A cujem da jest...brzi je napisao/la:Jel to Velež odmarao igrače za derbi![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- hskzmostar
- Kontakt:
Momci jurisaju ka tituli,nadam se da je euro scena danasnjom pobjedom prakticki osigurana i da samo nekim cudom mozemo ju izgubiti,imamo prednost od 7 bodova ispred 4. mjesta koje ne vodi u europu,u igri je jos 15 bodova a mi jednostavno moramo pobjediti Vitez,Velez i Mladost da bi i matematicki osigurali europu sa tim da nasi konkurenti sve pobjede a to je nemoguce jer se neki cak i medjusobno susrecu,npr Zeljo i Sarajevo iduce kolo gdje ce Zeljo ili izgubiti borbu za euopu kroz prvenstvo ili ce Sarajevo sansu za titulu,nasom pobjedom aBd protiv Viteza ,poraz Zelje odosmo im na +10 ,ako remiziraju ond + 9 a jos 12 bodova ostaje u igri,Sarajevo ako izgubi odosmo im na + 8(naravno ako sutra pobjede) ili na +7 sto nam 4.kola prije kraja daje komotnu situaciju u odnosu na jedan sarajevski klub!
Sto se tice titule imamo pravo na jedan poraz a da Sloboda sve pobjedi do kraja a izgubi od nas 1:0 zadnju utakmicu ili dva razlike jer se gleda medjusobni dvoboj,nama bi cak odgovaralo i 2:1 jer imamo bolju gol razliku od tuzlaka!
Sve u svemu ova pobjeda nam je donijela potrebni mir pred utakmice se Vitezom i Zeljom gdje ce se vise znati za dva kola!
Sto se tice titule imamo pravo na jedan poraz a da Sloboda sve pobjedi do kraja a izgubi od nas 1:0 zadnju utakmicu ili dva razlike jer se gleda medjusobni dvoboj,nama bi cak odgovaralo i 2:1 jer imamo bolju gol razliku od tuzlaka!
Sve u svemu ova pobjeda nam je donijela potrebni mir pred utakmice se Vitezom i Zeljom gdje ce se vise znati za dva kola!
Bez lazne skromnosti rjesili smo europu a sada borba za titulu.Kolo po kolo ,tekma za tekmom, samo gledat sebe i svoje igre a ako konkurenti kiksaju jos bolje a ako ne mi ionako odlucujemo sami o sebi.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
PiazzaGrande
Zadnja utakmica će biti revijalna, tuzlaci mogu samo doći Pod BB da prisustvuju našoj proslavi titule...hskzmostar je napisao/la:Citam one tuzlake malo,majko mila jesu se ljudi umislili,jedna dobra sezona i odmah divovi,nesto kao pitari,volio bi nego ista da zadnja utakmica odlucuje radi atmosfere i pritiska na obe ekipe,ako tulzaci pobjede i osvoje cisto im od srca cestitat naravno ekipi na terenu od 11 igraca i Husrefu ali forumasi su im klauni "A" kategorije,cast izuzecima!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Prijatelju nama treba 4 boda prije zadnje utakmice da imamo vise od Slobode ,nekako mi to zvuci nerealno pogotovo ako Sloboda danas pobjedi slabog Sirokog a hoce,znaci jedino mogu kiksati iducu protiv Olimpica koji je los do bola i Sarajeva kojeg su vec nag...par puta,nekako sam misljanja da ce zadnje kolo odlucivati o prvaku drzave a to bi bilo odlicno za premijer ligu,pun stadion i atmosfera za titulu ,mozda bi to bilo i najrealnije a pobjediti ih mozemo jer su slabiji od nas !PiazzaGrande je napisao/la:Zadnja utakmica će biti revijalna, tuzlaci mogu samo doći Pod BB da prisustvuju našoj proslavi titule...hskzmostar je napisao/la:Citam one tuzlake malo,majko mila jesu se ljudi umislili,jedna dobra sezona i odmah divovi,nesto kao pitari,volio bi nego ista da zadnja utakmica odlucuje radi atmosfere i pritiska na obe ekipe,ako tulzaci pobjede i osvoje cisto im od srca cestitat naravno ekipi na terenu od 11 igraca i Husrefu ali forumasi su im klauni "A" kategorije,cast izuzecima!
-
VelikiKemo
- Kontakt:
ipak ce tekma u Mostaru biti ključna za obje ekipe,bez obzira na forumaške zelje i vi će te vidjeti najbolju ekipu koja će igrati pod BB ove sezone.E sad ko će slaviti bod ili tri ostaje da se vidi!PiazzaGrande je napisao/la:Zadnja utakmica će biti revijalna, tuzlaci mogu samo doći Pod BB da prisustvuju našoj proslavi titule...hskzmostar je napisao/la:Citam one tuzlake malo,majko mila jesu se ljudi umislili,jedna dobra sezona i odmah divovi,nesto kao pitari,volio bi nego ista da zadnja utakmica odlucuje radi atmosfere i pritiska na obe ekipe,ako tulzaci pobjede i osvoje cisto im od srca cestitat naravno ekipi na terenu od 11 igraca i Husrefu ali forumasi su im klauni "A" kategorije,cast izuzecima!
Pozz
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
PiazzaGrande
Ja sam uvjeren u 15 bodova u zadnjih 5 kola...hskzmostar je napisao/la:Prijatelju nama treba 4 boda prije zadnje utakmice da imamo vise od Slobode ,nekako mi to zvuci nerealno pogotovo ako Sloboda danas pobjedi slabog Sirokog a hoce,znaci jedino mogu kiksati iducu protiv Olimpica koji je los do bola i Sarajeva kojeg su vec nag...par puta,nekako sam misljanja da ce zadnje kolo odlucivati o prvaku drzave a to bi bilo odlicno za premijer ligu,pun stadion i atmosfera za titulu ,mozda bi to bilo i najrealnije a pobjediti ih mozemo jer su slabiji od nas !PiazzaGrande je napisao/la:Zadnja utakmica će biti revijalna, tuzlaci mogu samo doći Pod BB da prisustvuju našoj proslavi titule...hskzmostar je napisao/la:Citam one tuzlake malo,majko mila jesu se ljudi umislili,jedna dobra sezona i odmah divovi,nesto kao pitari,volio bi nego ista da zadnja utakmica odlucuje radi atmosfere i pritiska na obe ekipe,ako tulzaci pobjede i osvoje cisto im od srca cestitat naravno ekipi na terenu od 11 igraca i Husrefu ali forumasi su im klauni "A" kategorije,cast izuzecima!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Dosle bi nam i komsije zadnju utakmicu da nas podrze navodno,drug pastrmka dolazi sa ekipom RA Zapadni Mostar!
-
ultra gitano
5 kola 15bodova gazi sve do kraja može i po 1::0 svaku samo da dobivamo 
-
ultra gitano
Reče ovaj sa arene da traži Mešu neki Ukrajinski klub zna li se o kojome je klubu riječ? Dobro bi bilo uzet neke pare za njega i vratit Stevu opet u vatru 
Moram priznati da mi je Široki ipak puno draži od Tuzle 
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
ultra gitano
Merak pogledat tablicu nadam se da će vako i na kraju da bude

Mostarski timovi omeđili tablicu

Mostarski timovi omeđili tablicu
- Evolve
- Kontakt:
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Hvala majstore ali ima tu još borbeEvolve je napisao/la:Eto vam titula na izvolte...
- hskzmostar
- Kontakt:
Sad je sluzbeno,tri pobjede,jedan remi i jedan poraz nam osiguravaju titulu ako Sloboda jos negdje kiksa a hoce jer su vec iduce kolo na velikom testu protiv Olimpica a i Sarajevo im dolazi koje je ocigledno u formi!ZrinjskiMostar je napisao/la:Hvala majstore ali ima tu još borbeEvolve je napisao/la:Eto vam titula na izvolte...
-
PiazzaGrande
Poraz nije opcija kada je Zrinjski u pitanju, 15 bodova u zadnjih 5 kola je cilj...Ove sezone rušimo sve rekorde...
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Zelju smo samo jednom na Grbavici pobjedili,ali tko zna...PiazzaGrande je napisao/la:Poraz nije opcija kada je Zrinjski u pitanju, 15 bodova u zadnjih 5 kola je cilj...Ove sezone rušimo sve rekorde...
A znas li kad smo zadnji put izgubili na grbavici od zelje?Prisjeti se ili proguglaj malo.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Zeljo mora pasti!
Zadnjh 8 tekmi cini mi se 3 nase pobjede 4 remija i samo jedna pobjeda Zelje.Ali prvo Vitez i Brana a onda Zeljo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.