To stvarno ili se zezas!?Evander je napisao/la:Cvijanovic 99 posto kod komsija ide.
Samo bi nam jos to trebalo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To stvarno ili se zezas!?Evander je napisao/la:Cvijanovic 99 posto kod komsija ide.

joker90 je napisao/la:Evander pisi nam bar onda ko je taj drugi sto ga ganjamo, ako nas je ovaj vec na aparate prikopcao!
Hajde pogodio je ovog jednog, za kojeg smo svi znali. Nekima je i to dovoljno da ga smatraju ozbiljnim.PitarBordo je napisao/la:
I'll just leave this here.
Sad se sam izbriši jer se rekao ako Cvijan ne dođe da te banuju !Memara je napisao/la:Ma jesam, sinoc izbrisao komentarSiouxLukavac je napisao/la: Ma jesi vraga saznao sinoc da ne dolazi, napisao bi to. Nemoj se sad ozvlačit.
Sta je sa Sarbinijem?? Onim stoperom iz Slaven Belupa??![]()
Ne zasluzujem vas
De ti nama reci za to nam jedino i sluzis hocel doc kakav u sredinu i dje je sharbiniMajkl je napisao/la:Samo provjereno
Bravo! Samo da se zna...PitarBordo je napisao/la:
Kae samo provjereno, izuzev Saida za kojeg je haman cijela mahala znala jer je curilo na sve strane... lik polupao lončiće, al' i dalje mu vjeruju. Zamisli tražili mu ban, sad mu traže insajdersku. Frajko možda domar u prostorijama tamo, pa nešto načuje u prolazu.zagorski je napisao/la:Bravo! Samo da se zna...PitarBordo je napisao/la:
Vjeruj mi gade mi se takve osobePitarBordo je napisao/la:Kae samo provjereno, izuzev Saida za kojeg je haman cijela mahala znala jer je curilo na sve strane... lik polupao lončiće, al' i dalje mu vjeruju. Zamisli tražili mu ban, sad mu traže insajdersku. Frajko možda domar u prostorijama tamo, pa nešto načuje u prolazu.zagorski je napisao/la:Bravo! Samo da se zna...PitarBordo je napisao/la: