FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DAVID VILLA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DAVID VILLA » 23 apr 2011, 22:32

ja sam zadovoljan rezultatom,a jos vise sam sretan sto su Messi i Villa dali golove :D :D :D Sretno na Bernabeu u Srijedu... :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 apr 2011, 22:32

Jel moguce da je Messi zabio desnom :shock:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 apr 2011, 22:33

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:imal gol Messiradone?? :mrgreen:
[youtube][/youtube]
GRAZIE! Messi Messi Messi.... :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 apr 2011, 22:34

dacco je napisao/la:Ljudi moslim da Barca pod obavezno mora dovesti centarfora 190cm+ a ja glasam za Ljorentea vidjelo se protiv frankovaca u finalu kupa da nam treba takva vrsta napadača imam osjećaja da bih svaki 3-4 centraršut Adrijana i Alvesa sa njim bio gol a i Ljorente igra u Španiji brzo bih se privikao...
Mislim da bi vam on savrseno dosao,cak bi natjerao i Villu na vise zalaganja..A to je najmanje sto zelim jer je Llorente kod mene u top4 :D

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 23 apr 2011, 22:36

dacco je napisao/la:Ljudi moslim da Barca pod obavezno mora dovesti centarfora 190cm+ a ja glasam za Ljorentea vidjelo se protiv frankovaca u finalu kupa da nam treba takva vrsta napadača imam osjećaja da bih svaki 3-4 centraršut Adrijana i Alvesa sa njim bio gol a i Ljorente igra u Španiji brzo bih se privikao...
Umjesto koga da igra ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 apr 2011, 22:38

Isti napadac je bio Ibra pa ste ispushili karinu. Nebi imao nista protiv da dodje, samo bi vas oslabio jer je pokretan ko hrastovo drvo. Uz to je Ibra kud-ikamo bolji napadac od njega, ali eto. Samo vi.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 apr 2011, 23:01

Umjesto koga da igra ?
Nedovode se igraci samo za prvih 11,izmedju ostalog jedna od prednosti Madrida je cisto duzina i sirina klupe realno,a nevjerujem da se bas njihovi navijaci pitaju a sto ce Kaka a on na klupi,a sto ce Benzema i Adebayor a oni na klupi,a sto ce Diarra a on na klupi,a dodje do povreda super nema kukanja umjesto Ozila imas Kaku,umjesto Higuaina imas Benzemu,kod nas se povrijedi Villa ti imas Jefrena,povrijedi ti se stoper ti nemas zamjene nego radis alternarivu u vidu veznih igraca,eto sad necemo imati lijevog beka jel su svi povrijedjeni i Maxwell je veceras dobio povredu pa sad oni krpe koga ce staviti tu,a nemas opcija nego opet moras raditi alternativu i stavljat igraca sa trece pozicije,eto sto treba kupiti dobrog igraca bez obzira hoce li biti u prvih 11 ili ne,ekipa nije 11 igraca nego 22 podjednako dobra igraca,a nasa klupa nije bas u domenu sa prvih 11 realno

Negovorim ovo za Lorentea nego eto onako,opcenito :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 23 apr 2011, 23:15

AMA AGUEROOO !!!! Aloooo ljudi .... Kakav Rossi i neymar i nilmar i kompanija samo Aguero pa rotirati ih u napadu :)))) ebt kakve bi to zvijerke bile :)))

i naravno moja najveca zelja Bale ;)

Idemo sada pokoriti Madrid aBd :evil: :evil:
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 23 apr 2011, 23:39

Portillo je napisao/la:Jel moguce da je Messi zabio desnom :shock:
Mozes misliti i to 50 gol :D :D :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 apr 2011, 23:40

Messi razvaljuje, a tek mu 23 god, hej on je jos uvijek talent, znas ono, kad neko ima 23 pa je jos talent hahahaha joj lik ce sve rekorde oborit, svaka mu cast, al lik je jos uvijek talent, samo 23 god, ne zreo :mrgreen: :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 23 apr 2011, 23:42

Ad0 je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Jel moguce da je Messi zabio desnom :shock:
Mozes misliti i to 50 gol :D :D :D
hahahahahahha!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 24 apr 2011, 00:46

miky_hz je napisao/la:
Umjesto koga da igra ?
Nedovode se igraci samo za prvih 11,izmedju ostalog jedna od prednosti Madrida je cisto duzina i sirina klupe realno,a nevjerujem da se bas njihovi navijaci pitaju a sto ce Kaka a on na klupi,a sto ce Benzema i Adebayor a oni na klupi,a sto ce Diarra a on na klupi,a dodje do povreda super nema kukanja umjesto Ozila imas Kaku,umjesto Higuaina imas Benzemu,kod nas se povrijedi Villa ti imas Jefrena,povrijedi ti se stoper ti nemas zamjene nego radis alternarivu u vidu veznih igraca,eto sad necemo imati lijevog beka jel su svi povrijedjeni i Maxwell je veceras dobio povredu pa sad oni krpe koga ce staviti tu,a nemas opcija nego opet moras raditi alternativu i stavljat igraca sa trece pozicije,eto sto treba kupiti dobrog igraca bez obzira hoce li biti u prvih 11 ili ne,ekipa nije 11 igraca nego 22 podjednako dobra igraca,a nasa klupa nije bas u domenu sa prvih 11 realno

Negovorim ovo za Lorentea nego eto onako,opcenito :)
Upravo to, Barcinih 11 je stvarno odlično (savršeno), ali kad je rezultat nepovoljan Barca nema jokera s klupe.. Real ima što reče Miky_hz ima barem 5, 6 odličnih zamjena koji mogu komotno igrat u svakog europskoj momčadi pa tako i donjeti prevagu s klupe kad zatrebaju
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 apr 2011, 00:55

Jbg sam Pep je htio krenuti u sezonu sa 19 igraca (sjetite se te smjele izjave) pokazao se qurcevitim sa tom izjavom, ali sad se naplacuje danak jer je Barca igrala i igra na sva 3 fronta i naravno da ce biti ozljeda, kartona, suspenzija, da se igraci maximalno troše...ozljeda najviše ima i sad dolaze u serijama, taman se jedan oporavi, ali zato odmah dvojica OUT i tako ukrug...Abidal ,najjaci defanzivac, nažalost dobije tumor na jetri, Puyol se tek oporavi nakom 2 i po mjeseca i odmah se ozljedi, Milito nakon strašne ozljede zbog koje je propustio citavu sezonu se nikad nije vratio u svoju nekadašnju formu i danas je igrac bez brzine, a to je smrt za Barcinu odbranu...Pique kako se prihvatio Shakirinih guzova redovno dobija kartone i pauzira zbog suspenzija...Adriano je OUT mjesec dana zbog ozljede u finalu Kupa, a evo veceras i Maxwell se povrijedio...e pa previše je to ljudi, cak i za jednu Barcu...Bojana (koji je isto tako OUT do kraja sezone)i ne racunam jer je napadac...nama Busquets i Mascherano igraju stopere :o :shock: to vec nije normalno jer ti igraci su DM i citavu karijeru to igraju (veceras je i Keita igra stopera :o )...to je vec totalna improvizacija koju ce Real kazniti, ako se stvari ne poprave što prije.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 apr 2011, 02:57

Na kraju sezone frankovci ce biti prvaci jer nama sljeduje suspenzija zbog nedostatka fudbalera. Jedino tako se mogu i nadati tituli :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 24 apr 2011, 03:53

Ocigledo se vidi da jedno 90% vas veze sa Barcom nema.Ovaj bi da dovede tokmaka Llorentea :O
Pa taj hrast bi imao 2 kontakta sa loptom.U Barceloni Zlatan koji je klasa za Llorentea nije mogao doci do izrazaja jer se stvari ne vrte oko njega.Postao je igrac zadatka i nema slobode.Isti slucaj Llorente samo jos 2 klase slabije bi igrao.Nilmar ni u ludilu nije bolji igrac od Rossija.Benzema je retard,Higuain klocina.Cudi me da nisi Adebayora stavio na ovu listu ili pak Sarabiu ??? Smjesan si.

Barceloni je potreban takav igrac kao Rossi koji moze ugrti vise pozicije i nije limitiran ko panj da stoji i ceka loptu na glavu.Rossi se prije svega krece fantasticno sa i bez lopte sto je u Barceloni najvaznija stvar.Nilmar je Brazilac koji umje, ali je krhak po prilicno.Gotivim Rossija jer izuzetno podsjeca na Rooneya nacinom igre.Da mi se nebi ovi idoli javljali i govorili eto sad su njih kao isti rang.Podsjeca i Aquerro pomalo na Messija a nije mu ni do krampona.
Manite se i tog Aquerra,od tog nema meda.Nije on igrac za Barce.Igrac za Barcelone je Šrek,Eto'o,Torres iz boljih dana.To su igraci koji nisu limitirani , da ceka loptu.Ovi igraci mogu igrati vise pozicija, krecu se po citavom terenu i konstantno vrse pritisak na zadnju liniju.Mos si mislit kako bi Llorente trcao presing?
Ja da se pitam povodom transfera doveo bi ono siroce iz Arsenala , dao im ovog Afellaya koji mi je zaista drag ,al lik kad trci ne moze a da ne gleda loptu.Gubi se nekako i vidi se da niej klasa Barcelone.Onom Militu bi dao 2 miliona samo da ode, kutarisao bi se i Maxvella dok se jos moze podvalit jer je otanjio malo je rec.Doveo jednog iskusnog stopera poceo Fontasa ubacivat i tako mu davat dodatno samopouzdanje.Doveo bi Bastosa iz Lyona ,nikako onog limitiranog Balea.Svi ga nesta dizete **** vas on :D Covjek jeste dobar ali taj zna samo trcat.i to trci vdoravno a u desnu stranu kada bi pokusao skrenuti jednostavno bi mu noge popucale jer to jos nije naucio.Bastos je dokazan proizvod vec godinama.
i Doveo bi Giuseppe Rossija da se pojaca konkurencija u napadu sa Bozanom , Pedrom i Davidom.Stim da bi se sve do jednog od ovih sto su na posudbi odreko, jedino eto onog Caseresa bi doveo na provjeru ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 apr 2011, 04:27

Pa Andres, i ja govorim da je Rossi igracina...strašno telentovan i svestran igrac uz to veoma lukav i inteligentan igrac...ni Raul Gonzales nije nikad imao neke strašne fizikalije ala Drogba ili Rooney, niti je bio neki trkac ili extra brz igrac, ali je bio strašno inteligentan i lukav igrac koji se odlicno pozicionirao i maximalno koristio ono što ima...takav slican je i Rossi, igrac koji odlicno razumije fudbal, koji "cita" protivnika/odbranu koji ima visok IQ, koji zna "namirisati krv" tj. slabu tacku u odbrani, koji zna držati ritam igre i koji se nece trošiti za svaku loptu po svaku cijenu i mislim da bi dobro funkcionisao sa Xaviem i Iniestom...ali jok Daj ti nama Neymara ili Nilmara ili Llorentea.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 apr 2011, 07:10

Andres brate, grijesis sto se tice Balea, pa Bastos je iz Brazila, ima 27 godina, to su godine kada vecinom svi Brazilci koji igraju u Evropi, polude i zapadnu u nekakvu krizu. Dani Alves ne moze poluditi jer je on navikao, on je citavu karijeru lud. Bale je odlican bocni igrac, ima 20 godina, ima snage da odigra 2 utakmice u jednom danu. Navikao na Premier ligu, gdje svi lome, tako da mu mesari iz Madrida uopste ne bi bili nesto strano. Mislim da bi nam Bale bio dobro ulozen novac. Neymar je mladji od Rossia, mada bih i ja volio Rossia da vidim u Barci. Medjutim, Neymar je u ovom trenutku najveci talenat koji se moze naci, uz to je sposoban da igra vise pozicija u napadu. Greska bi takodjer bila prodaja Keirrisona, jer je to relativno mlad igrac, ima 22 godine, ima dosta mjesta za napredak, a uz to je i visok 182 cm, popravlja prosjek u napadu hehe. Treba biti strpljiv sa tim igracem jer talenat je vidljiv. Takodjer, moramo biti strpljivi i sa Ibrahimom, jer momak se tek uklapa u Barcinu igru. Nemamo mi potrebe za totalnom promjenom rostera. Tesko je biti pametan i reci trebamo ovo uraditi. Ima jos dosta do kraja, neke stvari ce se iskristalisati, pa ce se moci ici u kupnju na kraju sezone. Po mom misljenju, Bale je igrac kojeg moramo kupiti, takodjer i Neymar. Neko je spominjao Aguera, mislim da bi on bio skup do bola, tako da bas i nisam za njegovu kupovinu. Visca el Barca, visca Catalunya.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 apr 2011, 09:52

Valdes odigrao 400. utakmicu za Barcelonu

Nastupom protiv Osasune u subotnjoj utakmici 33. kola španjolskog nogometnog prvenstva (pobjeda 2-0) Barcelonin vratar Victor Valdes upisao je 400. nastup za katalonski klub...

Debitirao je tada 20-godišnjak na vratima Barcelone u utakmici Lige prvaka protiv varšavske Legije 14. kolovoza 2002. godine. Devet godina kasnije približio se Andoniju Zubizaretti koji je postavio rekord po broju nastupa za Barcelonu kada su čuvari njene mreže u pitanju. Nastupajući od 1986. do 1994. godine za Katalonce, Zubizaretta je sakupio 410 utakmica.

U 400 odigranih utakmica za Barcelonu Valdes je primio 307 golova.

Rossi je igračina. ;)
FK Pjetlovi

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 24 apr 2011, 10:49

Pozdrav svima. Citam vase komentare na sve i na Rossije za kojeg je barsa poslala ponudu, licno mislim da to nije dobar potez ovakavo isto misljenje sam imao i za ibrahimovica al vidjet cemo. Puno bi bilo bolje dovesti Niymara malog nego rosija bojim se de ne bude fula kao sa ibrom a nikad necu prezalit prodaju samuela al stvari su takve kakve su toliko za sada od mene pozz svima

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 24 apr 2011, 10:57

ma to su novinarske patke ... ;)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.