Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Sta mu ono rece Simmons?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sta lik radi. Ubija ih. Bravo.
jel mu trebalo...pokusava sebi syebat ovako strasnu tekmu.COYS je napisao/la:Sto podjebava Simmonsa
inace, nikad bolji ali realno,ove dvije tekme njega nema ko cuvati.
ono sto raduje su ovi kosevi dalje od obruca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prca juka
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
svi osjete da ga ide i odobravaju....mogao bi i do 40
nije ga u zadnje vrijeme isao sut s poludistance, ali danas ide sve zivo. ne ureklo se!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
cini mi se da je simmonsu zasmetalo kad je juka rekao hell no
nakon promasenog slobodnog
nesto mu je rekao,ovaj svakako ima kompleks kamene ruke pa juadnik nne smije ni uzet sut za tri
juka mu na kraju rece bitch
..mescini...i dame mu rece da primiri
nea sta,malo je ovakvih prirodnih sila....ovo je erupcija vulkana kad krene u dominacija mode
nesto mu je rekao,ovaj svakako ima kompleks kamene ruke pa juadnik nne smije ni uzet sut za tri
juka mu na kraju rece bitch
nea sta,malo je ovakvih prirodnih sila....ovo je erupcija vulkana kad krene u dominacija mode
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mogao bi da obori rekord teletovica
#Punoljetstvo
samo da ne bude blowout pa presjedi zadnju cetvrtinu
Joj CJ-a 
Cj brate los si kao nikad. Ako ovo ne smanje mislim da nece vise ni ulaziti.
kako ce ga ic kad nije ni pokusavao_dreamer_ je napisao/la:nije ga u zadnje vrijeme isao sut s poludistance, ali danas ide sve zivo. ne ureklo se!
ti si se nesto opasno nameracio na jusufa a veze nemas o kosarci niti pratismirzatele je napisao/la:kako ce ga ic kad nije ni pokusavao_dreamer_ je napisao/la:nije ga u zadnje vrijeme isao sut s poludistance, ali danas ide sve zivo. ne ureklo se!
ovo je trebo biti flagrant na njemu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kad on ne glumi i onda ne izgleda opasno. Trojica mu ne mogu nista.irfo je napisao/la:ovo je trebo biti flagrant na njemu
Treba mu čestitati kako je majstorski iskulirao ovo, neko drugi bi slaktao ovog Scottairfo je napisao/la:ovo je trebo biti flagrant na njemu
Sviju ih sad ide

-
bombaysaphire
- Kontakt:
Yebi malog Bena ahhahahaha, to Juka 
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
ne valja ovo...daj philla spusti na 15 da juka moze uci bar 5-6 min...steta je da ne ubaci 30 poena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.