.espresso je napisao/la:Uvjerljivo najsposobnija uprava u Zrinji ikada. A kako i nebi bila kad su to ljudi mahom iz privatnog sektora koji znaju kako stvoriti novac uz užasne birokratske i političke barijere.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Zadnja izmjena: 4040deuce, dana/u 18 apr 2016, 09:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
Ma jok za osvajanje BHPL dobivalo se 100 000 KM jedino sa je sad povećano, al nevjerujem da je više od 200 000 KM, a Europa e tu su pare za nastup u drugom pretkolu LP se dobije oko 500 000 € što je super +još ti novi sponzori može se opet sastavit dobar tim ako odu ovi nabrojani (od kojih treba isto očekivati finu svoticu) bar za borbu za vrh. 

- hskzmostar
- Kontakt:
Eh da je osvojit ligu ,al ako ovako nastave nema sumnje,protiv Viteza sve zivo i mrtvo na stadion!ultra gitano je napisao/la:Ma jok za osvajanje BHPL dobivalo se 100 000 KM jedino sa je sad povećano, al nevjerujem da je više od 200 000 KM, a Europa e tu su pare za nastup u drugom pretkolu LP se dobije oko 500 000 € što je super +još ti novi sponzori može se opet sastavit dobar tim ako odu ovi nabrojani (od kojih treba isto očekivati finu svoticu) bar za borbu za vrh.

Olimpicu zazelit srecu pa da na Grbavici slavimo!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Polako,polako.Puno je jos do kraja.Kad vidim kako Barca prokocka onoliku prednost......Kljuc bi mogla biti utakmica Olimpica i Slobode.Sloboda ce biti umorna poslije kupa u srijedu ,Olimpicu zadnji vlak a mi pobjedom protiv Viteza uz njihov kiks na Otoci idemo rastereceni na Grbavicu.
Ja bih rsdije da zadrzimo vecinu ekipe.Nece valjati ako nam opet ode 4-5 vaznih igraca.Samo extra povoljne ponude prihvatiti
Ja bih rsdije da zadrzimo vecinu ekipe.Nece valjati ako nam opet ode 4-5 vaznih igraca.Samo extra povoljne ponude prihvatiti
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
sa ovakim kadrom i prejakom klupom,moze se dogurati i u evropi nesto,nije fora svake godine odma ispast u prvom pretkolu
Problem je što imamo par prvotimaca što im ističe ugovor, a nisu ga produžili (Blaić, Petrak, pa i Laštro).. Zakariću ističe posudba.. Velika je mogućnost prodaje Karačića i Graovca, sad se spominje i neka ponuda za Mešanovića.. Neće biti dobro ako nam svi ovi igrači odu.. Ugovori ističu i Šćepanoviću, Kordiću, Zlatiću, Bandiću.. A gdje su nezadovoljni minutažom Nikolić, Radulović.. Trebat će pametno odraditi prelazni rok.. Po mogućnosti zadržati par ovih što im ističu ugovori, najbitnije bi bilo kad bi se vratio Zakarić, što i nije baš izglednoo..KpbKaka22 je napisao/la:sa ovakim kadrom i prejakom klupom,moze se dogurati i u evropi nesto,nije fora svake godine odma ispast u prvom pretkolu
Sa posudba se vraćaju Tirić, Radeljić Pehar, Vranjić, Vukomanović.. Vjerujem da će se na Tirića i Vranjića ozbiljnije računati, za ostale teško..
Tu su i juniori koji su prvi na tabeli.. mlađi Radeljić, Sušić, Miketek, Aćimović, Ćavar... Nadam se da će bar netko od njih dobiti priliku iduće sezone..
HŠKZ!
-
Imamo 15 "clean sheet" u 25 utakmica ove sezone...U deset utakmica smo primili jedan ili više golova...
Imamo 56 bodova a rekord nam je 61 bod iz šampionskih sezona 2004/05 i 2013/14 i biće srušen...Željo je vlasnik rekorda PLBiH sa 71. bodom i možemo ga izjednačiti uz 15 bodova u zadnjih 5 kola...
Imamo 9 gostujućih pobjeda ove sezone a za rušenje rekorda PLBiH potrebna nam je još jedna pobjeda na strani...
Čestitke juniorima Zrinjskog na pobjedi nad juniorima Slavije rez. 2-1...I oni su kao i njihove starije kolege također na prvom mjestu uz utakmicu manje...Bravo!
Imamo 56 bodova a rekord nam je 61 bod iz šampionskih sezona 2004/05 i 2013/14 i biće srušen...Željo je vlasnik rekorda PLBiH sa 71. bodom i možemo ga izjednačiti uz 15 bodova u zadnjih 5 kola...
Imamo 9 gostujućih pobjeda ove sezone a za rušenje rekorda PLBiH potrebna nam je još jedna pobjeda na strani...
Čestitke juniorima Zrinjskog na pobjedi nad juniorima Slavije rez. 2-1...I oni su kao i njihove starije kolege također na prvom mjestu uz utakmicu manje...Bravo!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Pa dobro, ne ispadamo svake godine u prvom kolu ali je istina da do sada u europskim takmičenjima nismo izbacili niti jednu momčad koja je bila favorit protiv nas a ispadali smo od momčadi protiv kojih smo mi bili favoriti...Svemu dođe kraj pa tako će i tome, aBd već ove godine...iako, ako budemo igrali pretkolo LP bićemo u skupini nenositelja i biće teško nešto spektakularno učiniti ali nas može zapasti neka momčad koja je možda u tranziciji, sa novim trenerom itd i tako tražiti neku šansu...KpbKaka22 je napisao/la:sa ovakim kadrom i prejakom klupom,moze se dogurati i u evropi nesto,nije fora svake godine odma ispast u prvom pretkolu
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Ova Uprava Zrinjskog radi odlično, pogotovu Danko Šulenta, imamo odličnog trenera, dobar igrački kadar, dobro se radi u svim segmentima kluba i to nam se mora negdje vratiti sa dobrim rezultatima, ne samo u našoj ligi nego i u europskim takmičenjima i bez obzira što bi nas par igrača koji su bili standardni ove sezone moglo napustiti, mislim da uz novce koje ćemo dobiti od UEFA-e i par jakih sponzora koji su, ili će doći, u klub možemo priuštiti par kvalitetnijih igrača koji će igru momčadi podići na još veći nivo nego što je sada ...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Slažem se samo još da se poradi na infrakstruturi da akb. prođemo dalje u Europi da ne idemo u Zenicu,Sarajevo itd...PiazzaGrande je napisao/la:Ova Uprava Zrinjskog radi odlično, pogotovu Danko Šulenta, imamo odličnog trenera, dobar igrački kadar, dobro se radi u svim segmentima kluba i to nam se mora negdje vratiti sa dobrim rezultatima, ne samo u našoj ligi nego i u europskim takmičenjima i bez obzira što bi nas par igrača koji su bili standardni ove sezone moglo napustiti, mislim da uz novce koje ćemo dobiti od UEFA-e i par jakih sponzora koji su, ili će doći, u klub možemo priuštiti par kvalitetnijih igrača koji će igru momčadi podići na još veći nivo nego što je sada ...

-
Mora se poraditi na stadionu ali tu nam Grad treba i mora pomoći...ultra gitano je napisao/la:Slažem se samo još da se poradi na infrakstruturi da akb. prođemo dalje u Europi da ne idemo u Zenicu,Sarajevo itd...PiazzaGrande je napisao/la:Ova Uprava Zrinjskog radi odlično, pogotovu Danko Šulenta, imamo odličnog trenera, dobar igrački kadar, dobro se radi u svim segmentima kluba i to nam se mora negdje vratiti sa dobrim rezultatima, ne samo u našoj ligi nego i u europskim takmičenjima i bez obzira što bi nas par igrača koji su bili standardni ove sezone moglo napustiti, mislim da uz novce koje ćemo dobiti od UEFA-e i par jakih sponzora koji su, ili će doći, u klub možemo priuštiti par kvalitetnijih igrača koji će igru momčadi podići na još veći nivo nego što je sada ...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Kaže Boris Gavrić, najbolji strijelac Prve lige FBiH sa 18 golova.. da bi od svih kubova najviše volio igrati za Zrinjski..
HŠKZ!
Bez pomoći grada samo će mo mic po mic raditi neke stvari na stadionu. Grad se definitivno mora uključiti.PiazzaGrande je napisao/la:Mora se poraditi na stadionu ali tu nam Grad treba i mora pomoći...ultra gitano je napisao/la:Slažem se samo još da se poradi na infrakstruturi da akb. prođemo dalje u Europi da ne idemo u Zenicu,Sarajevo itd...PiazzaGrande je napisao/la:Ova Uprava Zrinjskog radi odlično, pogotovu Danko Šulenta, imamo odličnog trenera, dobar igrački kadar, dobro se radi u svim segmentima kluba i to nam se mora negdje vratiti sa dobrim rezultatima, ne samo u našoj ligi nego i u europskim takmičenjima i bez obzira što bi nas par igrača koji su bili standardni ove sezone moglo napustiti, mislim da uz novce koje ćemo dobiti od UEFA-e i par jakih sponzora koji su, ili će doći, u klub možemo priuštiti par kvalitetnijih igrača koji će igru momčadi podići na još veći nivo nego što je sada ...
Tobol iz kazahstana, 10 puta veći budžet.PiazzaGrande je napisao/la:Pa dobro, ne ispadamo svake godine u prvom kolu ali je istina da do sada u europskim takmičenjima nismo izbacili niti jednu momčad koja je bila favorit protiv nas a ispadali smo od momčadi protiv kojih smo mi bili favoriti...Svemu dođe kraj pa tako će i tome, aBd već ove godine...iako, ako budemo igrali pretkolo LP bićemo u skupini nenositelja i biće teško nešto spektakularno učiniti ali nas može zapasti neka momčad koja je možda u tranziciji, sa novim trenerom itd i tako tražiti neku šansu...KpbKaka22 je napisao/la:sa ovakim kadrom i prejakom klupom,moze se dogurati i u evropi nesto,nije fora svake godine odma ispast u prvom pretkolu
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
Slovan, Braga, Maribor, Botev, Odense, Maccabi....sve ove momčadi su bili favoriti protiv nas i prošli su, dok smo s druge strane ispadali od Shiraka ili Dudelangea npr...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ali koga dovesti.?Malo je kvalitetnih igraca izvana koji zele doci igrati u ovakvu ligu a kod nas je malo kvalitetnih.PiazzaGrande je napisao/la:Ova Uprava Zrinjskog radi odlično, pogotovu Danko Šulenta, imamo odličnog trenera, dobar igrački kadar, dobro se radi u svim segmentima kluba i to nam se mora negdje vratiti sa dobrim rezultatima, ne samo u našoj ligi nego i u europskim takmičenjima i bez obzira što bi nas par igrača koji su bili standardni ove sezone moglo napustiti, mislim da uz novce koje ćemo dobiti od UEFA-e i par jakih sponzora koji su, ili će doći, u klub možemo priuštiti par kvalitetnijih igrača koji će igru momčadi podići na još veći nivo nego što je sada ...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Ma ima uvijek igrača, evo npr. neki iz PL BiH : Memišević, Beširević, Obradović, Hodžić iz Radnika; Jović, Bečelić i Redžić iz Borca; Popović i Grahovac iz Čelika; Livančić iz Viteza; Veselinović iz Slobode, Radovac iz Sarajeva, Krstanović i Marković iz Širokog Brijega, Kozić iz Rudara...ALOBOLA je napisao/la:Ali koga dovesti.?Malo je kvalitetnih igraca izvana koji zele doci igrati u ovakvu ligu a kod nas je malo kvalitetnih.PiazzaGrande je napisao/la:Ova Uprava Zrinjskog radi odlično, pogotovu Danko Šulenta, imamo odličnog trenera, dobar igrački kadar, dobro se radi u svim segmentima kluba i to nam se mora negdje vratiti sa dobrim rezultatima, ne samo u našoj ligi nego i u europskim takmičenjima i bez obzira što bi nas par igrača koji su bili standardni ove sezone moglo napustiti, mislim da uz novce koje ćemo dobiti od UEFA-e i par jakih sponzora koji su, ili će doći, u klub možemo priuštiti par kvalitetnijih igrača koji će igru momčadi podići na još veći nivo nego što je sada ...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 19 apr 2016, 11:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Šta je sa ovim Gavrićem, jeli dovoljno dobar za nas, 18 golova nije mala stvar.. spominjo se zimus Radinović iz Borca.. Darko Mišić iz Istre, desni bočni, sjećam se da je štrasno igro dok je bio u Čeliku, bio bi odlična zamjena za Blaića.. Jović bi bio dobra zamjena za Zakarića, a Radovca ni pod raznoPiazzaGrande je napisao/la:Ma ima uvijek igrača, evo npr. neki iz PL BiH : Memišević, Beširević, Obradović, Hodžić iz Radnika; Jović, Bečelić i Redžić iz Borca; Popović i Grahovac iz Čelika; Livančić iz Viteza; Veselinović iz Slobode, Radovac iz Sarajeva...ALOBOLA je napisao/la:Ali koga dovesti.?Malo je kvalitetnih igraca izvana koji zele doci igrati u ovakvu ligu a kod nas je malo kvalitetnih.PiazzaGrande je napisao/la:Ova Uprava Zrinjskog radi odlično, pogotovu Danko Šulenta, imamo odličnog trenera, dobar igrački kadar, dobro se radi u svim segmentima kluba i to nam se mora negdje vratiti sa dobrim rezultatima, ne samo u našoj ligi nego i u europskim takmičenjima i bez obzira što bi nas par igrača koji su bili standardni ove sezone moglo napustiti, mislim da uz novce koje ćemo dobiti od UEFA-e i par jakih sponzora koji su, ili će doći, u klub možemo priuštiti par kvalitetnijih igrača koji će igru momčadi podići na još veći nivo nego što je sada ...
HŠKZ!
-
Ne znam, 18 golova u 20 odigranih utakmica je fenomenalno, cijela momčad je dala 34 gola, čini mi se, i negdje su u dojnjem dijelu tablice ali on ih svojim golovima drži iznad vode...Hoće da igra u Zrinjskom, zašto ne...ali možda je o svemu ovome još preuranjeno govoriti ( pojačanjima za sljedeću sezonu )...Da mi podržimo ove momke da izguraju zadnjih pet kola do kraja, proslavimo titulu, pa ćemo onda gledati šta i kako dalje....U svakom slučaju dva zadnja prelazna roka su pokazala da se pametno radi u Klubu, nema razloga da se tako ne nastavi i ubuduće...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Osvojeni bodovi zadnje 3 sezone u PL, tu smo najaci .
1. Zrinjski ...... 176 = 56 + 59 + 61
2. Sarajevo ..... 175 = 51 + 66 + 58
3. Željezničar ...169 = 49 + 63 + 57
4. Široki Brijeg..164 = 49 + 56 + 59
a evo odlične ilustracije koliko su bitna gostovanja za konačni plasman
1. Zrinjski ...... 78 = 28 + 26 + 24
2. Sarajevo .... 74 = 18 + 31 + 25
3. Željezničar .. 70 = 17 + 30 + 23
4. Široki Brijeg.. 63 = 24 + 19 + 20
u gol razlici smo samo 1 gol iza Sarajeva, a oni su u dva navrata uzeli 3:0 za zelenim stolom ako me sjećanje služi, znači +6, pa se neću libiti reći da smo mi i tu bolji (pazite Želju)
1. Sarajevo ..... +93 = 31 + 38 + 24
2. Zrinjski ...... +92 = 29 + 28 + 35
3. Široki Brijeg..+89 = 23 + 23 + 43
4. Željezničar ...+68 = 16 + 30 + 22
dati golovi vam fino prikazuju da Titulu ne garantira strijeljačka proliferacija
1. Široki Brijeg..154 = 42 + 46 + 66
2. Sarajevo ..... 150 = 50 + 55 + 45
3. Zrinjski ....... 142 = 45 + 41 + 56
4. Željezničar ...136 = 33 + 52 + 51
eh sada primljeni golovi .... vam pak prikazuju gdje su Titule, tu smo opet najbolji
1. Zrinjski ....... 50 = 16 + 13 + 21
2. Sarajevo ...... 57 = 19 + 17 + 21
3. Široki Brijeg. .65 = 19 + 23 + 23
4. Željezničar ... 68 = 17 + 22 + 29
1. Zrinjski ...... 176 = 56 + 59 + 61
2. Sarajevo ..... 175 = 51 + 66 + 58
3. Željezničar ...169 = 49 + 63 + 57
4. Široki Brijeg..164 = 49 + 56 + 59
a evo odlične ilustracije koliko su bitna gostovanja za konačni plasman
1. Zrinjski ...... 78 = 28 + 26 + 24
2. Sarajevo .... 74 = 18 + 31 + 25
3. Željezničar .. 70 = 17 + 30 + 23
4. Široki Brijeg.. 63 = 24 + 19 + 20
u gol razlici smo samo 1 gol iza Sarajeva, a oni su u dva navrata uzeli 3:0 za zelenim stolom ako me sjećanje služi, znači +6, pa se neću libiti reći da smo mi i tu bolji (pazite Želju)
1. Sarajevo ..... +93 = 31 + 38 + 24
2. Zrinjski ...... +92 = 29 + 28 + 35
3. Široki Brijeg..+89 = 23 + 23 + 43
4. Željezničar ...+68 = 16 + 30 + 22
dati golovi vam fino prikazuju da Titulu ne garantira strijeljačka proliferacija
1. Široki Brijeg..154 = 42 + 46 + 66
2. Sarajevo ..... 150 = 50 + 55 + 45
3. Zrinjski ....... 142 = 45 + 41 + 56
4. Željezničar ...136 = 33 + 52 + 51
eh sada primljeni golovi .... vam pak prikazuju gdje su Titule, tu smo opet najbolji
1. Zrinjski ....... 50 = 16 + 13 + 21
2. Sarajevo ...... 57 = 19 + 17 + 21
3. Široki Brijeg. .65 = 19 + 23 + 23
4. Željezničar ... 68 = 17 + 22 + 29
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.