FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cvijanovic 99 posto kod komsija ide.
Pa dobro, al bi njene potomke hehehejoker90 je napisao/la:Ne bih Vesnu sad yebo i da se nudi, propala ko Borac!ledesma je napisao/la:E moj Bože ja cirkusa.... insajderi k.rci palci...sveznalice.. budite samo realni kad ovdje pišete ili pokušajte! Bilo šta da je u pitanju, i ja bi volio da k.aram vesnu zmijanac al ne ideovdje samo znaju kinosvra(neko blizak husaricu) ja mslm, ovaj majkl(blizak upravili) i zukanovic.. ostalo je sve mahala
Cvijanovic novi igrac gurbeta, ovo ko za Zahiragu bi moglo! hahahha

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A fakat kad malo covjek razmisli ... cudno ...PitarBordo je napisao/la:Hahahaha, čuj demant u 10 sati navečer u nedjelju na mahalsku priču... Jooooooj

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Treba provjeriti da li je i Said potpisao sve im nesposobno j.... 

- TobeYarabi
- Kontakt:
pripremite vazeline

Cim oni demantuju u 22h mahalsku pricu i brisu nam komentare sa zvanicne, nesto tu smrdi. Pitam se za koliko ce objaviti gurbetska zvanicna da je Cvijan potipsao? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma smrdi nesto tu.Nedelja demant navecer,gdje su demanti za predhodna 126 igraca koja su se povezivala i provlacila kroz medije i novine,na jednom demant sa Cvijanovica.I ja mislim da ga je klepio neko,pa ko biva da se ogradimo na "vrijeme",nevidim drugi razlog stvarno.Ovo je Trbic pisao u ova doba po direktivu nekom,nemoze se tek tako ovo objaviti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
vidi @kraljalavova
de nam ti objasni sta se to desava sa Cvijanom?7
EDIT: ako Cvijanovic ode kod kona ili drugog konkurenta dobro smo ga poglabali, lik je bio nosioc igre Mariborske sampionske ekipe zajedno sa Ibraimijem i Tavaresem.

EDIT: ako Cvijanovic ode kod kona ili drugog konkurenta dobro smo ga poglabali, lik je bio nosioc igre Mariborske sampionske ekipe zajedno sa Ibraimijem i Tavaresem.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 19 jun 2016, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ako potpise za njih majkemi ja cu lastu ko todorovic sa drvenije
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MaroonKrajina
- Kontakt:
eee a do prije koji sat mnogi su ga glabali Dini i uzdizali.Idemo opet ADMINISTRACIJA NAPOLJE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Od kraja sezone do danas se gađaju imenima i u medijima i po forumima i društvenim mrežama... Kad ono baš za ovog u nedjelju u 22 časa demantij... Da nije providno, bilo bi prozirno.

Samo Saraj'vo.
Husaric nam nudi i daje najbolje sto ima,da nije Husaric doce Redzepagic da nece on doce Kurtagic to je neminovno svako ima nekog menagera,a dobrog igraca propustiti zbog menagera je nebuloza
Dobise komsije extra pojacanje...
Neka baEvander je napisao/la:Dobise komsije extra pojacanje...
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
[emoji41] [emoji38]zlo87 je napisao/la:Ako potpise za njih majkemi ja cu lastu ko todorovic sa drvenije
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ima ti i ta mjesta da se dizemo ko da smo Real al polako valjda bude boljeEvander je napisao/la:Prevazisli smo ovu ligu, Europsko Sarajevo, pisanje po sirotinji, gradimo stadion, grupne faze...Majkl je napisao/la:Nemamo para za pojacanja ,samo ce juniori igrati,ni jedan igrac se nece dovesti.zagor1987 je napisao/la:Kamp se raspada,amidza zavrnuo pipu,kamp je ubleha,samo tatini sinovi igraju itd jesam li sta fulio?
To stvarno ili se zezas!?Evander je napisao/la:Cvijanovic 99 posto kod komsija ide.
Samo bi nam jos to trebalo.
Mozda nece Ivetica, jer sve pare preusmjerene na Cvijanovica samo da nas zajebu i ako imaju 10 veznjaka! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako nismo u stanju dovest klasu igraca bolje ne dovoditi nikog,dat priliku nasim mladim igracima
Evander pisi nam bar onda ko je taj drugi sto ga ganjamo, ako nas je ovaj vec na aparate prikopcao! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Hajdeee, mnon46, newton_heath_lyr, Proximic, Varijantas8, ŠTA_JE i 94 gosta.