Da, ja sam prošle godine imao taktiku da imam 3 igrača u napadu sa Kaneom kao glavnim izborom. Ali sam sada odlučio se za 4-5-1 gdje furam wing bekove i ofanzivne veznjake + Firmino koji je tu isključivo da reguliše poene sa ostalim takmičarima.hule_barca je napisao/la:Ja sam također dosta strpljiv na fantasyju. Nemam Aguera, ali mi je u jednu ruku i drago što je zabio tri gola. Vjerujem da će ga masovno uzimati u sastav, što otvara mogućnost da izbacuju Salaha, a kada vidim da Mo igra u špicu i da je gladan statistike, onda ću biti strpljiv s njim. Mada mora se i neko drugi nanjušiti jer previše ljudi ima Egipćanina u svom sastavu, tako da prava potraga tek počinje.
Cilj ove igrice i jeste taj da ubodeš igrača kojeg drugi nemaju, kad se sjetim ubacio Monreala kad je zabio nakon 4 godine, jaran mi stavio triple captain na Agueru kad je 5 golova zabio.
Ja mrzim ljude koji npr dovode sad Richarlisona, više cijenim one koji ubace npr nekog nedokazanog koji sljedeće kolo zabije 2 gola i bodovno ti se zahvali što si ga ubacio.