit ces, jer mi smo bili bolji i covijek ti ne svira cist penal, jos Var radio, ali zato ti ponište golove , sviraju crvene na poziv vara. Samo po sudijama i to oštar, noge, ruke u korito pa da vidimo. A krme Gico će kad, tad otici...
Evo i oni tebe selame!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 07 feb 2025, 07:19

fks74 je napisao/la:
06 feb 2025, 22:43
Ne vjerujem da će biti i jedan registrovan do Sloge,iskreno bi želio ali sumnjam u prolaz. Ako dobro zatvore Gulyašvilija, ne znam ko će dati gol.
Da i tebi negativac napisem: ko je dao 40 golova u prvom dijelu? Jel sam Guli?
BTW u zadnje vrijeme pises vrlo negativne komentare vazda nekog nesto peres
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 07 feb 2025, 07:20

Gradjanska duznost obavljena.
Karta kupljena za nedjelju.
Idemo podrzat momke u prolazu i ako bude slabija igra treba dati podrsku a ne pravit pritisak, ipak je prva takmicarska utakmica .

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 07 feb 2025, 07:24

pjankesarajevo je napisao/la:
07 feb 2025, 07:19
fks74 je napisao/la:
Ne vjerujem da će biti i jedan registrovan do Sloge,iskreno bi želio ali sumnjam u prolaz. Ako dobro zatvore Gulyašvilija, ne znam ko će dati gol.
Izvini burazeru da ti kažem nešto ako može? Može?! E hvala.
Ne kontam tu potrebu da glumiš ovdje nekog dežurnog policajca. Ovo je forum burazeru, nije sabor neke političke stranke gdje mora vladati jednoumlje.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 07 feb 2025, 07:32

MaroonBjelave je napisao/la:
07 feb 2025, 07:24
fks74 je napisao/la:
Ne kontam tu potrebu da glumiš ovdje nekog dežurnog policajca. Ovo je forum burazeru, nije sabor neke političke stranke gdje mora vladati jednoumlje.
Sta se ti javljas majke ti? Sta sam pogresno napisao? Jel to Guli dao sam 40 golova?
Imam i ja svoje misljenje, napises jedno i u drugoj recenicu poseres sto si napisao. Jel se to nisi naspavao?

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 07 feb 2025, 07:38

07 feb 2025, 07:32

Sta se ti javljas majke ti? Sta sam pogresno napisao? Jel to Guli dao sam 40 golova?
Imam i ja svoje misljenje, napises jedno i u drugoj recenicu poseres sto si napisao. Jel se to nisi naspavao?
Nisam se naspavao, dođi da me uninaš.
Šta je to napisano u jednoj, a postano u drugoj? I hoću li tebi pisati u pp prije nego nešto napišem. Čuj što se javljam :shock: Eto što mi je Hašimu ćejf, pa se javljam.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 07 feb 2025, 07:44

07 feb 2025, 07:38

Šta je to napisano u jednoj, a postano u drugoj? I hoću li tebi pisati u pp prije nego nešto napišem. Čuj što se javljam :shock: Eto što mi je Hašimu ćejf, pa se javljam.
Bezveze startas diskusiju gdje joj nema mjesta fks mi je bio drag ko forumas ali u zadnje vrijeme je vrlo negativan. To je moje misljenje i tako je.
Inace, ljudi se gore slomise da objasne da je ovo vise nego solidan prelazni za nasu ligu, za pare koje ima smisla dati i za najkorumpiraniji saziv NSBiH od postanka lige do danas. Ali eto opet neki nisu zadovoljni, misle da je moralo biti bolje, tuga je vidjeti koliko vas ima.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 07 feb 2025, 07:44

Dao je Guli trećinu, trećina je otišla na igrače koji su povrijeđeni i koji nisu više tu kao npr Hamza, Renan, Đorđević, Jović. Među ostalom trećinom ističu se Turkeš sa 3, Soldo sa 2. Sad ti meni reci šta tačno očekuješ bez Guliše ofanzivno?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 07 feb 2025, 07:55

07 feb 2025, 07:44
07 feb 2025, 07:38

Bezveze startas diskusiju gdje joj nema mjesta fks mi je bio drag ko forumas ali u zadnje vrijeme je vrlo negativan. To je moje misljenje i tako je.
Inace, ljudi se gore slomise da objasne da je ovo vise nego solidan prelazni za nasu ligu, za pare koje ima smisla dati i za najkorumpiraniji saziv NSBiH od postanka lige do danas. Ali eto opet neki nisu zadovoljni, misle da je moralo biti bolje, tuga je vidjeti koliko vas ima.
Ko kaže da ja nisam zadovoljan? Opet ponavljam, svako ima pravo na svoje mišljenje jer zato forum služi, zar ne? Čovjek je negativan trenutno iz njemu znanog razloga, a ko smo ti, ja, bilo ko, da mu to spočitava? Za ostalo si u pravu, s tim da je meni ovaj savez u pet deka sa Ušanovićem u vakat. Ali, nejse.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 07 feb 2025, 08:09

Titulu mozes osvojiti samo ako mirvic ubaci 15 miliona u savez ili ako se sipa aktivira pa krene svoje pulene hapsiti. Jednake sanse su za oba scenarija.

Borac ima 5 (pet) klubova od kojih svake sezone ima maksimalnih 9 bodova, to je u startu sigurnih 45. Dodajmo na to neke lagane pobjede protiv recimo igmana i slobode (nisu lagane ali ih pokradu) to su 63 zagarantovana boda bez da se umore.

Teze utakmice odrade kroz sudije, bez kartona za citavu polusezonu, odmorna ekipa, bez ikakvog rizika da ce neko biti ozlijedjen ili da ce te negdje pokrasti.
Ti nemas niti jedan bod zagarantovan za citavu sezonu, cak naprotiv, protiv tebe igraju 200% uz sudije i sav ostali kriminal.
Kako mislis doci do titule...

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 07 feb 2025, 08:18

ErosViverosViv je napisao/la:
07 feb 2025, 08:09
Titulu mozes osvojiti samo ako mirvic ubaci 15 miliona u savez ili ako se sipa aktivira pa krene svoje pulene hapsiti. Jednake sanse su za oba scenarija.

Borac ima 5 (pet) klubova od kojih svake sezone ima maksimalnih 9 bodova, to je u startu sigurnih 45. Dodajmo na to neke lagane pobjede protiv recimo igmana i slobode (nisu lagane ali ih pokradu) to su 63 zagarantovana boda bez da se umore.

Teze utakmice odrade kroz sudije, bez kartona za citavu polusezonu, odmorna ekipa, bez ikakvog rizika da ce neko biti ozlijedjen ili da ce te negdje pokrasti.
Ti nemas niti jedan bod zagarantovan za citavu sezonu, cak naprotiv, protiv tebe igraju 200% uz sudije i sav ostali kriminal.
tako je, jednostavno huligani su napravili sistem, ne boje se nicega i nemaju srama doci do cilja na sve nacine...

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 07 feb 2025, 08:24

propoklopac je napisao/la:
07 feb 2025, 08:18

tako je, jednostavno huligani su napravili sistem, ne boje se nicega i nemaju srama doci do cilja na sve nacine...
Pa gledaj ti jednog kvrzica ili hereru, u bilo kojoj drugoj ligi bi letjeli svake druge utakmice zbog krvavih startova i laktanja. Ovdje sezonu odrade bez kartona, jos kidsju ligamente drugima, laktaju se, naredjuju sudijama sta je faul a sta nije.

Ono sto smo ih dobili u banjaluci treba da se uvede i u lektire i historiju i pravo i psihologiju i tjelesni i vjeronauku jos 5 predmeta u svim skolama, da generacije pamte sta se desilo tog dana.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 07 feb 2025, 08:28

mnon46 je napisao/la:
07 feb 2025, 07:44

Dao je Guli trećinu, trećina je otišla na igrače koji su povrijeđeni i koji nisu više tu kao npr Hamza, Renan, Đorđević, Jović. Među ostalom trećinom ističu se Turkeš sa 3, Soldo sa 2. Sad ti meni reci šta tačno očekuješ bez Guliše ofanzivno?
U pravu si. Oslabljeni smo naprijed protiv Sloge. Ali jos cu ti jednom ponoviti, nije Guli jedini koji zna gol dat. Ako budemo stvarali sanse moze ga dat ko god je u tom momentu gore. Imas Mustafica, pa Lulica, imaces ovog Gruzijca, valjda ce ga registrovati. Pa zna valjda Zekic sta da se radi; ako zatvore Gulija moraju dvojica minimum na njega. Onda se otvara prostor za nekog drugog naseg u napadu.
Necemo valjda protiv sloge sa 9 novih igraca strahovati 90 minuta.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 07 feb 2025, 08:38

07 feb 2025, 08:24
propoklopac je napisao/la:
07 feb 2025, 08:18

Pa gledaj ti jednog kvrzica ili hereru, u bilo kojoj drugoj ligi bi letjeli svake druge utakmice zbog krvavih startova i laktanja. Ovdje sezonu odrade bez kartona, jos kidsju ligamente drugima, laktaju se, naredjuju sudijama sta je faul a sta nije.

Ono sto smo ih dobili u banjaluci treba da se uvede i u lektire i historiju i pravo i psihologiju i tjelesni i vjeronauku jos 5 predmeta u svim skolama, da generacije pamte sta se desilo tog dana.
Upravo to, ovaj herera zasticen ko Gigović u savezu, jednostavno ekipa igra bez imalo pritiska/opusteno jer zna da nece biti zakinuta za aut, a s druge strane imas ekipu koju sudija izludjuje ma koliko bio psihicki spreman na te stvari ne mozes to izdrzati i zbog toga oni imaju 5 zutih ostale ekipe po 30, o broju prekrsaja da i ne pricamo..Sjecam se Renana sretnem u Grandu poslije Širokog..kaze nisam spavao cijelu noc..on onakva lajsna pa ga "dotaklo"..

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 feb 2025, 08:42

Ovi što uzimaju ulazni6 kod stadiona ili znaju nekoga, olakšajte radnicima pa ti što uzimaju kod stadiona prenosit da donesu tačnu cifru za ulaznicu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 07 feb 2025, 08:51

Sad kad je zavrsio prelazni rok, raja skontala da nije samo do igraca, taktika i golova, vec se nesto malo i sudije pitaju :rol:
Ja sam na pocetku sezone pisao, je li mirvic radi na tome da poveca nas uticaj u savezu i zastiti, jer teren u nasoj ligi nije konacno mjerilo. Dobro je sto se krenulo u ove promjene u kantononalnom savezu, nadam se da ce biti toga jos i slicnih incijativa.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 07 feb 2025, 08:57

boki86 je napisao/la:
07 feb 2025, 08:51
Sad kad je zavrsio prelazni rok, raja skontala da nije samo do igraca, taktika i golova, vec se nesto malo i sudije pitaju :rol:
Ja sam na pocetku sezone pisao, je li mirvic radi na tome da poveca nas uticaj u savezu i zastiti, jer teren u nasoj ligi nije konacno mjerilo. Dobro je sto se krenulo u ove promjene u kantononalnom savezu, nadam se da ce biti toga jos i slicnih incijativa.
Da, to su promjene koje je pokrenulo FK Sarajevo. Ali ne mozes bez jace ekipe osvojiti nista. Mi zelimo posteno sudjenje pa ko je bolji da pobijedi. Uticaj u Savezu ti donosi samo sudjenje na nasoj strani, sto bismo svi trebali biti protiv toga

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 feb 2025, 09:28

Ako fkt Zekica potrosimo radi korumpiranog saveza, treba skroz okrenut plocu. Ulozit maksimalno u Akademiju, kupovat djecu od 15 godina, dovest strane trenere, ulagat u seminare i obuku... prvi tim mogu vodit Cala i Svrakic, na hajc bit u top 3 i ganjat Evropu radi koeficijenta. Pa lijepo kad se sastav saveza promijeni tad roknut pare ko Guardiola, u jednom prelaznom roku dovest 6 bombasticnih igraca, promovisat talentovane djece, dovest dobrog trenera i onda igrat fudbal. Zekic je uzeo i vise od ocekivanog u ovoj polusezoni i to opet nije dovoljno za prvo mjesto, cak ni za drugo.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 feb 2025, 09:30

07 feb 2025, 08:57
boki86 je napisao/la:
07 feb 2025, 08:51
Da, to su promjene koje je pokrenulo FK Sarajevo. Ali ne mozes bez jace ekipe osvojiti nista. Mi zelimo posteno sudjenje pa ko je bolji da pobijedi. Uticaj u Savezu ti donosi samo sudjenje na nasoj strani, sto bismo svi trebali biti protiv toga
Nakon ovih par godina me boli uvo oce li suditi neko na nasu stranu. Vidis ponasanje drugih timova,ulizivanja Gici,sad da im svima svira po 4 penala kojij nema koga boli briga?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot], mire971, sarajevo19461987 i 55 gostiju.