FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 11 feb 2025, 23:56

Mustafic je tanak i u ovoj ekipi nema mjesta.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 12 feb 2025, 00:18

GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
11 feb 2025, 23:56
Mustafic je tanak i u ovoj ekipi nema mjesta.
Slazem se...Drag je on meni nerealno ali tako je kako je.Imamo previse veznjaka a on je tu 5.-6. izbor
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 feb 2025, 00:59

Mustafic nit je mlad nit je kvalitetni od ikog u veznom redu, definitivno igrac za rotacije i nebi ga zalio ako cemo zadrzat (odkupit PAVICICA on nema klauzulu ko LULIC i steta kako sd nije uspio to dogovorit) e sad ako Pavicic bas uzasno velku platu ima kojoj mi nemozemo prismrdit (sto je vrlo moguce) Mirzu nebi protjeravao, nekako bubanj i on jedino imaju nesto sto treba da ima KAPITEN ekipe. Gulashvilije ko kamilica plus 1,62 visina mrsav njega se ni djeca iz vrtica ne boje, plus sto je rus nezna jezik, unas davaju traku samo da bi neko dobio vecu ponudu za prodaju a nekotaju tuzlanske ojebine da sa tako tretiranjem trake se pisa po klubu samo ono kriz zivu ogradu gdje k u ra ac jedva vidi.

Zoran ZEKIC je najbolji trener sto je ikad vodio bilo koju ekipu u pl bh odkad je radovan karadzic izgubio rad i dao se u bjegstvo.. Jakir je tu negdje al stvarno zoran ima nesto vise i od njeg. MIRVICU PRODUZI ZORANA ZA JOS 4 godine ugovor taman svu lovu od gulasa da das.. Husref i anaw ovom covjeku nemogu haljine prat.. Kako vrijeme prolazi pocinjem vjerovat da je Mirvic oni sto junac pise, propalom rozmanu 3 godine duduku 4 drogerasu 3 gospodinu IZ OSJEKA 2 **** ti mater i tebi i te 2 godine sto si turijo, sad ce te covjek ostavit nakon 1,5 godinu ko prostitutku i otice u **** ajduk ili lokomotivu..

Prema toME MIRVICU PRODAVAJ GULIJA DADNI COVJEKU SVE PARE NADJIMU KURVI (u ocima ZZ se vidi da je i doso kod nas najvise radi te vrste, sjecamo se mi kad je prcio ocima onu prevodiljku u intertoto kupu kad smo igrali u trnovu)

Sto se tice beganovica jes da je tuzlanski odvratan ko azmir h al covjek je isto ko nermin biblija najbolji u bh lizi a nedovoljno dobar za bilo sta drugo, takve igrace i treba dovodit). Zekic je bio i reko da ce beganovica postedit i da nece igrat protiv merdijana al eto ubacio ga je sto je znak da ce bit za tresnjevku

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 12 feb 2025, 01:03

Pitar6785 je napisao/la:
12 feb 2025, 00:59
Mustafic nit je mlad nit je kvalitetni od ikog u veznom redu, definitivno igrac za rotacije i nebi ga zalio ako cemo zadrzat (odkupit PAVICICA on nema klauzulu ko LULIC i steta kako sd nije uspio to dogovorit) e sad ako Pavicic bas uzasno velku platu ima kojoj mi nemozemo prismrdit (sto je vrlo moguce) Mirzu nebi protjeravao, nekako bubanj i on jedino imaju nesto sto treba da ima KAPITEN ekipe. Gulashvilije ko kamilica plus 1,62 visina mrsav njega se ni djeca iz vrtica ne boje, plus sto je rus nezna jezik, unas davaju traku samo da bi neko dobio vecu ponudu za prodaju a nekotaju tuzlanske ojebine da sa tako tretiranjem trake se pisa po klubu samo ono kriz zivu ogradu gdje k u ra ac jedva vidi.

Zoran ZEKIC je najbolji trener sto je ikad vodio bilo koju ekipu u pl bh odkad je radovan karadzic izgubio rad i dao se u bjegstvo.. Jakir je tu negdje al stvarno zoran ima nesto vise i od njeg. MIRVICU PRODUZI ZORANA ZA JOS 4 godine ugovor taman svu lovu od gulasa da das.. Husref i anaw ovom covjeku nemogu haljine prat.. Kako vrijeme prolazi pocinjem vjerovat da je Mirvic oni sto junac pise, propalom rozmanu 3 godine duduku 4 drogerasu 3 gospodinu IZ OSJEKA 2 **** ti mater i tebi i te 2 godine sto si turijo, sad ce te covjek ostavit nakon 1,5 godinu ko prostitutku i otice u **** ajduk ili lokomotivu..

Prema toME MIRVICU PRODAVAJ GULIJA DADNI COVJEKU SVE PARE NADJIMU KURVI (u ocima ZZ se vidi da je i doso kod nas najvise radi te vrste, sjecamo se mi kad je prcio ocima onu prevodiljku u intertoto kupu kad smo igrali u trnovu)

Sto se tice beganovica jes da je tuzlanski odvratan ko azmir h al covjek je isto ko nermin biblija najbolji u bh lizi a nedovoljno dobar za bilo sta drugo, takve igrace i treba dovodit). Zekic je bio i reko da ce beganovica postedit i da nece igrat protiv merdijana al eto ubacio ga je sto je znak da ce bit za tresnjevku
Brate, bez ikakve uvrede, ali ovoliki broj gramatičkih grešaka ne pamtim da sam vidio. Ova uvreda za Tuzlake još jedan je pokazatelj na koliko niskom levelu ti egzistiraš. Baš dno dna.
bošnjanin

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 12 feb 2025, 01:15

Kapitensku treba dati Bubanji

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 feb 2025, 01:24

Pitar6785 je napisao/la:
Hahahhahhahhaaha najjaci :kralj:

Mirvicu, citas li???

Poslusaj covjeka!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 12 feb 2025, 01:38

vedranbadjun je napisao/la:
12 feb 2025, 01:03
Pitar6785 je napisao/la:

Brate, bez ikakve uvrede, ali ovoliki broj gramatičkih grešaka ne pamtim da sam vidio. Ova uvreda za Tuzlake još jedan je pokazatelj na koliko niskom levelu ti egzistiraš. Baš dno dna.
A nemoj ga :urnebes: dobar je to matorac, on je izbjegao preko okeana jos dok je Tuzla pod granatama bila pa ga hvata nostalgija kad god propusti terapiju. Zivjela ikonetina ovog foruma, koliko god nepismena bila :bih:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 12 feb 2025, 02:13

Al‘ kad smo igrali u Trnovu :rol: :rol: :rol:
Ja jos cekam da napise prezime od Vasiliosa,pratim ga,i jednom ga je spomenuo sa „Gruzijac“.
Nije mu jos nadoslo da zvekne njegovo ime kako on to samo zna :urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 12 feb 2025, 02:16

Gledam upravo neke snimke utakmica Belupa ( prvenstveno sto nemam nesto pametnije radit na odmoru dok je hladno 😂😂 )
Uglavnom ovaj Butic bi mogao biti pogodak dobar svaku utakmicu momak se hrva sa stoperima i gradi loptu nesto sto je nama potrebno i sto je najbitnije to dobro radi

Drugo , po YTu bi i Paskalev trebao bit odlican ali teren je jedino mjerilo …
Trece , od njih svih najvece nase pojacanje kako sam i ranije napisao ce biti Sale ako se oporavi do derbija a ja se iskreno nadam da hoce , jer sa njegovim centarsutevima ako pogodi Gojkovica , Bubanju , Butica ( ako bude igrao ) moglo bi biti zanimljivo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 12 feb 2025, 06:49

Zna li neko sta je sa onim bratom jokerom?

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 12 feb 2025, 07:03

guadalupe je napisao/la:
11 feb 2025, 22:09
Pena je napisao/la:
11 feb 2025, 19:30
jurisicduska je napisao/la:
11 feb 2025, 18:46
Kako majku mu na desnom beku najbezbolnije , za našu formaciju bekovi najvažniji i sad tu gurati dijete koje nije ni bek a plus Beganovic super igrač
Ja ti garantujem da bi to dijete napravilo vise sansi i asistencija od Beganovica, bas zato sto su bekovi najvažniji grehota je koristiti beka koji je dobar samo defanzivno, a igras s pet nazad.
Svakako je manja razlika u kvalitetu izmedju Hamzic/Beganovic, nego Soldo/Djuric i ovo mislim na period kada svi vezni budu u pogonu, tada ce manje mjesta biti za Krdzalica i Mehmedovica.
Amar Beganovic BEK koji pretrci najvise od svih nasih igraca na 57 utakmica ima 3 gola i 11 asistencija, ima li iko od bekova u ligi bolji statistiku ? Pa sta vi ljudi gledate pa mlatite gluposti tako, kakav Hamzic i bek , decko je vezni igrac ono ga je Zeka eksperimentisao na pripremama.
Dobro eto nek igra Djuric umjesto Solde ili Mehmedovic umjesto Djordjevica ili Mujkic umjesto Kupresaka ili mozda Vrban umjesto Guliashvilija

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 12 feb 2025, 07:23

TrofejiSuTu je napisao/la:
12 feb 2025, 02:13
Al‘ kad smo igrali u Trnovu :rol: :rol: :rol:
Ja jos cekam da napise prezime od Vasiliosa,pratim ga,i jednom ga je spomenuo sa „Gruzijac“.
Nije mu jos nadoslo da zvekne njegovo ime kako on to samo zna :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pitar6785 » 03 feb 2025, 19:11

Dobro dosla VASVIJAVIDOVIC IZ GORAZDA
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 feb 2025, 07:56

Al' fakat kod nas šeta kapitenska s ruke na ruku ko malo gdje. Ne može upratiti ko je kapiten. :D

Mora biti neki uslov za kapitena min 100 nastupa i sl. Đuričković i Renan kapiteni je baš ono bilo degradiranjesamog sebe.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 12 feb 2025, 08:10

Zeko87 je napisao/la:
12 feb 2025, 07:56
Al' fakat kod nas šeta kapitenska s ruke na ruku ko malo gdje. Ne može upratiti ko je kapiten. :D

Mora biti neki uslov za kapitena min 100 nastupa i sl. Đuričković i Renan kapiteni je baš ono bilo degradiranjesamog sebe.
Jbg nemamo konstantnost igrackog kadra. Mustafic ima najduzi staz u klubu ako cemo po tome. U ovakvoj situaciji moramo nalaziti nove kapitene. Moj trenutni izbor za kapitena bi bio Beganovic, najstandardniji je, najpouzdaniji i najveci profesionalac.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 12 feb 2025, 09:11

vedinjo98 je napisao/la:
12 feb 2025, 08:10
Zeko87 je napisao/la:
Al' fakat kod nas šeta kapitenska s ruke na ruku ko malo gdje. Ne može upratiti ko je kapiten . :D

Jbg nemamo konstantnost igrackog kadra. Mustafic ima najduzi staz u klubu ako cemo po tome. U ovakvoj situaciji moramo nalaziti nove kapitene. Moj trenutni izbor za kapitena bi bio Beganovic, najstandardniji je, najpouzdaniji i najveci profesionalac.
Plus Beganovic vec legenda kluba, svaka druga stranica popularno se spominje :mrgreen:
....sve drugo će proći!

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 12 feb 2025, 09:14

vedinjo98 je napisao/la:
12 feb 2025, 08:10
Zeko87 je napisao/la:

kakav Beganovic pa da mu Bubanja je*e gdje god sta ima a ovaj da suti
za kapitena se stavlja najveci prospekt ili neko sa najvecim postovanjem u ekipi a to je mislim trenutno bubanja ili guli
posto smo ekipa koja ne moze zadrzat igraca duze od dvije sezone,nema smisla gledati na staz u ekipi

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 12 feb 2025, 09:48

slika

:kafa: :kafa: :kafa:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 feb 2025, 10:00

admir1946 je napisao/la:
12 feb 2025, 09:48
slika

:kafa: :kafa: :kafa:
Mirviceva zdrkavanja.
Valjda uzme barem pare za njih.
- FKS -

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 12 feb 2025, 10:07

good old days :kafa:

slika

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 12 feb 2025, 10:07

a da je sreće bilo...

Za derbi Jovića nema kako zbog povrede tako i kartona, Đorđeviću se možemo opravdano nadati barem s klupe, a i prinove su registrovane.
S druge strane kone strahuju od kartona u Mostaru za galića, krpića, cvetanovskog i radovca koji će sasvim sigurno požutiti. Ne znam kakav im je status s al-jaberom.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Vanja8 i 25 gostiju.