Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čudno što se štrumfovi ne oglašavaju povodom ove lakrdije u BL.
Borac igra šesnestinu finala Konferencijske lige, a sa tribina ih prati 1.000 - 1.500 ljudi. To je sve što trebate znati o tom klubu. Za godinu - dvije kad sve dođe na svoje, prazne tribine i druga liga. Bosanski Obilić.
- sagitarius
- Kontakt:
Jbg morali sutit kad je i njima ovako bilo prije par godina
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- feniksptica
- Kontakt:
Topuzovic je iz Tuzle
A na ovo kradju sute Hrvati, Srbi i Zeljovci

A na ovo kradju sute Hrvati, Srbi i Zeljovci

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Combattente87
- Kontakt:
Gledao sam kako da oljuštim pistaciju, nisam ispratio iskreno

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Oljuštim ti materešinuCombattente87 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:29Gledao sam kako da oljuštim pistaciju, nisam ispratio iskrenoal ponovljen penal je regularno dosuđen...
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Cirkus koji se događa u Banjaluci teško je opisati riječima, igrači Čelika su u totalnoj nevjerici. Pvako to mediji vide.
A gdje si ti to vidio posto reprizu penala arena nije radila?Combattente87 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:29Gledao sam kako da oljuštim pistaciju, nisam ispratio iskrenoal ponovljen penal je regularno dosuđen...
F.K. SARAJEVO
Imali su svi ostali tu cast da vide novi visemilionski buduci izlazni transfer FKS...
Momak od 16 god. koji umalo ne zabi odmah po ulasku, a za koga vec postoje upiti KENAN VRBAN
Momak od 16 god. koji umalo ne zabi odmah po ulasku, a za koga vec postoje upiti KENAN VRBAN

- Combattente87
- Kontakt:
Buraz dosadio si ono pošteno sa tim o broju ljudi na tribini...Ovo je standard za BL od.pamtivjeka, samo si ti ograničen ko balkon pa furaš tu svoju spiku...Solidna posjeta za kup utakmicu protiv jednog drugoligaša

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Vidio covjek pri izvodjenju penala, sta je cudno?senad82 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:31A gdje si ti to vidio posto reprizu penala arena nije radila?Combattente87 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:29Gledao sam kako da oljuštim pistaciju, nisam ispratio iskrenoal ponovljen penal je regularno dosuđen...

Ovako bi bilo da nas Holbrooke i NATO nisu zaustavili 95 pred Banja Lukom.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Combattente87
- Kontakt:
Evo odavde, nadam se da sam imao dobar pogledsenad82 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:31A gdje si ti to vidio posto reprizu penala arena nije radila?Combattente87 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:29Gledao sam kako da oljuštim pistaciju, nisam ispratio iskrenoal ponovljen penal je regularno dosuđen...

-
- Kontakt:
Najgore je kad neko vas dodje i kaze ovako je prije bilo,gdje se bilo kome svaku tekmu svirao penal,crveni i samo 2 faula? Vjeruj mi divim se svakome ko prati ovu ligu. Pojedine kone su kao ovi nasi balijanderi u savezu, nikad necu shvatiti da mogu da cute na sve ove lakrdije pa makar milion dobijali svaki dan.
Je li realno da je čovjek na utakmici i kmeči na forumu ahahahhaahhahaah 

Celik je veci klub od Borca. Robijasima respekt za brojku i navijanjeCombattente87 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:32Buraz dosadio si ono pošteno sa tim o broju ljudi na tribini...Ovo je standard za BL od.pamtivjeka, samo si ti ograničen ko balkon pa furaš tu svoju spiku...Solidna posjeta za kup utakmicu protiv jednog drugoligašapozdrav iz Platonove

Naređenje od stranke je da se dođe na stadion, nije niko ništa spomenuo za praćenje utakmice.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Negatori države.feniksptica je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:28Topuzovic je iz Tuzle
A na ovo kradju sute Hrvati, Srbi i Zeljovci![]()
![]()
yebemli ti okot iskompleksiranifks74 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:44Negatori države.feniksptica je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:28Topuzovic je iz Tuzle
A na ovo kradju sute Hrvati, Srbi i Zeljovci![]()
![]()
menstrual
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.