FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li je penal ili nije najbolje bi nam pokazala situacija protiv njih kad budemo igrali,a da oni imaju tu situaciju. Bio bi penal bez da se var uopste gleda.
O tome se radi.
Za njih su sve te situacije penal i za svinje isto tako.
A i po fudbalskim pravilima gledano,vise naginje da jeste nego da nije. Ono veze nema s duel igrom ili s cim vec,cisto ulijetanje u putanju i nabijanje igraca tijelom i to s namjerom,a ne sto se fol nije mogao zaustaviti,itd..
Zato je Peljto omrazen,jer je pickica koja samo gleda da se sve nekako izvasera i da je svima prav.
Pa on gleda var na situaciju kod crvenog,sta dalje pricati.
O tome se radi.
A i po fudbalskim pravilima gledano,vise naginje da jeste nego da nije. Ono veze nema s duel igrom ili s cim vec,cisto ulijetanje u putanju i nabijanje igraca tijelom i to s namjerom,a ne sto se fol nije mogao zaustaviti,itd..
Zato je Peljto omrazen,jer je pickica koja samo gleda da se sve nekako izvasera i da je svima prav.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Pretjerujete malo.Ako je za Borac penal ne ocekujte da i za nas bude i s tim se treba pomiriti.Uostalom covjek je dobro odsudio nemojte zezati.Nismo nijednu utakmicu do sada ni najmanje osteceni pa je igra nekako slabija nego prosle polusezone.Kako?Pitanje za igrace i strucni stab
Previse se mi oslanjamo na jednog igraca koji nam je najmanje 3/4 ekipe i to nije dobro.Bilo bi zanimljivo vidjeti kad bi zaredali 3-4 utakmice bez njega,ja mislim da bi to bila katastrofa.
Bezveze trazimo alibije kada ih nema.Zeljo,Zrinjski,Velez zadnje 3 sedmice skoro da nismo ni za faul osteceni i tu smo sve tri sami sebi krivi.Hajde da igramo nesto.U zapadni po prolaz,nista nas drugo ne interesuje!!!!
Previse se mi oslanjamo na jednog igraca koji nam je najmanje 3/4 ekipe i to nije dobro.Bilo bi zanimljivo vidjeti kad bi zaredali 3-4 utakmice bez njega,ja mislim da bi to bila katastrofa.
Bezveze trazimo alibije kada ih nema.Zeljo,Zrinjski,Velez zadnje 3 sedmice skoro da nismo ni za faul osteceni i tu smo sve tri sami sebi krivi.Hajde da igramo nesto.U zapadni po prolaz,nista nas drugo ne interesuje!!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja mislim da je vrijeme da se mjenja sistem u 4 2 3 1, razumijem 5 nazad dok smo imali Celika i dok nije bilo Gojkovica, sada smo u odbrani sigurniji.
Rogic
Beganovic Gojko Soldo Kupresak
Bubanja Pavicic
Kyeremeh Krdzalic Guli
Turkes
Rogic
Beganovic Gojko Soldo Kupresak
Bubanja Pavicic
Kyeremeh Krdzalic Guli
Turkes
Pavicica na desetku umjesto Krdzalica, a Lulica upariti sa Bubanjom i to nam je najboljih 11 u toj formaciji.
Mora radi u21
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- luckystrike
- Kontakt:
Trebamo ako ništa u duhu ramazana osaburati. Podržati ekipu i trenera maksimalno do kraja drugog dijela.
Nije bajno ali nije ni katastrofa, uz dvije pobjede u Ligi do kraja možemo uhvatiti priključak za vrh a odlijepiti se pratiocu i rasterećenije igrati u trećem dijelu.
Protiv zrinjskog odigrati defanzivno i tražiti šansu po otetoj lopti odnosno u direktnim, brzim kontra napadima, u konačnici ozbiljnim pristupom pozadi možemo ako ništa do penala.
Po meni idealna postava bi bila:
Rogić
Beganović Paskalev Gojković Soldo Kuprešak
Bubanja Krdžalić Pavičić
Kyeremeh Guliashvili
Nije bajno ali nije ni katastrofa, uz dvije pobjede u Ligi do kraja možemo uhvatiti priključak za vrh a odlijepiti se pratiocu i rasterećenije igrati u trećem dijelu.
Protiv zrinjskog odigrati defanzivno i tražiti šansu po otetoj lopti odnosno u direktnim, brzim kontra napadima, u konačnici ozbiljnim pristupom pozadi možemo ako ništa do penala.
Po meni idealna postava bi bila:
Rogić
Beganović Paskalev Gojković Soldo Kuprešak
Bubanja Krdžalić Pavičić
Kyeremeh Guliashvili
Umjesto Kuprešaka staviti Mujkića.
Rogić
Beganović Gojković Soldo Mujkić
Bubanja Lulić
Keremeh Pavičić Guliašvili
Gordeziani/Turkeš
ali od tog nema ništa samo mokri snovi.
Rogić
Peskalev Gojković Soldo
Keremeh Bubanja Pavičić Lulić Mujkić
Guliašvili Gordeziani/Turkeš
Rogić
Beganović Gojković Soldo Mujkić
Bubanja Lulić
Keremeh Pavičić Guliašvili
Gordeziani/Turkeš
ali od tog nema ništa samo mokri snovi.
Rogić
Peskalev Gojković Soldo
Keremeh Bubanja Pavičić Lulić Mujkić
Guliašvili Gordeziani/Turkeš
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
nama treba prioritet biti odrzavanje prednosti u odnosu na 4. mjesto,nema sanse u ovoj ovako poslozenoj ligi da nadoknadimo ovoliki zaostatak, a upstalom svjesni smo odavno da nemozemo uzeti titulu.
Kup je nasa sansa i Zekic tu treba da pokaze znanje i digne i pripremi ekipu da se prodje dalje, ako gu ispadnemo sezona ostaje prosjek.
Do kraja prvenstva kup i ligi osiguravanje igranja europe.
Slijedece sezone je liga 10, gdje ce se igrati mnogo derbi utakmica i tu je nasa sansa.
takodjer ocekujem da u Europi napokon odigramo dobro i prodjemo par kola
Kup je nasa sansa i Zekic tu treba da pokaze znanje i digne i pripremi ekipu da se prodje dalje, ako gu ispadnemo sezona ostaje prosjek.
Slijedece sezone je liga 10, gdje ce se igrati mnogo derbi utakmica i tu je nasa sansa.
Nama treba prioritet biti drugo mjesto i kup.SHZ82 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:57nama treba prioritet biti odrzavanje prednosti u odnosu na 4. mjesto,nema sanse u ovoj ovako poslozenoj ligi da nadoknadimo ovoliki zaostatak, a upstalom svjesni smo odavno da nemozemo uzeti titulu.
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
daj mi razliku izmedju 2. i 3. mjesta u nasoj ligi, sta mozda 50k KM nagrade vise?PapakIzSa je napisao/la: ↑10 mar 2025, 00:01Nama treba prioritet biti drugo mjesto i kup.SHZ82 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:57nama treba prioritet biti odrzavanje prednosti u odnosu na 4. mjesto,nema sanse u ovoj ovako poslozenoj ligi da nadoknadimo ovoliki zaostatak, a upstalom svjesni smo odavno da nemozemo uzeti titulu.
kup i europa tj 2. ili 3. mjesto i ligi
Izvinjavam se moja greska mislio sam da 2 mjesto vodi u 2 pretkolo, al svakako je ljepse 2 od 3SHZ82 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 00:05daj mi razliku izmedju 2. i 3. mjesta u nasoj ligi, sta mozda 50k KM nagrade vise?PapakIzSa je napisao/la: ↑10 mar 2025, 00:01Nama treba prioritet biti drugo mjesto i kup.SHZ82 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:57nama treba prioritet biti odrzavanje prednosti u odnosu na 4. mjesto,nema sanse u ovoj ovako poslozenoj ligi da nadoknadimo ovoliki zaostatak, a upstalom svjesni smo odavno da nemozemo uzeti titulu.
kup i europa tj 2. ili 3. mjesto i ligi

DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:24Da li je penal ili nije najbolje bi nam pokazala situacija protiv njih kad budemo igrali,a da oni imaju tu situaciju. Bio bi penal bez da se var uopste gleda.
O tome se radi.
Penal cist, nema sta. Ne razumijem sto se nije gledalo.
Za crveni karton je namazano odradio, hinjski. Mogao mu je dati ali je cekao var da potvrdi. Skinuo sa sebe teret. Isto je to uradio s potencijalnim penalom. Za kojeg ga nisu zvali = picic. Na siguricu sve, on je uvijek radio domacu zadacu, takav tip

Kako smo mi ubijeni u pojam. Prica je sta hocete imali smo igraca vise. Penal je previse

Mora i onakva utakmica doci.
Podrska Sefu i igracima.
Ali se moraju trznuti. Moramo igrati vise okomito i pas igru a ne duge lopte.
Ruku na srce mi smo strasna ekipa u tranziciji pa bi trebali gledati golom otvarati utakmicu.
Kad uzmes tu cinjenicu u obzir, trener je i to uspio. A zavrsnica jedino da on udje jos i zabije.
Zato neko kosta 15 miliona a neko 400k. To je ta razlika ogromna, a mala ujedno. Jer je to samo “jedan” sut, kojim se lomi tekma
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Protiv zrinjskog pripremiti se slicno kao ljetos u Bl.
Moramo namazano, pametno, fakinski.
Nista djecja jurnjava nece pomoci, samo ce nas za nos vuci i povuci do kraja.
- 1 9 4 6 -
- AvannGardaa46
Hajd odmori malo s ovim profilima na fb, otac te jebbbo napaceni
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Jest vala, ja u ovim godinama nemam sta radit, nego pravit profile po fb. Idi u pič.ku lijepu materinu i ne obracaj mi se vise.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 08:12Hajd odmori malo s ovim profilima na fb, otac te jebbbo napaceni
Ma ne znamo mi igrati na rezultat, pogotovo protiv Zrinjskog na njihovom terenu. Nismo mi namazani kao sto kazes. Druga stvar, protiv njih ako imao jednu sansu moras tu jednu sansu i da iskoristis - dok mi konstantno promasujemo zicere i zbog njih gubimo bodove.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 mar 2025, 00:29Protiv zrinjskog pripremiti se slicno kao ljetos u Bl.
Takodjer, ponovo smo u situaciji da imamo puno veznih od kojih niko ne pravi razliku. Bubanja je masina defanzivno, i prema naprijed je korisniji i od Lulica i Pavicica. Posebno Pavicic, konstatno zeli da prodje kroz 5 igraca s loptom. Ako i predribla nekoga nakon toga standardno ide pas unazad ili na stranu. To sto on igra za te pare, to moze igrat i igrac iz akademije, praveci i vecu razliku. Protiv nas je najbolja taktika da se igra bunker, jer niti imamo koga da podvali pas, niti kome da se ubaci lopta. Mozemo samo pokusavati po krilima da se usetamo u gol.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
+ Velika vecina
Ali izgleda da su ove mazge preglasna na forumu. Naravno opet ih neće biti na kosevu i opet će ovdje piskarati za vrijeme utakmice.
-
- Kontakt:
U prvoj minuti je takav penal sviran protiv nas u Banja Luci po meni to nije penal zato sto je i napadac nastavio kretnj poslje suta i doslo je do kontakta . Po meni nije penal al ni ono u Banja luci jos manje.EastMadness je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:56Pa prvi je do lopte dosao i onaj ga nogom pokosio. Ako ono nije onda ne znam sta jeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:55Ma vidjelo penala nije,Beganovic se bezveze zabio u njega ono moze samo faul u napadu da bude.Treba naglasit kad nas pokradu ali necemo sad gluposti neke izmisljati.EastMadness je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:52Tek sad vidim da je cist penal bio kad je lulic ili began prosao i prvi do lopte dosao. Nista Var a peljto pola metra . Kakva otimacina
Krivi smo sami sebi jucer i tacka.Neozbiljno suvise.
-
- Kontakt:
Gdje Pavičića na desetku čovjek samo u nazad igra.
Ne možemo sada izmišljati formacije sa desetkom kad evo već drugu godinu gradimo roster i igru bez desetke.
Najbolje nam je dole da se i mi zatvorimo u bunker i nesto na kontre probamo, iovako nemamo neke izradjene igre niti akcija. Da jednom vidim da odigramo ciganski antifudba ko atletico i prodjemo daljevedinjo98 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 08:29Ma ne znamo mi igrati na rezultat, pogotovo protiv Zrinjskog na njihovom terenu. Nismo mi namazani kao sto kazes. Druga stvar, protiv njih ako imao jednu sansu moras tu jednu sansu i da iskoristis - dok mi konstantno promasujemo zicere i zbog njih gubimo bodove.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 mar 2025, 00:29Protiv zrinjskog pripremiti se slicno kao ljetos u Bl.
Takodjer, ponovo smo u situaciji da imamo puno veznih od kojih niko ne pravi razliku. Bubanja je masina defanzivno, i prema naprijed je korisniji i od Lulica i Pavicica. Posebno Pavicic, konstatno zeli da prodje kroz 5 igraca s loptom. Ako i predribla nekoga nakon toga standardno ide pas unazad ili na stranu. To sto on igra za te pare, to moze igrat i igrac iz akademije, praveci i vecu razliku. Protiv nas je najbolja taktika da se igra bunker, jer niti imamo koga da podvali pas, niti kome da se ubaci lopta. Mozemo samo pokusavati po krilima da se usetamo u gol.
Trenutno korisnika/ca: Dave, JavierBosnia, laznokrilo, pitarcenga i 62 gosta.