FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Conscious
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Conscious » 20 jun 2016, 21:21

PitarBordo je napisao/la:
Conscious je napisao/la:Evo, ja lično, sam da Dino ode iz Kluba, jer su ga navijači uzeli na zub
Znači po tebi on obavlja posao, a treba da ide samo zato jer ga navijači ne vole? :kafa:
Da, obavlja posao direktora Kluba.

Druga strana medalje je, da se priča, ustvari mahala, da se ugrađuje u ugovore, da krade, da je on dovodio igrače, da prijeti navijačima...

Pravo da ti kažem, imam previše godina da idem na Sjever, pa ne znam za ovo posljednje, ali ove prve pobrojane stvari uopšte nisu dokazane. Mislim da i nisu dokazive, osim ako igrač neki ne izađe, imenom i prezimenom, i to potvrdi.

Zato čovjeka ne mogu nazvati lopovom, ali mislim da bi za atmosferu oko Kluba i vezu navijača i Kluba bilo bolje da se povukao. Jer, mi smo takav mentalitet, uvijek će mu se to prebacivati.

I da, mislim da nas je najviše koštao Ibraković, direktno i indirektno. Dovođenje silnih igrača, Ješića...
Ne znam sistematizaciju u Klubu, ne znam ko mu je bio nadređeni, Dino ili Uprava, ali i za njegov rad u Klubu bi neko trebao odgovarati,

Tim više mi se sada sviđa organizacija da više nije jedan čovjek zadužen za selekciju pojačanja, nego je to konsenzus više njih.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 jun 2016, 21:22

Jel mi ono imamo berzu na nivou cijele drzave?
Ako imamo tu bi smo bili prvaci
Inače FK SARAJEVO ŠAMPION SARAJEVSKE BERZE
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 jun 2016, 21:25

keno83 je napisao/la:Sta je bola vise sa pljuvanjem ko ste vi. Jel to FKS neki mega gigant preplacen na titule pa da vi blatite sve okolo. Jedan Hajduk koji je za FKS i po istoriji i svemu Real, ne moze meda zadnjih 20 godina a vi se nesto nafuravate. Za nas je jedan stan u vlasnistvu kluba veliko jer nikad nista nismo imali. Prije rata 2 **** titule osvojili i sad se nesto kao smatra neuspjehom. Klib do rata nije deset puta evrope vidio. Pustite ljude na miru ili podastrite dokaze da kradu i uzimaju. Hocete vrhunske igrace ajde vi dovedite za 5 000e mjesecno da dodje ovde igrat. Jedan **** Dzidic koji je prosjecan igrac u kazahstanu je uzimao 20 000e mjesecno. Sta hocete koje dominacije sta bola. Poklopite se balavci vise i pustite normalnu raju neka pise i neka se veseli Saricu Saidu Ahmetovicu jer oni i jesu vrh onoga sta mi mozemo dovest.
Stvarno imamo prejaku konkurenciju i stvarno smo bezobrazni sto sa ubijedljivo najvecim budzetom brukamo se gdje stignemo.
Pa Zrinjski da ima nasa sredstva, prvaci bi bili pet godina za redom.

Nego da mi opet Ahmu suspedujemo i sa tim da rijesimo sve probleme?

Mi smo klub koji tri godine u sezonu ulazi sa trenerom koji nema diplomu za posao kojim se bavi. To dovoljno govori na kojoj amaterskoj osnovi se radi.
I mi onda ocekujemo nesto?

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 jun 2016, 21:26

od ovih starijih forumasha su manje vishe poznati stavovi i ne kontam fkt chemu ponavljanja istih po 1000 puta,ne smeta mi realno ali jednostavno ne kontam,nekako mi i taj crnkich tukne na polovnjaka poput harbe recimo,krivo mi je shto nisu cviju zavrshili,zvuchalo je previshe dobro da bi bilo istinito

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jun 2016, 21:28

Conscious je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Conscious je napisao/la:Evo, ja lično, sam da Dino ode iz Kluba, jer su ga navijači uzeli na zub
Znači po tebi on obavlja posao, a treba da ide samo zato jer ga navijači ne vole? :kafa:
Da, obavlja posao direktora Kluba.

Druga strana medalje je, da se priča, ustvari mahala, da se ugrađuje u ugovore, da krade, da je on dovodio igrače, da prijeti navijačima...

Pravo da ti kažem, imam previše godina da idem na Sjever, pa ne znam za ovo posljednje, ali ove prve pobrojane stvari uopšte nisu dokazane. Mislim da i nisu dokazive, osim ako igrač neki ne izađe, imenom i prezimenom, i to potvrdi.

Zato čovjeka ne mogu nazvati lopovom, ali mislim da bi za atmosferu oko Kluba i vezu navijača i Kluba bilo bolje da se povukao. Jer, mi smo takav mentalitet, uvijek će mu se to prebacivati.

I da, mislim da nas je najviše koštao Ibraković, direktno i indirektno. Dovođenje silnih igrača, Ješića...
Ne znam sistematizaciju u Klubu, ne znam ko mu je bio nadređeni, Dino ili Uprava, ali i za njegov rad u Klubu bi neko trebao odgovarati,

Tim više mi se sada sviđa organizacija da više nije jedan čovjek zadužen za selekciju pojačanja, nego je to konsenzus više njih.
Imas li dokaze da kradu Izetbegovic, Lagumdzija, Dodik i ostali politicari?
Kazes li i za njih da su posteni?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 21:36

Conscious je napisao/la: Druga strana medalje je, da se priča, ustvari mahala, da se ugrađuje u ugovore, da krade, da je on dovodio igrače, da prijeti navijačima...
To za "talove" i ugovore me ne zanima, nisam to spomenuo i ne želim da idem u tom pravcu, ja znam samo ono što je javno i što mi se desilo pred očima (službena saopštenja, utakmice).
Conscious je napisao/la: Pravo da ti kažem, imam previše godina da idem na Sjever, pa ne znam za ovo posljednje
E je8i ga sad, prvo kažeš da ti lično misliš da treba da ide jer su ga navijači uzeli na zub, pa onda kažeš da i ne znaš baš, tvoj citat:
Conscious je napisao/la: Evo, ja lično, sam da Dino ode iz Kluba, jer su ga navijači uzeli na zub
Conscious je napisao/la: Zato čovjeka ne mogu nazvati lopovom, ali mislim da bi za atmosferu oko Kluba i vezu navijača i Kluba bilo bolje da se povukao. Jer, mi smo takav mentalitet, uvijek će mu se to prebacivati.
Znači tebi je OK da niko ne snosi odgovornost za sramoćenje barem ovih zadnjih pola godine? Jedino treba da ide da se atmosfera popravi, a ne da preuzme svoju odgovornost?
Conscious je napisao/la: I da, mislim da nas je najviše koštao Ibraković, direktno i indirektno. Dovođenje silnih igrača, Ješića...
Ne znam sistematizaciju u Klubu, ne znam ko mu je bio nadređeni, Dino ili Uprava, ali i za njegov rad u Klubu bi neko trebao odgovarati
OK, završavaš sa 'neko bi trebao odgovoarati', Sportski direktor je odgovarao Upravnom odboru, nema kome drugome da odgovoara, javna je činjenica ko je bio u sastavu istog.
Conscious je napisao/la: Tim više mi se sada sviđa organizacija da više nije jedan čovjek zadužen za selekciju pojačanja, nego je to konsenzus više njih.
Znači prema tebi svo ovo sramoćenje i blaćenje kluba na njegov 70. rođendan, odgovorni za to sve bivaju amenstirani jer u budućnosti će im biti malo teže da ponove greške iz neznanja ili čega već? Evo ko je usvojio i potpisao ovaj demantij u nedjelju u 22 časa? Od toliko imena za ovo se daje demantij i to kada... Nešto mi to ne liči baš na drugačije od onog što se do sada radilo, pogtovo ako uzmeš u obzir da i treću godinu za redom startujemo bez kvalifikovanog šefa stručnog štaba. Znači sada pričamo samo o propustima NAKON te reorganizacije, je li bio konsenzus ovo sopštenje, a nije bio za onog Edsona i ove ostale koji su se spominjali?

Nije sarkazam, nego me najiskrenije zanima sve ovo. :kafa:
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 20 jun 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 20 jun 2016, 21:36

SiouxLukavac je napisao/la:
Conscious je napisao/la:Evo, ja lično, sam da Dino ode iz Kluba, jer su ga navijači uzeli na zub, ali šta se postiže psovanjem? I to nekoliko postova zaredom, familija, mater, živo i mrtvo.
Ja ne mislim da je ovo ikakav način da se borim(o) za bilo šta.
Psovanje upravi po javnim forumima, koji čitaju ne samo navijači Sarajeva, je borba?
Traženje sljedeće žrtve za psovanje među igračima Kluba za koji svi ovdje navijamo... I to je borba?
Vi koji branite upravu pretjerujete i preuveličavate o tom psovanju upravi. Pa čovjek bi reko svaki komentar protiv uprave, čitaj češće forum pa ćeš vidjet da ima i dosta komentara gdje se uprava ne spominje. I slabo ko ovdje psuje upravi, nazivanje istih lopovima (što i jesu) i komentari tipa "odlazite" nisu psovanje.

Hajmo dalje, znači trebamo samo izraziti mišljenje, jednom napisati da smo protiv njih i onda šutit i okrenuti se komentarisanju utakmica i nečeg drugog što nema veze s njima?
Ne budite smiješni, ovo kako ti kažeš "psovanje" nije ni 1% što zaslužuju.

Čitaju ovo oni, budi siguran. Da smo samo jednom svi koji su protiv njih napisali da su lopovi i da odlaze, oni bi to vjerovatno i zaboravili i nastavili se ponašati 'bahato', ovako nema opuštanja, kad već neće podnijeti ostavke, bar znaju da će ih i najmanje greške koštati novih 'uvreda' i skandiranje protiv njih a tako treba bit sve dok ne ode.

Ovaj spominje Hajduk, kao oni su miljama ispred nas a meda ne mogu, pa oni protiv sebe imaju Dinama, klub čiji jedan igrač ima primanja kao cijela prva ekipa Sarajeva, ekipa koja ulaže neuporedivo više od nas, ekipa koja svake godine igra grupne faze. Protiv sebe imaju Rijeku, koja ništa ne zaostaje iza Dinama dok mi imamo ekipe koje treniraju na livadama, ekipe čiji su budžeti manji od naših akademaca, ekipe koje jedva sastavljaju kraj sa krajem i da ne nabrajam dalje.
Evo, upiši u pretraživač riječ "yebem"
"dinokio se htio ugraditi u ugovor familiju mu yebem",
''Dino yebem ti komplet familiju, a posebno onog oca ti kojeg si zaposlio u klub! Dabogda vam se porodica raspala a ti prosio u titovoj za lijekove, cisto da te mogu pljunut svaki dan . ''
I tako dalje....

Drug, nisi zadovoljan, razumijem... Samo kažem da postovi na forumu ne donose ništa, to je moje mišljenje. Čitali ili ne, očito ih ne dotiče. Da ih dotiče, dali bi ostavke odmah poslije Olimpica.

I, ja nisam tu da branim Upravu, iako tako ispada.
Samo mi smeta što svako ove postove čita.

Boli me ko je i direktor, imamo li upravu ili administraciju, koliko Tan daje para, ko ima koliku platu...
Mene ineteresuje koliko Sarajevo igra, koji smo na tabeli, ko je dao gol, ko će nas pojačati u prelaznom roku, koliko karta košta...
Mi smo privatni Klub, bez obzira što se to zove upravljačka prava a ne dionice, i moj posao, kao navijača, je da podržavam sve igrače FK Sarajevo, obnovim člansku i kupim ulaznicu za utakmicu.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 jun 2016, 21:39

jadovi dovedite nam Travancica, jel treba takva klasa da nam pobjegne :D
Pyro is not a crime !

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 20 jun 2016, 21:43

Evander je napisao/la: Imas li dokaze da kradu Izetbegovic, Lagumdzija, Dodik i ostali politicari?
Kazes li i za njih da su posteni?
Ne valja ti paralela, nikako.
Imam pravo preispitivati svaki pfening kojim plaćamo političare, jer su to nase pare, jer plaćam poreze, doprinose, režije, da bi oni vozali Audije, plaćali skupe večere i šta sve ne.
Ako Dino krade, Kusturica, bilo ko, ne krade od mene. Krade od onog koji Klub finansira, Tana.
Jer, procenat finansiranja našeg Kluba od strane navijača (ulaznice, članske, eventualno fan shop) je mizeran i ne bi se baš reklo da se iko može na tome obogatiti.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 jun 2016, 21:44

keno83 je napisao/la:Sta je bola vise sa pljuvanjem ko ste vi. Jel to FKS neki mega gigant preplacen na titule pa da vi blatite sve okolo. Jedan Hajduk koji je za FKS i po istoriji i svemu Real, ne moze meda zadnjih 20 godina a vi se nesto nafuravate. Za nas je jedan stan u vlasnistvu kluba veliko jer nikad nista nismo imali. Prije rata 2 **** titule osvojili i sad se nesto kao smatra neuspjehom. Klib do rata nije deset puta evrope vidio. Pustite ljude na miru ili podastrite dokaze da kradu i uzimaju. Hocete vrhunske igrace ajde vi dovedite za 5 000e mjesecno da dodje ovde igrat. Jedan **** Dzidic koji je prosjecan igrac u kazahstanu je uzimao 20 000e mjesecno. Sta hocete koje dominacije sta bola. Poklopite se balavci vise i pustite normalnu raju neka pise i neka se veseli Saricu Saidu Ahmetovicu jer oni i jesu vrh onoga sta mi mozemo dovest.
Mozes li ih kako braniti, a da ne ispadas glup?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 jun 2016, 21:46

THEC je napisao/la:jadovi dovedite nam Travancica, jel treba takva klasa da nam pobjegne :D
Dobar je mali :rol:

Mater bi prodo kad mu para zafali :urnebes:

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 20 jun 2016, 22:16

PitarBordo je napisao/la:To za "talove" i ugovore me ne zanima, nisam to spomenuo i ne želim da idem u tom pravcu, ja znam samo ono što je javno i što mi se desilo pred očima (službena saopštenja, utakmice).
Koliko ja skontah, a eto, moguće da griješim, Dini se upravo ovo najviše zamjera i o tome se piše... Talovima i ugrađivanju u razne ugovore. Šta je to bio njegov posao, koji nije dobro radio, pa treba da ode?
PitarBordo je napisao/la:E je8i ga sad, prvo kažeš da ti lično misliš da treba da ide jer su ga navijači uzeli na zub, pa onda kažeš da i ne znaš baš, tvoj citat:
Možda je do mene ovaj nesporazum.
Dino treba da ode jer ga navijači, koji su bolje upućeni od mene, koji nisam na Sjeveru, optužuju za prijetnje.
Talovi i ostalo su meni samo rekla-kazala priča, koja se nikad neće dokazati, ali je Dino očito u sukobu sa navijačima na Sjeveru i njegov ostanak u Klubu će samo pogoršati odnos.
PitarBordo je napisao/la:Znači tebi je OK da niko ne snosi odgovornost za sramoćenje barem ovih zadnjih pola godine? Jedino treba da ide da se atmosfera popravi, a ne da preuzme svoju odgovornost?
Opet, biće da nisam upućen, ali, po tebi, zbog čega treba da ode, zbog kojih poslova koje su u domenu njegovog radnog mjesta?
PitarBordo je napisao/la:OK, završavaš sa 'neko bi trebao odgovoarati', Sportski direktor je odgovarao Upravnom odboru, nema kome drugome da odgovoara, javna je činjenica ko je bio u sastavu istog.
Naravno, samo, ne znam koliko je koji član Uprave bio involviran u rad Ibrakovića, svi podjednako ili neki više.
To u Klubu bolje znaju, i trebaju to riješiti.
Svi vidimo da neki dosadašnji članovi nisu u ovom odboru direktora, a drugima su (Kantardžić i Selimović) oduzeta prava glasa i smanjene nadležnosti.
PitarBordo je napisao/la:Znači prema tebi svo ovo sramoćenje i blaćenje kluba na njegov 70. rođendan, odgovorni za to sve bivaju amenstirani jer u budućnosti će im biti malo teže da ponove greške iz neznanja ili čega već? Evo ko je usvojio i potpisao ovaj demantij u nedjelju u 22 časa? Od toliko imena za ovo se daje demantij i to kada... Nešto mi to ne liči baš na drugačije od onog što se do sada radilo, pogtovo ako uzmeš u obzir da i treću godinu za redom startujemo bez kvalifikovanog šefa stručnog štaba. Znači sada pričamo samo o propustima NAKON te reorganizacije, je li bio konsenzus ovo sopštenje, a nije bio za onog Edsona i ove ostale koji su se spominjali?

Nije sarkazam, nego me najiskrenije zanima sve ovo. :kafa:
Amnestira ih onaj koji ih plaća. A, po mom mišljenju, ovakva organizacija je sada bolja i mnogo manja je mogućnost utjecaja raznoraznih menadžera za šta su optuživani oni koji su prije njih dovodili igrače.
To za demnat je meni nejasno i nikako ne mogu da shvatim šta je razlog tome. Samo je jedan portal prenio vijest da on dolazi kod nas, pa mi stvarno nije jasno.
Ja ne mislim da je ova uprava ostavila Hurtića. Štaviše, stvarno mislim da su htjeli Petrovića. Da li je to direktiva od Ken Choo-a zbog Akademije ili nešto drugo, ne znam.

I, nisam ni pomislio na sarkazam, cijenim ovakvu raspravu, bez teških riječi.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 jun 2016, 22:17

Poserem se ja na ovu ligu kad se vec zna ko ce ispast..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 jun 2016, 22:23

Sad sam divio duljevica oko 9 vraca se sa treniga..

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jun 2016, 22:25

zlo87 je napisao/la:Poserem se ja na ovu ligu kad se vec zna ko ce ispast..
Svi su isto znali da će se Borac iščupat, manite se tih dječijih priča.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 jun 2016, 22:40

Jel to nece Celik i Vitez ispast?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 22:46

Conscious je napisao/la: Koliko ja skontah, a eto, moguće da griješim, Dini se upravo ovo najviše zamjera i o tome se piše... Talovima i ugrađivanju u razne ugovore. Šta je to bio njegov posao, koji nije dobro radio, pa treba da ode?
Ja ne tražim da ode, on, peti ili deseti - ja tražim da se kazne odgovorni za ulazak u treću sezonu bez kvalifikovanog šefa struke, za sramoćenje na terenima i za dovođenje svih ti promašaja od igrača. Ako je za ovu polusezonu kriv Ješić, onda treba da ispašta neko, ili da izađu i kažu "isključivo je vlasnik to htio", kao što su rekli da Ješić ima punu podršku Tana, pa nakon blamiranja na Koševu i poraza nakon više od tri decenije od Slobode ga odmah skloniše. Neko mora odgovarati, nema veze kakva je organizacija, firma, pekara, za ono se mora odgovarati.
Conscious je napisao/la: Dino treba da ode jer ga navijači, koji su bolje upućeni od mene, koji nisam na Sjeveru, optužuju za prijetnje.
Više udruženja, veoma bitnih oko kluba, je izdalo saopštenja za javnost (pričam i o Hordama), direktno prozvali navedenog gospodina, nigdje nije izašao u medije i demantovao to, a pogotovo da je pokrenuo postupak plaćenja i klevete - jer nema između ili oni govore istinu ili ga kleveću.
Conscious je napisao/la: Opet, biće da nisam upućen, ali, po tebi, zbog čega treba da ode, zbog kojih poslova koje su u domenu njegovog radnog mjesta?
Ponavljam, ja ne tražim da neko ode nego da se preuzme odgovornost, a to da li bi s moralne strane preuzimanje te odgovornosti moralo da znači i povlačenje sa svih funkcija, je priča za drugu vrstu emisije.
Conscious je napisao/la: Naravno, samo, ne znam koliko je koji član Uprave bio involviran u rad Ibrakovića, svi podjednako ili neki više.
To u Klubu bolje znaju, i trebaju to riješiti.
Svi vidimo da neki dosadašnji članovi nisu u ovom odboru direktora, a drugima su (Kantardžić i Selimović) oduzeta prava glasa i smanjene nadležnosti.
Da pogledamo to laički i zaključimo da su fakat nešto ukakili kad su im tako krila skresana, pa opet se nameće to da li treba možda da stave prst na čelo, a ne Dino izlazi u medije i daje izjavu "ja od kako sam u klubu", te pobraja sve pozitivne, a preskače sve negativne. Ispada da on smatra da je zaslužan samo za pozitivne stvari - da li su mu one bile u domenu radnog mjesta? Jer ako se kiti titulom i kupom, onda se mora okititi i poraz u derbiju nakon 12 godina, i još hejbet nekih drugih uslovno rečeno negativnih stvari.
Conscious je napisao/la: Amnestira ih onaj koji ih plaća. A, po mom mišljenju, ovakva organizacija je sada bolja i mnogo manja je mogućnost utjecaja raznoraznih menadžera za šta su optuživani oni koji su prije njih dovodili igrače.
To za demnat je meni nejasno i nikako ne mogu da shvatim šta je razlog tome. Samo je jedan portal prenio vijest da on dolazi kod nas, pa mi stvarno nije jasno.
Ja ne mislim da je ova uprava ostavila Hurtića. Štaviše, stvarno mislim da su htjeli Petrovića. Da li je to direktiva od Ken Choo-a zbog Akademije ili nešto drugo, ne znam.
Htjeli možda Petrovića kada je dogorilo, ne znam, to nagađam - ali ako su pratili njegovo "nuđenje" ili pokušavali da ugode mahali - pa i ljetos se Petrović spominjao, pa ga iskuliraše i jednom i drugi i treći put. Na kraju sam rekao da je čekao samo poziv Sarajeva.

Da rezimiram, ja ne tražim neke ostavke slijepo ili psujem nekome, naprotiv - tražim samo da snose odgovornost i posljedice svi koji su odgovori - ne može se biti odgovorno za pobjedu, a ne biti za poraz - zar ne?
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 22:48

zlo87 je napisao/la:
Jel to nece Celik i Vitez ispast?
A nije to 100% znamo i ja i ti kume... Može se fakat desiti, ali teeeeeeeeeeško...
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 22:52

Emir Aletić N1 je napisao/la: Dok su navijači ovog kluba, možda i najvažnijeg u državi, mjesecima tražili odlazak direktora Dine Selimovića, u mučnoj atmosferi uglavnom sablasno praznih tribina najvećeg stadiona u zemlji najodanije pristallice pozivale na promjene. A promjena nema.

Sjednica Skupštine kluba donijela je uglavnom estetske rokade, a u konfuznoj strukturi reformisani sportski segment kluba tek sada će snositi nekakvu odgovornost za eventualni neuspjeh. A ono što se dešavalo dosad - mora biti zaboravljeno.

No, jezgro navijačke skupine Horde zla ostalo je pri svom stavu. Uprava s isturenim direktorom nema podršku i neće je imati bez obzira na sve što slijedi. Dakle, ukoliko rekonstruisani sastav uz tradicionalno velika očekivanja savlada pritisak na koji se normalan čovjek ne može navići, i u nekom ludom raspletu poluči rezultat vrijedan pohvale, navijači će i dalje ostati pri svom.

Oni žele druge ljude na čelu kluba koji vode, a iskustvo je pokazalo da organizovana navijačka snaga kakvom se pristalice Sarajeva mogu smatrati, uglavnom ostvaruje svoje ciljeve bez vremenskog okvira kao bitnog faktora u borbi koju vode.
http://****/28Jxn2M

:kafa:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2016, 22:58

Kakva poređenja od ovih sto kukaju, pa tacno da ne povjerujes! :urnebes: Ne da mi se vise ni iznositi argumente, ni objasnjavati, samo zastanes i nasmijes se sta sve lupaju.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83, plisek i 43 gosta.