Sabahajrula

Ja već odbrojavam do Veleža...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabahajrula
Zna li se kad je termin utakmice?
ono vrijedi platit da se gleda, svi smo na tribini ostali oduševljeni tim primanjemErosViverosViv je napisao/la: ↑03 mar 2025, 08:33ona lopta sto pada ko svijeca odbila bi se od 99% igraca plbih, gulisha je nekoliko puta primi na stopalo ko ronaldinjo
Saigraci mu tvrde da je to najjaci igrac ekipe sto se tice "igranja lopte", i stvarno kad je ima u nogama sigurna je...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 mar 2025, 00:39Ali brate i Pavicic je odigrao za 10,koliko samo zalaganja na sredini terena,bas me veceras dojmio.
Kupres Boy takodje ozivio skroz lijevu stranu,i opasan je naprijed. Naporan ko krpelj po protivnicke igrace i vazda puse za vrat.
Drago mi je da se vraca,ima hljeba u njemu jos kako.
Renato je King Kong lige,kapiten sigurno cim tusnemo Gulia.
Halal im cufte za fule na derbiju samo za ovu pobjedu.
Bordo gigante![]()
Fakat igrom podsjeća na Salaha, nizak, brz i stradsn osjećaj za gol. Naravno nije to isti kalibar da me ne napadnu pojedini ali i Salah je prošao težak put do zvijezde.
da Salah nije igrao sa Dzekom,pa se tu kalio,nikad ne bi bio najbolji igrac svijetaTracy3McGrady je napisao/la: ↑03 mar 2025, 10:02Fakat igrom podsjeća na Salaha, nizak, brz i stradsn osjećaj za gol. Naravno nije to isti kalibar da me ne napadnu pojedini ali i Salah je prošao težak put do zvijezde.
Komitet za sudije i suđenje će istrajati u nastojanjima da sudije svim klubovima omoguće jednake fer i korektne uslove u završnici prvenstva WWIN lige i Kup-a BiH, a u suprotnom će se dosljedno izricati kazne u skladu sa relevantnim propisima.