Dobrodošao u Srebrenik gledat utakmicu 5 kola Gradina- Leotar..legijard je napisao/la:iskreno drago mi je, da ste to prije rijesili mnoge bi vam stvari bolje tekle... znaci vidimo se 5 kolo u Srebreniku

Moderator/ica: GracanicaAA
Dobrodošao u Srebrenik gledat utakmicu 5 kola Gradina- Leotar..legijard je napisao/la:iskreno drago mi je, da ste to prije rijesili mnoge bi vam stvari bolje tekle... znaci vidimo se 5 kolo u Srebreniku

taj igrac ima mjesta kod vas i bez probe.za jovu kojica izmislio loptuincident je napisao/la:& је " & " $ вас, он је на " $ нас у $ ???

$ Јово је " " $ $ $ он - "astra1922 je napisao/la: taj igrac ima mjesta kod vas i bez probe.za jovu kojica izmislio loptu

incident je napisao/la:$ Јово је " " $ $ $ он - "astra1922 je napisao/la: taj igrac ima mjesta kod vas i bez probe.za jovu kojica izmislio loptu

jovo je sirovina teska
 jovo je sirovina teska?astra1922 je napisao/la:incident je napisao/la:$ Јово је " " $ $ $ он - "astra1922 je napisao/la: taj igrac ima mjesta kod vas i bez probe.za jovu kojica izmislio loptu

jovo je sirovina teska

Аха &, ?zuka_TM je napisao/la:Solidan bek za nase lige,nista posebno al nije ni los.Mlad je moze napredovati,a nije los ni izvodac slobodni.

..cijelu ekipu su činili momci iz Srebrenika..
..cijelu ekipu su činili momci iz Srebrenika..

Dani..Zupetov sinzuka_TM je napisao/la:Koje na prvoj slici izmedu Jaske i Babaje ?

Ove prve dvije slike su protiv Aide iz D.Potoka..i ova treća slika je iz te sezone..Ovaj izmedju Gašija i Rimbe je Dunga..Nije iz Orahovice,ja mislim da je on iz Tinje..realancojk je napisao/la:brcko87 znas li protiv koga je igrana utakmica ova zadnja slika i kako se zove ovaj zaboravio sam mu ime između gašija i rimbe što je..ja mislim da je iz orahovice on ili se varam...
a upravu si to su bili igrači za uzor...
 e to su bile utakmice...
 e to su bile utakmice...
ja sam ga gledao protiv slavije, po meni tada bio najbolji na terenu igrao lijevog beka u toj tekmi i lijepo odigraoincident je napisao/la:& је " & " $ вас, он је на " $ нас у $ ???
ebote sve naši igrači dobri.."pojačavaju" ostale ekipe kao da smo završili prvi na tabeli a ne zakovani na dno tabele sa samo tri boda..kakvi su igrači pokazuje tabela..sve je to bilo buranija od igrača..jedino Amer Ordagić pokazivao dobre igre(prešao u Zvijezdu) ..nime_tm87 je napisao/la:ja sam ga gledao protiv slavije, po meni tada bio najbolji na terenu igrao lijevog beka u toj tekmi i lijepo odigraoincident je napisao/la:& је " & " $ вас, он је на " $ нас у $ ???

?, сутра % " " $, $ га на $ " пут, ето $ се -, % " његовог " "nime_tm87 je napisao/la:ja sam ga gledao protiv slavije, po meni tada bio najbolji na terenu igrao lijevog beka u toj tekmi i lijepo odigraoincident je napisao/la:& је " & " $ вас, он је на " $ нас у $ ???

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.