Nista strasno, nema nikakvih napuknuca, nisu ligametni. Kapsula je u pitanju.
Propustice Audi Cup, ali ce zato biti spreman u prvom kolu DFB pokala protiv Braunschweiga.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Dodaj na to jos sedmicu dvije, uvijek je takva situacija kod njega. Nikada se nije oporavio u predvidjenom vremenu, ali sva sreca pa nema nikakvog loma.geronimo je napisao/la:Dobar osjecaj effe.![]()
Propustice Audi Cup, ali ce zato biti spreman u prvom kolu DFB pokala protiv Braunschweiga.
e jesi vidio mog osječajageronimo je napisao/la:Dobar osjecaj effe.![]()
Pa Trasch nije stoper.schweinsteiger je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/wol ... arta/61303
Je-bemu zivot,ovo smo mogli mi uradit'.
Prije bih Trascha nego Alexa i Boatenga zajedno
Svaka čast! Veliki uspjeh, samo je bitno bilo da dobije poziv, a sad kad se njihov trener uvjeri u Gugine sposobnosti, biće neizostavan član reprezentacije.Omerbavarac je napisao/la:Gustavo dobio poziv za repku Brazila.
Jel' samo ZDF prenosi, prenosi li jos neko? Arenasport? Eurosport2?effe_sa je napisao/la:prenosi ZDF
Mislim da SPORT KLUB takodjer prenosi, ali nisam bas siguran.davud87 je napisao/la: Jel' samo ZDF prenosi, prenosi li jos neko? Arenasport? Eurosport2?
Neka si ti nama dos'o sa se pohvalis da imas karte.ribery je napisao/la:Nasao mi je rodjak karte za Audi Cup, ali ne odoh zbog nekih drugih obaveza... Sto je najzalosnije i prosle godine sam trebao otic, i tad nesto iskrsnulo. Iduce godine treca sreca.![]()
Koji kanal prenosi?
upravu si...finale će prenosit sportklub, a danas sportklub prenosi barcu a bayern-milan sportkub +Raul_64 je napisao/la:Sport Klub + prenosi Bayernovu utakmicu(Sport Klub prenosi barcelonu i ko vec)
a finale mislim da prenosi Sport Klub.
Neka si ti nama dos'o sa se pohvalis da imas karte.ribery je napisao/la:Nasao mi je rodjak karte za Audi Cup, ali ne odoh zbog nekih drugih obaveza... Sto je najzalosnije i prosle godine sam trebao otic, i tad nesto iskrsnulo. Iduce godine treca sreca.![]()
Koji kanal prenosi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.