FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Beli98
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Beli98 » 02 mar 2025, 22:14

hz033 je napisao/la:
02 mar 2025, 22:12
Drugo poluvrijeme dosta to bolje izgleda. Nego sta je sa ovim drugim gruzijcem. Jos ni minute nije dobio ako se ne varam?
U pravu si.

Mislim da bi mu Zekic dao sansu da smo rijesili utakmicu ranije. Ali jbg, 1 razlike, ne treba tu rizikovat nista.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

RenatoG
Kontakt:

Post Postao/la RenatoG » 02 mar 2025, 22:14

TrofejiSuTu je napisao/la:
02 mar 2025, 21:58
feniksptica je napisao/la:
02 mar 2025, 21:43
Da je u onoj situaciji kod gola bilo obrnuto, da je Guli trebo asist...sad bi neki tjerali Zekica zbog X
1000%

Stvarno me lik poceo pravo nervirati. Asistencije i gol lave,tri boda sigurno i ti jos veci heroj..
Daj bolan vise dozovi se yebo ga ti

Inace,zasto sebi i svima nama ovo radi Zekic,drugo pol.to smo mi.

Brate dragi ima drugih tekmi gdje mozes ovo isprobavati ili sta vec.
TrofejiSuTu je napisao/la:
02 mar 2025, 21:54

Yebemo ti staru u kenjaru svi redom,i sestru po sred pichke.
Siso smrdljiva

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 02 mar 2025, 22:15

RenatoG je napisao/la:
02 mar 2025, 22:04
Definitivno najgluplji forumasi pisu na ovoj temi. Uspjeli ste cak biti gluplji od vicinih plavusa sa sugavice.

Borac i zrinjski igraju deset puta bolje od nas. Nasa jedina taktika je presing i cim se predje centar traziti gulaša pa nek on rijesava kako zna i umije. Odigrali smo jedno dobro poluvrijeme nakon pauze i to protiv raspalih skretnicara. Sve ostalo cista nula. Ovo veceras da je bio neki malo ozbiljniji protivnik do poluvremena bi gubili 2-3 razlike.
Veliki minus za zekica i strucni stab.
Rokni se debilčino

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 mar 2025, 22:15

Apsolutno cista i zasluzena pobjeda, 2. poluvrijeme extra, idemo dalje

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 mar 2025, 22:16

Mora malo i raja početi gledati fudbal bogami malo pročitat šta malo vidjeti pozicije.

Čak i ova tri stopera su različite pozicije.
Soldo i Paskalev nisu ista pozicija. Paskalev je desni stoper a Soldo lijevi gdje god drugo da ih staviš zavala je.

Mustafic i Pavičić su osmice al nisu isti tip igrača
Bubanja je sestica
Lulic je osmica isto

Nekako ljudi misle da možeš stavit postavu kakvu hoćeš i iskombinirat šta hoćeš. Nije to bas tako. Mujkica stavi desno užasan će biti , kao i Paskaleva lijevo jer ne zna lijevom.

Malo vise vjere u igrače molim vas. Mi bi bili apsolutno prvi da je pošteno prvenstveno a doći će do tog i da bude pošteno. Ovo mora izdobriti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 mar 2025, 22:19

Vanja8 je napisao/la:
02 mar 2025, 22:11
Guli ispod 5 milki juro ne smije otici, to je minimala...
Bgm brate ne znam šta bih ti rekao, ali moj stav je drugačiji.

Možda ćemo mi i uzeti te pare, ali on ako želi transfer u neku baš ozbiljnu ekipu on debelo mora poraditi na sebi. Prvo zbog finishinga a onda zbog sebičnosti. Malo je to neukusna tema, jer na pogon njega igramo i čovjek zabija, ali par utakmica unazad vrati film i vidjet ćeš koliko čistih zicera on nije zabio.

Ovdje to i može proći, ne zabiješ pa protivnik nema kvalitet da te kazni iz neke tranzicije ili postavljenog napada, ali u ozbiljnim ligama i klubovima svi ovi njegovi promašaji se plaćaju gubljenjem bodova.

Ne kažem da treba sve zabiti naravno, Haland kosta 100 milki dolara pa maši zicer, ali ovo sto Guli promašuje fakat je puno. Bar po mom mišljenju, a da Bog da on u Arsenalu završio.

I dosta je sebičan, ozbiljni klubovi neće da im ekipa i konačni rezultat trpe zarad nabijanja statistike jednog igrača.

RenatoG
Kontakt:

Post Postao/la RenatoG » 02 mar 2025, 22:19

jurisicduska je napisao/la:
02 mar 2025, 22:16
Mora malo i raja početi gledati fudbal bogami malo pročitat šta malo vidjeti pozicije.

Soldo i Paskalev nisu ista pozicija. Paskalev je desni stoper a Soldo lijevi gdje god drugo da ih staviš zavala je.

Bubanja je sestica
Lulic je osmica isto

Nekako ljudi misle da možeš stavit postavu kakvu hoćeš i iskombinirat šta hoćeš. Nije to bas tako. Mujkica stavi desno užasan će biti , kao i Paskaleva lijevo jer ne zna lijevom.

Malo vise vjere u igrače molim vas. Mi bi bili apsolutno prvi da je pošteno prvenstveno a doći će do tog i da bude pošteno. Ovo mora izdobriti.
S vremenom smo naucili da sve sto ti napises je potpuno suprotno od stvarnosti.
Zasto to radis?

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 02 mar 2025, 22:20

Odučili ubice od fudbala al' ne htjede u gol, 3:0 realan rezultat. Gojković i Bubanja su najbolji igrači lige na svojim pozicijama i to debelo.

Da džaba ne listam, pretpostavljam da se Zekić tjerao prvo poluvrijeme, samo mi recite koliko je moj brat Historičar pjenio na početni sastav od 0 do 10? :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 mar 2025, 22:23

RenatoG je napisao/la:
02 mar 2025, 22:19

Bubanja je sestica
Lulic je osmica isto

Zasto to radis?
Svaka tebi čast pa imaš vremena praviti profile i pisati na temi kluba za koji ne navijaš. Pri tom si provaljen u prva 2 posta. Nicete ko gljive.

Znam ja da vas boli to sto gledate da je Sarajevo uhvatilo pravi kurs i da ćete na sve načine pokušati unijeti nekakav nemir. Ali ne može.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 mar 2025, 22:23

Borac napravi 3 zicera na tekmi, pojedinci pisu kako imaju najbolju ekipu, mi u dvije tekme napravimo haman 15 zicera i lik mrtav hladan kaze, da je bila neka jaca ekipa zijanili bi dva ralike... :wtf:
Boga mi kao da smo veceras igrali protiv Gornje Strmice...

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 02 mar 2025, 22:24

Renato za kapitena. Kakav igrac kakva borba svaka cast :bow:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 02 mar 2025, 22:26

Lucas je napisao/la:
02 mar 2025, 20:17
bordobijeli je napisao/la:
02 mar 2025, 20:13
Koja je ideja večeras ? Zujimo al sve u prazno , neke stvari nisu jasne .
Garantujem životom, da bi Feja Jusufbegović iz Doboja, izveo smislenih i boljih prvih 11 veceras.
A što ga ti možeš srati druže, baš ga sereš, ali ono pravo. Odmori nekad.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 02 mar 2025, 22:27

Tek sad kad imas gojkovica mozes skontati kakve smo mi promasaje od stopera imali (citaj djurickovic). Covjek je uz gulija nas najbolji igrac
1946-1987

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 02 mar 2025, 22:27

ledesma je napisao/la:
02 mar 2025, 20:39
Uzas, pa mi ove godine necemo ni evropu igrati, bolje prosjaci od nas izgledaju
I za tebe isto važi.

Ne serite više.

RenatoG
Kontakt:

Post Postao/la RenatoG » 02 mar 2025, 22:28

02 mar 2025, 22:23
RenatoG je napisao/la:

Bubanja je sestica
Lulic je osmica isto

Zasto to radis?
Svaka tebi čast pa imaš vremena praviti profile i pisati na temi kluba za koji ne navijaš. Pri tom si provaljen u prva 2 posta. Nicete ko gljive.

Znam ja da vas boli to sto gledate da je Sarajevo uhvatilo pravi kurs i da ćete na sve načine pokušati unijeti nekakav nemir. Ali ne može.
Ocekivao sam malo bolji odgovor.

Profil se napravi bukvalno za 30 sekundi :mrgreen:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 mar 2025, 22:29

ajdohordas je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
02 mar 2025, 22:11
Guli ispod 5 milki juro ne smije otici, to je minimala...
Bgm brate ne znam šta bih ti rekao, ali moj stav je drugačiji.

Možda ćemo mi i uzeti te pare, ali on ako želi transfer u neku baš ozbiljnu ekipu on debelo mora poraditi na sebi. Prvo zbog finishinga a onda zbog sebičnosti. Malo je to neukusna tema, jer na pogon njega igramo i čovjek zabija, ali par utakmica unazad vrati film i vidjet ćeš koliko čistih zicera on nije zabio.

Ovdje to i može proći, ne zabiješ pa protivnik nema kvalitet da te kazni iz neke tranzicije ili postavljenog napada, ali u ozbiljnim ligama i klubovima svi ovi njegovi promašaji se plaćaju gubljenjem bodova.

Ne kažem da treba sve zabiti naravno, Haland kosta 100 milki dolara pa maši zicer, ali ovo sto Guli promašuje fakat je puno. Bar po mom mišljenju, a da Bog da on u Arsenalu završio.

I dosta je sebičan, ozbiljni klubovi neće da im ekipa i konačni rezultat trpe zarad nabijanja statistike jednog igrača.
Slazem se ja sa tvojim vidjenjem, ali Guli zna ligu, Guli zna da svi igraci igraju za njega da podeblja golove i da cijena raste...
Jednostavno nekad te ide , nekad stane...
Neke je utakmice rijesavao sa dva gola iz dvije sanse, veceras iz 5, a 1 gol...
Malo je tu i do koncentracije, malo i do zelje, ali on je masina i neka ga, danas je 4 masio, jednu pogodio,na slijedecoj bi moglo 2 iz 2...

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 02 mar 2025, 22:32

Beton drugo poluvrijeme, kad je malo unormalio ekipu.
Ne pokusavati vise samo sa Guliash u napadu.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 02 mar 2025, 22:32

RenatoG je napisao/la:
02 mar 2025, 20:44
Jebbem ja matter i zekicu i trci. Fudbal se igra za golove i pobjede a ne za neke presinge i ostale pichke matherine. Ovo ne lici ni na sto.
Hajde da vidimo šta kažu rubrike sa golovima i pobjedama.

41 gol - najviše postignutih golova u prvenstvu (utakmica manje), a moglo ih je biti još uz normalnije suđenje
12 pobjeda, 6 remija, 1 poraz - na trećem mjestu po pobjedama, a moglo ih je biti još uz normalnije suđenje

Hajde vozdra

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 mar 2025, 22:33

Ma imati igrača kao Guli je blagoslov. Ništa njemu ne treba zamjerati. Nego već sad početi skautirat igrače da možemo nastaviti živjeti bez njeg.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 02 mar 2025, 22:33

Opet ordiniraju plave fekalije po temi majku im šugavu yebemo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bordo10, Google Adsense [Bot], senad82 i 60 gostiju.