SubotaTatamata1946 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:10Pa koji dan u 16h
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ajde mi postavi formaciju i igrace prvo poluvrijeme.propoklopac je napisao/la: ↑03 mar 2025, 10:33a koja je bila promjenjena formacija sinoc??
standardno 3 5 2
To tvoje 3 5 2.Cekam.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
How yes noluckystrike je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:13Komitet za sudije i suđenje će istrajati u nastojanjima da sudije svim klubovima omoguće jednake fer i korektne uslove u završnici prvenstva WWIN lige i Kup-a BiH, a u suprotnom će se dosljedno izricati kazne u skladu sa relevantnim propisima.![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
PASKAL GOJKO MUJKIĆmma_hz je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:30Ajde mi postavi formaciju i igrace prvo poluvrijeme.propoklopac je napisao/la: ↑03 mar 2025, 10:33a koja je bila promjenjena formacija sinoc??
standardno 3 5 2
To tvoje 3 5 2.Cekam.
UNUSIC BUBANJA PAVIČIĆ MUSTAFIC KEREMEH
GULI LULIC
S tim da su se Mustafic i Lulić mjenjali na poziciji "pomaganja" Guliju, u drugom je to radio Keremeh

Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 03 mar 2025, 11:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
I ako ima jos 2 kola tesko da ce biti veci pomjeranja na tabeli mi u trecem krugu trebali igrati kuci s Zrinjski i Zeljeznicar a u gostima Borac . A od ovih iz donjeg dijela sloboda i igman kuci gosti Gosku . Ovo je ako zrinjski bude 1 ,borac2, mi 3 ,zeljeznicar 4 ato he gotovo pa izvjesno.
Prvo poluvrijeme je igrao sa dvije 6 i dvije 8 Guli je sam bio u napadu.propoklopac je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:36PASKAL GOJKO MUJKIĆmma_hz je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:30Ajde mi postavi formaciju i igrace prvo poluvrijeme.propoklopac je napisao/la: ↑03 mar 2025, 10:33
a koja je bila promjenjena formacija sinoc??
standardno 3 5 2
To tvoje 3 5 2.Cekam.
GULI LULIC
S tim da su se Mustafic i Lulić mjenjali na poziciji "pomaganja" Guliju, u drugom je to radio Keremeh, i nije ovo moje 3 5 2 noo Zekino
![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Lulic je igro desno, a Mustafic iza Gulija, znaci to je vise bilo 3 6 1 ili 4 2 3 1, dok je u drugom poluvremenu bilo 3 5 2 sto je nasa uigrana formacija.propoklopac je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:36PASKAL GOJKO MUJKIĆmma_hz je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:30Ajde mi postavi formaciju i igrace prvo poluvrijeme.propoklopac je napisao/la: ↑03 mar 2025, 10:33
a koja je bila promjenjena formacija sinoc??
standardno 3 5 2
To tvoje 3 5 2.Cekam.
GULI LULIC
S tim da su se Mustafic i Lulić mjenjali na poziciji "pomaganja" Guliju, u drugom je to radio Keremeh, i nije ovo moje 3 5 2 noo Zekino
![]()
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:36I ako ima jos 2 kola tesko da ce biti veci pomjeranja na tabeli mi u trecem krugu trebali igrati kuci s Zrinjski i Zeljeznicar a u gostima Borac . A od ovih iz donjeg dijela sloboda i igman kuci gosti Gosku . Ovo je ako zrinjski bude 1 ,borac2, mi 3 ,zeljeznicar 4 ato he gotovo pa izvjesno.

Pozdrav za brata sa istočne tribine koji je na svaku šansu i priliku uzivikivao "jaooo pajoooooo", nisam se onako ismijao ne pamtim... ne znam da li je čovjek na forumu, ali kako god hahahhaha
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Pogledaj malo reprize pa ces vidjeti kretnje Lulica i Mustafica, vidljivo najbolje kod presinga..ali manje bitno, uglavnom nikakva nova formacija...AVNOJ je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:47Prvo poluvrijeme je igrao sa dvije 6 i dvije 8 Guli je sam bio u napadu.propoklopac je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:36PASKAL GOJKO MUJKIĆ
GULI LULIC
![]()
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 03 mar 2025, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa izvlacio se desno, sto je i Guli cinio prema lijevoj strani, u drugom isto radio Keremeh...izvlacio se prema desnoPena je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:48Lulic je igro desno, a Mustafic iza Gulija, znaci to je vise bilo 3 6 1 ili 4 2 3 1, dok je u drugom poluvremenu bilo 3 5 2 sto je nasa uigrana formacija.propoklopac je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:36PASKAL GOJKO MUJKIĆ
GULI LULIC
![]()
Peskalev Gojković Mujkić
Keremeh Bubanja Pavičić Unušić
Lulić Mustafić
Guliašvili
Ko je bio na utakmici tačno se vidjelo i to je zaista bezveze protiv ekipa koje stoje nisko u dva bloka
Keremeh Bubanja Pavičić Unušić
Lulić Mustafić
Guliašvili
Ko je bio na utakmici tačno se vidjelo i to je zaista bezveze protiv ekipa koje stoje nisko u dva bloka
Upravo tako.Ne znam sto to radi.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Ma ne smije se pocinjati utakmica kuci koju znas da ces imati posjed i napadati s samo Guliashvili u napadu i s nekih 5/6 defanzivno orijentisani igraca . Eh nekad pomislim da i namjerno eksperimentise pa drugo poluvrijeme dizemo
tempo, bilo je dosta utakmica gdje prvo pol nikakvo a u drugom rapsodija .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 03 mar 2025, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Uglavnom ne može se igrati bez dva klasična napadača osim ako se ne branimo.
Drugo poluvrijeme smo prodisali sa Beganom i Kuprešakom kao wingerima i sa trojicom u sredini.
Izgleda da se se igrači malo navikli na to 352 jer u drugom poluvremenu kao da je drugi tim izišao na teren.
Drugo poluvrijeme smo prodisali sa Beganom i Kuprešakom kao wingerima i sa trojicom u sredini.
Izgleda da se se igrači malo navikli na to 352 jer u drugom poluvremenu kao da je drugi tim izišao na teren.
Zekić želi da u završnicu dolaze petorica i da mu presing rade petorica. Vjerovatno je gledao široki kako iznosi loptu i igra od svog gola planirao je sa dvije visoke osmice i wingerima da radi taj presing kad već nema drugog pokretljivog napadača.
Vidio je da nije išlo i promjenio je.
Samo Keremeh je ubica, napad, bek, krilo, sredina, covjeka sutaju gdje stignu, i opet suti radi bori se, svaka mu cast, a debelo potcijenjen
+1

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Možda je cilj u prvom poluvrmenu bilo mijenjati pravac igre, navici odbranu na kretnje, umoriti ih i onda sa dva friska wingbacka ih dobit kao sto je bilo. Ne znam sto vam smeta utakmica u kojoj smo pojeli protivnika u svim segmentima. Pa ne moraš dominirat 90 minuta. Taktika je odlična bila , u prvom je Siroki igrao dok je imao snage dok u drugom su pali jer smo mi fizički dominantiji a npr Kupresak je izgledao ko Marcelo jer je igrao na umornu odbranu. Nemojte majke vam tražiti dlake u jajetu frajer ima jedan poraz i to dobili go koji je trebao biti poništen, ima remije s konama koji su derbi utakmice i samo ih je sreća spasila u obje utakmice da ne prime po 5 golova, i ima remi u Mostaru sto je ok, te ova 3 remija (2 Posusje, 1 Siroki) gdje smo brutalno ali brutalno pokradeni.
Nadalje Guli rezonski zavrsava, niti jednom a vraćao sam snimak nije bila bolja opcija za dodavanje a da je on osutao a, kad je imao slobodnog čovjeka odigrao mu je, sve školski.
Nadalje Guli rezonski zavrsava, niti jednom a vraćao sam snimak nije bila bolja opcija za dodavanje a da je on osutao a, kad je imao slobodnog čovjeka odigrao mu je, sve školski.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Samo ovaj raspored u trecem krugu i sa trece pozicije jako dobar.
Na strani Borac,Velez,Posusje,Sloga,Gosk.
S tim da je potpuno nebitno gdje igras protiv lopuza.
Na strani Borac,Velez,Posusje,Sloga,Gosk.
S tim da je potpuno nebitno gdje igras protiv lopuza.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 21 gost.