Stvar je u dvostrukim arsinima. Eto Jaber ne moze otici za 2M(kad se spominjalo ne kazem da ce otici za tu cijenu), a kad za Celika objave mora biti istina. U tome je jedino stvar, svaka cast Mirvicu nema se tu sta prigovoriti, ali malo realnosti.IMResurrected je napisao/la: ↑05 feb 2025, 00:04Kako mozete u isto vrijeme insistirati da je TM nebitan i napadati njega zbog cijena koje stavlja? OK pristran je, ne krije da je navijac Sarajeva, mozda nesto mulja oko statistika i slicno, ali bar bi vas transfer Celika trebao usutiti oko cijena.
Ne govorim ovo za tebe, ali dosta ljudi ovdje samo lupeta bezvze oko TM, vrijednosti, transfera i slicnih stvari.
Sto se tice nase lige, skaute i strane klubove interesuju prvenstveno mladi igraci. Do neke 23 godine mozda, ali svakako sto je igrac mladji to bolje. Kad neko hoce Celika ili Al Jabera, zna da ne kupuje gotovog igraca, nego kupuje potencijal, odnosno sta taj igrac moze biti kroz sezonu, dvije ili pet.
Eto Celik je imao cijenu milion, pa ode za 2.5. Al Jaber ima 500k, pa su ponude isle do 1.5. Ja sam siguran da jesu postojale, jer vrijedi, kao sto i Celik vrijedi. Ovdje se uhvate ljudi za kikseve, da li je Celik dobio nepotreban zuti ili Al Jaber dao pogresan pas. Valjda su skauti glupi, a nisu glupi nego ljudi znaju da su te stvari normalne za mlade igrace.
Iz istih razloga jedan Muftic ne moze otici iznad nekih 600k ili tako nesto, makar mu stavili 5M. Gotov je igrac i nece sa 23 godine ociti da igra nogom, sto mu je mozda i najveca mana. Za starije igrace je izuzetak kad neko bas dominira ligom, kao sad Guliashvili i on ce se moci prodati za odlicne pare ako ovako nastavi.
I onda dodju ljudi cude se sto Cuze ode za 300k, iako Zrinjski igra odlicno i vrijedi 800k na TM, a normalno da ide za 300k kad mu je 26 i igra u PLBiH. Pa se cudite sto Boljevic ima 350k vrijednost. Mislim ok, statisticki ponajbolji igrac lige, ali ima 29 godina i igra u PLBiH. I 350k mu je puno, iskreno, nikad ga niko ne bi platio toliko.
Prvo zato jer je u vlasnistvu agencije,drugo pogledajte ugovore vasim igracima i nasim,sta mozete uzet za igraca koji ima 7000 platu ili 3?Pablo11 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 00:51Stvar je u dvostrukim arsinima. Eto Jaber ne moze otici za 2M(kad se spominjalo ne kazem da ce otici za tu cijenu), a kad za Celika objave mora biti istina. U tome je jedino stvar, svaka cast Mirvicu nema se tu sta prigovoriti, ali malo realnosti.IMResurrected je napisao/la: ↑05 feb 2025, 00:04Kako mozete u isto vrijeme insistirati da je TM nebitan i napadati njega zbog cijena koje stavlja? OK pristran je, ne krije da je navijac Sarajeva, mozda nesto mulja oko statistika i slicno, ali bar bi vas transfer Celika trebao usutiti oko cijena.
Ne govorim ovo za tebe, ali dosta ljudi ovdje samo lupeta bezvze oko TM, vrijednosti, transfera i slicnih stvari.
Sto se tice nase lige, skaute i strane klubove interesuju prvenstveno mladi igraci. Do neke 23 godine mozda, ali svakako sto je igrac mladji to bolje. Kad neko hoce Celika ili Al Jabera, zna da ne kupuje gotovog igraca, nego kupuje potencijal, odnosno sta taj igrac moze biti kroz sezonu, dvije ili pet.
Eto Celik je imao cijenu milion, pa ode za 2.5. Al Jaber ima 500k, pa su ponude isle do 1.5. Ja sam siguran da jesu postojale, jer vrijedi, kao sto i Celik vrijedi. Ovdje se uhvate ljudi za kikseve, da li je Celik dobio nepotreban zuti ili Al Jaber dao pogresan pas. Valjda su skauti glupi, a nisu glupi nego ljudi znaju da su te stvari normalne za mlade igrace.
Iz istih razloga jedan Muftic ne moze otici iznad nekih 600k ili tako nesto, makar mu stavili 5M. Gotov je igrac i nece sa 23 godine ociti da igra nogom, sto mu je mozda i najveca mana. Za starije igrace je izuzetak kad neko bas dominira ligom, kao sad Guliashvili i on ce se moci prodati za odlicne pare ako ovako nastavi.
I onda dodju ljudi cude se sto Cuze ode za 300k, iako Zrinjski igra odlicno i vrijedi 800k na TM, a normalno da ide za 300k kad mu je 26 i igra u PLBiH. Pa se cudite sto Boljevic ima 350k vrijednost. Mislim ok, statisticki ponajbolji igrac lige, ali ima 29 godina i igra u PLBiH. I 350k mu je puno, iskreno, nikad ga niko ne bi platio toliko.
Vjerovao ili ne, 50% je nase. Da je milion da je 500k, da je tri miliona..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 00:59Prvo zato jer je u vlasnistvu agencije,drugo pogledajte ugovore vasim igracima i nasim,sta mozete uzet za igraca koji ima 7000 platu ili 3?Pablo11 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 00:51Stvar je u dvostrukim arsinima. Eto Jaber ne moze otici za 2M(kad se spominjalo ne kazem da ce otici za tu cijenu), a kad za Celika objave mora biti istina. U tome je jedino stvar, svaka cast Mirvicu nema se tu sta prigovoriti, ali malo realnosti.IMResurrected je napisao/la: ↑05 feb 2025, 00:04
Kako mozete u isto vrijeme insistirati da je TM nebitan i napadati njega zbog cijena koje stavlja? OK pristran je, ne krije da je navijac Sarajeva, mozda nesto mulja oko statistika i slicno, ali bar bi vas transfer Celika trebao usutiti oko cijena.
Ma meni ni iz dzepa ni u dzep,vjeruj mi da mi je svejedno hocete li ga prodati ili necete, ono sto znam sam slucajno cuo od ljudi koji su ga i doveli tu. Jos bolje za vas ako je 50 posto.Pablo11 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 02:18Vjerovao ili ne, 50% je nase. Da je milion da je 500k, da je tri miliona..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 00:59Prvo zato jer je u vlasnistvu agencije,drugo pogledajte ugovore vasim igracima i nasim,sta mozete uzet za igraca koji ima 7000 platu ili 3?
Više od pola te love koju si naveo da će se zaraditi od utakmice je potrebno da se organizuje jedna utakmicasvrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 07:45Treba kupit
Sjever - 1 500 ulaznica
Istok - 1 500 ulaznica
Zapad - 200 ulaznica
Jug - 400 ulaznica
IDEMO
Imaju dva razlogaTatamata1946 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 08:35Svrakino ja ne znam sto ti to ne pises na temi Zeljeznicara. Ti postovi i pozivi na kupovinu ulaznica za utakmice vaseg kluba su vise za tu temu
Nisi upoznat -Combattente87 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 08:54Više od pola te love koju si naveo da će se zaraditi od utakmice je potrebno da se organizuje jedna utakmicasvrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 07:45Treba kupit
Sjever - 1 500 ulaznica
Istok - 1 500 ulaznica
Zapad - 200 ulaznica
Jug - 400 ulaznica
IDEMOOd struje, redara i ostalih zaebancija...
Nisam znao za ove detalje,ali Svakako je lijepo znati ovakve pojedinostisvrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 09:04Nisi upoznat -Combattente87 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 08:54Više od pola te love koju si naveo da će se zaraditi od utakmice je potrebno da se organizuje jedna utakmicasvrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 07:45Treba kupit
Sjever - 1 500 ulaznica
Istok - 1 500 ulaznica
Zapad - 200 ulaznica
Jug - 400 ulaznica
IDEMOOd struje, redara i ostalih zaebancija...
Kanton plaća policiju
Savez plaća struju i vodu jer mlada reprezentacija igra na LJEPOTICI - na kraju mjeseca samo pošaljemo račune u Savez
Jedino hitnu pomoć i vatrogasce al možemo i tu ušparat i proći jeftino samo nećemo iz lokal patriotskih razloga jer iz Istočnog Sarajeva je hitna i vatrogasci duplo jeftiniji
Jedino nas oni sudnici od pokušaja securitija odraše ko najveće budale a ništa ne rade na utakmici
Tm nije sluzbena stranica Lensa. Pricam o sluzbenoj web stranici. Nije ni bitnoShategabri je napisao/la: ↑04 feb 2025, 20:11Na tm stranici Lensa. Ne uređujemo im mi tm.brig je napisao/la: ↑04 feb 2025, 08:22Jel moze link gdje je Lens potvrdio visinu transfera?Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:10
Nezvanično je 2.8 miliona i 15% od sljedećeg transfera.
A eto dali su i za onog Crnogorca 2 miliona eura.
Nerealno mi to izgleda, ali oni izgleda znaju šta rade.
Prodali su ove sezone za 88 miliona, samo Cityju su uzeli 40 miliona za ovog uzbekistanskog stopera od 20 godina.
Para imaju i očito ih planiraju oploditi.
Jedini razlog zasto sumnjam je ovaj:
https://sportsport.ba/fudbal/vladan-kov ... kow/426317
Djeluje nerealno ova cifra, kao i ona za Crnogorca onog. Vjer jedina liga uz bh ligu puna kontroverznih detalja.
Al ako je stvarno realnost onda svaka čast nema sta. Prekucali
svrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 09:46Markaj News
@MarkajTopNews
EXCLUSIVE
AZ Alkmaarmidfielder, Adam Ait Ali Oulhaj
, has been offered to Bosnian
side, FK Željezničar Sarajevo.
The 19 year-old has featured in 4 matches this season in the Keuken Kampioen Divisie for AZ’s u21 side.
A. Jeni. Gati.
GOLEM SI ŽELJO
Pa ti si odavno ugasen naravno da nije ni bitno.brig je napisao/la: ↑05 feb 2025, 09:50Tm nije sluzbena stranica Lensa. Pricam o sluzbenoj web stranici. Nije ni bitnoShategabri je napisao/la: ↑04 feb 2025, 20:11Na tm stranici Lensa. Ne uređujemo im mi tm.brig je napisao/la: ↑04 feb 2025, 08:22
Jel moze link gdje je Lens potvrdio visinu transfera?
Jedini razlog zasto sumnjam je ovaj:
https://sportsport.ba/fudbal/vladan-kov ... kow/426317
Djeluje nerealno ova cifra, kao i ona za Crnogorca onog. Vjer jedina liga uz bh ligu puna kontroverznih detalja.
Al ako je stvarno realnost onda svaka čast nema sta. Prekucali
Trenutno korisnika/ca: Resolute, riki46, WeekendOffender i 19 gostiju.