FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 24 jul 2011, 14:06

Dobar osjecaj effe. ;)
Nista strasno, nema nikakvih napuknuca, nisu ligametni. Kapsula je u pitanju.
Propustice Audi Cup, ali ce zato biti spreman u prvom kolu DFB pokala protiv Braunschweiga.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jul 2011, 15:09

geronimo je napisao/la:Dobar osjecaj effe. ;)
Propustice Audi Cup, ali ce zato biti spreman u prvom kolu DFB pokala protiv Braunschweiga.
Dodaj na to jos sedmicu dvije, uvijek je takva situacija kod njega. Nikada se nije oporavio u predvidjenom vremenu, ali sva sreca pa nema nikakvog loma.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 jul 2011, 15:19

et prilike za Usami-a ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 jul 2011, 16:12

geronimo je napisao/la:Dobar osjecaj effe. ;)
e jesi vidio mog osječaja :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 jul 2011, 16:30

Kad se igra utakmica za ovjeravanje LP-a? I kako se to uklapa u raspored BL-a?
Ribery je dostigao nivo Messija. Trenutno obojica odmaraju :) Malo crnog humora,ali vjerujem da će se Riby jači vratiti ;)
Polako postajemo Arsenal kad su u pitanju povrede igrača. Vazda nam neko fali iz prve postave...
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jul 2011, 22:22

Sta je ovo sve neaktivno, Ili je pak zatisje pred buru? :D

Na kraju se ispostavilo da je povreda Riberya ipak malo teze prirode i da ce propustiti prvu utakmicu kupa iako se najavilo da ce igrati, a postoji mogucnost da ga ne bude ni u prvom kolu protiv Gladbacha. :?

Sutra i taj famozni Audi cup. Prva utakmica je u 18:15, a druga u kojoj ce igrati Bayern protiv Milana u 20:30.

Gustavo dobio poziv za repku Brazila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 25 jul 2011, 23:06

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/wol ... arta/61303

Je-bemu zivot,ovo smo mogli mi uradit'.
Prije bih Trascha nego Alexa i Boatenga zajedno :cry:
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jul 2011, 23:16

schweinsteiger je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/wol ... arta/61303

Je-bemu zivot,ovo smo mogli mi uradit'.
Prije bih Trascha nego Alexa i Boatenga zajedno :cry:
Pa Trasch nije stoper. :?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 jul 2011, 23:41

po malo oprečne informacije vezano za riberyja, prema l'equipe-u izostat će do kraj avgusta, a prema večini njemački medija gips će nositi 5 dana i već u ponedjeljak počinje sa trčkaranjem te bi pored prvog kola kupa možda mogao propustit prvo kolo bundeslige...ako tako bude onda je podnošljivo

rummenige je danas faktički prozvao vidala nepoželjnom osobom i rekao je da taj igrač po svom karakteru nikako i nije za bayern..to se ispostavilo tako što je vidal svo vrijeme obečavao juppu da će doći samo u bayern, a poslije je ipak otišao u juve...kalle je istakao da vidalovo ponašanje nije bilo korektno i pohvalio je kao suprotan primjer neuera i boatenga koji su svo vrijeme htjeli u bayern i držali se toga iako ni sa njihovim klubovima nije sve išlo glatko..da se tako ponašao i vidal na kraju bi završio u bayernu rekao je od prilike rummenige
kalle je danas žestoko napao i zwanzigera, predsjednika njemačkog nogometnog saveza, jer kako kaže rummenige , zwanziger se ne bori protiv korupcije u FIFA-i i daje podršku blatteru
rummenige je još istakao i da bayernove ultraške navijačke skupine ne mogu postavljat pravila neueru i da pravila ponašanja na bayernovom stadionu postavlja samo uprava
juve je danas kritikovao rummenigea i istakli su kako su neosnovane njegove optužbe na račun ovog kluba jer se juventus prema riječima marote, njihovog sportskog diretktora ponašao prema pravilima tržišta i na taj način postigao dogovor sa bayerom a i samim igračem vidalom
nek je malo kalle sve ovo zaprašio i dao znak da se drugi klubovi po pitanju dovodjenja igrača ne petljaju na bayernov teren

sutra naravno i audi cup koji nadam se da će ponudit dobre utakmice, ekipe dolaze u jakim, ne i najjačim sastavima...kod barce neče biti messija ali bit će iniesta, xavi, villa...milan dolazi s van bommelom koji će na ovom turniru dobiti i svoj oficijelni oproštaj....za nas ovaj turnir naravno jak test
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 26 jul 2011, 01:58

Omerbavarac je napisao/la:Gustavo dobio poziv za repku Brazila.
Svaka čast! Veliki uspjeh, samo je bitno bilo da dobije poziv, a sad kad se njihov trener uvjeri u Gugine sposobnosti, biće neizostavan član reprezentacije. 8-)
Ove pripremne utkmice mi ništa ne znače, znači tako da ih neću ni gledati. :ugeek:
Kup utakmica, a pogotovo prvo kolo će pokazati dokle smo dogurali.

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 26 jul 2011, 02:03

Je.biga Ribery teza ozlijeda gips morat ce odsustavat 2 , 3 nedjelje najmanje mada se on nada da ce poceti trcati slijedeceg ponedjeljka . Neznam stvarno sto uvijek njega ili Robbena jbt ko da su im ledenice a ne noge , malo , malo povreda neke pufff :@!

Ali eto valjda ce biti spreman za BL ili drugo kolo jer prva utakmica i nije toliko teška !

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 jul 2011, 12:24

Btw, ja koji sam jedva namolio tetku i tetka(koji je inace turcin porijeklom) da me povedu malo u Antaliju, da se odmorim.Oni su svoju rutu nastavili dalje prema Dubaiu, ja nazalost nisam mog'o neg se vratim avionom(prvi puta 8-) ) i dodjem ti ja kuci kad ono tamo ima se sta i vidjet, malo Juve malo Bayern malo BL malo Serie A, malo ovi iz Barce dodju pa ness laprdaju a dragi Boze nisu kompetentni ni 1 %. Sve je vec napisano nismo se mogli dogovorit koji je suPer klub a koji ne, koja je liga veca, bolja, posjecenija, koja ima proslost a vjerovatno nikad i necemo, sto je fakat.Neg' imal neko od Bavaraca kakvih friških informacija kakvo je stanje u ekipi, sta je ovo sa Bilalom, jel se jos neko povrijedio, prical' se sta o novim transferima i sl. :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 jul 2011, 13:31

Nasao mi je rodjak karte za Audi Cup, ali ne odoh zbog nekih drugih obaveza... Sto je najzalosnije i prosle godine sam trebao otic, i tad nesto iskrsnulo. Iduce godine treca sreca. :)
Koji kanal prenosi?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jul 2011, 13:37

prenosi ZDF
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 26 jul 2011, 13:44

effe_sa je napisao/la:prenosi ZDF
Jel' samo ZDF prenosi, prenosi li jos neko? Arenasport? Eurosport2?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jul 2011, 13:47

davud87 je napisao/la: Jel' samo ZDF prenosi, prenosi li jos neko? Arenasport? Eurosport2?
Mislim da SPORT KLUB takodjer prenosi, ali nisam bas siguran.
ribery je napisao/la:Nasao mi je rodjak karte za Audi Cup, ali ne odoh zbog nekih drugih obaveza... Sto je najzalosnije i prosle godine sam trebao otic, i tad nesto iskrsnulo. Iduce godine treca sreca. :)
Koji kanal prenosi?
Neka si ti nama dos'o sa se pohvalis da imas karte. :D
Navrati ponekad. 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 jul 2011, 13:49

Sport Klub + prenosi Bayernovu utakmicu(Sport Klub prenosi barcelonu i ko vec)
a finale mislim da prenosi Sport Klub.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jul 2011, 14:38

Raul_64 je napisao/la:Sport Klub + prenosi Bayernovu utakmicu(Sport Klub prenosi barcelonu i ko vec)
a finale mislim da prenosi Sport Klub.
upravu si...finale će prenosit sportklub, a danas sportklub prenosi barcu a bayern-milan sportkub +
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 jul 2011, 15:53

nadamo se finalu barca bayern da malo opletemo diskusije, iako barca ce biti oslabljena za mesija, maskerana, alvesa, a i najnovije pojacanje alexis sanchez nece biti u kadru, uz to jos barca je tek i pocela s pripremama i bayern ce tu bitiu prednosti vjerovatno ako dodje do tog finala

sto se tice povreda riberija, to je ono oko cega smo non stop raspravljali, a vi nikako da dodjete pameti, taj igrac i pored ogromnog talenta, jednostavo nikad da se dokaze, eto sad opet povreda, nemojte se cuditi ni ako se roben opet povrijedi, ne radi se tu vise o tome da je to neki peh, ta dva igraca jednostavno su igraci staklenih nogu i uprava bayerna morala je s tim racunati, ako imate dva igrac koji bi trebali biti glavni nosioci igre, a znate da su skloni povredama, onda se tu nesto mora uraditi jer precesto vam se ponavlja da tih igraca kad su najpotrebniji jednostavno nema, ili su tek oporavljeni itd, tandem robery izgleda lijepo onako, al uprava bayerna da je pametna prodala bi jednog, ribberija jer je roben za njega doktor, i doveli bi tako nekog sjajnog igraca ali koji nije toliko sklon povredama. ovako oslanjati se najvise na igrace koji se najvise povredjuju, to je prerizicno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 jul 2011, 16:35

ribery je napisao/la:Nasao mi je rodjak karte za Audi Cup, ali ne odoh zbog nekih drugih obaveza... Sto je najzalosnije i prosle godine sam trebao otic, i tad nesto iskrsnulo. Iduce godine treca sreca. :)
Koji kanal prenosi?
Neka si ti nama dos'o sa se pohvalis da imas karte. :D
Navrati ponekad. 8-)[/quote]
Je*o karte, kad ne idem. Ko da ih i nemam. :D
Nisam bio doma zadnje vrijeme, sad sam tu. Pratim vas. :P
Nego se razvukla neka diskusija bila, dok jedan post procitam, mogu Ilijadu i Odiseju napamet naucit. Mislim na ovo kad ste se svadjali sa žabarima, stranica-dvije iza. Nisam imao volje da se mijesam.
Kako god, nemam ni ZDF, a ni sportklub. Kako volim svoju kablovsku. Fuj. :evil:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.