SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
evo me na 2 mjestu,nije lose
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Molim sve one koji do sada nisu glasali da glasaju na odredjeno pitanje na linku!
http://pokit.org/get/?5a753c1378375126d ... 77eff5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?5a753c1378375126d ... 77eff5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bukvalno dva igrača mi nikako nisu igrala još ako tome dodamo da mi je manje igrača igralo, veoma sam zadovoljan s 4-4, a dva dana prije sam gubio 6-3. Nije loše.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja nisam namjestio za nedjelju (ne znam šta mi je bilo), a na kraju bih imao nešto blaži poraz jer je Miles pobudalio i ubacio dovoljno trica da se izjednačim sa Demom u tom segmentu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
meni nije igrao Granger nikako,a i jos neki igraci su bili povrijedjeni po par dana ja mislim...Carlo je napisao/la:Bukvalno dva igrača mi nikako nisu igrala još ako tome dodamo da mi je manje igrača igralo, veoma sam zadovoljan s 4-4, a dva dana prije sam gubio 6-3. Nije loše.
Ove sedmice derbi sa HeatUnited-om. Ovi su moji u padu forme, Parker povrijedjen, Gallinari igra sa pola snage, tako da mi poraz ne gine, meni se čini. Da sam prošle sedmice igrao protiv njega, izgubio bih 1:7.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Gallo je povrijedjen ima preko 10 dana(prije all-star tekme),ima neku povredu noge valjda i sinusnu infekciju il tako nesta kako sam ja razumio,pa i ne igra previse...nezz kad ce biti 100%jose je napisao/la:Ove sedmice derbi sa HeatUnited-om. Ovi su moji u padu forme, Parker povrijedjen, Gallinari igra sa pola snage, tako da mi poraz ne gine, meni se čini. Da sam prošle sedmice igrao protiv njega, izgubio bih 1:7.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ako bude islo sve svojim tokom onda Heatunited osvaja ligu.jose je napisao/la:Ove sedmice derbi sa HeatUnited-om. Ovi su moji u padu forme, Parker povrijedjen, Gallinari igra sa pola snage, tako da mi poraz ne gine, meni se čini. Da sam prošle sedmice igrao protiv njega, izgubio bih 1:7.
mene je heat dobio 5-4,a tad sam zbog povreda izgubio 7 nastupa.ja se ne predajem vidjecemoTracy3McGrady je napisao/la:Ako bude islo sve svojim tokom onda Heatunited osvaja ligu.jose je napisao/la:Ove sedmice derbi sa HeatUnited-om. Ovi su moji u padu forme, Parker povrijedjen, Gallinari igra sa pola snage, tako da mi poraz ne gine, meni se čini. Da sam prošle sedmice igrao protiv njega, izgubio bih 1:7.
Ništa onda, ja se nadam da ću uhvatiti ovo prvo mjesto u regularnom dijelu, pa se vas dvojica pobijte u polufinalu, pa da dođete umorni do finala, gdje ću vas ja (nadam se) čekati.dema je napisao/la:mene je heat dobio 5-4,a tad sam zbog povreda izgubio 7 nastupa.ja se ne predajem vidjecemoTracy3McGrady je napisao/la:Ako bude islo sve svojim tokom onda Heatunited osvaja ligu.jose je napisao/la:Ove sedmice derbi sa HeatUnited-om. Ovi su moji u padu forme, Parker povrijedjen, Gallinari igra sa pola snage, tako da mi poraz ne gine, meni se čini. Da sam prošle sedmice igrao protiv njega, izgubio bih 1:7.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ja zaostajem 10 pobjeda za 1 mjestom ne vjerujem da cu to stic,meni je cilj sacuvat 2 mjesto sto je uspjeh s obzirom kako sam lose startao
ma povrede sam da njih ne bude a imam par igraca koji se cesto povrede,vidjecemo bice zanimljivo
zadnje 2 sezone sam u polufinalu ispadao uz te probleme s povredama
ma povrede sam da njih ne bude a imam par igraca koji se cesto povrede,vidjecemo bice zanimljivo
zadnje 2 sezone sam u polufinalu ispadao uz te probleme s povredama
ja sam sa njim odigrao 4-4 a necu ni uci u PO izgledadema je napisao/la:mene je heat dobio 5-4,a tad sam zbog povreda izgubio 7 nastupa.ja se ne predajem vidjecemoTracy3McGrady je napisao/la:Ako bude islo sve svojim tokom onda Heatunited osvaja ligu.jose je napisao/la:Ove sedmice derbi sa HeatUnited-om. Ovi su moji u padu forme, Parker povrijedjen, Gallinari igra sa pola snage, tako da mi poraz ne gine, meni se čini. Da sam prošle sedmice igrao protiv njega, izgubio bih 1:7.
Moja ekipa je za playoffa napravljena
Samo još da se riješim ovih s dna klupe al to ću dok vidim šta ima bolje u FA.
Ako ko hoće može dobiti Smitha i Batuma u paketu btw.Uništiše mi FG%
Ako ko hoće može dobiti Smitha i Batuma u paketu btw.Uništiše mi FG%
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ja dosad niti jednom nisam izgubio u rubrici poeni, tu sam najbolji a evo i sada vodim 54-14. Ja predajem ulogu favorita Joseu, di ću ja biti prvi favorit
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nisam gledao mnogo ostale ekipe, ali protiv Jose-a (sadasnji sastav) imas predobre sanse da ga uzmes, ali eto vidjet cemo kako ce se odvijati, jer ipak povreda jedna (LoveSportfanatik je napisao/la:Ja dosad niti jednom nisam izgubio u rubrici poeni, tu sam najbolji a evo i sada vodim 54-14. Ja predajem ulogu favorita Joseu, di ću ja biti prvi favorit
PS: Do sada 6 glasova protiv ostavljana igraca dok 5 za, ovih 4+Donnie neka se izjasne inace ne ostavljamo igrace.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Tracy3McGrady je napisao/la:Nisam gledao mnogo ostale ekipe, ali protiv Jose-a (sadasnji sastav) imas predobre sanse da ga uzmes, ali eto vidjet cemo kako ce se odvijati, jer ipak povreda jedna (LoveSportfanatik je napisao/la:Ja dosad niti jednom nisam izgubio u rubrici poeni, tu sam najbolji a evo i sada vodim 54-14. Ja predajem ulogu favorita Joseu, di ću ja biti prvi favorit) promjeni mnogo stvari.
PS: Do sada 6 glasova protiv ostavljana igraca dok 5 za, ovih 4+Donnie neka se izjasne inace ne ostavljamo igrace.
Ja sam da se ostavi samo jedan igrač, i da se napravi redoslijed biranja na draftu naopako, ko ima najslabiji omjer bira prvi, a finalisti biraju zadnji
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Imas glasanje na straniciSportfanatik je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Nisam gledao mnogo ostale ekipe, ali protiv Jose-a (sadasnji sastav) imas predobre sanse da ga uzmes, ali eto vidjet cemo kako ce se odvijati, jer ipak povreda jedna (LoveSportfanatik je napisao/la:Ja dosad niti jednom nisam izgubio u rubrici poeni, tu sam najbolji a evo i sada vodim 54-14. Ja predajem ulogu favorita Joseu, di ću ja biti prvi favorit) promjeni mnogo stvari.
Ja sam da se ostavi samo jedan igrač, i da se napravi redoslijed biranja na draftu naopako, ko ima najslabiji omjer bira prvi, a finalisti biraju zadnji
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Idite svi na rate manager i stavite na Donnie-a "negative" da probam da ubacim Ruleta, citavo vrijeme pokusavam uzalud, ali hocu da pisem mail.
Edit: Izgleda da sam uspio, ali cekam potvrdu od Rule_Maniacs
Edit: Izgleda da sam uspio, ali cekam potvrdu od Rule_Maniacs
evo me raja hvala tracy na trudu:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- adriano_leite
- Kontakt:
Hoce li ko Brandona Knighta i J.R. Smitha u paketu?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.