FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

plava grbavica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la plava grbavica » 12 nov 2010, 15:16

Povodom posljednjih dešavanja u FK Sarajevo ovim putem obraćamo se javnosti i iznosimo naše stavove o novonastaloj situaciji. Udruženje Bordo Prijatelji 1946 od svog osnivanja ukazuje na potrebu sistemskih promjena u FK Sarajevo želeći pridonijeti transformaciji FK Sarajevo iz stanja beznađa, besperspektivnosti, tavorenja i laganog propadanja,

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 12 nov 2010, 15:17

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel se to opet nazire bojkot?
slika

zakljucan nam forum ne mozemo se informisat, more bit bidne ko zna
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 nov 2010, 15:19

Koga da bodrime ove uhljupe i licemjere ljude bez casti i obraza? Nece ni oni dugo sigurni budite

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 12 nov 2010, 15:20

Mačor je napisao/la:zakljucan nam forum ne mozemo se informisat, more bit bidne ko zna
Pravac udruženje pa se informiši ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 12 nov 2010, 15:23

formance je napisao/la:
Mačor je napisao/la:zakljucan nam forum ne mozemo se informisat, more bit bidne ko zna
Pravac udruženje pa se informiši ! ;)
pa bez foruma nez ni odkad do kad radi :|
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 12 nov 2010, 15:23

Ne mogu vjerovat da ljudi toliko uzivaju u krizi jednog od najjacih BIH klubova. Pa ista ova situacija u sledecih pet godina ocekuje svaki nas klub svidjalo se to nama ili ne... Neki to samo bolje prikrivaju!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 nov 2010, 15:24

E=mc2 je napisao/la:Gle što se štrumfovi šprdaju za ove hrenovke :mrgreen:

Što se niste ovako šprdali kad je dialiba govorio da je gladan da nema hljeba da jede... Pa da se igrači želje hrane bonovima u vf-u u smiješnom restoranu koreja za 3 marke gdje dobiješ svega :lol:
Pa jeste vi zato al buba to nije nikad izjavio cak je i demantovo mada ne vjerujem da je i ovo istina kod vas za ove renovke ipak se zali malo prikazati tezim nego sto jeste...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 nov 2010, 15:26

Sljedecu tekmu svi uzet paket virsli i graha i baciti im sa tribina nek se najedu, a poslije punog stomaka neka idu i piju viski kako to rade svaku noc!Pogledajte samo kako svoje stavove brane BP i nacin izrazavanja,a pogledajte kako to zvaljak radi,lupa od sto i ponavlja istu rijec sto puta i recenicu!

coberx
Kontakt:

Post Postao/la coberx » 12 nov 2010, 15:28

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel se to opet nazire bojkot?

ako smo dali najbolje do sad zasto mislis da necemo bit jos bolji ? docice pasa neki novi koji ce zasluzit i dobit 3x bolje, jer kume nezaboravi MNOGO NAS JE, MI SMO DIVOVI, a ovi sad ce tek tad saznat koji su debili i sta su uradili i kako nisu znali a mogli su ;)

PS ovo je prijatelju nick coberx a ne udruzenje ili BP, samo moje skromno misljenje ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2010, 15:28

pile87 je napisao/la:

Što se niste ovako šprdali kad je dialiba govorio da je gladan da nema hljeba da jede... Pa da se igrači želje hrane bonovima u vf-u u smiješnom restoranu koreja za 3 marke gdje dobiješ svega :lol:
Pa jeste vi zato al buba to nije nikad izjavio cak je i demantovo mada ne vjerujem da je i ovo istina kod vas za ove renovke ipak se zali malo prikazati tezim nego sto jeste...

:D zamislite koliko kasnite za strmfovima kad vam se tek sad ovo desava :d
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 nov 2010, 15:29

samo sarajevo je napisao/la:Sljedecu tekmu svi uzet paket virsli i graha i baciti im sa tribina nek se najedu, a poslije punog stomaka neka idu i piju viski kako to rade svaku noc!Pogledajte samo kako svoje stavove brane BP i nacin izrazavanja,a pogledajte kako to zvaljak radi,lupa od sto i ponavlja istu rijec sto puta i recenicu!
Nažalost ova zadnje što si rekao je istina ! Par puta sam vidio u kafani jednoj, neću da kažem kojoj onog slona ( Haris Handžić) , pije on pivu il šta već boli ga **** za FKS i bilo šta, stomak mu ko u trudnice, stvarno sramota ...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 nov 2010, 15:30

Tačno tako. Dialiba je mogao birati!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 12 nov 2010, 15:32

Stvarno ne kontam ove likove koji kazu da nikad nije bila gora igra. Pa ja im se divim kako igraju kad ne dobiju platu.Bilo gdje da radis bez love je katasrofa,a nemas za kafe,za hrane,izvini molim te.
Druga stvar,kao sto rekoh nemam pojma o lobijima u upravi niti me zanima ali ono sto ne kontam jeste: ako je Blekic otisao zbog zdravstvenih problema ,ok,ja nemam razloga da mu ne vjerujem,ali zasto odose ostali clanovi uprave? Zasto nisu ostali i borili se za ono sto misle da je dobro za FCS,nego odose ko uvrijedjene mlade kao zbog solidarnosti sa Blekicem.Jesu li oni tu dosli zbog Blekica ili zbog Sarajeva?
Sad se svi prepucavaju preko medija i na taj nacin kaljaju ne svoja anonimna imena nego ime kluba koje su generacije mukotrpno gradile od 1946 godine.
Sarajevo nije niciji klub osim onih navijaca koji ga vole jos od vremena Mehe Brozovica pa do Dzakmica ili ne znam ti koga.
Svi ce proci i uprava i igraci ,jedino mi stojimo cijeli zivot na tribinama stadiona Kosevo...

coberx
Kontakt:

Post Postao/la coberx » 12 nov 2010, 15:33

nick je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

:D zamislite koliko kasnite za strmfovima kad vam se tek sad ovo desava :d
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: boze ti sacuvaj, neznam sto ne uvedu neku tabelu ima tu dobrih takmicara velez, celik, sloboda... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 12 nov 2010, 15:38

Pa eto i takvi koji se hrane samo hrenovkama :lol: koji nemaju struje :lol: njih osmorica :lol: uzmu bod realu u sred madrida :lol: pod svjetlošću reflektora, onim galaktikosima kojim teče med i mlijeko koji žare i pale po aziji, gdje su se poigravali azijskom barcelonom :lol:

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 12 nov 2010, 15:39

Prvi put kazem da mi ih je zao, ali nije mi zao FK SARAJEVA nego ovih momaka sto se bore i igraju, zar nije stid te ta mo vase face koje ste vi navijaci postavili da vam vode klub, da vam igraci nemaju struje u stanu, da im je u frizideru ostala samo sijalica, da se pojedini hrane hrenovkama i gdje su one pare od karti sa sjevera sto su naplacinave po tri km od vas navijaca, za premije ako izvuku povoljan rezultat na grbavici, a vi i dalje govorite kako je Blekic tito i kako je to neka zavjera, isao Blekic da gleda reala i milana, pogurali ste ga sa po tri markice, jbg da covjek ima za puta, STVARNO MI JE ZAO VASIH IGRACA, A TRENERU PRIJETITE SMRCU, JADNI STE MOJI HORDASI ILI PITARI ILI KAKO SE VEC ZOVETE...
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 12 nov 2010, 15:40

samo sarajevo je napisao/la:
pitar-istok je napisao/la:Dosta je meni BP-a i ku..ca u i oko kluba,šta su to uradili za FCS,dajte čovjeka koji će dići klub iz ambisa,postali smo zbog njih dno dna.Boli me i z a Blekića i za Baljka,daj da se neko sposoban nađe da vodi ovaj klub.
dosta je i nama takvih koji dodju kao ti na svaku desetu tekmu,samo cu ti rci uprava za taj kratak period nije toliko mogla stvari da promjeni dovoljno je reci 4 mil duga plus podmetanje na razne strane od ove stare ekipe mada neda mi se tebi objasnjavati![/quoEto ti znaš koliko puta dolazim na utakmice,ti ćeš pričat o 4 miliona duga,nisi sposoban kašiku graha da digneš,Ti da mi objašnjavaš situaciju u klubu Blekića si vidio pred derbi i kontaš pobrao si svu pamet svijeta.Reci mi koliko si uložio svojih para u klub?Ja ću se naći s tobom i takvim kao Ti ispred prostorija FKS da pokažem šta sam dosad dao klubu čemeru jadni.Niti gotivim Blekića niti Baljka boli me za njih.samo želim svom klubu najbolje a ti cijelo vrijeme mi palamudiš ko je kriv,a ko ne,dajte da se vidi koga postaviti za predsjednika.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 12 nov 2010, 15:44

Sve maske su konacno pale! Neka hvala Bogu. Ova klika je spremna sutra zabraniti ulazak navijaca na sjever. za njihove mahinacije navijaci i BP im nisu potrebni. Sad krece prava borba :!:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 nov 2010, 15:46

pitar-istok je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:
pitar-istok je napisao/la:Dosta je meni BP-a i ku..ca u i oko kluba,šta su to uradili za FCS,dajte čovjeka koji će dići klub iz ambisa,postali smo zbog njih dno dna.Boli me i z a Blekića i za Baljka,daj da se neko sposoban nađe da vodi ovaj klub.
dosta je i nama takvih koji dodju kao ti na svaku desetu tekmu,samo cu ti rci uprava za taj kratak period nije toliko mogla stvari da promjeni dovoljno je reci 4 mil duga plus podmetanje na razne strane od ove stare ekipe mada neda mi se tebi objasnjavati![/quoEto ti znaš koliko puta dolazim na utakmice,ti ćeš pričat o 4 miliona duga,nisi sposoban kašiku graha da digneš,Ti da mi objašnjavaš situaciju u klubu Blekića si vidio pred derbi i kontaš pobrao si svu pamet svijeta.Reci mi koliko si uložio svojih para u klub?Ja ću se naći s tobom i takvim kao Ti ispred prostorija FKS da pokažem šta sam dosad dao klubu čemeru jadni.Niti gotivim Blekića niti Baljka boli me za njih.samo želim svom klubu najbolje a ti cijelo vrijeme mi palamudiš ko je kriv,a ko ne,dajte da se vidi koga postaviti za predsjednika.
Kome si dao Baljku u dzep klubu nisi sigurno jer nama i prije BP igraci nisu primali platu, i ne nazivaj me tako imas PM pa mi to mozes reci u facu pa da ti kazem ko sam i sta sam,necu te vrijedjati kao ti da nebi ban fasovo al vrlo rado bi ti u 4 oka rekao! P.S.kad vrijedjas BP vrijedjas dugogodisnje navijace Sarajeva koji su sa nasim timom prosli sve moguce situacije i prije a i poslije rata i uradili su za klub sto ti neces da imas 1000 zivota!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 12 nov 2010, 15:50, ukupno mijenjano 2 puta.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 12 nov 2010, 15:49

U subotu sto rekli BP treba da odu svi posle Blekica i ove bruke iznosenja prjavog vesa u javnost ostavke ako vole klub ce podnjeti Bajak,Merdanovic,Alihodzic i time ce pokazi da im je satalo do kluba u suprotnom ce otvoriti karte i bice otjerani vec nekako! :idea:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, Hajdeee, JavierBosnia, keli, riki46, Vutra i 28 gostiju.