Mozda nije problem u mojim argumentima, koliko u tvom nacinu razmisljanja.FRANK RIBERY je napisao/la:Al fakat ako se iz tvog posta može izvući ijedan jadni argument ja bih ga prihvatio.
Sugava cetvorka. Ma bravo, cenim da je to becka skola? A verovatno, samo kurs mlevenja mesa u Dresedenu.BAyern za razliku od šugave četvorke u italiji dobije tek nešto oko 30 mil eura od Tv prava.Malo se raspitaj kad nešto tvrdiš.
Po Deloitte-u je dosta vise.
Bayern je u svojih prvih 60 godina bio klubic, a ne klub. Dok ga bavarske firme i vlasti nisu pogurale sredinom 60ih.Ciklus od 60 godina.Pa sad vidim skim pričam.Bayern nikad nije ostao bez Evrope zadnjih godina što je Juventusu često polazilo za rukom.
Pa tebi je nezamislivo da BM ne uzme titulu 5-6 godina, jer svake godine ulupa najvise para i svake godine je kvota na njih ispod 2. ali, probaj da shvatis ligu sa 5-6, a nekada i 7-8 ravnopravnih kandidata.Zapasti u krizu je jedno ( ne osvojiti titulu 5-6 godina), ali ostajati bez Evrope, ispasti od Lecha nije kriza već realno stanje u propalom klubu.
Kakve veze ima Henderson sa BL/Serie ADa, podcijenjuje se Bundesliga kad je vrijednost igrača u pitanju.Za neko smeće od Hendersona se da 20 mil eura, a jedan Gundoghan koji čita lekciju tom istom smeću dođe u BVb za 4 mil eura, da ne govorim o cijenama Sahina, Khedire,Ozila.
Ja soson, a Serie A smece. Moze ovako: ti gnoj, a BL go.vno upakovano u tetrapakI šta se to desilo u seriji A.PAr klubova je na sumnjiv način razmjenilo igrače, Milan i Juventus otplatili igrače sa posudbe i to je to.Došli penzići Klose i Cisse u LAzio i to je sve zanimljivog iz Serije A.No dotični šošon nije obratio pažnju na dugove klubova iz Serije A, na zdravu politiku i zrdavo poslovanje Bundeslige, an prosjek gledalaca koji je skoro tri puta veći nego u smeću zvanom Serija A.NA omladinske pogone u Njemačkoj i na činjenicu da u Italiji praktički nema mlaaidh italijanskih igrača koji igraju u prvim postavama.
Cisto da kad se vec vredjamo, da budemo na nivou. A sve to da blagoslovi @gero moderator.
Dosli su mnogi drugi, koje ti nisi video od vaseg novog golmana, otpadaka iz Cityja i Genoe, te nekog neproverenog Japanca.
Nisam video da ste isprasili Romu, a ni Fiorentinu. Bez Ovrebo-a nista.Ja sam prije mjesec dana objavio listu od 40 mladih igrača koji su se samo prošle godine izborili za status prvotimaca.Od kojih Italijana?Pa u zadnjih par godina samo je Inter uspio parirati Bayernu.Svi ostali klubovi Fiorentina,Roma,Juventus bili su isprašeni.
Juventus ste dobili jednom posle Cpolija i jednom pre toga, a u svim ostalim mecevima su vas tresli ko medved krusku. A sta vam je Milan radio kroz istoriju, se podvodi pod istu kategoriju kao i Jenna loves Rocco
Nott i Steaua nikada nisu bili superklubovi. A glede koeficijenata i zaostalosti - ajde da ti verujem.Inače pozdarvi mi Nottingham , Steau-u i ostale superklubove koji su to godinama bili i više nisu.KAd je koeficijent u pitanju očigledno da su pojedinci zaostali u razvoju kad do njih nisu doprli koeficjenti i brutalno silovanje Italijana u Evropi u zadnjih tri godine gdje je Serija A od plusa od 20 poena došla do minusa od preko 8 poena.
Argumentum ad hominem u najklasicnijem obliku.
Nit sam ti sinak, nit sam neozbiljan. Dva fakulteta vec imam, 4 strana jezika govorim, doktorat pisem. A ti nauci sta je argument, nauci kako da napises nesto takvo a bez da koristis klosarsko-kocijaske fraze, a ne bi ti stetilo da malo procitas klasike logike: Aristotela, Tomu Akvinskog i Schopenhauera. Fali ti malo toga. Ipak si ti samo 1 kobasicar.Sinak ti kad se uozbiljiš i kad završi jedno dva fakulteta moći ćeš diskutovati sa mnom o ovim temama.U međuvremenu nauči šta je argumentovana diskusija i šta znači argument jer ovo što ti nudiš je laprdanje i pucanje u prazno.Na kraju ću ti poručitu:Pokori se robe!