LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2011, 06:59

LAKERSI NISU ZASLUZILI TITULU !!! :roll:

Navijam za Oklahomu do kraja playoff-a ! ili za New York !

fuj u 4/4 :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2011, 07:38

Kobe Bryant je napisao/la:LAKERSI NISU ZASLUZILI TITULU !!! :roll:

ma polahko ba sta se sikiras L.A je to...pa cekaj zar neces navijat za LA u playoffu?...zasto za OKC ili New York pored zivih lakersa :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2011, 07:49

SaltCityAttack je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:LAKERSI NISU ZASLUZILI TITULU !!! :roll:

ma polahko ba sta se sikiras L.A je to...pa cekaj zar neces navijat za LA u playoffu?...zasto za OKC ili New York pored zivih lakersa :)
ne podnosim ne profesionalizam ! , drugoje recimo 2009 u playoff protiv Houstona kada su se palili ili gasili bilo je to vrsta arogancije , kao ono bolji smo , u zadnjim utakmicama lakersi totalno djeluju neprofesionalno !
mislim da Phill nije nikad izgubio 5 za redom , kao da protiv Sacramenta prospes 20 razlike u 4/4 i nesta se spasavas tricom :roll:

navijacu za lakerse naravno , ali totalno sam razocaran nedostatkom eforta .

NY mi je drag od doba L Johsona , C Oklya , Starksa ,Houstona, Cambya .... nisu imali talenta , ali su bukvalno "prebili" svaku ekipu kada nije bio svaki kontakt faul, Sa 8 pozicije doci do finala recimo 99 , ali onda su se svi isprovredjivali i nisu imali sanse u finalu.

Oklahoma ima najvise talenta u NBA nista specijalno , svidja mi se Durant , veliki talenat a jako pristojan momak ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 apr 2011, 11:29

Pobjeda je upisana, posljednje utakmice su igrali pod rucnom i aBd od Nedjelje ocekujem parve Lakerse s zdravim Bynumom i Barnesom. Sinoc su u posljednjoj cetvrtini bili u mislima vec u PO, ali je Bryant uzeo stvari u svoje ruke i dosli smo do pobjede. U prvom krugu igramo protiv NOH-a - usput se zahvaljujem LAC-u na pobjedi protiv Memphisa - i mislim da oni mogu max. do jedne pobjede u ovoj seriji, a isto tako se nadam da ce Dallas - Portland ici na sedam utakmica. Evo termina odigravanja utakmica protiv NOH-a

Game 1 – Sun April 17 New Orleans at L.A. Lakers 12:30PM ABC/R - po nasem vremenu u 21.30 h
Game 2 – Wed April 20 New Orleans at L.A. Lakers 7:30PM TNT - po nasem vremenu u 4.30 h, s Srijede na Cetvrtak
Game 3 – Fri April 22 L.A. Lakers at New Orleans 6:30PM ESPN - po nasem vremenu u 3.30 h, s Petka na Subotu
Game 4 – Sun April 24 L.A. Lakers at New Orleans 6:30PM TNT - po nasem vremenu u 3.30 h, s Nedjelje na Ponedeljak

Game 5 * Tue April 26 New Orleans at L.A. Lakers TBD TBD
Game 6 * Thu April 28 L.A. Lakers at New Orleans TBD TBD
Game 7 * Sat April 30 New Orleans at L.A. Lakers TBD TNT
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 14 apr 2011, 11:46

amerosm je napisao/la:
Game 1 – Sun April 17 New Orleans at L.A. Lakers 12:30PM ABC/R - po nasem vremenu u 21.30 h
E vala, u nedjelju ko ne bude gled'o - pe-der (što bi Kobe rekao)! :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 apr 2011, 13:33

jose je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Upravo tako. Termin ne moze biti bolji, a jos PO utakmica. Inace Kobe Bryant zbog uvrede je dobio kaznu od 100.000 dolara i nece biti suspendovan. :D :D
A za ono pe-der svaka mu cast. Koji kralj.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 apr 2011, 13:57

Nije moglo bolje sinoc...osigurano i drugo mjesto a protivnik Hornetsi(nisu ni u Memphisu ludi pa da pobjede Clipperse 8-) )

Naravno moglo je to sinoc i mnogo lakse ali nije los ovaj samar u 4/4 pred pocetak play offa...

P.S. Neno#4 ima neke veze u L.A.-ju...sve covjek zna 8-)

A sad spektaaaaaaaaaaaakl... :mrgreen:

Naivni ovi Kingsi mnogo :D
[youtube][/youtube]

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 apr 2011, 14:03

Je li ovaj Johnson samo doveden za sinocnju utakmicu ili za ostatak sezone. Sinoc je odigrao sasvim solidno i za 13 minuta postigao sest poena. Ja kako sam razumio na zvanicnoj stranici je pisalo da je u pitanju bila samo sinocnja utakmica.

@ adnan24

nek smo izbgjeli Memphis jer sam siguran da bi to znacilo da bi neku vaznu kariku morali otpisati u ostatku PO, koliko su nam ljudi peh to nije normalno.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 apr 2011, 14:05

amerosm je napisao/la:Je li ovaj Johnson samo doveden za sinocnju utakmicu ili za ostatak sezone. Sinoc je odigrao sasvim solidno i za 13 minuta postigao sest poena. Ja kako sam razumio na zvanicnoj stranici je pisalo da je u pitanju bila samo sinocnja utakmica.

@ adnan24

nek smo izbgjeli Memphis jer sam siguran da bi to znacilo da bi neku vaznu kariku morali otpisati u ostatku PO, koliko su nam ljudi peh to nije normalno.

Johnson je svoje zavrsio...nema on mjesta u timu,sinoc je mogao igrati jer nije bilo Bynuma,Barnesa,Blakea...

A nismo mi izbjegli Memphis nego su oni izbjegli nas...uvjeren sam da nisu htjeli pobjedu u tom mecu :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 apr 2011, 01:46

P.S. Neno#4 ima neke veze u L.A.-ju...sve covjek zna 8-)
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Informacija je najvise vrijedna :D :D :D :D

Nego kada bi rekao da mi na Istoku najvise mirise da ce Miami do pobjednika konferencije, niko mi ne bi vjerovao...Ja, koji sam totalni protivnik takvog tipa timova, i nacina igre...Uglavnom, tako mislim, zasto neka me niko ne pita, jer jednostavno neki unutarnji osjecaj...

Sto se tice "NAS", vidjet cemo...Ja sam jedan od rijetkih koji vjeruje Philu i drustvu citavo vrijeme, pa sto se kaze kad si poceo da jedes ..., jedi do kraja :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 apr 2011, 03:12

amerosm je napisao/la:
jose je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Upravo tako. Termin ne moze biti bolji, a jos PO utakmica. Inace Kobe Bryant zbog uvrede je dobio kaznu od 100.000 dolara i nece biti suspendovan. :D :D
A za ono pe-der svaka mu cast. Koji kralj.

bice suspendovan za utakmicu regularne sezone koja bude slijedece sezone...to sam slusao sinoc, da ce mu NBA ipak dati jednu utkamicu suspenzije, ali ne u playoffu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 apr 2011, 08:17

Kao što reče kolega ludilo počinje,što se tiče Lakersa mislim do finala
konferencije bez problema posle ćemo da ubacimo u veću brzinu i naravno
nadam se velikom finalu protiv Miamia ili Bostona .lično više bih volio Boston
Pozdrav

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2011, 13:44

neno#4 je napisao/la:

Nego kada bi rekao da mi na Istoku najvise mirise da ce Miami do pobjednika konferencije, niko mi ne bi vjerovao...Ja, koji sam totalni protivnik takvog tipa timova, i nacina igre...Uglavnom, tako mislim, zasto neka me niko ne pita, jer jednostavno neki unutarnji osjecaj...

Sto se tice "NAS", vidjet cemo...Ja sam jedan od rijetkih koji vjeruje Philu i drustvu citavo vrijeme, pa sto se kaze kad si poceo da jedes ..., jedi do kraja :D :D :D

Vjeruj mi nekako sam istog misljenja za Miami.Boston mi ne izgleda uvjerljivo vec duze vrijeme iako sam siguran da ce zaigrati mnogo bolje u play offu ali pitanje je hoce li biti dovoljno...cini mi se da ni jedan clan njihove cetvorke nije u nekoj posebno dobroj formi a igre Ronda i Pierce-a su po meni kljucne za njihovu igru.Chicago je odlican ali kroz historiju se pokazalo da je veoma tesko biti najbolji tim regularnog dijela i onda jos uzeti prsten,to je nesto sto mogu samo najdominantnije ekipe kakva Chicago po meni nije s obzirom na konkurenciju...ne izgleda ni Miami perfektno ali ako bi morao birati izabrao bi njih za finale istoka iako opet oni su tim koji bi najmanje volio vidjeti tamo.Ako bi bilo po zeljama onda definitivno Bullsi ispred njih i Bostona.

Sto se tice "nas" sad nam ne preostaje nista drugo nego da vjerujemo u ovaj tim...a ne vidim zasto bi bilo drugacije!? ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 apr 2011, 19:46

btw. gdje su sad oni koji su se protivili trada baynum - carmelo ? :roll:

da smo obavili jos par dodatni kao npr. artest + blake za walace-a , pa na ljeto nejga za nekog centra... :roll:

sad bi bili apsolutni favoriti, sada smo manji favoriti nego 2008 , ipak Kobe vise nije mlad da se nosi , ostali nemaju osim Odoma , Gasol uopste nije isti kao prosle god. koja je njegova najbolja sezona ikada , valjda dobio ugovor i doblro odigrao protiv Garnetta i skinuo sa sebe breme da je softly pa je ponovo postao softly :roll:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2011, 20:18

Kobe Bryant je napisao/la: da smo obavili jos par dodatni kao npr. artest + blake za walace-a

Nema sanse da bi dobili Wallace-a...nemamo nista za ponuditi...ni od igraca ni od "pick"-ova.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 apr 2011, 21:15

Ja sam nekako ubjedjen da Bynum biti trade-ovan ovog ljeta, jer nevjerujem da ce Kupchak dopustiti da sezona ovisi o zdravlju jednog igraca kao sto je sada slucaj. Istina bit ce spreman za PO i nadam se da ce odigrati odlicno, ali opet mislim da Lakersi nece vise imati zivaca da se zahebavaju s njegovim povredama i licno mislim da ce pokusati dovesti Howarda u Lakerse i ako su sanse za to minimalne.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 17 apr 2011, 09:38

Osvojit će Lakersi prsten i ove godine. Najviše bih volio kada bi u finalu igrali L.A. protiv Chicaga. :D
Still learning...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 apr 2011, 10:51

amerosm je napisao/la:Ja sam nekako ubjedjen da Bynum biti trade-ovan ovog ljeta, jer nevjerujem da ce Kupchak dopustiti da sezona ovisi o zdravlju jednog igraca kao sto je sada slucaj. Istina bit ce spreman za PO i nadam se da ce odigrati odlicno, ali opet mislim da Lakersi nece vise imati zivaca da se zahebavaju s njegovim povredama i licno mislim da ce pokusati dovesti Howarda u Lakerse i ako su sanse za to minimalne.
Nisu to minimalne sanse. Znaju ovi u Orlandu da je im bolje bilo sta prihvatiti za Howarda nego da ostanu praznih ruku kao Utah od Derona . Bynum za Howarda je odlican trade za nas. Bio bi i za Orlando,samo ako Bynuma posluzi zdravlje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 apr 2011, 11:22

Ja mislim da Howard ide u NJ ako Deron potpise sa njima za B Loopeza , ali imamo ljeto da pisemo o rumors-ima kada ne bude utakmica, ali je sokontno sto su izbubili a Howard imao 46p i 19 sk :roll:

Ja bi bio sretan : Baynum + Blake ili Brown za Howarda i Gasol za D Williamsa za sljedece sezone ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 apr 2011, 21:23

Ima li kogaaaaaaaaa? :D Vrijeme je za Lakerse 8-)

Bynum i Barnes u timu...Blake "out"

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.