Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Emir77
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Emir77 » 28 nov 2012, 16:32

JTS je napisao/la:Alen Halilović kaže da ima vremena da se odluči za koju će repku igrati, tj. dok ne napuni 18 godina. Možda mali računa na to da ode iz Dinama do 18-e, pa da se tada slobodno izjasni da će igrati za BiH. Ako u međuvremenu odbije poziv Štimca, koji bi trebao dobiti, onda je sigurno to u pitanju.
Ma Mamic su to, oni ce mu dati ugovor gdje ce ga obavezati samo da igra za Hrv. repku :) ako ne potpise isti razvuce se njegova prodaja..

City ponudio 11. mil. € a Mamic kao ne zeli da ga proda, sumnjam da ce im dati vise.

Buducnost je nepredvidiva, sutra Alen moze da se povrjedi pa sta onda ? (ne daj Boze)

Neka ga onda Kruno udara nogom u guzicu. :lol:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 28 nov 2012, 17:31

Emir77 je napisao/la: Ma Mamic su to, oni ce mu dati ugovor gdje ce ga obavezati samo da igra za Hrv. repku :) ako ne potpise isti razvuce se njegova prodaja..
gdje si ti diplomirao pa si toliko pametan?! :roll:

ne postoji ta vrsta ugovora

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 28 nov 2012, 18:36

Sakuragi je napisao/la:
Emir77 je napisao/la: Ma Mamic su to, oni ce mu dati ugovor gdje ce ga obavezati samo da igra za Hrv. repku :) ako ne potpise isti razvuce se njegova prodaja..
gdje si ti diplomirao pa si toliko pametan?! :roll:

ne postoji ta vrsta ugovora
Sve postoji kod Mamica :lol: cak da si obavezan i 30 % od penzije njemu trpati.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 dec 2012, 18:17

@Sakuragi, zar još nisi shvatio da se ovdje Mamić doživljava kao bog?
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 dec 2012, 22:27

messilla je napisao/la:@Sakuragi, zar još nisi shvatio da se ovdje Mamić doživljava kao bog?
U Dinamu bog nije,ali jeste neka vrsta svete krave.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 dec 2012, 00:43

harishp je napisao/la:
messilla je napisao/la:@Sakuragi, zar još nisi shvatio da se ovdje Mamić doživljava kao bog?
U Dinamu bog nije,ali jeste neka vrsta svete krave.
bika :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 dec 2012, 16:36

Alen i Mesa :D

slika

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 06 dec 2012, 16:37

Fatosa si zaboravio
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 dec 2012, 21:14

Kako bi bilo lijepo gledati Alena u dresu BIH,on je idealna zamjena za Misimovica koji vec ima 31 godinu,i realno Halilovic bi aBd vec u Brazilu mogao ravnopravno konkurisati za poziciju u timu..do tada ce on sigurno jos napredovati! tandem u sredini Pjanic - Halilovic a u napadu Dzeko-Ibisevic,u odbrani Kolasinac-Bicakcic,na golu Begovic,po bokovima Lulic i Mujdza... fakat bi imali lijepu buducnost!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 07 dec 2012, 13:45

''Vidio sam izvješća o tome da Manchester City nudi sedam milijuna funti za Alena, no to nije dovoljno ni za njegovu lijevu nogu'', poručio je izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

:lol: :lol:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 dec 2012, 13:49

Ja ne znam sa vama al ja nesmijem ni pomislit na veznu liniju sa Stevanovicem, Pjanicem i Halilovicem! ;) ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 07 dec 2012, 14:30

sajo10 je napisao/la:Ja ne znam sa vama al ja nesmijem ni pomislit na veznu liniju sa Stevanovicem, Pjanicem i Halilovicem! ;) ;)
za jedno 3-4 godine mozda,trenutno s pajnicem ova dovijica ne mogu u istu recenicu,pogotovo halilovic

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 dec 2012, 18:06

Evo na indexu piše da bi ga United mogao kupiti, nekako mi uvjerljiva ta priča s 15 miliona. Što bi nam to drama upalo, da ga možemo kaparisati. Ovako dok je pod Mamićevom palicom, praktično se ne možemo ni nadati.
Who dares, wins !

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 08 dec 2012, 01:50

Moguce da u United dodje, jer Ferguson dosta pokusava sa dovodjenjem vezni igraca, a ovaj bi mu bio rijesenje na duge staze..

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 08 dec 2012, 18:23

FliX je napisao/la:Moguce da u United dodje, jer Ferguson dosta pokusava sa dovodjenjem vezni igraca, a ovaj bi mu bio rijesenje na duge staze..
koliko je samo mladih igraca od 16-17 god otisalo u engleske klubove pa nisu ni za c ekipu igrali evo ti prmjera samo s nasih prostora,onaj saricu liverpool,ovaj mali sto su u ga u zelju posalli itd itd.jel vi mislite da halilovic moze igrati u nekom od ovih klubova cim dodje?pa gotovi igraci koji us bili nahjbolji u svojim ligama nisu mogli naci mejsto da ovaj mali bez 90 minuta igre ,bude korisno rjesenje fergusonu,svasta.Mamic dobro preko medija napucava cijenu i to je to

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 09 dec 2012, 01:05

Vratili smo se hrvatskoj reprezentaciji. Iako imamo dobru momčad, hoće li je Štimac pokušati osvježiti?

- Cilj je imati 30 reprezentativaca. Naravno da će biti i novih imena. Šteta Vukčevića, baš se delegacija HNS-a spremala obaviti taj dio posla kada je stradao. Pratimo Sertica iz Bordeauxa, Livaja najavljuje vrlo ozbiljnu kandidaturu i za A momčad, Mateo Kovačić bi već možda i bio standardan da ga nije zaustavila ozljeda. Razmišljamo i o postupnom uvođenju Alena Halilovića…

Oho, seniorski reprezentativac prije 17. rođendana?

- Fasciniran sam njegovom nadarenošću, nestrpljiv sam da ga adaptiramo što prije.

Štimac nije potvrdio, ali ni zanijekao šansu da Alen Halilović zaigra za A reprezentaciju već na kvalifikacijskoj utakmici protiv Srbije 22. ožujka. Naravno, ako rezultat bude komotan, dobit će nekoliko minuta. Za početak. Jer, samo na službenoj utakmici Nogometni savez ga može privezati uz hrvatski dres. A zna se da je bosanski nogometni savez u tihoj ofenzivi, Alen je miljenik i Ivice Osima.

Bice zanimljivo vidjeti reakciju Halilovica ako ga Stimac pozove. Moze ih odbiti bez obzira na sve moguce pritiske koje ce imati, jer je svima jasno da u tom trenutku ni Hrvatskoj, a ni njemu samom taj poziv nece biti od Bog zna kakve koristi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 dec 2012, 21:15

Alenov najbolji drug Ismar.M. je na svom Fecebook profilu postavio sliku Alena i napisao "ALEN JE ODLUČIO"!
Oko ove slike digla se velika prašina pošto je to stvarno najbolji drug Alena i to je njegov profil.Nakon mnogo prozivanja on je rekao:"Kao što znate ja sam jako dobar sa Alenom i on mi je rekao da želi igrati za BiH"."Ja sam ga pitao moguli to napisati na svom profilu on se složio i to sam stavio sviđalo se to vama ili ne"!
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8052_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

mogli ste provjeriti koliko istina ima u ovome, pogotovo vi što imate Alena i te njegove "jarane" :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 09 dec 2012, 21:28

bagrcavi je napisao/la:Alenov najbolji drug Ismar.M. je na svom Fecebook profilu postavio sliku Alena i napisao "ALEN JE ODLUČIO"!
Oko ove slike digla se velika prašina pošto je to stvarno najbolji drug Alena i to je njegov profil.Nakon mnogo prozivanja on je rekao:"Kao što znate ja sam jako dobar sa Alenom i on mi je rekao da želi igrati za BiH"."Ja sam ga pitao moguli to napisati na svom profilu on se složio i to sam stavio sviđalo se to vama ili ne"!
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8052_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

mogli ste provjeriti koliko istina ima u ovome, pogotovo vi što imate Alena i te njegove "jarane" :mrgreen:
hocel onda igrat protiv grcke?

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 09 dec 2012, 22:16

ciza je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Alenov najbolji drug Ismar.M. je na svom Fecebook profilu postavio sliku Alena i napisao "ALEN JE ODLUČIO"!

hocel onda igrat protiv grcke?
Trebao bi jer nije registrovan za kvalifikacije ni za jednu zemlju.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 dec 2012, 22:22

Nemojte uzimati ovu informaciju za ozbiljno, kad Vlado Jagodić posjeti ovog momka znaće se više.Ovo može biti šuplja da se privuku čitatelji.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.