Postao/la muhamedhulk » 12 jun 2016, 03:16
@joker
Zar nije poslije ove izjave bas stvoreno jako Sarajevo? Kup iste sezone, play-off EL, pa onda sljedece sezone titula osvojena?
To sto se desilo prosle sezone je minus za Upravu (mislim na sportski dio), ali prije toga smo imali prejaku ekipu. Krivi transferi, gomilanje igracima, pa onda otkazi i davanje sanse amateru Jesicu.
Ali i dalje se busamo kako imamo najveci budzet, kako mozemo dovesti sve najbolje igrace iz BiH, kako ovo, kako ono - a otreslo nas selo kraj Kaknja (bez uvrede) i sl. klubovi.
Realno, oni su krivi ako su planski uzimali lovu preko ugovora i otkupnina (i to je samo pretpostavka, jer niko ne nudi dokaze), tj. ako je bilo mita, korupcije i nepotizma. Uz famoznu aferu ''punac'', gdje smo ostali nedoreceni. Ja bi jos dodao i lutanje sa trenerima, i to me najvise zivcira - nemaju pojma o sportskom dijelu. Kome su trebali dati podrsku, nisu je dali, a sad kad treba da Hurtica tjeraju, oni ga ostavljaju. Nema veze sto je Tan rekao da se ne dira trener (ako je rekao), mogao se Hurtic zahvaliti i reci 'ja sam jos zelen, sacekacu jos koju godinu'. E zato treba neko da snosi posljedicu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!