Hajmo dalje.

Nadala vadi što vjerovatno može opet pobjeći od poraza kao i ovdje a ostati prvi, ali vidjeti ćemo.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Hajmo dalje.
Ugasi nole malca,ko Ajdin Celika
najveći ex yu sportaš bez ikakve dileme. da oće bogdo prestići ovu dvojicu i u GS-ovima i u heftama na no.1 i postati zvanično goat, ako ništa barem da prestane ovo roger-rafa prepucavanje forumskih idolopoklonika
U jednu ruku vjeruj mi da bi volio da se to i desi iako sam veliki fan Rogera, ipak je Novak sa nasih prostora i osim onih pocetaka i par mrlja iz karijere ( citaj dizanje 3 prsta dok ga nisu malo ljudi nasavjetovali pa se ispricao) lik je poceo da promovise zajednistvo.
Iduce godine Medo i Thiem uzimaju po slem.delinjo je napisao/la: ↑03 nov 2019, 16:58cesttike ..
kao sto sam i rekao sve dok njih trojica ne odu u penziju,ni jedan ovaj mladi nece vidjeti GS niti ozbiljniji masters osim nekada kada njih trojica igraju preko kurca ili otkazu ....to je realnost i bice tako pa eto to mzoda govori i o trojici sampiona ali i o tome koliko su dobri ovi mladi...
to se ne moze desiti,ali nikakoJustin je napisao/la: ↑03 nov 2019, 18:23Iduce godine Medo i Thiem uzimaju po slem.delinjo je napisao/la: ↑03 nov 2019, 16:58cesttike ..
kao sto sam i rekao sve dok njih trojica ne odu u penziju,ni jedan ovaj mladi nece vidjeti GS niti ozbiljniji masters osim nekada kada njih trojica igraju preko kurca ili otkazu ....to je realnost i bice tako pa eto to mzoda govori i o trojici sampiona ali i o tome koliko su dobri ovi mladi...![]()
ronaldo99 je napisao/la: ↑04 nov 2019, 07:21@bodi
Nzm sto me prozivas, ja to pisem zbog nekih drugih, jer kako mozes napisati Roger bjezi od ovoga od onoga, kao da ja mislim ozb da Rafa bjezi od nekoga a zavisi mu to za No1
Ja se nadam da ce biti on u Londonu iz vise razloga,zbog njegove velicine zbog zanimljivisti turnira zbog borbe za prvo mjesto i na kraju zbog Aguta![]()
Jos 4 dana dela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.