Al' kako je sudija mogao svirati ikako prekršaj ovdje, kako je pao na ovo hljeba ti
Alen Halilović
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Ne mogu da vjerujem stare mi.
Al' kako je sudija mogao svirati ikako prekršaj ovdje, kako je pao na ovo hljeba ti

Ovo je na godine dobio faul, mislim da ga svi drugacije posmatraju na terenu ne zbog vjestina vec vise zbog godina.
- maximusdecimus
- Kontakt:
U razgovoru sa sportskim direktorom dotaknuli smo i temu mogućih Dinamovih prodaja. Nije tajna da postoji zanimanje za Sammira, Kovačića, Beqiraja, Ibaneza, Halilovića... Posebno je u centru pozornosti mladi talent Alen Halilović, Manchester City 'opasno grize’.
- Postoje zanimanja, to je istina. Ali ovoga trenutka u klub nije stigla niti jedna konkretna ponuda ni za jednog našeg nogometaša.
Kakav je stav kad se radi o Alenu Haliloviću? Što ako Manchester City uistinu istrese ponudu od koje će se svima zavrtjeti u glavi? Hoće li ga Dinamo prodati?
- Nema tu nikakvog stava. Ne možemo razgovarati o nečemu što se još nije dogodilo. Ali za onu cifru koja se spominje u engleskim medijima (9 milijuna funti, nap.a) ne bismo prodali niti lijevu nogu Alena Halilovića!
- Postoje zanimanja, to je istina. Ali ovoga trenutka u klub nije stigla niti jedna konkretna ponuda ni za jednog našeg nogometaša.
Kakav je stav kad se radi o Alenu Haliloviću? Što ako Manchester City uistinu istrese ponudu od koje će se svima zavrtjeti u glavi? Hoće li ga Dinamo prodati?
- Nema tu nikakvog stava. Ne možemo razgovarati o nečemu što se još nije dogodilo. Ali za onu cifru koja se spominje u engleskim medijima (9 milijuna funti, nap.a) ne bismo prodali niti lijevu nogu Alena Halilovića!
Vidi malog ko' da ga je Busquet pravio

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Upada u kombinaciju

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jednom davno, jednog suncanog dana sam na nekoj temi procitao da @elegant vozi auto, da zigu trebe itd..to automatski znaci da je malo sazrio, da ima fino godina, al' kad citam njegove postove, imam osjecaj da se moj 3-godisnji vanbracni sin sa evom longoriom regao na forum..bagrcavi je napisao/la:ma stipu eleganta baca dubokoumne postove k'o uvijekPapastathopoulos je napisao/la:Ko ti je to rek'o ?Elegant je napisao/la:Mislim da je Alen odlucio, sigurno ce izabrati Hrvate.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:komentar najjači.
"Alen dokazuje da je potpuno spreman za FC Barcelonu
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne pravi se pametan kad nisi !Papastathopoulos je napisao/la: Jednom davno, jednog suncanog dana sam na nekoj temi procitao da @elegant vozi auto, da zigu trebe itd..to automatski znaci da je malo sazrio, da ima fino godina, al' kad citam njegove postove, imam osjecaj da se moj 3-godisnji vanbracni sin sa evom longoriom regao na forum..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nisam ja prijatelju mislio da te uvrijedim il' nesto slicno tome, al cesto pises nebuloze bez ikakvog pokrica za iste..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ko da ga brzi voz pokupi hahahaDylan Dog je napisao/la:Vidi malog ko' da ga je Busquet pravio
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
sad ce ga Kruno zapecatit u hr repku..
Nece njega niko zapecatit, on jedino moze sam sebe zapecatit!ahmic je napisao/la:sad ce ga Kruno zapecatit u hr repku..
Mali kupi sve moguce nagrade

Kenonan je napisao/la:Upada u kombinaciju
jak
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
City ponudio 11. mil. € a Mamic kao ne zeli da ga proda, sumnjam da ce im dati vise.
Buducnost je nepredvidiva, sutra Alen moze da se povrjedi pa sta onda ? (ne daj Boze)
Buducnost je nepredvidiva, sutra Alen moze da se povrjedi pa sta onda ? (ne daj Boze)
- Rekordmeister
- Kontakt:
Po meni bi bilo bolje da on ode iz Dinama,to automatski znaci i iz Hr,nekako imam osjecaj ako ostane tamo jos koju godinu,pod stalnim pritiskom da ce izabrati njihov nacionalni dres.Kad bi otisao negdje vani i smako se iz Hr,mirne glave razimsilo i sabro se mislim da bi odabrao nas!Mada citajuci razne forume i calnke vezane za Alena,sticem utisak da bi mi napokon mogli naplatiti Hrvatima za slina oduzimanja igraca u proslosti.Alen ce abd biti novi zmaj!
Jos bi u Cityu sigurno i Dzeko popricao sa njime, ne kazem da bi mu direktno sugerirao nego ono kroz razgovor bi se pokazalo ima li zelju da nastupa za BiH, mozda bi nesto bilo od toga. 
treba da igra sad protiv grcke ,dat mu kapitensku,bez njega necemo ni boda uzet,a u brazilu s njim mozemo do trofeja,evo u sitiju silva i nasri se pakuju culi da dolazi alen
Alen Halilović kaže da ima vremena da se odluči za koju će repku igrati, tj. dok ne napuni 18 godina. Možda mali računa na to da ode iz Dinama do 18-e, pa da se tada slobodno izjasni da će igrati za BiH. Ako u međuvremenu odbije poziv Štimca, koji bi trebao dobiti, onda je sigurno to u pitanju.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.