Treba kao velezovci,manijaci bojkot ovog foruma,neka srpski svet ovde pise. Ovaj bolesnik sanja Pitare,na njihovoj nas temi spominje budala.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja sam ZA. Ovo je cetnicko-ustaski portal. Jebbo im vico i dodik najmilijemosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:15Treba kao velezovci,manijaci bojkot ovog foruma,neka srpski svet ovde pise. Ovaj bolesnik sanja Pitare,na njihovoj nas temi spominje budala.
Vi ste debili mosarjvosa hudnjak
Od takvih su ove price i nastale
Ucinite nesto heroji i patriote
Najlakse je lajati iz kaveza
Spasite nas evo cekam nakon 2,3 godine neprestanog lajanja
Od takvih su ove price i nastale
Ucinite nesto heroji i patriote
Najlakse je lajati iz kaveza
Spasite nas evo cekam nakon 2,3 godine neprestanog lajanja
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 feb 2025, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Zato si ti redovan na nasoj temi. Promijeni sebi nick u @mosapostiglu83, vise bi ti pristajalo...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:15Ovaj bolesnik sanja Pitare,na njihovoj nas temi spominje budala.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jesi li puko zbog Akademije FKS ili zbog studentskih protesta po serbiji?

Svaka cast za akademiju
Nisam puko, nisam ni znao da su protesti i ne interesuju me desavanja u Srbiji
Ti si puko, hudnjak s dva tri profila
Nodi ima jedan oduvijek i uvijek ce biti samo jedan noDi80
Prestani uzimati Zeljeznicar i navijace u usta i vozdra ne odgovaraj mi
Neki drugi pitari koji podrzavaju price cenitici, ustase i njih na **** sve redom
Sto se tice manjine onih normalnih oni znaju da ja postujem rad i da sam jedan od prvih hvalio Celika dok je imao 15,16 godina, hvalio sam igru na terenu…
Sve sto valja uvijek pohvalim,nebitno koji je klub u pitanju
Ima valjda neka granica, nece mene niko zvati cetnikom ili ustasom, a ni ostale navijace Željezničara
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa jel jedan ili 80?NoDi80 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:50Svaka cast za akademiju
Nisam puko, nisam ni znao da su protesti i ne interesuju me desavanja u Srbiji
Ti si puko, hudnjak s dva tri profila
Nodi ima jedan oduvijek i uvijek ce biti samo jedan noDi80
Prestani uzimati Zeljeznicar i navijace u usta i vozdra ne odgovaraj mi
Neki drugi pitari koji podrzavaju price cenitici, ustase i njih na **** sve redom
Sto se tice manjine onih normalnih oni znaju da ja postujem rad i da sam jedan od prvih hvalio Celika dok je imao 15,16 godina, hvalio sam igru na terenu…
Sve sto valja uvijek pohvalim,nebitno koji je klub u pitanju
Ima valjda neka granica, nece mene niko zvati cetnikom ili ustasom, a ni ostale navijace Željezničara

Vidis da si skroz puko
- ErosViverosViv
- Kontakt:
je li to zvanicno saopstenje s tuluma ili odvojeno misljenje nodia
To vam je jedino rijesenje
Nemojte da vam pucaju kondomi i da vam se mnoze ovi pogani hudnjaci
Sramota je da se ovakva **** podrzava
Kad vam je onaj merak psovo sve zivo, nisam ga nikad podrzavao i govorio sam mu da vam ne psuje
U vise navrata sam izgubio povjerenje s moje strane zato sto imam neku granicu
Ako ce te vi ovo podrzavati, onda je do vas i nije do mene
Nemojte da vam pucaju kondomi i da vam se mnoze ovi pogani hudnjaci
Sramota je da se ovakva **** podrzava
Kad vam je onaj merak psovo sve zivo, nisam ga nikad podrzavao i govorio sam mu da vam ne psuje
U vise navrata sam izgubio povjerenje s moje strane zato sto imam neku granicu
Ako ce te vi ovo podrzavati, onda je do vas i nije do mene
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Grudnjak je postao cetnik, cim nije dobio ban.
Ostoja Kutnjak.
Ostoja Kutnjak.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kako ide ona stara skretnicarska pjesma nesto pocinje sa
Napred zeljo četo plavi. Zna li neko citav tekst?
Napred zeljo četo plavi. Zna li neko citav tekst?
Promasio si temu. Ovo si trebo na cetnicku okaciti. Ta tema se krije pod laznim imenom fk zeljeznicmar.

Kakva god bila trenutna garnitura ljudi u FKŽ i kakvi dog bili predstavnici istog na ovom forumu, ospem se svaki put kad pročitam nebuloze koje pojedini pišu. Nazivati četnikom nekoga ko je tvoj sugrađanin je van svake pameti. Kakvi su da su navijači i simpatizeri oba Sarajevska kluba su stajali na braniku grada i odbranili ga kad je bilo najgore, najveći od njih rah. Ðilda, kao i mnogi sa obije strane, su život dali da bi danas živjeli normalno i oupšte spominjane takvih stvari je pišanje po svim tim ljudima. Iako sam relativno mlad i taj rat nisam proživio, isti ti četnici, naziv kojim častite ovdje jedni druge, su mi oduzeli ljude iz bliže porodice bez kojih sam morao odrasti. Kako vas nije sramota? Svaki put kad spomenete četnike, Batka, psihologa i slične psihopate i degenerike treba da u zemlju propadnete. Rivalitet je nešto skroz drugo od onog što prezentujete ovdje, ovo je čisti seljakluk, primitivizam i psihičko oboljenje. Sramota neka je i vas koji podržavate i dajete vjetar u leđa ovakvim ljudima.
FUJ
FUJ
- Riquelme1921
- Kontakt:
Tužno je što ovo malo ko napiše a dosta ljudi dnevno čita forum. Još tužnije da neko stvarno to podržava i smije se takvim stvarima. A najtužnije što admini ništa ne poduzimaju i ne smeta im takvo vrijeđanje, iako vjerujem da tu ima i ljudi koji su doživjeli taj rat, tog Batka, psihologa itd.pitara je napisao/la: ↑06 feb 2025, 01:18Kakva god bila trenutna garnitura ljudi u FKŽ i kakvi dog bili predstavnici istog na ovom forumu, ospem se svaki put kad pročitam nebuloze koje pojedini pišu. Nazivati četnikom nekoga ko je tvoj sugrađanin je van svake pameti. Kakvi su da su navijači i simpatizeri oba Sarajevska kluba su stajali na braniku grada i odbranili ga kad je bilo najgore, najveći od njih rah. Ðilda, kao i mnogi sa obije strane, su život dali da bi danas živjeli normalno i oupšte spominjane takvih stvari je pišanje po svim tim ljudima. Iako sam relativno mlad i taj rat nisam proživio, isti ti četnici, naziv kojim častite ovdje jedni druge, su mi oduzeli ljude iz bliže porodice bez kojih sam morao odrasti. Kako vas nije sramota? Svaki put kad spomenete četnike, Batka, psihologa i slične psihopate i degenerike treba da u zemlju propadnete. Rivalitet je nešto skroz drugo od onog što prezentujete ovdje, ovo je čisti seljakluk, primitivizam i psihičko oboljenje. Sramota neka je i vas koji podržavate i dajete vjetar u leđa ovakvim ljudima.
FUJ
Trudim se da vjerujem da admin nekako ne pročita tih 50 postova vezano za to dnevno, jer ako su nekome postovi važniji od zdrave zajednice fakat ne znam.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Kakve price ludjace? Nisam ja vegetica bubuljicar da narod zovem cetnicima.
-
- Kontakt:
Ko daje gas? Kad prate nasu temu neka barem napisu,nisam ja kriv sto to admin dozvoljava,nemogu ja zabraniti nekom da psuje mrtve Mrvicu i slicno zato sto nema kontejnera za prodaju karata,neda mi se svako malo ulaziti u diskusije sa takvim likovima.pitara je napisao/la: ↑06 feb 2025, 01:18Kakva god bila trenutna garnitura ljudi u FKŽ i kakvi dog bili predstavnici istog na ovom forumu, ospem se svaki put kad pročitam nebuloze koje pojedini pišu. Nazivati četnikom nekoga ko je tvoj sugrađanin je van svake pameti. Kakvi su da su navijači i simpatizeri oba Sarajevska kluba su stajali na braniku grada i odbranili ga kad je bilo najgore, najveći od njih rah. Ðilda, kao i mnogi sa obije strane, su život dali da bi danas živjeli normalno i oupšte spominjane takvih stvari je pišanje po svim tim ljudima. Iako sam relativno mlad i taj rat nisam proživio, isti ti četnici, naziv kojim častite ovdje jedni druge, su mi oduzeli ljude iz bliže porodice bez kojih sam morao odrasti. Kako vas nije sramota? Svaki put kad spomenete četnike, Batka, psihologa i slične psihopate i degenerike treba da u zemlju propadnete. Rivalitet je nešto skroz drugo od onog što prezentujete ovdje, ovo je čisti seljakluk, primitivizam i psihičko oboljenje. Sramota neka je i vas koji podržavate i dajete vjetar u leđa ovakvim ljudima.
FUJ
-
- Kontakt:
https://www.rclensois.fr/transferts/len ... 48699.html
Evo sa stranice Lensa,sve koga su prodali i za koliko i sve sto su kupili i za koliko novca,ima i Celik tako da vise ne vodite bespotrebne diskusije.
https://www.rclensois.fr/transferts-mercato-rclens.html
Evo sa stranice Lensa,sve koga su prodali i za koliko i sve sto su kupili i za koliko novca,ima i Celik tako da vise ne vodite bespotrebne diskusije.
-
- Kontakt:
Ma laž nije ovo relevantno, relevantnije je šta oni kažu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 01:51https://www.rclensois.fr/transferts/len ... 48699.html
Samo jedan od postova :
“E zamisli sada kakve zvijeri mogu kupiti za navodnu cifru koju su navodno dali za igraca sa jednim pozivom u reprezentaciju i igraca iz ekipe koja je zadnjij uspjeh u europi napravila prije 10 godina...Francuzi nisu ludi arapi da se razbacuju tako sa parama....
Jednostavno cifra o kojoj pricaju ni po kom osnovu nije realna.
Ali im je iz nekog razloga potrebno ovo napumpavanje.
Na kraju ima finasijski izvjestaj koji mora biti javan te cemo vidjeti stvarnu cifru....mozda ne u ovom nego u sljedecem...“
Slomiše se oni nešto objašnjavajući, jer su nesposobni prodat igrača i za 100 k a ne za veći iznos.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Nisu bas upuceni za Lens,oni su se bazirali na drugu filozofiju kad im je dosao novi predsjednik,dovode mlade talente,daju im sansu i guraju ih,unaprijede ih do maksimuma i onda unovce,imali su finansijski krizu i dugove i ovaj novi predsjednik je okrenuo novi list i dobro im ide. Uglavnom ne trose ogromne pare za francuske standarde. Oni pisu a pojma nemaju o tom klibu,doveli su i ovog anonimusa iz Uzbekistana pa covjek ode za rekordnu cifru,ona doveli iz Bugarske napadaca za 2 mil,posudili sa pravom otkupa iz Finske igraca,znaci baziraju se na manje atraktivne zemlje i dovode talente.jurisicduska je napisao/la: ↑06 feb 2025, 02:02Ma laž nije ovo relevantno, relevantnije je šta oni kažu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 01:51https://www.rclensois.fr/transferts/len ... 48699.html
Samo jedan od postova :
“E zamisli sada kakve zvijeri mogu kupiti za navodnu cifru koju su navodno dali za igraca sa jednim pozivom u reprezentaciju i igraca iz ekipe koja je zadnjij uspjeh u europi napravila prije 10 godina...Francuzi nisu ludi arapi da se razbacuju tako sa parama....
Jednostavno cifra o kojoj pricaju ni po kom osnovu nije realna.
Ali im je iz nekog razloga potrebno ovo napumpavanje.
Na kraju ima finasijski izvjestaj koji mora biti javan te cemo vidjeti stvarnu cifru....mozda ne u ovom nego u sljedecem...“
Slomiše se oni nešto objašnjavajući, jer su nesposobni prodat igrača i za 100 k a ne za veći iznos.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Proximic i 30 gostiju.