fks74 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 16:58
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 16:35
fks74 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 16:11
I drugi ne zabijaju svaku priliku, problem je što se njima pomigne kada oni ne mogu postići zaj gol, što nije slučaj sa nama. Nama se odmogne hdje god mogu. Treba sagledati stvari kako jeste, uzmi sve utakmice od početka pa vidi gdje su Borac i Ztinkski pobijedili a nisu trebali ali su im sudije pomogle i vidi naše utakmice gdje su nam sudije uzele čiste bodove
Sve to preračunaj oa ćeš vidjeti da bi bili prvi ubjedljivo. Misliš da te stvari me utiču na igrače.
Ahahahaha
Jel realno ovo?
Uracunao sam sve to,oni su tu gdje jesu,imaju bodova koliko imaju,ok?
To je njihov maksimum koji imaju.
A,nas,koji bi trebao biti nas trenutno kad i uracunamo kradju?
Shvatas li ti poentu svega?
Pusti te pricu sta ce biti dalje.
Sad kad napravimo presijek nakon dva kruga o tome se prica.
Šta ti čovječe pričaš omi su tu gdje jesu, naravno da jesu ali kako, na koji način su tu. Vidi i danas ovaj penal za Slogu šo su sudili, juče je bila ižglednoja prilika za penal nego danas a nije dosuđen. Ali eto najbolje je mijenjati non stop trenere koji će dovoditi svoje igrače i tako u krug.
Manite se izvrtanja. Gdje sam ja rekao da treba mijenjati,ili sam dao podrsku?
Evo jos jednom i zavrsavam na ovu temu.
Oni imaju maksimalan ucinak racunajuci i poguranac,vise od ovoga nisu mogli uzeti,jel tako?
Sta smo mi odlucili,uci s njima u trku ili odustati?
Uzeli smo ovo prvo i super,pozdravljam.
I sad ide kljucna recenica,uz sve sto nam rade i kad izbijemo bodove koje su nam ukrali a na osnovu nasih igara i mrtvih zicera,da smo pola iskoristili ili dobijali sve te tekme po 1:0 u kojim smo promasili sve zivo bili bi prvi nakon dva kruga.
Nadam se sa je sad konacno jasno.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!