RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Ovdje treba dobar trener da ovo utegne i unese malo zivosti u ekipu. Odigrali mlitavo, 90% duela oni dobiju iz 3 udarca na gol primimo 4 gola. Igrački nismo ništa lošiji nego prošle godine kad smo boli 3.
Pretpostavljam da se post odnosi na mene. Ja sam svoj prijedlog za Upravu naveo imenom i prezimenom prošli put kada smo o ovome raspravljali. Ako ti nije mrsko, potraži post...MostarskiVelez je napisao/la: ↑24 avg 2024, 22:01Bola eto daj jedno ime ti eto?
Ko da preuzme FK Velez i da bude dobar sa politikom, da se razumije u sport, da nije kriminalac, da nema oraha u djepu.
Ko?
Treba ti neko jak i mocan to je sigurno. Treba neko sto zna sponzore dovuci, neko koga ima svugdje. Hasic je to bio - sportskog dijela.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Mogao je komotno Zvonic ostat I ove sezone ako nisu planirali dovest pravog stopera. Jadno je reci ali bolji je za klasu od mehremica i od savica.
Protiv Igmana su 3 boda imperativ, nema vise izgovora.
eto šta dobar trener napravi od igrača, da je iko imao mozga imalo i sistematski razmišljao uradio bi sve da Ćorića dovede u klub.
Kad prvi čovjek napravi sistem i atmosferu dobiješ situaciju da mu i radovac izgleda ko iniesta na terenu.
Tako je i kod dudića prosječni ovčina izgledao ko dani alves, al jbg trebamo se baviti egzotičnim imenima
Kad prvi čovjek napravi sistem i atmosferu dobiješ situaciju da mu i radovac izgleda ko iniesta na terenu.
Tako je i kod dudića prosječni ovčina izgledao ko dani alves, al jbg trebamo se baviti egzotičnim imenima
-
- Kontakt:
Treba nam novi kondicioni trener.
Valjda dođe u paketu sa novim trenerom.
-
- Kontakt:
Ako je tačno da je Mladen Obrenović jutros viđen u Starom Gradu na kahvi onda smo dobili napokon trenera po mjeri. Bože budi drug.VictoriasFikret je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:06Treba nam novi kondicioni trener.
Coric je trebao doci prije Klafurica ali se skocilo iz istoga razloga kao i za BobajaJimmyPage je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:00eto šta dobar trener napravi od igrača, da je iko imao mozga imalo i sistematski razmišljao uradio bi sve da Ćorića dovede u klub.
na granici svjetova
vidim kako se skočilo kad su bobaja na kraju uvalili, priče za malu djecu
-
- Kontakt:
Sto bi rekao jedan poznati crnogorski forumas:
Tik-tak, tik-tak Celavi

Igru i sve je suvisno realno komentarisati. Najbolje je to objasnio RacioEmocionalan, bavimo se fasadom kuće čiji se temelji urušavaju.
Ispravan rad na svim poljima će kad tad donijeti dugoročan uspjeh. Neispravan rad može trenutačno donijeti rezultat ali dugoročno raspad i brukanje.
Uglavnom, kuha se i nadam se da je epilog odstranjivanje predsjednika.
Tik-tak, tik-tak Celavi

Igru i sve je suvisno realno komentarisati. Najbolje je to objasnio RacioEmocionalan, bavimo se fasadom kuće čiji se temelji urušavaju.
Ispravan rad na svim poljima će kad tad donijeti dugoročan uspjeh. Neispravan rad može trenutačno donijeti rezultat ali dugoročno raspad i brukanje.
Uglavnom, kuha se i nadam se da je epilog odstranjivanje predsjednika.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ovo je i dobro sta nas ceka…
Kevelj i Pika vedre i oblace. Pametnom dosta…
Kevelj i Pika vedre i oblace. Pametnom dosta…
Ovo meni izgleda danas kao da su igrali za kladionicu cudno skroz
-
- Kontakt:
Znajući kakvi su nas uzeli pod svoje, vrlo je moguće..kad vidim ovo što su nam pokazali jučer itekako mi smrdi i rezultat iz Širokog, koliko god sam prvi bio protiv tih tvrdnji nakon pobjede jer sam mislio "evo proigrali su, malo došli sebi.." Ova ekipa jednostavno nema krvi, potpuno pogubljeni u svim linijama, a praktično isti igrački kadar kao prošlu sezonu. Nevjerovatno kako smo propali u ambis u tako kratkom vremenu, rijedak smo primjer ekspresnog pada iz zvijezda u trnje..hoće li ovaj što je očigledno najveći krivac za to brzo otići i pokupiti za sobom i klimoglavce i nesposobnjakoviće koje je instalirao ili nam nema spasa zadugo..Ovo se stvarno više ne da gledati, mislim na sportski dio i predstave koje nam ovi polu igrači pružaju, a mogu misliti tek kakav kokošarluk i sitnošićarenje se radi u "vansportskim aktivnostima". Opasno nam prijeti izgleda zakucavanje Veleža kao seoskog kluba lokalnih kokošara i varalica..Valjda neće ipak..
-
- Kontakt:
Skaut najbolji igrac ekipe.
Gdje god odemo ne mozemo ispod 3 komada primit.
Da Bog da otisli do veceras i Kevelj i Rahimic i ostali ublehaši s njima
Gdje god odemo ne mozemo ispod 3 komada primit.
Da Bog da otisli do veceras i Kevelj i Rahimic i ostali ublehaši s njima
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Kad sam pisao ovdje da je to defanzivna rupa, odradi korektan posao prema naprijed i to je to. U defanzivi iza sebe uvijek ostavlja autoput do gola, jos mu dodali Mehremica neznalicu na lijevog stopera kao slag na tortu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 20:48Ne valja što Šturm nema nikakvu konkurenciju. Ja bih iskreno Išasegija kad se oporavi malo oprobao tu.
Znaci uprava procijenila da Mahmic nije dovoljno dobar za nas i dali mu slobodne papire da ide u Zelju, a ostavili Bajrica kojeg su za mjesec i po dva poslali u Igman i doveli Mehremica, Okekea i Savica

Nije ni Mahmic igracina da se razumijemo ali je bolji Bajrica i ove trojice sto su dovedeni kao pojacanja.
Kakvi su se potezi vukli ovo ljeto, strasno. Ne bi nam ni vodja Ultrasa uspio gori posao odraditi.
-
- Kontakt:
Samo da provjerim kako napreduje napadacki, tranzicioni i brzi fudbal?GrimReaper je napisao/la: ↑11 jul 2024, 14:03Pa mozda po tome sto su do sad pokazali u ovih 150 minuta da je dovedeno nekoliko igraca koji su bolji od onih sto su prosle godine bili tu. Kao recimo Okeke, Jevtovic, Isa dok recimo jos nismo vidjeli ni Savica ni Souzu ni Lausa ( Iako smo lausa vec gledali ali hajd stavit cemo ga u ovaj kos) te i sama igra se primjecuju obrisi da bi moglo biti napadackog, tranzicionog, brzog fudbala. To sto je Damir zajedno sa SS i ovim igracima tu 15 dana opet se pocinje nazirati taj sistem.
Vidim Okeke se ustalio u prvih 11, strasan atoper, veliki upgrade u odnosu na Brunu ili Gholamija.
O Souzi da ne pricam, ubija frajer, sam drzi vezni red

Tako je. Niko ne zna sta se ceka sa trenerom.
Merza nije dorastao poslu. Mozda ce jednog dana biti dobar trener, svakako se treba nastaviti obucavati i graditi karijeru, ali trenutno nama treba neko mnogo kvalitetniji i autoritativniji, ako mislimo nesto izvuci iz ove sezone.
O strucnjaku Avdi ne treba trositi rijeci. Takva jedna neznalica da se nesto pita o igri Veleza, necuveno.
-
- Kontakt:
Uopste ne treba dovesti trenera. Samo bacanje para. Ova ekipa je toliko ocajna da nema trenera sto moze ovo spojiti.
Imas neki 4-5 igraca sto pruzaju dostojanstvene partije tipa Osman, Hrkac mozda Mlinaric i jos koji.
Ostalo je sve mrtva ****.
Imas neki 4-5 igraca sto pruzaju dostojanstvene partije tipa Osman, Hrkac mozda Mlinaric i jos koji.
nisi u pravu, zašto misliš da je ekipa u kojoj su igrali meho, obren i ostali bolja od ovog tima?MostarskiVelez je napisao/la: ↑25 avg 2024, 12:34Uopste ne treba dovesti trenera. Samo bacanje para. Ova ekipa je toliko ocajna da nema trenera sto moze ovo spojiti.