FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 09 mar 2025, 16:11

TrofejiSuTu je napisao/la:
09 mar 2025, 15:24
fks74 je napisao/la:
09 mar 2025, 15:18
mirzatele je napisao/la:
09 mar 2025, 15:12
Na sudije ćemo se moći žaliti kad na kraju sezone budemo imali bar jednocifren zaostatak za prvoplasiranim, a sa ovih nekoliko desetina bodova zaostatka koliko imamo zadnjih godina je smiješno pričati o bilo čemu drugom osim o našem nekvalitetu.
Ne pametuj previše, zbog sudijs i imaš zaostatak. Da nije tako mi bi bili sada prvi bez obzira na sve drugo.
Nisam na nicijoj strani niti duvam bilo kome u supak,ne zanima me ni ko je s kim dobar ovdje,ali sto ti ne zarotiras stvari i ne kazes:
Da smo mi bili pravi i zabijali pola od onoga sto nismo i pored svega sta nam rade bili bi prvi??

To ne moze,to je tako trebalo biti,i dobri smo jer od 135 zicera postigli gol-dva??
I drugi ne zabijaju svaku priliku, problem je što se njima pomigne kada oni ne mogu postići zaj gol, što nije slučaj sa nama. Nama se odmogne hdje god mogu. Treba sagledati stvari kako jeste, uzmi sve utakmice od početka pa vidi gdje su Borac i Ztinkski pobijedili a nisu trebali ali su im sudije pomogle i vidi naše utakmice gdje su nam sudije uzele čiste bodove
Sve to preračunaj oa ćeš vidjeti da bi bili prvi ubjedljivo. Misliš da te stvari me utiču na igrače.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 09 mar 2025, 16:18

Samo podrska ekipi, strucnom stabu i Mirvicu!
Nema nista od mjenjanja i tjeranja svake godine. Ostaviti Zekica makar 2 sezone

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 mar 2025, 16:31

09 mar 2025, 15:07
nokee je napisao/la:
09 mar 2025, 14:57
PeppermintSA je napisao/la:
09 mar 2025, 14:43

+1
Kakva računica mati mila. Neću puno pisati, dovoljno je da kažem 15 KRUPNIH studijskih "grešaka" gdje smo oštećeni za najmanje 9 bodova ti si ovdje sveo u bod. Nisam ovdje navodio koliko su pogurani konkurenti DIREKTNO. Kao neki dan što dade 3 boda Zrinjskom.. Znaci sudjenje nam je u najmanju ruku po poštu bilo bare bare sa Zrinjskim i Borcem. :kafa:
Naravno da smo i mi u nekim utakmicama mogli bolje, ali ljudi mi sa ovom igrom i da imamo normalno sudjenje, sigurno bi bili u bod dva.
Kako pitari zaborave sve, nakon jedne lošije partije i okrenu kolo na drugu stranu.. Izgleda sve do nas!
I za tebe vazi isto kao za Pitar6785
Imas post gdje sam njemu odgovorio,da ga sad ne citiram ovdje.
Covjece kako ne razumijes,pored svega mi da smo bili na nivou prevazisli bi sami sebe i situaciju u koju su nas uvalili kriminalci.
A imali smo sve uslove za to po stvorenim zicerima u ovim utakmicama.

Vrbanjusa bi ove sve tekme dobila da su imali sanse kakve smo mi imali.
Ja o tome pricam pobogu brate sta vam je..

Edit: Morao si dobiti sve te tekme jer smo zasluzili po izradjenim sansama i nepravdi koja nam se cini.
Morao si i zbog toga jer nema vise one lige kad si mogao osvojiti titulu sa 7-8 poraza.
Pa ovo je fudbal čovječe, fulaju se šanse, bitno da ih praviš, mora doći realizacija.
Jesi gledao utakmicu PSG Liverpool, ne uspoređujem ništa nego kazem, jednostavno nekad ne ide realizacija koliko god sve napravio.
Pitao bi ja tebe jel tako lagano prevazici situaciju gdje te ebu u zdrav mozak svako drugo kolo. Gdje ti direktne konkurente guraju kako znaju i umiju. Nije to FM.
Jednostavno neke utakmice jesmo morali odigrati bolje ali kad pogledaš čitavo prvenstvo, mi smo jednu utakmicu izgubili i 100% sam siguran da bi bili prvi ili u bod da je prvenstvo regularno. Ovako.. Ja svojoj raji govorim još na početku da je ovdje red na Zrinjski i sve će se uraditi da oni osvoje. Da im prodjemo na bod vidio bi kriminala. Pa tu se Dinamo nebi mogao konsolidovati. Niste realni.

Hocu i ja titule ali jednostavno nekad moraš biti realan i vidjeti da nije sve do nas i da je punoo teže sada osvojiti titulu nego prije par godina. Puno više faktora igra ulogu u svemu.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 mar 2025, 16:32

fks74 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
09 mar 2025, 15:12
Na sudije ćemo se moći žaliti kad na kraju sezone budemo imali bar jednocifren zaostatak za prvoplasiranim, a sa ovih nekoliko desetina bodova zaostatka koliko imamo zadnjih godina je smiješno pričati o bilo čemu drugom osim o našem nekvalitetu.
Ne pametuj previše, zbog sudijs i imaš zaostatak. Da nije tako mi bi bili sada prvi bez obzira na sve drugo.
U pravu si.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2025, 16:35

fks74 je napisao/la:
09 mar 2025, 16:11
fks74 je napisao/la:

Nisam na nicijoj strani niti duvam bilo kome u supak,ne zanima me ni ko je s kim dobar ovdje,ali sto ti ne zarotiras stvari i ne kazes:
Da smo mi bili pravi i zabijali pola od onoga sto nismo i pored svega sta nam rade bili bi prvi??

To ne moze,to je tako trebalo biti,i dobri smo jer od 135 zicera postigli gol-dva??
I drugi ne zabijaju svaku priliku, problem je što se njima pomigne kada oni ne mogu postići zaj gol, što nije slučaj sa nama. Nama se odmogne hdje god mogu. Treba sagledati stvari kako jeste, uzmi sve utakmice od početka pa vidi gdje su Borac i Ztinkski pobijedili a nisu trebali ali su im sudije pomogle i vidi naše utakmice gdje su nam sudije uzele čiste bodove
Sve to preračunaj oa ćeš vidjeti da bi bili prvi ubjedljivo. Misliš da te stvari me utiču na igrače.
Ahahahaha

Jel realno ovo?

Uracunao sam sve to,oni su tu gdje jesu,imaju bodova koliko imaju,ok?
To je njihov maksimum koji imaju.

A,nas,koji bi trebao biti nas trenutno kad i uracunamo kradju?

Shvatas li ti poentu svega?

Pusti te pricu sta ce biti dalje.

Sad kad napravimo presijek nakon dva kruga o tome se prica.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 mar 2025, 16:40

Ploco i Ristic zabili za Radnik. Trenutno 2:2.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 mar 2025, 16:42

Ploco i Ristic strijelci za Hadzice.Mi sa 2 desna krila napadamo vec drugu utakmicu.I to dobar dio utakmice ubacujemo loptu ko da nam je u sesnestercu prime Merso a ne dva igraca od 170.
Daj jednom priliku gurni ga u vatru ako vec nemas napadaca.Mora neko zabiti gol,ne moze to uvijek biti Guliashvili
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Herson

Post Postao/la Herson » 09 mar 2025, 16:47

NajvecaRadosti je napisao/la:
09 mar 2025, 16:42
Ploco i Ristic strijelci za Hadzice.Mi sa 2 desna krila napadamo vec drugu utakmicu.I to dobar dio utakmice ubacujemo loptu ko da nam je u sesnestercu prime Merso a ne dva igraca od 170.
Daj jednom priliku gurni ga u vatru ako vec nemas napadaca.Mora neko zabiti gol,ne moze to uvijek biti Guliashvili
Jednom 19, a drugom 21 godina. Mladi, talentovani, željni dokazivanja, ali jok, bolje je pola godine vrijeđati inteligenciju ljudima na tribinama sa dva krila u napadu i tražiti izgovore.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 mar 2025, 16:58

09 mar 2025, 16:35
fks74 je napisao/la:

Ahahahaha

Jel realno ovo?

Šta ti čovječe pričaš omi su tu gdje jesu, naravno da jesu ali kako, na koji način su tu. Vidi i danas ovaj penal za Slogu šo su sudili, juče je bila ižglednoja prilika za penal nego danas a nije dosuđen. Ali eto najbolje je mijenjati non stop trenere koji će dovoditi svoje igrače i tako u krug.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 09 mar 2025, 17:01

Jedino sto Zekicu zamjerim je ulazak u utakmicu bez spica jer ne ide ocigledno. Ubaci Ristica prekuco je federalku u Radniku, ne moze losiji bit od Renana koji je guran pola sezone. Ima gradju ocigledno zna zabit 7 golova i 3 asista u 14 utakmcia u Radniku koji je u donjem dijelu tabele...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 mar 2025, 17:22

Uoci zadnjeg kola drugog kruga,ovo nam je trenutni raspored:

Sarajevo-Igman
Gosk-Sarajevo
Sarajevo-Zrinjski
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Sarajevo-Zeljeznicar
Sloga-Sarajevo
Sarajevo-Siroki Brijeg
Velez-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Posusje-Sarajevo

Moguce su jos neke male promjene nakon 22.kola ali otp to je to.Zrinjski,Borac i Zeljo sigurno ostaju ovako
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 mar 2025, 17:28

09 mar 2025, 17:22

Sarajevo-Igman
Gosk-Sarajevo
Sarajevo-Zrinjski
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Sarajevo-Zeljeznicar
Sloga-Sarajevo
Sarajevo-Siroki Brijeg
Velez-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Posusje-Sarajevo

Moguce su jos neke male promjene nakon 22.kola ali otp to je to.Zrinjski,Borac i Zeljo sigurno ostaju ovako
Strašno dobar raspored, šteta što se nemamo čemu nadati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2025, 17:28

fks74 je napisao/la:
09 mar 2025, 16:58
09 mar 2025, 16:35
fks74 je napisao/la:

Ahahahaha

Jel realno ovo?

Šta ti čovječe pričaš omi su tu gdje jesu, naravno da jesu ali kako, na koji način su tu. Vidi i danas ovaj penal za Slogu šo su sudili, juče je bila ižglednoja prilika za penal nego danas a nije dosuđen. Ali eto najbolje je mijenjati non stop trenere koji će dovoditi svoje igrače i tako u krug.
Manite se izvrtanja. Gdje sam ja rekao da treba mijenjati,ili sam dao podrsku?

Evo jos jednom i zavrsavam na ovu temu.
Oni imaju maksimalan ucinak racunajuci i poguranac,vise od ovoga nisu mogli uzeti,jel tako?

Sta smo mi odlucili,uci s njima u trku ili odustati?

Uzeli smo ovo prvo i super,pozdravljam.

I sad ide kljucna recenica,uz sve sto nam rade i kad izbijemo bodove koje su nam ukrali a na osnovu nasih igara i mrtvih zicera,da smo pola iskoristili ili dobijali sve te tekme po 1:0 u kojim smo promasili sve zivo bili bi prvi nakon dva kruga.

Nadam se sa je sad konacno jasno.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 mar 2025, 17:37

bvsic je napisao/la:
09 mar 2025, 17:01
Jedino sto Zekicu zamjerim je ulazak u utakmicu bez spica jer ne ide ocigledno. Ubaci Ristica prekuco je federalku u Radniku, ne moze losiji bit od Renana koji je guran pola sezone. Ima gradju ocigledno zna zabit 7 golova i 3 asista u 14 utakmcia u Radniku koji je u donjem dijelu tabele...
Ma ima on mana kao i svaki trener,medjutim sve je to u drugom olanu jer ovo prvenstvo nije regularno niti je nesto slicno zapamceno,ovo ganjanje za vrh nije uopste ravnopravno po bilo cemu.

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 09 mar 2025, 17:51

mnon46 je napisao/la:
09 mar 2025, 17:28
09 mar 2025, 17:22

Sarajevo-Igman
Gosk-Sarajevo
Sarajevo-Zrinjski
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Sarajevo-Zeljeznicar
Sloga-Sarajevo
Sarajevo-Siroki Brijeg
Velez-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Posusje-Sarajevo

Strašno dobar raspored, šteta što se nemamo čemu nadati.
31 bod i titula

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 09 mar 2025, 18:26

Nama pored ovakvih "navijača" ne trebaju neprijatelji.

Tačno ste za izučavanja.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 mar 2025, 18:30

Ja mislim, samo mi i Sloboda nismo ni jednom pobjedili Posušje ove sezone.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 09 mar 2025, 18:34

U mostaru ce biti skroz drugacija utakmica od ovih protiv veleza i sirokog. Nece do izrazaja doci nasa slabost, gradjenje igre, nego cemo moci igrati na kontre pa sta bude. Uostalom ove smo godine bolje igrali u mostaru nego na kosevu protiv zrinjskog, tako da nismo dole bas bez sanse.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 mar 2025, 18:38

Pendulum je napisao/la:
09 mar 2025, 18:26

Tačno ste za izučavanja.
+1
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 09 mar 2025, 19:20

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
09 mar 2025, 18:38
Pendulum je napisao/la:
09 mar 2025, 18:26

Tačno ste za izučavanja.
+1
+1

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, casual033, Google Adsense [Bot], guadalupe, Haksss, mercurial, NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, Vanja8, Vrhbosnian i 91 gost.