Hajmo Bosno Hajmo Hercegovino
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
I kucu i imanje bi se smjelo uloziti.A kvota bi bila pomasna.Goalgetter je napisao/la:Eh, kad bi za kraj kvalifikacija pozvao Pjanica, Besica, Bicakcica, Zahirovica itd., mislim da bi mogli rasuti Njemce. Igramo li jos jednom protiv njih ?
Nigdje veze da je bolji od Grahovca ali zato od Eldara Hasanovića milion posto.VanBasten je napisao/la:Mali Čajić mora dobiti poziv, sigurno je kvalitetniji igrač od Handžića i Grahovca.
Kao drugi idemo sigurno u baraž, nema ništa 4 najbolja drugoplasirana itsl?
E da je ovo napisao neko mladji,ne bih se cudio,ali ti mi djelujes bas ozbiljna i profilisana osoba pa me iznenadjujes.harishp je napisao/la:Vlado se mora maniti kluba,ovako nema sanse da pronadje kojeg novog igraca,niti da se skocentrira na repku.Samo kad se sjetim Bake i tada vodjenja Hajduka,zrinjskog unakrsno sa repkomSTEVIE je napisao/la:odlicna pobjeda za mladu repku, izgleda da je poraz protiv kipra bio samo los dan - zna vlado zvoj zanat![]()
Za ostatak kvalifikacija i Pjanica,Besica,Zahirovica,Bicakcica,Suljica,Cajica pozvati.
@dule dragiDule 078 je napisao/la:E da je ovo napisao neko mladji,ne bih se cudio,ali ti mi djelujes bas ozbiljna i profilisana osoba pa me iznenadjujes.harishp je napisao/la:Vlado se mora maniti kluba,ovako nema sanse da pronadje kojeg novog igraca,niti da se skocentrira na repku.Samo kad se sjetim Bake i tada vodjenja Hajduka,zrinjskog unakrsno sa repkomSTEVIE je napisao/la:odlicna pobjeda za mladu repku, izgleda da je poraz protiv kipra bio samo los dan - zna vlado zvoj zanat![]()
Za ostatak kvalifikacija i Pjanica,Besica,Zahirovica,Bicakcica,Suljica,Cajica pozvati.
Sve preporuke su da selektor U21 vodi i neki premijerligaski klub,jer tako svake nedjelje gleda raznorazne igrace i to iz svih klubova protiv kojih igra i tako moze najbolje vidjeti njihove stvarne mogucnosti,kad mu oni rade o glavi (trenerskoj)
I od Grahovca vala. Nemam nikakve sumnje u to.DRHAUSE je napisao/la:Nigdje veze da je bolji od Grahovca ali zato od Eldara Hasanovića milion posto.VanBasten je napisao/la:Mali Čajić mora dobiti poziv, sigurno je kvalitetniji igrač od Handžića i Grahovca.
Kao drugi idemo sigurno u baraž, nema ništa 4 najbolja drugoplasirana itsl?
ti vjerujes u to?pa Borac je bio napustio da bi ''na miru''mogao voditi repku.
Ne,jer je vec postala praksa da rukovodstvo Borca skace samo sebi u stomak.Dule 078 je napisao/la:ti vjerujes u to?pa Borac je bio napustio da bi ''na miru''mogao voditi repku.
ps a ovi sto pominju grahovca,on je 1992 godiste,ima tek 19 godina i moze igrati cak i sledeci ciklus!
Grcka je vazila za najozbiljnijeg konkurenta u vezi drugog mjesta.gollum je napisao/la:Teško je očekivati baraž u ovom trenutku. Tamo će se plasirati 10 pobjednika grupa i 4 najbolja drugoplasirana tima. Nadu daje činjenica da 4 utakmice igramo na našem terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.