Premijer liga BiH - aktuelno

Noke995
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Noke995 » 13 feb 2025, 14:17

godrina je napisao/la:
13 feb 2025, 13:41
Izgubit ce moc aBd isto kao sto ste je vi izgubili pa sad rezite na sve.
Protiv njega itekako treba ali sjasi Kurta da uzjase murta.
Kad smo to mi konkretno imali moć, pomoć sudija, klanje drugih klubova i slično?
Ili se ovo sjaši Kurta da uzjaše Murta temelji na osnovu perioda dok je pokojni Ivica Osim bio u savezu, pa se željo okiti raznim trofejima.

Vi ste najgluplji navijači na svijetu, vama je draže da idete u BL bez ikakvih nada nego da Sarajevo osvoji titulu.

Ako je rahmetli Dino Begić bio taj "naš" pa vi ste u 2-3 sezone bili jako blizu titule i izgubili je isključivo svojom krivicom, osim one lakrdije u Bijeljini, ali i tad ste imali stvari u svojim rukama.

Sad ne možete primirisat titulu pa vas boli tuki, a mi ne režimo bez razloga.
Da Bog da imali ovaj tretman kakav mi imamo godinama u budućnosti, od srca vam želim.
MNON

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 feb 2025, 14:23

Halo ba smirite.Mojne sviju u isti koš.Jeni ovo politika.Ja sam vazda za opciju ako nemozemo mi mogu komsije.Dakle nemozemo mi bit prvaci pa nek budu pitari vazda prije oni nego Zrinjski i ostali.Zasto.Pa pola famelije komsija raje sta god hocete navija za pitare.Ova buranija sto se lozi to treba malo nasavjetovat.Rivalstvo vazda ali prije oni od ovih drugih.Tacka.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 feb 2025, 14:24

Ma zeljo i njegovi navijaci su dosli do faze da im nikakva titula nije cilj tako da im je isto,ljudima evo 15 godina jedini cilj evropu izboriti svakih par godina i onda kazu nama da smo mi isfrustrirani. Dok god je politika da se javno kaze bolje i Zrinjski nego cigani necemo daleko.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 feb 2025, 14:27

Alipasino je napisao/la:
13 feb 2025, 14:23
Halo ba smirite.Mojne sviju u isti koš.Jeni ovo politika.Ja sam vazda za opciju ako nemozemo mi mogu komsije.Dakle nemozemo mi bit prvaci pa nek budu pitari vazda prije oni nego Zrinjski i ostali.Zasto.Pa pola famelije komsija raje sta god hocete navija za pitare.Ova buranija sto se lozi to treba malo nasavjetovat.Rivalstvo vazda ali prije oni od ovih drugih.Tacka.
:clap:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 13 feb 2025, 14:29

Kako su nas ovdje botovi ubjeđivali da je Sarajevo samo dodalo klubove na spisak, bez njihovog odobrenja. Izgleda Sarajevo i pečat iz klubova ukralo. :urnebes:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 13 feb 2025, 14:36

Alipasino je napisao/la:
Odredeni profili truju drustvo. Svaka cast majstore :salut:
....sve drugo će proći!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 feb 2025, 14:43

Pokralo pečate klubovima...da Željin pečat nije u BL i njega bi, al daleko
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 13 feb 2025, 14:55

bordobijeli je napisao/la:
13 feb 2025, 14:28
slika
I sad ce ti ovdje navijaci te tzv prcije rec kako su oni nekakav bitan klub :urnebes:

Niko ih se nece ni sjecati kad ode milutin.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 feb 2025, 15:23

feniksptica je napisao/la:
13 feb 2025, 14:43
1. Priča njihov predstavnik pokrenuo borbu protiv saveza
2. Priča klub se nije ogradio od njeg nego je on suspendovan od strane Colpe i ostalih
3. Kad je izašlo da se klub ogradio a zna se zbog čeg i da ga je ustvari klub suspendovao onda je to svjesno borba protiv pitara

U mjesec dana smo došli od tog da su oni pokrenuli borbu do tog da sjede s onima protiv kojih su pokrenuli borbu i pišu statut

4. Priča samo kroz institucije treba , sitni interesi nas ne zanimaju - sjednu sa Vicom i Colpom da prave statut
5. Necemo kroz institucije i demokratski jer nemamo potrebnu većinu da izglasamo opciju za koju je Vico

Sutra će bit da su bili neutralni a ako Vico izgura svoje biće za Vicu a ako sarajevski klubovi izguraju svoje gledat će da ubace svog čovjeka preko nekog tamo kluba tipa Radnik.

Da ne spominjem da je Mirvic kupio ostale klubove, samo nije El Tarik i njih, da se nelegalno potpisuje u ime svih klubova a sa je to samo Sarajevo

A sve to jer je par forumaša pisalo Vici pjesme i jer smo proslavili titulu kad Vico nije ni bio predsjednik saveza , nakon sto je svako sa svakim odigrao utakmicu a mi bili prvi i jer nije postojala ni finansijska ni bilo kakva duga mogućnost da se prvenstveno nastavi prije svega od strane njihovog kluba pa svih ostalih, a da ne govorimo da se zbog Sarajeva ni u snu nije prekinulo prvenstvo i da su kolo prije protiv Veleza prosuli titulu. Al šta ces.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 13 feb 2025, 15:29

Ne znam sta se zamarate. Nisu dosli/glasali pa nisu, njihova stvar. Nase je da ih ovjerimo u derbiju i tjt.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 feb 2025, 15:30

jurisicduska je napisao/la:
13 feb 2025, 15:23
feniksptica je napisao/la:
13 feb 2025, 14:43
1. Priča njihov predstavnik pokrenuo borbu protiv saveza
2. Priča klub se nije ogradio od njeg nego je on suspendovan od strane Colpe i ostalih
3. Kad je izašlo da se klub ogradio a zna se zbog čeg i da ga je ustvari klub suspendovao onda je to svjesno borba protiv pitara

U mjesec dana smo došli od tog da su oni pokrenuli borbu do tog da sjede s onima protiv kojih su pokrenuli borbu i pišu statut

4. Priča samo kroz institucije treba , sitni interesi nas ne zanimaju - sjednu sa Vicom i Colpom da prave statut
5. Necemo kroz institucije i demokratski jer nemamo potrebnu većinu da izglasamo opciju za koju je Vico

Sutra će bit da su bili neutralni a ako Vico izgura svoje biće za Vicu a ako sarajevski klubovi izguraju svoje gledat će da ubace svog čovjeka preko nekog tamo kluba tipa Radnik.

Da ne spominjem da je Mirvic kupio ostale klubove, samo nije El Tarik i njih, da se nelegalno potpisuje u ime svih klubova a sa je to samo Sarajevo

A sve to jer je par forumaša pisalo Vici pjesme i jer smo proslavili titulu kad Vico nije ni bio predsjednik saveza , nakon sto je svako sa svakim odigrao utakmicu a mi bili prvi i jer nije postojala ni finansijska ni bilo kakva duga mogućnost da se prvenstveno nastavi prije svega od strane njihovog kluba pa svih ostalih, a da ne govorimo da se zbog Sarajeva ni u snu nije prekinulo prvenstvo i da su kolo prije protiv Veleza prosuli titulu. Al šta ces.
Ne treba zaboraviti da je Sarajevo prvi klub koji je obavio testiranja na COVID-19, odlucno i spremno objavljeno da je klub spreman preuzeti sve mjere zastite protiv virusa, te da su na utakmice isli sa 2 autobusa i bili u odvojenim hotelskim sobama na gostujucim mecevima, 1 igrac 1 soba.

BU !/

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 13 feb 2025, 15:36

ErosViverosViv je napisao/la:
13 feb 2025, 14:14
Sve na stranu ali zeljin dres :ljepota: :beba:

slika
Dzeko je nazalost postao papak, udarala mu se amra sa vlahom pa sad preslo na Dzeku.

Jbga da mu nije bilo Zelje bio bi konobar.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 feb 2025, 15:37

Ma mi smo krivi sto smo bili prvi i sto smo država koja nema 2 kluba da su mogla obezbijediti testove i karatnim i sve ostalo sto je korona podrazumijevala. To je neregularna titula gdje je svako imao isto utakmica sa istim protivnicima i Sarajevo bilo prvo. Ne može neregularnija.

I pjevali forumaši pjesme Vici i Mirvic se pozdravio s njim. Šta ćeš to je to.

Sjedneš s njim da krojiš statut - ništa
Pozdravis se s njim - belaj
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 13 feb 2025, 15:42

Beli98 je napisao/la:
13 feb 2025, 14:55
slika
I sad ce ti ovdje navijaci te tzv prcije rec kako su oni nekakav bitan klub :urnebes:

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 13 feb 2025, 15:47

Alipasino je napisao/la:
Alpa lupas gluposti, i kod mene je pola familije jufkasto pa me boli racku hocel oni sta osvojit ili jok.

Ti si iz kamenog doba gdje to mozda nekad fercalo ali vise jok.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 13 feb 2025, 15:55

Combattente87 je napisao/la:
13 feb 2025, 15:42
Beli98 je napisao/la:
13 feb 2025, 14:55
slika

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 feb 2025, 15:56

Izdat ce ih i El Tarik... Ostat će samo njih 3... simbolika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 feb 2025, 16:03

Noke995 je napisao/la:
13 feb 2025, 14:17
godrina je napisao/la:
13 feb 2025, 13:41
Izgubit ce moc aBd isto kao sto ste je vi izgubili pa sad rezite na sve.
Protiv njega itekako treba ali sjasi Kurta da uzjase murta.
Kad smo to mi konkretno imali moć, pomoć sudija, klanje drugih klubova i slično?
Ili se ovo sjaši Kurta da uzjaše Murta temelji na osnovu perioda dok je pokojni Ivica Osim bio u savezu, pa se željo okiti raznim trofejima.

Vi ste najgluplji navijači na svijetu, vama je draže da idete u BL bez ikakvih nada nego da Sarajevo osvoji titulu.

Ako je rahmetli Dino Begić bio taj "naš" pa vi ste u 2-3 sezone bili jako blizu titule i izgubili je isključivo svojom krivicom, osim one lakrdije u Bijeljini, ali i tad ste imali stvari u svojim rukama.

Sad ne možete primirisat titulu pa vas boli tuki, a mi ne režimo bez razloga.
Da Bog da imali ovaj tretman kakav mi imamo godinama u budućnosti, od srca vam želim.
Niste nikad imali moc i podršku sudiju. Nikad, ne ne.
Eto zbog toga ne vrijedi sa vama o bilo cemu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 13 feb 2025, 16:14

zasto ste vi toliko opsjednuti sa nama? ponasate se kao neka tinejdzerka kad je frajer otkanta.

mirvah i udarac zena su poklopili skoro sve klubove u ks. nema sta nije radjeno i cime nisu ljudi uslovljavani. to je ok, imate pravo na to. mi necemo sa vama i tacka. izvolite, borite se za sebe. samo nemojte nam prodavati suplju da se borite za bh fudbal i nemojte od nas ocekivati podrsku. mi od vas ne trazimo nista, yebe nam se za vama. skinite nam se s qrca.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.