Po meni kapiten Bubanja ili Guliashvili.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ma dati Guliju kapitensku. Momak koji vrijedi tolike pare i pola evrope ga hoce a on produzi ugovor. Covjek je uradio vise nego neki nasi bivsi kapiteni
-
- Kontakt:
AVNOJ je napisao/la: ↑12 feb 2025, 07:23TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 feb 2025, 02:13Al‘ kad smo igrali u Trnovu![]()
![]()
![]()
Ja jos cekam da napise prezime od Vasiliosa,pratim ga,i jednom ga je spomenuo sa „Gruzijac“.
Nije mu jos nadoslo da zvekne njegovo ime kako on to samo zna![]()
![]()
Pitar6785 » 03 feb 2025, 19:11
Dobro dosla VASVIJAVIDOVIC IZ GORAZDA

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Pa opet za 6 mjeseci novog kapitena da tražimo?EastMadness je napisao/la: ↑12 feb 2025, 10:33Ma dati Guliju kapitensku. Momak koji vrijedi tolike pare i pola evrope ga hoce a on produzi ugovor. Covjek je uradio vise nego neki nasi bivsi kapiteni
Bubanja bi trebao biti kapiten.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Gojkovicu i Bubanji kapitensku
Odradit sa Gulijem kao sa Nidalom, kapitenska nosi neku težinu u pregovorima. Tako da Guliju kapitenskuPendulum je napisao/la: ↑12 feb 2025, 11:28Pa opet za 6 mjeseci novog kapitena da tražimo?EastMadness je napisao/la: ↑12 feb 2025, 10:33Ma dati Guliju kapitensku. Momak koji vrijedi tolike pare i pola evrope ga hoce a on produzi ugovor. Covjek je uradio vise nego neki nasi bivsi kapiteni
Bubanja bi trebao biti kapiten.

- nedimmmm1337
- Kontakt:
Kaze Sale da ce najvjerovatnije biti spreman za Želju u Fullu 

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Kad su stavili Đurickovica za kapitena ta traka je izgubila smisao. Nema potrebe se nešto oko tog sekirati vise.
Nek bude svaku utakmicu drugi kapiten jer svakako nema smisla ta traka.
Nek bude svaku utakmicu drugi kapiten jer svakako nema smisla ta traka.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma on svakako na ljeto ide, transfer je (nažalost) neizbježan (naravno, ako nastavi da ovako igra i zaobiđu ga povrede). Naravno, da se ja pitam, ostavio bi ga barem do kraja "evropske avanture".admir1946 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 11:31Odradit sa Gulijem kao sa Nidalom, kapitenska nosi neku težinu u pregovorima. Tako da Guliju kapitenskuPendulum je napisao/la: ↑12 feb 2025, 11:28Pa opet za 6 mjeseci novog kapitena da tražimo?EastMadness je napisao/la: ↑12 feb 2025, 10:33Ma dati Guliju kapitensku. Momak koji vrijedi tolike pare i pola evrope ga hoce a on produzi ugovor. Covjek je uradio vise nego neki nasi bivsi kapiteni
Bubanja bi trebao biti kapiten.![]()
Upravo zato što će za 6 mjeseci (nekad u Augustu) otići, ne bi mu dao kapitensku. Za mene - Bubanja kapiten broj 1.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ne moze guli biti kapiten ne zna jezik, mislim zna covjek engleski ali ne znaju ove nase polupismene sudije. Mora neko ko se moze sporazumjeti
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jebbo vas kapiten. Kod nas je i Dal tu traku nosio, a imali smo 42 razlicita kapitena u zadnje 3 sezone. Nikakvog smisla nema. Daj je nekome koga planiras za 3 mjeseca prodati i adio.
Bubanja kapiten!
-
- Kontakt:
Ma samo Rahmanovic kapiten 

Valjalo bi ga vidjeti ponovo

-
- Kontakt:
Jel potpisao novi napadac? Danas rekose neki upuceni….
Kapiten samo Bubanja moze biti u ovoj ekipi.
Kapiten samo Bubanja moze biti u ovoj ekipi.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Gojkovic kapiten!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hoce li opet ulaznice biti u prodaji samo uz clansku?
Obzirom da je februar i odredjenom broju nije ni stigla, mozda to i nije najbolje rjesenje
Obzirom da je februar i odredjenom broju nije ni stigla, mozda to i nije najbolje rjesenje
-
- Kontakt:
Niko ga ne spominje a po meni Soldo zasluzuje kapitensku.
Guli tesko da moze bez jezika ali je za sada novi kapiten.Ako gledaju sa aspekta prodaje jedini logican potez,ako hoce da imas pravog kapitena na terenu onda bi morali Soldo,Bubanja ili Beganovic
Na pamtim iskreno da smo imali igrace sa kracim stazom.Uvijek smo imali u ekipi barem 3-4 igraca sa 3+ sezone a sada 'najstariji' Mustafic sa 2.5 godine i pisu da mozda i on ide.Tesko odluciti onda
Guli tesko da moze bez jezika ali je za sada novi kapiten.Ako gledaju sa aspekta prodaje jedini logican potez,ako hoce da imas pravog kapitena na terenu onda bi morali Soldo,Bubanja ili Beganovic
Na pamtim iskreno da smo imali igrace sa kracim stazom.Uvijek smo imali u ekipi barem 3-4 igraca sa 3+ sezone a sada 'najstariji' Mustafic sa 2.5 godine i pisu da mozda i on ide.Tesko odluciti onda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bubanja moze za kapitena posebno ako smo dogovorili produzetak ugovora sanjim.
Po mom kapitenska FK SARAJEVO mora da ima tezinu, tu traku su nosili ljudi sa ljubavlju karakterom i znanjem.
Guli
Nidal
Djurickovic
Mustafic
Nesjecam se koje bio kapiten nijedan od tih igraca nema nikakve referense da bude kapiten. Guli jeste najbolji igrac i mozda ima neku i referensu, al ti kad pogledas njega mali ljudi ga raznesu nesmije nikom nista nezna jezik kad da go nezna da se poveze sa poblikom e sad ako ta traka donosi 10-15% vecu ostetu ok onda razumijem to onda je mozes zakacit i rockovu
Znam da imamo taj neki sporazum sa radnikom iz hadzica za posudjivanje igraca jesmol mi ikoga na dvojno registrovali i dali smo nasli drugi klub jer nekoje pisao da smo pakt sa hadzicima razjebali.
Po mom kapitenska FK SARAJEVO mora da ima tezinu, tu traku su nosili ljudi sa ljubavlju karakterom i znanjem.
Guli
Nidal
Djurickovic
Mustafic
Nesjecam se koje bio kapiten nijedan od tih igraca nema nikakve referense da bude kapiten. Guli jeste najbolji igrac i mozda ima neku i referensu, al ti kad pogledas njega mali ljudi ga raznesu nesmije nikom nista nezna jezik kad da go nezna da se poveze sa poblikom e sad ako ta traka donosi 10-15% vecu ostetu ok onda razumijem to onda je mozes zakacit i rockovu
Znam da imamo taj neki sporazum sa radnikom iz hadzica za posudjivanje igraca jesmol mi ikoga na dvojno registrovali i dali smo nasli drugi klub jer nekoje pisao da smo pakt sa hadzicima razjebali.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
eno poslali smo almira bekica nek se kali u radniku pa cemo ga pred evropu dovesti
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], keli, PeppermintSA, riki46 i 21 gost.