HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
PiazzaGrande
Re: HŠK Zrinjski
Slovan, Braga, Maribor, Botev, Odense, Maccabi....sve ove momčadi su bili favoriti protiv nas i prošli su, dok smo s druge strane ispadali od Shiraka ili Dudelangea npr...
Volim te bola'!
Ali koga dovesti.?Malo je kvalitetnih igraca izvana koji zele doci igrati u ovakvu ligu a kod nas je malo kvalitetnih.PiazzaGrande je napisao/la:Ova Uprava Zrinjskog radi odlično, pogotovu Danko Šulenta, imamo odličnog trenera, dobar igrački kadar, dobro se radi u svim segmentima kluba i to nam se mora negdje vratiti sa dobrim rezultatima, ne samo u našoj ligi nego i u europskim takmičenjima i bez obzira što bi nas par igrača koji su bili standardni ove sezone moglo napustiti, mislim da uz novce koje ćemo dobiti od UEFA-e i par jakih sponzora koji su, ili će doći, u klub možemo priuštiti par kvalitetnijih igrača koji će igru momčadi podići na još veći nivo nego što je sada ...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
PiazzaGrande
Ma ima uvijek igrača, evo npr. neki iz PL BiH : Memišević, Beširević, Obradović, Hodžić iz Radnika; Jović, Bečelić i Redžić iz Borca; Popović i Grahovac iz Čelika; Livančić iz Viteza; Veselinović iz Slobode, Radovac iz Sarajeva, Krstanović i Marković iz Širokog Brijega, Kozić iz Rudara...ALOBOLA je napisao/la:Ali koga dovesti.?Malo je kvalitetnih igraca izvana koji zele doci igrati u ovakvu ligu a kod nas je malo kvalitetnih.PiazzaGrande je napisao/la:Ova Uprava Zrinjskog radi odlično, pogotovu Danko Šulenta, imamo odličnog trenera, dobar igrački kadar, dobro se radi u svim segmentima kluba i to nam se mora negdje vratiti sa dobrim rezultatima, ne samo u našoj ligi nego i u europskim takmičenjima i bez obzira što bi nas par igrača koji su bili standardni ove sezone moglo napustiti, mislim da uz novce koje ćemo dobiti od UEFA-e i par jakih sponzora koji su, ili će doći, u klub možemo priuštiti par kvalitetnijih igrača koji će igru momčadi podići na još veći nivo nego što je sada ...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 19 apr 2016, 11:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim te bola'!
Šta je sa ovim Gavrićem, jeli dovoljno dobar za nas, 18 golova nije mala stvar.. spominjo se zimus Radinović iz Borca.. Darko Mišić iz Istre, desni bočni, sjećam se da je štrasno igro dok je bio u Čeliku, bio bi odlična zamjena za Blaića.. Jović bi bio dobra zamjena za Zakarića, a Radovca ni pod raznoPiazzaGrande je napisao/la:Ma ima uvijek igrača, evo npr. neki iz PL BiH : Memišević, Beširević, Obradović, Hodžić iz Radnika; Jović, Bečelić i Redžić iz Borca; Popović i Grahovac iz Čelika; Livančić iz Viteza; Veselinović iz Slobode, Radovac iz Sarajeva...ALOBOLA je napisao/la:Ali koga dovesti.?Malo je kvalitetnih igraca izvana koji zele doci igrati u ovakvu ligu a kod nas je malo kvalitetnih.PiazzaGrande je napisao/la:Ova Uprava Zrinjskog radi odlično, pogotovu Danko Šulenta, imamo odličnog trenera, dobar igrački kadar, dobro se radi u svim segmentima kluba i to nam se mora negdje vratiti sa dobrim rezultatima, ne samo u našoj ligi nego i u europskim takmičenjima i bez obzira što bi nas par igrača koji su bili standardni ove sezone moglo napustiti, mislim da uz novce koje ćemo dobiti od UEFA-e i par jakih sponzora koji su, ili će doći, u klub možemo priuštiti par kvalitetnijih igrača koji će igru momčadi podići na još veći nivo nego što je sada ...
HŠKZ!
-
PiazzaGrande
Ne znam, 18 golova u 20 odigranih utakmica je fenomenalno, cijela momčad je dala 34 gola, čini mi se, i negdje su u dojnjem dijelu tablice ali on ih svojim golovima drži iznad vode...Hoće da igra u Zrinjskom, zašto ne...ali možda je o svemu ovome još preuranjeno govoriti ( pojačanjima za sljedeću sezonu )...Da mi podržimo ove momke da izguraju zadnjih pet kola do kraja, proslavimo titulu, pa ćemo onda gledati šta i kako dalje....U svakom slučaju dva zadnja prelazna roka su pokazala da se pametno radi u Klubu, nema razloga da se tako ne nastavi i ubuduće...
Volim te bola'!
-
GradKamena1
- Kontakt:
Osvojeni bodovi zadnje 3 sezone u PL, tu smo najaci .
1. Zrinjski ...... 176 = 56 + 59 + 61
2. Sarajevo ..... 175 = 51 + 66 + 58
3. Željezničar ...169 = 49 + 63 + 57
4. Široki Brijeg..164 = 49 + 56 + 59
a evo odlične ilustracije koliko su bitna gostovanja za konačni plasman
1. Zrinjski ...... 78 = 28 + 26 + 24
2. Sarajevo .... 74 = 18 + 31 + 25
3. Željezničar .. 70 = 17 + 30 + 23
4. Široki Brijeg.. 63 = 24 + 19 + 20
u gol razlici smo samo 1 gol iza Sarajeva, a oni su u dva navrata uzeli 3:0 za zelenim stolom ako me sjećanje služi, znači +6, pa se neću libiti reći da smo mi i tu bolji (pazite Želju)
1. Sarajevo ..... +93 = 31 + 38 + 24
2. Zrinjski ...... +92 = 29 + 28 + 35
3. Široki Brijeg..+89 = 23 + 23 + 43
4. Željezničar ...+68 = 16 + 30 + 22
dati golovi vam fino prikazuju da Titulu ne garantira strijeljačka proliferacija
1. Široki Brijeg..154 = 42 + 46 + 66
2. Sarajevo ..... 150 = 50 + 55 + 45
3. Zrinjski ....... 142 = 45 + 41 + 56
4. Željezničar ...136 = 33 + 52 + 51
eh sada primljeni golovi .... vam pak prikazuju gdje su Titule, tu smo opet najbolji
1. Zrinjski ....... 50 = 16 + 13 + 21
2. Sarajevo ...... 57 = 19 + 17 + 21
3. Široki Brijeg. .65 = 19 + 23 + 23
4. Željezničar ... 68 = 17 + 22 + 29
1. Zrinjski ...... 176 = 56 + 59 + 61
2. Sarajevo ..... 175 = 51 + 66 + 58
3. Željezničar ...169 = 49 + 63 + 57
4. Široki Brijeg..164 = 49 + 56 + 59
a evo odlične ilustracije koliko su bitna gostovanja za konačni plasman
1. Zrinjski ...... 78 = 28 + 26 + 24
2. Sarajevo .... 74 = 18 + 31 + 25
3. Željezničar .. 70 = 17 + 30 + 23
4. Široki Brijeg.. 63 = 24 + 19 + 20
u gol razlici smo samo 1 gol iza Sarajeva, a oni su u dva navrata uzeli 3:0 za zelenim stolom ako me sjećanje služi, znači +6, pa se neću libiti reći da smo mi i tu bolji (pazite Želju)
1. Sarajevo ..... +93 = 31 + 38 + 24
2. Zrinjski ...... +92 = 29 + 28 + 35
3. Široki Brijeg..+89 = 23 + 23 + 43
4. Željezničar ...+68 = 16 + 30 + 22
dati golovi vam fino prikazuju da Titulu ne garantira strijeljačka proliferacija
1. Široki Brijeg..154 = 42 + 46 + 66
2. Sarajevo ..... 150 = 50 + 55 + 45
3. Zrinjski ....... 142 = 45 + 41 + 56
4. Željezničar ...136 = 33 + 52 + 51
eh sada primljeni golovi .... vam pak prikazuju gdje su Titule, tu smo opet najbolji
1. Zrinjski ....... 50 = 16 + 13 + 21
2. Sarajevo ...... 57 = 19 + 17 + 21
3. Široki Brijeg. .65 = 19 + 23 + 23
4. Željezničar ... 68 = 17 + 22 + 29
-
PiazzaGrande
Službeno su potvrđeni termini naših utakmica 26. i 27. kola BH Telecom Premijer lige. Domaći ogled protiv Viteza na programu je 23. travnja (subota) u 17 sati, dok ćemo protiv Željezničara na Grbavici igrati 29. travnja (petak) u 20 sati...
Volim te bola'!
-
ultra gitano
Pobjedit moramo pa taman i sa 1:0 samo je pitanje kakvo će vrijeme biti u subotu prognoze su da će kiša
,a to će utjecat na teren i samu igru 
-
GradKamena1
- Kontakt:
MI nažalost nemamo tu mogućnost da vadimo članske tako da i ne možeš dobit točan odgovor.newborn je napisao/la:Koliko članova ima Zrinjski?
Tek mi je sad drago da smo davno ispali iz kupa i posvetili se prvenstvu. Ovako bi se mucili cijelu godinu i na kraju ispali ili iz penala ko zadnja dva puta ili ovako nekim penalom izvan 16 metara.
- hskzmostar
- Kontakt:
Protiv ovakog Zelje koji je fizicki nemocan i slab treba pobjedit se i osvojit titula na Grbavici,mislio sam da imaju dobru momcad al izgleda da su neke pobjede bile vise sretno nego spretno,protiv Slobode koja je prosjecna momcad sa igrom prema naprijed primili su tri gola.jadni oni kad ih docekaju nasa krila i Arezina za prekide!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Sve je ovo u blizu što se tiče prvih 5 ekipa.Trenutna forma ,dan , motiv ,jednostavno nadahnuće jednog igrača taj dan presudi u nečiju korist.Široki loš u Bjeljini pa nakon tri dana razvali Slobodu u TZ a danas Sloboda razvali Želju , Široki ispadne doduše nezasluženo ali ipak itd.Ja bih bio prezadovoljan remijem na Grbavici što ne znači da trebamo igrati na nulu ali bod bi bio po meni dovoljan na kraju.hskzmostar je napisao/la:Protiv ovakog Zelje koji je fizicki nemocan i slab treba pobjedit se i osvojit titula na Grbavici,mislio sam da imaju dobru momcad al izgleda da su neke pobjede bile vise sretno nego spretno,protiv Slobode koja je prosjecna momcad sa igrom prema naprijed primili su tri gola.jadni oni kad ih docekaju nasa krila i Arezina za prekide!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Žalosno je da Hajduk u Mostaru ima više članova od Zrinjskog i Veleža zajedno.GradKamena1 je napisao/la:MI nažalost nemamo tu mogućnost da vadimo članske tako da i ne možeš dobit točan odgovor.newborn je napisao/la:Koliko članova ima Zrinjski?
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Lagano se iskorjenjuje to u Mostaru. Djeca po igralištima nosaju dresove s lentom.
Mora klub još poraditi na marketingu, a i moramo još dobrih rezultata imati, i u skorijoj budućnosti neće bit ni Dinama,ni Hajduka, ni Barcelone u Mostaru, nego samo Zrinja!
Mora klub još poraditi na marketingu, a i moramo još dobrih rezultata imati, i u skorijoj budućnosti neće bit ni Dinama,ni Hajduka, ni Barcelone u Mostaru, nego samo Zrinja!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
zaboli nekog briga za timove exyu.
-
GradKamena1
- Kontakt:
To apsolutno nije istina,samo se busaju po medijima pa djeluje tako,rijetkost je nac djete u dresu haj i din,razlika sad i prije 10 godina ogromna.newborn je napisao/la:Žalosno je da Hajduk u Mostaru ima više članova od Zrinjskog i Veleža zajedno.GradKamena1 je napisao/la:MI nažalost nemamo tu mogućnost da vadimo članske tako da i ne možeš dobit točan odgovor.newborn je napisao/la:Koliko članova ima Zrinjski?
To sa dresom je druga stvar, danas djeca ionako sve manje nose dresove. A i ako nose, nisu originalni nego "fuš", a članska karta Hajduka ne može biti "fuš", nego te pare odu u Hajduk. Koliko god, idu njima. Po meni to je veoma tužno.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- hskzmostar
- Kontakt:
Hajduk i Dinamo prate jos samo idioti..i pic... koje je stid podrzati svoj lokalni tim,meni se osobno jeb...za te clanove i Dinama i Jaduka i ne bitni su znam kako odgajam svoju djecu a to je samo HSKZ Mostar!newborn je napisao/la:To sa dresom je druga stvar, danas djeca ionako sve manje nose dresove. A i ako nose, nisu originalni nego "fuš", a članska karta Hajduka ne može biti "fuš", nego te pare odu u Hajduk. Koliko god, idu njima. Po meni to je veoma tužno.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
ultra gitano
Hajduk i njegova uprava su napravili cirkus i ko lafo imamo 20000(navijača) članova kluba, bola ići od grada do grada i prikupljati članove kluba je isto koda ideš i prosiš.newborn je napisao/la:To sa dresom je druga stvar, danas djeca ionako sve manje nose dresove. A i ako nose, nisu originalni nego "fuš", a članska karta Hajduka ne može biti "fuš", nego te pare odu u Hajduk. Koliko god, idu njima. Po meni to je veoma tužno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.