To se prica po forumu evo ima i 10 dana...nedaTM87 je napisao/la:jao pa sta pisete ako je iznenadjenje, pricase vec o tome u raji ali ne morate javno na forum stavljat ....

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To se prica po forumu evo ima i 10 dana...nedaTM87 je napisao/la:jao pa sta pisete ako je iznenadjenje, pricase vec o tome u raji ali ne morate javno na forum stavljat ....
Bosnier je napisao/la:Daj ba recite kakvo iznenadjenje, ako necete ovdje da postate, saljite mi ni PM
Nas najdrazi pjevac, trebao bi' pjevati nasu najdrazu pjesmuBosnier je napisao/la:Također smo saznali da čelni ljudi sarajevskog kluba svojim navijačima pripremaju veliko iznenađenje prije početka susreta.
Hmm... sta bi ovo trebalo da znaci ?
pa znam da se prica ali vidis ima opet onih nekih koji nezznaju i nisu citali forum par stranice prije pa mogli smo zbog njih presutit al hajd ne'a veze19TM87 je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Daj ba recite kakvo iznenadjenje, ako necete ovdje da postate, saljite mi ni PM
koji ti dio moje recenice nije bio jasan...vjerovatno tifa...
btw: to je javna tajna da je to iznendjenje i prica se vec 10 dana tako da...
Bosanci ?Željovac je napisao/la:Članovi Apelacione komisije su: Mirko Škegro-Ljubuški(predsjednik), Slobodan Radulj-Banja Luka(prvi potpredsjednik), Enes Hašić-Bihać(drugi potpredsjednik), Adin Brajić-Travnik, Stipe Čališ-Prozor i Duško Vulović-Bijeljina. Da bi donijeli odluku o eventualnoj suspenziji Grbavice, potrebno je bilo 5 glasova. Od nabrojanih, četvorica su došli na zasjedanje u srijedu. Pogodite koja dvojica nisu!
TheManiacs je napisao/la:Ev u ovom clanku kaze da imaju veliko iznanedjenje za navijace...
Mislim da to znamo da Tifa ce prije utakmice otpjevatii GRBAVICU![]()
ne bi onda bilo vise iznenadjenje... mozda ipak dodje bombaj stampa ili zabranjeno pusenje da otpjevajuDovzon je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Ev u ovom clanku kaze da imaju veliko iznanedjenje za navijace...
to sam ja reko !!!
a možda dođe halid bešlić miroslav ilioć i šaban šaulić jbt......ko hoce da vidi nek dođe u subotu u Dolinu i znat cetm84 je napisao/la:ne bi onda bilo vise iznenadjenje... mozda ipak dodje bombaj stampa ili zabranjeno pusenje da otpjevajuDovzon je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Ev u ovom clanku kaze da imaju veliko iznanedjenje za navijace...
to sam ja reko !!!
Uz duzno postovanje postovani kolega, svi na spisku su bosanci, vjerovatno si mislio na Bosanjake1921 je napisao/la:Bosanci ?Željovac je napisao/la:Članovi Apelacione komisije su: Mirko Škegro-Ljubuški(predsjednik), Slobodan Radulj-Banja Luka(prvi potpredsjednik), Enes Hašić-Bihać(drugi potpredsjednik), Adin Brajić-Travnik, Stipe Čališ-Prozor i Duško Vulović-Bijeljina. Da bi donijeli odluku o eventualnoj suspenziji Grbavice, potrebno je bilo 5 glasova. Od nabrojanih, četvorica su došli na zasjedanje u srijedu. Pogodite koja dvojica nisu!
poslije tekme sa borcemMirsad94 je napisao/la:zna li neko kad ce zeljo tv 13
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, perodeformero i 28 gostiju.