da, Bog će baš se ponašati ko BesicFederer17 je napisao/la:Evo jedna za (ne)postace![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
da, Bog će baš se ponašati ko BesicFederer17 je napisao/la:Evo jedna za (ne)postace![]()
Ma suti, usto sam oko 9, a cijeli dan valja ucit... Vec sad mi je bljedilo neko pred ocimaSarmelino je napisao/la: Kako ide danas,jel teško?
Ocit primjer kad covjeka godine sustignu...DANTES je napisao/la: da, Bog će baš se ponašati ko Besic
Mislim da od toga nema ništa, ali vidjet ćemoSarmelino je napisao/la:Ma danas imam silu posla,nisam htio ni pokusat.Od sutra se nadam pa sve do kraja.Aerials je napisao/la:Selam Sarma, posti l' se
Evo ga u avataruMolders je napisao/la:...
I jaAerials je napisao/la:Mislim da od toga nema ništa, ali vidjet ćemoSarmelino je napisao/la:Ma danas imam silu posla,nisam htio ni pokusat.Od sutra se nadam pa sve do kraja.Aerials je napisao/la:Selam Sarma, posti l' se
Istinalegenda reala je napisao/la:Može se postiti i raditi moj Sarma, nego ti nemaš želje, pogledaj Beška vazdan na njivi i opet posti, aferim Beško
Izmorio me forum sinoć.Sarmelino je napisao/la:đe kawhi, da nije zapostio pa spava
Donnie Darko je napisao/la:vjerovatnoća i statistika
tebe pitam za linkoveFederer17 je napisao/la:Pored ovoliko finih s mog fakulteta, ti bi mene u Sa?Penaltiky je napisao/la:imam neke kone sarajke studiraju medicinu može od kobea i fedexa malo više informacijaSamu u slucaju da su bas toliko superiorne.
Btw, salji linkove.
ta ću u sarajevu kad su ove dvije došle iz sa u tz studiratKawhi je napisao/la:Hoće Penal u Sarajevo. Ne sviđa mu se crvena Tuzla.
Ma deaktivirao sam to ima mjesec-dva, a ig svakako nemam. Posalji nesto da vidim ima li razloga da se ponovo vracamPenaltiky je napisao/la: tebe pitam za linkove
A matematika.Aerials je napisao/la:Zna se da nam je medicina na nivou
Pa vratiće se u šeher. Nisu lude.Penaltiky je napisao/la:ta ću u sarajevu kad su ove dvije došle iz sa u tz studiratKawhi je napisao/la:Hoće Penal u Sarajevo. Ne sviđa mu se crvena Tuzla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.