Nova tesko da je mogla bolje poceti, ali se stara itekako mogla bolje zavrsiti. I sad bi momci bili blizu #1 i i dalje u kupu Italije.Raul_64 je napisao/la:Poraz Juvea(mada nebitno),Fiorentine,Intera i u direktnom sudaru pobjeda nad Romom
odlazak Aronice
i vrlo izvjestan dolazak Armera
puno bolje godina nije mogla poceti
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako igra čovjek, nevjerovatno.
Rješava i male i velike utakmice. Dosad je zabio hat-trick Juventusu, Milanu, Romi i Laziu dva puta. Inter sam izbacio iz kupa, vukao Napoli u Ligi Prvaka, ove godine ih sam provukao kroz grupu EL, dosad 24 gola u svim takmičenjima, sigurno u pet najboljih napadača svijeta trenutno. Vrijedi svakog centa koji Laurentiis traži za njega i ko ga dovede može ciljati na najviše, 25 godina ima, 26 mu u Februaru, najbolje godine, fizički premoćan, trči nenormalno i pomaže timu, nema riječi kojima bi se opisalo ovo savršenstvo.
Rješava i male i velike utakmice. Dosad je zabio hat-trick Juventusu, Milanu, Romi i Laziu dva puta. Inter sam izbacio iz kupa, vukao Napoli u Ligi Prvaka, ove godine ih sam provukao kroz grupu EL, dosad 24 gola u svim takmičenjima, sigurno u pet najboljih napadača svijeta trenutno. Vrijedi svakog centa koji Laurentiis traži za njega i ko ga dovede može ciljati na najviše, 25 godina ima, 26 mu u Februaru, najbolje godine, fizički premoćan, trči nenormalno i pomaže timu, nema riječi kojima bi se opisalo ovo savršenstvo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dzaba sve to kad je Gomez>Cavani.IlCapitano je napisao/la:Kako igra čovjek, nevjerovatno.
- IlCapitano
- Kontakt:
Cavani je u svoje 2,5 godine u Napoliju zabio 6 hat-trickova. Još 4 mu fale da stigne Inzaghija koji je najbolji u povijesti sa 10.
Inzaghi needed 17 years in Serie A to score those 10 hattricks, Cavani in his 5th year has scored 6. Crespo had 8 hattricks, Roberto Baggio, Marco Van Basten, Gabriel Batistuta and Vincenzo Montella ended on 7.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
El Matador je zvijer.
Igra s loptom kao i bez nje je jednostavno poriv da se čoj'k zakuca za sećiju i napravi
...kao i da to slično proba s rajom na terminu (makar približno)
Igra s loptom kao i bez nje je jednostavno poriv da se čoj'k zakuca za sećiju i napravi
...kao i da to slično proba s rajom na terminu (makar približno)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anton 1983
- Kontakt:
iako je napoli zmazao svoju majicu nariktavanjem utakmica, nadam se da će ove sezone oni uzeti scudetto. taj Napoli mi je jedini probavljivi klub na otoku. Čak ih i "gotovim". 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
kako je jak ovaj cavani svijumi, ima sve znači 
anton 1983 je napisao/la:iako je napoli zmazao svoju majicu nariktavanjem utakmica, nadam se da će ove sezone oni uzeti scudetto. taj Napoli mi je jedini probavljivi klub na otoku. Čak ih i "gotovim".
Napoli nista nije zmazao - ako si ispratio ozbiljno sve to.
I nije "Otok", vec "Poluotok" - ako si bio na casovima zemljopisa.
Jel ovo De Sanctis postao novi Oli Kahn?
Baš je bio sinoć naložen i kakve proslave odbrana i bodrenje i sebe i svoje ekipe....Dobar, dobar.....
A o Cavaniju ne treba puno trošit riječi...
A o Cavaniju ne treba puno trošit riječi...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- L'Avvocato
- Kontakt:
Čuj OTOK !!! Ma di che cazzo stai parlando!?

Inače Cavani tatamata za sve napadače u ligi. Nisam neki fan, ali onakvu zvijer moraš poštovati.
Inače Cavani tatamata za sve napadače u ligi. Nisam neki fan, ali onakvu zvijer moraš poštovati.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Berlusconi: Balotelli je trula jabuka; De Laurentiis: Dajte je meni!
Ipak, da za Maria u Italiji ima budućnosti, govori podatak da bi ga u vrhu svog napada volio vidjeti Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija....
Budućnost Maria Balotellija u Manchester Cityju je sve neizvjesnija. Od kako je došao u ovaj sastav 2010. godine, jedino što je radio, pored nekoliko blistavih partija, jeste izazivanje skandala.
Ništa drugačije nije bilo ni u Interu, njegovom matičnom klubu. Sada ima 22 godine, a timovi koji bi ga htjeli u svojim redovima mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Ako je i toliko potrebno.
Posljednje vijesti kažu da ga Silvio Berlusconi, alfa i omega Milana, ne želi vidjeti u crveno-crnom dresu, uprkos činjenici da je Mario strastveni navijač Milana.
''Njegovo ime kada je transfer u pitanju mi uopće ne pada na pamet. On je kao trula jabuka i može samo inficirati bilo koju ekipu na svijetu, uključujući i Milan'', kazao je italijanskim medijima Berlusconi.
Ipak, da za Maria u Italiji ima budućnosti, govori podatak da bi ga u vrhu svog napada volio vidjeti Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija.
''Moj san je gledati Balotellija u vrhu napada sa Cavanijem'', kratko je prokomentarisao.
Iako se ''misli mute'' kada je u pitanju nastavak karijere kontroverznog tamnoputog Italijana, valjda mu utjeha može biti što se za njega interesuje jedan tim sa takvim renomeom, i takvim kalibrom igrača koji mogu igrati u bilo kojem klubu na svijetu.
Ne bi on mogao da glumata kod ADL-a i da radi sta mu je kurcu cejf. @Magica, sta mislis?
Ipak, da za Maria u Italiji ima budućnosti, govori podatak da bi ga u vrhu svog napada volio vidjeti Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija....
Budućnost Maria Balotellija u Manchester Cityju je sve neizvjesnija. Od kako je došao u ovaj sastav 2010. godine, jedino što je radio, pored nekoliko blistavih partija, jeste izazivanje skandala.
Ništa drugačije nije bilo ni u Interu, njegovom matičnom klubu. Sada ima 22 godine, a timovi koji bi ga htjeli u svojim redovima mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Ako je i toliko potrebno.
Posljednje vijesti kažu da ga Silvio Berlusconi, alfa i omega Milana, ne želi vidjeti u crveno-crnom dresu, uprkos činjenici da je Mario strastveni navijač Milana.
''Njegovo ime kada je transfer u pitanju mi uopće ne pada na pamet. On je kao trula jabuka i može samo inficirati bilo koju ekipu na svijetu, uključujući i Milan'', kazao je italijanskim medijima Berlusconi.
Ipak, da za Maria u Italiji ima budućnosti, govori podatak da bi ga u vrhu svog napada volio vidjeti Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija.
''Moj san je gledati Balotellija u vrhu napada sa Cavanijem'', kratko je prokomentarisao.
Iako se ''misli mute'' kada je u pitanju nastavak karijere kontroverznog tamnoputog Italijana, valjda mu utjeha može biti što se za njega interesuje jedan tim sa takvim renomeom, i takvim kalibrom igrača koji mogu igrati u bilo kojem klubu na svijetu.
Ne bi on mogao da glumata kod ADL-a i da radi sta mu je kurcu cejf. @Magica, sta mislis?
Kako bi to igrali Balonja i Matador u istom trenutku
Nemoguce.
Da ode Cavani a da dodje Balotelli - to je 1 downgrade.
Da jedan igra, a drugi da sedi na klupi - opet nije moguce.
Hvala Balotelliju, ali ne treba on Napoliju.
Da ode Cavani a da dodje Balotelli - to je 1 downgrade.
Da jedan igra, a drugi da sedi na klupi - opet nije moguce.
Hvala Balotelliju, ali ne treba on Napoliju.
E’ arrivata anche l’ufficialità, Pablo Armero è un giocatore del Napoli.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Da.
Nema potvrde na zvanicnom sajtu kluba, ali CM tako kaze, forumi o tome pisu, goal.com duze vremena to tvrdi...ostaje da im se veruje.
[youtube][/youtube]
Nema potvrde na zvanicnom sajtu kluba, ali CM tako kaze, forumi o tome pisu, goal.com duze vremena to tvrdi...ostaje da im se veruje.
[youtube][/youtube]
- AvantiSignora
- Kontakt:
Dobar potez Napolia, mislim da ste sjajan poso ovdje uradili.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Veliko pojacanje za Napoli. Najbolji LB lige. Mada, nedoumica mi je sta sad sa Zunigom ? Ko ce na klupu, on ili Maggio ? Ili mozda Zuniga odlazi ? Nemoguce da ovako 3 dobra beka igraju u isto vrijeme 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Rotacija bato...Puma je napisao/la:Veliko pojacanje za Napoli. Najbolji LB lige. Mada, nedoumica mi je sta sad sa Zunigom ? Ko ce na klupu, on ili Maggio ? Ili mozda Zuniga odlazi ? Nemoguce da ovako 3 dobra beka igraju u isto vrijeme
Zuniga je RWB, on na levoj strani igra samo usled loseg Dossene. Ako je Armero startni levi, a Maggio startni desni, onda je Zuniga zamena i jednome i drugome, a Dossena evidentni visak.
- _forzamilan_
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la: Rotacija bato...![]()
Zuniga je RWB, on na levoj strani igra samo usled loseg Dossene. Ako je Armero startni levi, a Maggio startni desni, onda je Zuniga zamena i jednome i drugome, a Dossena evidentni visak.

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
E to je odlicno onda. Jer Armero i Zuniga su tandem iz mocne kolumbijske reprezentacije, pa zbog toga se pitam koga ce to Mazzari na klupu.
Evo dodali su Armera i na TM- sto u prevodu znaci zvanicno. Izuzetne bekove sad ima Napoli, meni se od te 4 jedino ne svidja Dossena kao igrac
Evo dodali su Armera i na TM- sto u prevodu znaci zvanicno. Izuzetne bekove sad ima Napoli, meni se od te 4 jedino ne svidja Dossena kao igrac
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.