Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
@Johny pusti ba paju, ja sam te pitao. Ko njega šta pita
Hvala na odgovoru.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Uvijek me povuče patak da mu odgovaram.GunnerS je napisao/la:@Johny pusti ba paju, ja sam te pitao. Ko njega šta pitaHvala na odgovoru.
Nema na čemu, ja sam uvijek za raspravu s normalnim i opuštenim ljudima.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- -Paja
- Kontakt:
Uvjericemo se kao i obicno u cigansku Chelsijevu igru gdje ce njihovi mesari ici u kost a kad im se uzvrati padace kao curice od 20 kila, steta sto nismo uigrani ko prosle sezone pa da sa pola snage naprasimo tu skupinu penzionera ali vjerujem da smo i ovako dosta kvalitetniji, ako budemo na nivou, klub sa ruznim stadionom pasce pod nasim naletom.
Dio Arsenala
- Megamon
- Kontakt:
Sto svegati?GunnerS je napisao/la:@Megamon, ja sve mislim da ti nas zahebaješ sa svojim " navijanjem" za Arsenal al onda kad pročitam kažem sebi, na ne zahebaje nasNisam sinoć gledo tekmu, samo ove golove ovdje, i mogu reč da ovaj Park mora dobit više prilike, to sigurno. Sada u Subotu ide pravi test za nas, ja i sa bodom zadovoljan
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
@Arnelinho, meni to previse bode oci. Kao kad citam kod nekoga pismeni sastav, pa svaka recenica pocinje "kada sam trco" ; "kada sam bio" ; "kada sam ovo, kada sam ono". Nisam ni ja neki master gramatike, al' eto, moje misljenje.
Sto se tice same utakmice, nadam se dobrom ishodu po nasu ekipu. Bit' gruba igra, sa puno kartona. Nadam se samo da ne dodje do nove povrede nekog naseg igraca.
Sto se tice same utakmice, nadam se dobrom ishodu po nasu ekipu. Bit' gruba igra, sa puno kartona. Nadam se samo da ne dodje do nove povrede nekog naseg igraca.
Dobro, ovo je već neosnovano, kod mene toga i nema (bar ne u jednom postu toliko).Edin.- je napisao/la:@Arnelinho, meni to previse bode oci. Kao kad citam kod nekoga pismeni sastav, pa svaka recenica pocinje "kada sam trco" ; "kada sam bio" ; "kada sam ovo, kada sam ono". Nisam ni ja neki master gramatike, al' eto, moje misljenje.
Inače, ne bih imao ama baš ništa protiv da svi pišemo duže postove, jer se samo tako može stvoriti normalna i kvalitetna diskusija. Zato i nastojim malo objasniti svoje mišljenje. Ponekad je neosnovano ,nelogično ili mi je promaklo što ,pa onda neko primijeti, uputi me ili udje u raspravu oko neke tačke/teze. A sve dok je riječnik koji "sagovornik" koristi normalan ja sam spreman diskutovati, popuštati, priznavati greške itd. Nisam to samo jednom do sada uradio (pa čak i na ovom forumu).
Niko nije potpuno upravu i niko nikad neće biti, zato ću ti učiniti uslugu i pisati "pune" riječi (jer vjerovatno nisi jedini kome smeta).
A ako ti dužina posta smeta, za to oprosti, al' dodaj me slobodno na gnjavatore, neću se ljutiti.Zapravo mnogi koji pišu duge postove su za mene najkvalitetniji forumaši.
PS. Ne zamjeri, al' neke stvari i izmedju redova čitam.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ne zamjeram ti, nista licno.
Isto tako, kao i ti, uzivam citat duze komentare, u kojima se iznesu argumenti, iznese licno misljenje, i jos mnogo toga. A ne komentare tipa "ma kakvi vi, losi ste".
Nisam bas previse aktivan na forumu, pratim ovu temu i ponekad napisem post. Nemam vise zivaca za ove sporedne stvari. Trenutno me fakultet stisn'o sa svih strana, nisam na vrijeme poceo ucit, idu parcijale, valjda znas kako to ide(ako si stariji/upisao fax).
Al', kad god udjem na forum nadam se da ima neka kvalitetna debata, gdje mogu procitat fino srocen post, na koji se moze odgovorit na normalan nacin. Medjutim, malo je takvih koji znaju napisat duzi post, da ima smisla, da ga vecina razumije. A ovo "kada ..." sam dodao da me to jos iritira, ne znaci da toga ima kod tebe, naprotiv.
Ajd, da ne idemo vise u off. Imam pitanje.. Kada se vraca Jacky na zelene travnjake ?
Isto tako, kao i ti, uzivam citat duze komentare, u kojima se iznesu argumenti, iznese licno misljenje, i jos mnogo toga. A ne komentare tipa "ma kakvi vi, losi ste".
Nisam bas previse aktivan na forumu, pratim ovu temu i ponekad napisem post. Nemam vise zivaca za ove sporedne stvari. Trenutno me fakultet stisn'o sa svih strana, nisam na vrijeme poceo ucit, idu parcijale, valjda znas kako to ide(ako si stariji/upisao fax).
Al', kad god udjem na forum nadam se da ima neka kvalitetna debata, gdje mogu procitat fino srocen post, na koji se moze odgovorit na normalan nacin. Medjutim, malo je takvih koji znaju napisat duzi post, da ima smisla, da ga vecina razumije. A ovo "kada ..." sam dodao da me to jos iritira, ne znaci da toga ima kod tebe, naprotiv.
Ajd, da ne idemo vise u off. Imam pitanje.. Kada se vraca Jacky na zelene travnjake ?
jacky sigurno nece zaigrati ove godine, u to sam haman 100% siguran
valjda ce zaigrat do februara nekad
valjda ce zaigrat do februara nekad
Mašala Chelsea odigrao produžete večeras, znači veoma, veoma su umorni
Eh, još ako im je se neko bitniji povrijedio, ne može bolje 
Igrala je 'druga ekipa'. Jedino su Luiz i Ivanović od ozbiljnijih kandidata za subotnji meč igrali punih 120 minuta.GunnerS je napisao/la:Mašala Chelsea odigrao produžete večeras, znači veoma, veoma su umorniEh, još ako im je se neko bitniji povrijedio, ne može bolje
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Dosta, da nemate tu dvojicu u meču protiv nas bio bih siguran u našu pobjedu, zato 
Drago mi je da je Chelsea potpun favorit, tako ce pobjeda biti jos sladja 
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 27 okt 2011, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam ipak, sad, zadvoljan x-om. Iako imamo finu formu, dobro raspoloženje u timu, vračanje igrača, al opet... 
Pa realno gledajuci Arsenal da ufati bod na SB super je.
Profesor je napisao/la:Pa realno gledajuci Arsenal da ufati bod na SB super je.
Profesor je napisao/la:Drago mi je da je Chelsea potpun favorit, tako ce pobjeda biti jos sladja
To su u meni dve licnosti. Prva licnost je veliki navijac Arsenala, a druga objektivan promatrac fudbala.GunnerS je napisao/la:Profesor je napisao/la:Pa realno gledajuci Arsenal da ufati bod na SB super je.Profesor je napisao/la:Drago mi je da je Chelsea potpun favorit, tako ce pobjeda biti jos sladja![]()
Vidim ja da ti nisi normalan

GunnerS je napisao/la:Vidim ja da ti nisi normalan![]()
Nego u prvom postu sam mislio u slucaju da pobjedimo al nea veze...
Znam da ti nije bilo nista jasno i mislim da ti je reakcija bila slicna ovoj

Nadam se da Theo nece pocet utakmicu u subotu, jer momak stvarno nije na nivou, na kojem bi trebao biti. Samo je pitanje koga staviti umjesto njega. Mislim da Ox bas i nije spreman, da zapocinje ovakve utakmice, a kad se samo sjetim kako Arsha igra na krilu, istog trena me glava zaboli.
Alo topnici
subota 13:45 :p
Nek bolji pobjedi
COME ON CHELSEA !
Nek bolji pobjedi
COME ON CHELSEA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- el_ninho_torres
- Kontakt:
To je naravno Chelsea.ANTIFA ! je napisao/la:Alo topnicisubota 13:45 :p
Nek bolji pobjedi
COME ON CHELSEA !
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.